Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
CheerFuL-F
Цитат(lantrix @ Aug 9 2007, 12:49) *
Цитат(CheerFuL-F @ Aug 8 2007, 22:11) *

Тоя много го бива ще ти го открадна tongue.gif

Мерси Вяра!

lantrix Взимай го smile.gif
susito
Олее Цвети уникални са тези последните...всичките си ги запазвам!Brookie твоите също са страхотни...Мони за теб вече нямам думи хах-винаги са ти перфектни авчетата!Абе всички правите много готини неща и ви се възхищавам на старанието и търпението да ги правите тези аватари!

П.П.сега ще направя няколко и аз!
Miss_Duff
Току-що направих няколко банера..
..на Хейли

..на Брук

..на Пейтън

..на Лукас
susito
Miss_Duff много сладки банери smile.gif

ето малко авчета от мен...странно но този път се старах много (обикновенно не ми пука как ще станат)..а да-и са само на София

brooke_scott
Цитат(susito @ Aug 9 2007, 23:12) *
Miss_Duff много сладки банери smile.gif

ето малко авчета от мен...странно но този път се старах много (обикновенно не ми пука как ще станат)..а да-и са само на София

браво, Сис, с-р са! мн мн готини са станали worthy.gif ако може си запазвам тези rolleyes.gif
susito
много се радвам,че са ти харесали...то аз си ги харесвам,дето см най-самокритичния овек на света във всяко едно отношение...отплеснах се...ииии няма проблем запази си ги-даже съм много радостна smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
**Sophia**
Miss_Duff,Сис...мн хубави неща сте направили... biggrin2.gif
браво!! emoticon1 (11).gif !поздравленияя.аз вече се отказах да правя авчета mellow.gif ..толкова грозни стават.. cry.gif
susito
А Уики ще се караме с теб!Изобщо не са ти грозни аватарите-страхотни са!Аз лично супер много ги харесвам...ти ми беше една от любимите аватар мейкърки : ( не се отказвай!!!!
renito818
http://img406.imageshack.us/my.php?image=soph1re0.jpg
Ето едно банерче на София....смейте се на воля, не се сърдя wink.gif
П.С Не мога да го направя thumbnail, някой ако знае да казва.. wink.gif
`BruKas`
олее рени..даже с удоволствие си запазвам банерчето ако нямаш нищо против!!
renito818
Сериозно ли shocking.gif
Иначе нямам абсолютно нищо против biggrin2.gif
Даже се радвам rolleyes.gif
brooke_scott
10x, сис smile.gif
renito818
Ето още едно:
mimi_k5
ето едно от мен http://img440.imageshack.us/img440/7082/bdavisnd0.jpg
Shot at 2007-08-11 малко е прости4ко ама аз сега се уча biggrin2.gif wink.gif brukas forever

Ice^Ice^Baby
Цитат(**Sophia** @ Aug 5 2007, 16:13) *

може ли да я взема тази красота rolleyes.gif
ALeX4e7y^
На мен ми направиха забележка веднъж ,че правя аватари от вече обработени снимки!И след като видях,няколко поста по-нагоре,същото нещо ще обърна внимание,защото никой друг няма да се сети. blink.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 11 2007, 13:50) *
На мен ми направиха забележка веднъж ,че правя аватари от вече обработени снимки!И след като видях,няколко поста по-нагоре,същото нещо ще обърна внимание,защото никой друг няма да се сети. blink.gif

я обясни по подробно blink.gif
ALeX4e7y^
Ами от тази снимка,примерно,да я орежеш малко и да я сложиш като аватар направен от теб.На мен ми казаха,че не можело така,че един вид съм била крала и какви ли не такива простотий!Ама като гледам само на мен са ми направили забележка.....
susito
Цитат
примерно,да я орежеш малко и да я сложиш като аватар направен от теб

От тази снимка ще стане много хубав аватар!Примерно аз почти винаги правя така...смалявам снимката и си я орязвам,като авче...не мисля,че има някакъв проблем smile.gif

Рени много са ти хубави нещата-продължавай да твориш!
ALeX4e7y^
Ами и аз не мислех,че е проблем,но явно на някой му пречи (и по-точно на лудото мими )
ludoto_mimi
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 11 2007, 18:43) *
Ами и аз не мислех,че е проблем,но явно на някой му пречи(и по-точно на розовата патка май беше)

Не беше тя, бях аз. Ако ще обвиняваш, поне да е правилния човек.
Тогава много ясно (или поне аз така смятах) обясних, че в това да вземеш обикновена снимка и да я смалиш и да добавиш свои ефекти към нея, няма нищо лошо. Крадено е, когато вземеш снимка/банер/wallpaper, който е направен от друг човек и от него си направиш аватар. всички правят аватари по първия начин. Тези, които са правили "лично творчество" от чужди неща са били предупреждавани.
ALeX4e7y^
Щом си казала.....
fenka_lucas_i_brooke

Може лиииииии rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Ето и от мен

susito
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 12 2007, 16:24) *

Може лиииииии rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Иска ли питане?Разбира се,че може blush.gif

Саше един съвет може ли?Като правиш авчета се старай да ги правиш горе-доло един и същи размер...100х100 примерно
fenka_lucas_i_brooke
Мерсиии
Вземете спретнете нещо Брукас нещо Брук-Битчи mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
susito
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 13 2007, 18:12) *
Вземете спретнете нещо Брукас нещо Брук-Битчи mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

почвам веднага...още нямам идеи,ама след малко предполагам ще са готови rolleyes.gif

П.П.Авчетата на Брукас нещо не ми харесват...ще пробвам това с Брук-Битчи,но нямам много снимков материал по темата...Жаки,ако може няколко снимки да псотнеш...
ALeX4e7y^
Цитат(susito @ Aug 13 2007, 17:23) *
Саше един съвет може ли?Като правиш авчета се старай да ги правиш горе-доло един и същи размер...100х100 примерно

Има само 3 аватара с различна големина и имам причина за това,но както и да е.
Mrs.Ackles
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 13 2007, 21:53) *
Има само 3 аватара с различна големина и имам причина за това,но както и да е.

Тя само ти даваше съвет, но както и да е... dry.gif

Жаки, отдавна не съм правила авчета за теб (аз като се замисля никакви аватари не съм правила biggrin2.gif ), така че сега реших да се завърна с малка порцийка "Брук-Битчи". tongue.gif

fenka_lucas_i_brooke
Мерси сладуууур аз си взех и от Викито малко та направих нов подпис biggrin2.gif Надявам се нямате нищо против и двете! rolleyes.gif
CheerFuL-F
Стеф авчетата на Брук са страхотни! rolleyes.gif
Саше твойте също са много хубави smile.gif ! Браво и на 2-те

Ето и от мен smile.gif

Ice^Ice^Baby

стефани може ли този
black1wolf
rolleyes.gifе мн сте добри брао.А с кфо ги праите с photoshop ли ? rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Мерси, Цвети. Новите ти аватари са мн хубави. smile.gif
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 14 2007, 11:51) *

стефани може ли този

Разбира се. happy.gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 14 2007, 11:36) *
Мерси сладуууур аз си взех и от Викито малко та направих нов подпис biggrin2.gif Надявам се нямате нищо против и двете! rolleyes.gif

Моля. Как ще имам нещо против, нали ги направих за теб. tongue.gif
ALeX4e7y^
Искам да питам нещо.Сега си правя аватарите по малко по различен начин.Значи искам всички аватари да са с еднаква големина,нали.И единия аватар го правя да е широк 100,но дължината от самосебеси се променя на 117(примерно).Като започна да правя втория аватар и напиша широчинта да е 100,то дължината му от самосебеси става 121(примерно),защото формата на първия аватар е по-различна от формата на втория аватар.И така двата аватари стават с различни размери.Ако ме разбрахте,какво искам да питам и можете да ми помогнете,пишете! smile.gif

P.S.С photoshop CS3 ги правя.

Nasi
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 14 2007, 13:23) *
Искам да питам нещо.Сега си правя аватарите по малко по различен начин.Значи искам всички аватари да са с еднаква големина,нали.И единия аватар го правя да е широк 100,но дължината от самосебеси се променя на 117(примерно).Като започна да правя втория аватар и напиша широчинта да е 100,то дължината му от самосебеси става 121(примерно),защото формата на първия аватар е по-различна от формата на втория аватар.И така двата аватари стават с различни размери.Ако ме разбрахте,какво искам да питам и можете да ми помогнете,пишете! smile.gif

P.S.С photoshop CS3 ги правя.

отиваш на File след това New даваш размера да е 100 и в двете позици (височина и дължина). Мерните единици Задължително в пиксели!
след това ти се появява файла в размер 100x100. Взимаш си снимка, която си харесваш правиш я по-малка, копираш я в новия файл. След което вече можеш да добавяш нови слоеве за различни цветове, четки, ефекти и т.н. 4.gif

Miss_Duff
Продължавам с опитите ми за банери..Този път са на Хейли с текстове от песните й.Ето ги:

ALeX4e7y^
Miss_Duff второто е много хубаво.

Ето аватари от мен.

Mrs.Ackles
Miss_Duff, много са сладурски! happy.gif

Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 14 2007, 16:51) *
Miss_Duff второто е много хубаво.

Ето аватари от мен.

Мисля, че досега това са най-хубавите ти аватари. wink.gif Най-много ми харесват тези на Софито.
ALeX4e7y^
Мерси,и аз мисля така.Но в началото все пак се учех ,а сега повече знам какво да правя. smile.gif
brooke_scott
Цвети, ALeX4e7y^, с-р неща сте напраили особено тези на София последните са.... нз перфектни smile.gif браво !
susito
Цвети,Саше супер авчета..наистина Сашe тези са ти най-хуавите!Стефи твойте авчета всички ги запазвам(нямаш такъв фен,като мен biggrin.gif)
Ето и сега авчетата за жаки...ако някой друг си хареса нещо(макар,че не вярвам) да казва...

Катeто
susito аватарите са много хубави ,жалко,че не са на пейт досега да съм ги награбила 18.gif

Mai4et0
Ето някои, които направих туко що smile.gif

susito
Цитат(Mai4et0 @ Aug 15 2007, 17:42) *

е ти ме разби тотално...много си добра бе,Майче! shocking.gif Защо досега не съм виждала твои неща blink.gif Толкова са хубави worthy.gif Край...и на тебе съм ти фенка 18.gif

.:PeYtOn_SaWyEr:. аз много обичам да изпълнявам "поръчки" за авчета,щот и без това не ми идват хубави идеи dry.gif Та довечера дано да имам малко свободно време и ще се опитам да направя нещо на Пейт

Катeто
susito благодаря ти много,понеже забелязвам,че се правят доста аватари на брукас и все по-малко на останалите,наистина много ще се радвам да зарадваш феновете на пейт...дори и да не е довечера,когато имаш свобдно време,виждала съм твои неща и мн ми харесват,тъй че мисля ,че ще се получат добри неща happy.gif
Bloody_Tears
Майче, супер авчета си направила. Сложи още твои неща, страхотни аватари и банери правиш! emoticon1 (56).gif
Суси, невероятни аватарчета както винаги emoticon1 (56).gif бтв, мерси за смс-чето днеска. И аз те бичам wub.gif :*
fenka_lucas_i_brooke

Може лиииииииииииииииииииии
лелелле влюбих се
и в твойте и в на Сис ама са как да решаааа.....

Цитат(susito @ Aug 15 2007, 17:30) *
Цвети,Саше супер авчета..наистина Сашe тези са ти най-хуавите!Стефи твойте авчета всички ги запазвам(нямаш такъв фен,като мен biggrin.gif)
Ето и сега авчетата за жаки...ако някой друг си хареса нещо(макар,че не вярвам) да казва...

Ох ако може и товааа
ALeX4e7y^
След като си сейвам ава ми излиза само иконка и не мого да го отворя!!!Защо така?confused.gif
Mai4et0
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 15 2007, 18:51) *

Може лиииииииииииииииииииии
лелелле влюбих се

естествено, че може 18.gif Радвам се, че ти харесват smile.gif

Малко ме хвана мързела... ама ето още нещо biggrin.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.