Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ALeX4e7y^
Мерси Цвети.

Ето още:

~●R@Li●~
Цитат(`BruKas` @ Jul 6 2007, 22:45) *
Цитат(~●R@Li●~ @ Jul 6 2007, 14:58) *

---
ето няколко и от мен:

РАли се завраща!! може ли тези аватари(уффф днеска ви изкрадох аватарите ама кво да се прави ще има ново подпис4е)

Разбира се ,че може happy.gif
**Sophia**

~●R@Li●~
Браво,Вики 13.gif -тези аватарчета на Хейли са много хубави 4.gif
---
ето пак няколко от мен:

happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
ммм суперски неща!Бравос!
SeMiNi

CheerFuL-F
един банер на Брукас

и аватари smile.gif

ALeX4e7y^
Цвети много хубави аватари
Ето още от мен

brooke_scott
ей хора мн добри неща правите smile.gif браво направо са СУПЕР
CheerFuL-F
Сашке мерси
Твойте също за готини особено този на Лукас

новата порция аватари:

SeMiNi

ani4ka_89
Колко отдавна не бях правила авчета, чак бях забравила как се правят. Днес ми дойде музата и направих няколко, но са малко
SeMiNi

Mrs.Ackles
И преди съм ви показвала мои неща на Дийн и Брук, но те бяха по-елементарни.. Такова нещо досега не съм правила, но за всичко си има първи път, нали? smile.gif Много се надявам да ви харесат, доста се старах - тея различни цвята на двете снимки ми изпиха силиците..

Мони, последните ти аватари са страхотни, браво!
CheerFuL-F
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jul 12 2007, 22:32) *
И преди съм ви показвала мои неща на Дийн и Брук, но те бяха по-елементарни.. Такова нещо досега не съм правила, но за всичко си има първи път, нали? smile.gif Много се надявам да ви харесат, доста се старах - тея различни цвята на двете снимки ми изпиха силиците..

Мони, последните ти аватари са страхотни, браво!

много добре са станали smile.gif Страхотни са!

`BruKas`
браво на всички!!моите поздравления!!Наистина имате талант в правенето на аватариии!!!Всички са Супер готини:)smile.gifsmile.gif
Jolly_GirL
Мале...от колко време не бях посещавала тази тема...unsure.gif Всички авчета,които сте направили са уникални 4.gif Браво
Mrs.Ackles
Цитат(cheerfuL-f @ Jul 13 2007, 01:02) *
много добре са станали smile.gif Страхотни са!

Мерси мн blush.gif Твоите аватари са невероятни както винаги! worthy.gif

Ето още няколко опитчета за нещо на Дийн и Брук, този път - аватари:

+

susito
ей сладурки искам да ви питам...може ли да сложа някои ваши авчета в сайтчето ми,като бъдете сигурни,че ще напиша,че са ваше производство!Специално се обръщам към дветет Монита,СтеФ,Рали,Цвети и Уикито...надявам се да нямате нищо против :/

Стефи такива кросоувъри не бях виждала...толкова перфектно изпипани...УОУ
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Jul 19 2007, 20:11) *
ей сладурки искам да ви питам...може ли да сложа някои ваши авчета в сайтчето ми,като бъдете сигурни,че ще напиша,че са ваше производство!Специално се обръщам към дветет Монита,СтеФ,Рали,Цвети и Уикито...надявам се да нямате нищо против :/

Аз нямам нищо против. happy.gif Поласкана съм, че искаш да слагаш мои аватари. blush.gif

Мерсии. emoticon1 (56).gif
nadezhda_had
Стефи аватарите на Брук и Дийн са супер
Цвети твойте аватари както винаги са невероятни

CheerFuL-F
Наде направо останах без думи...всеки път ме изумяваш с банерите тези 2-та страшно много ми харесват
~●R@Li●~

Аз също нямам нищо против happy.gif Радвам се че искаш да сложиш мои аватари 3.gif
---
Наде,пак си направила много хубави банери 4.gif
nadezhda_had
Цвети ,Рали мерси много и на двечките
Mrs.Ackles
Наде, мерси много. Банерите ти са невероятни, отново страхотна работа!
CheerFuL-F

и аз нямам smile.gif

П.П какъф ти е сайт или още не е готов?
Miss_Duff
Страхотни са всички!!Браво на вас,суперски аватари правите! smile.gif
И аз правя някои опити и скоро ще пускам...
SeMiNi
Ето аватари от мен..

Останалите са тук
ludoto_mimi
Moни, браво, много са хубави. 4.gif Любимата ми е #32. smile.gif
Gossip Girl
Мони, авчетата са прекрасни..Ако нямаш нищо против взимам номер 9 -
SeMiNi
Мерси Мими,Жани..нямам нищо против щом ти харесва я вземи biggrin2.gif
susito
Мони аватарите са перфектни,както винаги!Уникални са...
аз сега си довършвам моите...чудя се дали да ги слагам всички,щото са супер много(около 80).А междодругото фотошопа ми се е доинсталирал(най-накрая) и сега мисля да направя малко банери : )
Miss_Duff
Това са ми първи опити,не се смейте.. unsure.gif Не съм ги правила с photoshop.. blush.gif Тъй,де,ето ги творенията ми biggrin.gif

to be continued ... biggrin2.gif
CheerFuL-F
Цитат(Miss_Duff @ Jul 22 2007, 16:09) *
Това са ми първи опити,не се смейте.. unsure.gif Не съм ги правила с photoshop.. blush.gif Тъй,де,ето ги творенията ми biggrin.gif

to be continued ... biggrin2.gif

като за 1-ви път са хубави smile.gif особено това

ето малко и от мен,че одавна не бях пускала нови аватари smile.gif

sophia__
SeMiNi,мн ми хареса #28 и ще го взема ако нямаш нищо против happy.gif wink.gif
Tedds
Лолз,браво на всички,аватарите са супер,върха са ! 4.gif
`BruKas`

Цвети може ли да взема тези аватари?
CheerFuL-F
Цитат(`BruKas` @ Jul 23 2007, 12:08) *

Цвети може ли да взема тези аватари?

Дамз smile.gif взимай ги
susito
Miss_Duff 2-я и 3-я аватар са страхотни!Цвети твоите са перфектни...ама те кога не са били?

тази работа с аватарите ми се струва леееко скучна и затова почвам да правя нещо различно(и аз нз какво ))
та...ето тук последните ми нещица....
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=5883
CheerFuL-F
Цитат(susito @ Jul 23 2007, 12:27) *
Miss_Duff 2-я и 3-я аватар са страхотни!Цвети твоите са перфектни...ама те кога не са били?

тази работа с аватарите ми се струва леееко скучна и затова почвам да правя нещо различно(и аз нз какво ))
та...ето тук последните ми нещица....
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=5883

10х много са готини и товйте май се падат да са банерчета happy.gif
PoISoN{KiSseS}`
Малко стари и нови неща .. в различни размери smile.gif За нищу ни стаат ама както и да е biggrin2.gif

MmmMm ето от последния епизод 2-3 иконки wink.gif

~ ~

~ ~

Една самотна и грозна иконка wacko.gif

*

Sophia в 2 вариантаа smile.gif

~ИконКи~

~ ~

~ ~

Chad.. and .. Sophia

~

~

Soph..
~~~~

~
иконки
*
*

Това е за сега smile.gif

`BruKas`
защо да не стават за нищо бе..хубави са особено тези на софия:)
SeMiNi
Miss_Duff много ми харесват аватарите ти ..наистина супер са. rolleyes.gif
PoISoN{KiSseS}` всичко което си направила е страхотно бравоо 3.gif

другите са тук..

още..
susito
PoISoN{KiSseS}` нещата ти са уникални...мого ми харесват,даже ще си запазя няколко!Мони за тебе колкото и да изпиша няма да е достатъчно...а междодругото може ли да си взема 30-ти и 21-ви от първия линк?

ето едно мое последно творение:

http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=5885

П.П.някой навит ли е да ми направи 3 ава на Пейт с някакви луди физиономии...като 21-я на Монито например..
Bloody_Tears
Само два ава можах да напрая, тъпия ми PhotoShop постоянно се прецаква 1iangr[1].gif
Хил 1 и Хил 2
Сега ще се опитам да направя няколко тапетчета, ама нз дали ще стане...
SeMiNi
Сис аз мога да ти направя ако искаш ама не знам какви снимки да търся 16.gif намерих само тази

Мимс аватарите са много сладки..втория е супер и първия също biggrin2.gif
nadezhda_had
PoISoN{KiSseS}` страхотни подписи и аватари си направила ,айде чака ме още нещица
Bloody_Tears
Ето и едно тапетче на ХиларитУ biggrin.gif

http://prikachi.com/images/png/2121S.png

Само 1 успях да направя dry.gif
brooke_scott
хора с-р не6тица сте направили всеки все по-хубави и по-хубави особено тези на PoISoN{KiSseS}` SeMiNi
и на susito са СУПЕР!!! продължавайте в същия дух хора wink.gif
susito
Мимс сладки авчета!Мони много ще се радвам,ако ти ми направиш авчета...утре ще ти дам снимки!

П.П.Абе хора , на вас излизат ли вих авовете от подписа ми , щото на компа на мама нещо не излизат?!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.