Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mrs.Ackles
Наде, банерите ти са уникални! 3.gif worthy.gif
Поздравявам всички за направените неща, браво! 4.gif

Аз вчера направих 'малко' аватари, ама мн ме мързеше да ги поствам... rolleyes.gif Те пак са с едни странни цветове, ама както и да е... biggrin.gif Дано ви харесат. smile.gif

Jolly_GirL
Стефи,аватарите са жестоки! 4.gif
devon
Страхотни неща сте направили!!!!

Стеф може ли тези
CheerFuL-F
LoF_Chad много са хубави аватарите 4.gif
boy_07 получили са се мн добре smile.gif
Стеф твойте аватари са страхотни както винаги blush.gif

ето няколко на Чад и София

Mrs.Ackles
Мерси, мн се радвам, че са ви харесали! blush.gif
Цитат(devon @ Jun 10 2007, 10:11) *
Стеф може ли тези

Разбира се. smile.gif

П.С. Цвети, страхотни аватари! wub.gif
SeMiNi
Ето малко аватари на София от мен:

nadezhda_had
Стефи мерси много .твойте аватари са супер отново
Цвети много ме кефят аватарите на София и на Чад
Мони и твойте аватари на София са супер
~●R@Li●~
Олеее...страхотни,направо изумителни неща сте направили... worthy.gif
(взимам си от тук ,от там по нещичко biggrin2.gif )
---
Аз отдавна не бях правила аватарчета dry.gif ,ето малко от последния епизод:

ani4ka_89
Една голяма порция аватари от новия епизод

На някои от тях цветовете станаха много странни и аз не знам как unsure.gif
Jolly_GirL

CheerFuL-F
Много хубави неща сте направили smile.gif

susito
първо искам да кажа,че съм възхитена от авчетата на 2-те М0нита,ЦветитУ и СтеФ!!!Видях едно авче на Пийтън blush.gif worthy.gif и си го запазвам със сигурност rolleyes.gif !

и сега моята поредна порция от "малко" авчета...има и 1 с надпис blink.gif незнам как се жертвах да го направя wacko.gif 18.gif ...както и да е...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lip Bite Survivor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nick Jones

П.П.искам най-искрено да се извиня,ако с копирането на Lipe Bite снимките,които Тедито е сложила в темата,съм нарушила някакви запазени права! unsure.gif Наистина извинявам се,но не се сдържах-Пейътън е тоооолкова сладичка на тях happy.gif
**Sophia**
Сис мн добри аватарчета си направила emoticon1 (56).gif .А на Пейтън е супер сладки,и на Чад са мн хубавии.С всеки изминат аватари си става мн добраа bigarmhug.gif ..Браво сис. wub.gif
SeMiNi
Сис браво страхотни аватари!На Чад са много хубави blush.gif ,но да не си помислиш че не харесвам на Пейт!Всички са супер! emoticon1 (5).gif

CheerFuL-F
Сус що казваш че не те бива с Фотошопа... blink.gif Аватарите на Пейтън и на Чад са страхотни особено тия с физииономийките на Пейтън smile.gif занимавай се повечко с фотошопа
Мони твойте авчета са също много хубавички smile.gif
susito
Хех мерси много на всички!Трогнахте ме супер много : ) Мони авчетата са страхотни,ама аз винаги ти го казвам това и ти вече си го знаеш,че много уважавм авчетата ти...обаааааааче ето този ав просто ме размаза тотално!!!
[dEs]
Много сте добри правите много готини работи страшно ме кефят worthy.gif .
Аз ще сложа малко то мойте творения който правя доле-горе от дъжд на вятър, но това е отделен въпрос надявам се да ви харесат

И сега Хейли и Брук, но да знаете това ми е нървия опит с перспектива и май не е нещо брилянтна...
Adorkable
Цитат(SeMiNi @ Jun 12 2007, 20:15) *
Сис браво страхотни аватари!На Чад са много хубави blush.gif ,но да не си помислиш че не харесвам на Пейт!Всички са супер! emoticon1 (5).gif

WOOOW shocking.gif.Ти си велик графьор,казвам ти biggrin2.gif .Ей тези си ги запазвам,ще ги нося,не бой се mrgreen[1].gif .
ludoto_mimi
Мони, много са хубави. Кропинга на това е много добър. smile.gif
Надявам се, че нямаш нищо против за малка критика. Този ще е много по-добър без "Brooke". Супер са. wink.gif
ludoto_tedi
Цитат(susito @ Jun 12 2007, 14:57) *
П.П.искам най-искрено да се извиня,ако с копирането на Lipe Bite снимките,които Тедито е сложила в темата,съм нарушила някакви запазени права! unsure.gif Наистина извинявам се,но не се сдържах-Пейътън е тоооолкова сладичка на тях happy.gif

ти пък biggrin2.gif няма от какво да се притесняваш и да си мислиш ,че ще нарушиш някое правило.И аз съм на мнението ,че снимките са страхотни - както и авчетата worthy.gif
Nasi
Мони, тези са Брук са със страхотен колоринг, съгласна съм с Мими, барво.

Снощи нямах интернет и направих няколко на София, не бях правила аватари за ОТН от мнооого време:

и три тапета:

и един експеримент:

Jolly_GirL
Наси,възхитена съм направо shocking.gif Невероятни са shocking.gif
**Sophia**
Наси невероятни аватари си направила shocking.gif ,Браво и тапетчетата са супер 3.gif ,но аватарите са прекрасни,бравоо 4.gif
Ето и малко от мен. blush.gif

Jordan
desitoo_91, имаш правописна грешка на велпапето.
няма апостров на Frends, дарлинг. Не и в този случай. blink.gif
Bloody_Tears
Цитат(Jordan @ Jun 13 2007, 16:11) *

Може би пък е пропуснала грешката неволно, а?! Защо трябва винаги да търсите и най-малките грешки и да нападате хората, "дарлинг"?! dry.gif
Страхотна работа на всички! Браво! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
[dEs]
Цитат(Jordan @ Jun 13 2007, 16:11) *

Еми съжалявам. Не съм на ТИ с английския, а и не съм в паралелка с изучаване на английски език. Определено не съм го направила нарочно, но забелязах, че само на теб ти пречи това. Пак се, извинявам за правописната на грешка макар, че не съм сигурна, че има за какво…

Jordan
ами като не знаеш, не се слагай, нали. има български като не знаеш английски. дано поне с него се справяш добре.
dqvol4e7o_mims, ти па недей да ми скачаш, като че съм те настъпал по мазола. направих забележка, че е допуснала грешка, не съм я замярвал с камъни.
{HoNeY}
Взимам си няколко, само че от по-предните странички: smile.gif

etIto
Ето малко и от мен tongue.gif

CheerFuL-F
Наси аватарите и тапетите много ми харесват smile.gif
Мони твойте ав. са както винаги перфектни smile.gif
ето и от мен почти всички са на Чад има 4 на София smile.gif

~●R@Li●~
То бива токлова талант,ама като вашия няма worthy.gif ...Няма да ми остане място на компютъра от вашите творения biggrin2.gif
Мони,супер готини си ги направила!Наси,аватарите и тапетите са страхотни,ама най-ми харесва експеримента ти с Нейтън и Хейли!Уики и твоите аватари са прекрасни..Браво и на Цветито!

Аз скоро не съм правила нещо ново,ама пък си обнових профила с няколко мои аватарчета от последния епизод...скоро ще седна и ше направя други....
А вие продължавайте да творите 4.gif
**Sophia**

SeMiNi
Наси,страхотни авчета както винаги. rolleyes.gif Но най много ми харесва но вторият ред втория-страхотен е! 10.gif

CheerFuL-F
ще може ли някой да ми направи аватари от 4х21 кдъето танцуваха на Партито Брук Хейли,Пейтън,Бевин,Рейчъл и Шели защтоо аз немога да намеря някакви снимки от този момент за да си направя smile.gif
Jolly_GirL
Ето малко авчета от новия епизод smile.gif

> едно гифтче

Ludata Julieta
cheerfuL-f Може ли да те помоля да кажеш откъде си взела снимките за аватарите на Чад. Много ми харесват. Благодаря предварително. Всички аватари са много добри, поздравления на всички 1clap[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(SeMiNi @ Jun 14 2007, 12:03) *
Наси,страхотни авчета както винаги. rolleyes.gif Но най много ми харесва но вторият ред втория-страхотен е! 10.gif

Сладурче сладко Симонче обожавам аватарите ти!Може ли повечето от тези blush.gif
[dEs]

Ето и нещо по голамо:

Ето не съм писала нищо, че да не правя правописни грешки.
SeMiNi
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Jun 14 2007, 21:05) *
Сладурче сладко Симонче обожавам аватарите ти!Може ли повечето от тези blush.gif

Разбира се че може. blush.gif

Цитат(cheerfuL-f @ Jun 14 2007, 17:56) *
[b]ще може ли някой да ми направи аватари от 4х21 кдъето танцуваха на Партито на Брук Хейли,Пейтън,Бевин,Рейчъл и Шели защтоо аз немога да намеря някакви снимки от този момент за да си направя smile.gif

Цвети ето малко аватари..незнам дали ще ти харесат защото са някакси..много далечни и фигурите са малки 16.gif

CheerFuL-F
Цитат(SeMiNi @ Jun 14 2007, 22:11) *
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Jun 14 2007, 21:05) *

Разбира се че може. blush.gif

Цитат(cheerfuL-f @ Jun 14 2007, 17:56) *
[b]ще може ли някой да ми направи аватари от 4х21 кдъето танцуваха на Партито на Брук Хейли,Пейтън,Бевин,Рейчъл и Шели защтоо аз немога да намеря някакви снимки от този момент за да си направя smile.gif

Цвети ето малко аватари..незнам дали ще ти харесат защото са някакси..много далечни и фигурите са малки 16.gif

Мони много мерси. rolleyes.gif Страхотни са smile.gif вече си сложих някой
ето и от мен от новия епизод няколко и други.

fenka_lucas_i_brooke
Мерси много всички сте направили уникални неща worthy.gif worthy.gif worthy.gif
brooke_scott
Jolly_Girl... може ли това , на което са Брук и Люк
Brookie
Jolly_GirL
Цитат(brooke_scott @ Jun 15 2007, 13:14) *
Jolly_Girl... може ли това , на което са Брук и Люк

Взимай го rolleyes.gif Радвам се че ти харесва

Ето още малко авчета:

[dEs]

и едно банерче
brooke_scott
10x mn Jolly_Girl smile.gif
kelly_93
Ето нещо и от мен!За първи път правя нещо такова,а и не работя с Фотошопа,така че сори ако не ви харесват!

etIto
Всички правите невероятни неща worthy.gif И аз си поиграх малко, дано да ви харесат.

The end of one era

~Bruk~
Ето и мои тарчета от последния епизод:

CheerFuL-F
всички сте направили много хубави нещица smile.gif

ето ги и мойте аватари wink.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.