Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Haley
Всички нови са просто върха,но пак JORDAN,BOY_07,fenka_lukas_i_peitan,James towel keeper обират овациите.БРАВО!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
ето нещо ново!
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
и още едничко за тази вечер smile.gif
IPB Image
solenka
fenka_lukas_i_peitan, Жестоки са! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси
James towel keeper
Супер са!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
БрависСсСсимо!!Много са сладки продалжавай в са6тия дух да ни радва6! wink.gif
Haley
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 4 2006, 12:25 AM) *

ето нещо ново!
IPB Image

Това е разбивач 1 степен !!! МНОГО ГОЛЯМО БРАВО!!!
fenka_lucas_i_brooke
Радвам се!Скоро ще има още!
Haley
Ще чакаме с нетърпение!! biggrin2.gif
Jordan
БОЖЕ! Haley разкарай това голямо нещо от подписа си подяволите, всички си имаме любими тапети ама още никой не си ги е натърял по подписа! Първо, че ми забавя страницата докат се зареди и второ ми разпъва всичкото тука...
все пак е ПОДПИС , НЕ ГАЛЕРИЯ
Haley
QUOTE(Jordan @ Feb 4 2006, 07:03 PM) *

БОЖЕ! Haley разкарай това голямо нещо от подписа си подяволите, всички си имаме любими тапети ама още никой не си ги е натърял по подписа! Първо, че ми забавя страницата докат се зареди и второ ми разпъва всичкото тука...
все пак е ПОДПИС , НЕ ГАЛЕРИЯ

Виновна съм!!Извинявам се на всички,който заради мен са зареждали тази и другите страници и са им се разпъвали всичко.А на теб JORDAN-мерси за забележката.Ще запомня обещавам
Jordan
Не се извинявай, просто дразнят такива големи подписи wink.gif
divata_pe4urka
моля ви се проявете невероятната добрина и ми даите линк от където да си сжаля програмата Photo Shop...вече съм отчаяна!!! 7hit[1].gif
Jordan
не знам дали те задоволява торент но сега това намерих. Ето версия 7.0, че е по-лесна за начинаещи
ЦЪК
divata_pe4urka
благодарско!
^Mim0zKa^
Мерси много Jordan!Само едно вапрос4е нали вав садаржанието на торента трябва да маркираме само Photoshop 7.0 confused.gif
Jordan
Не, направо пускаш всичко. Това си е инсталационното CD с файловете.
Ето нещо от мен, тъкмо го направих rolleyes.gif
IPB Image
ludoto_tedi
Мале суперско е просто........
Nasi
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 04:24 PM) *

IPB Image

Фантастично е!!! 4.gif
James towel keeper
Майко ти ме разби shocking.gif shocking.gif shocking.gif Това е ВЪРХА!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Невероятно е! браво! 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 05:24 PM) *

IPB Image

Уау тва е страхотно 3.gif 3.gif 3.gif Браво просто е великолепно worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ме кефи, изключително е 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
радвам се, 4е ви харесва blush.gif
^Mim0zKa^
Ееее и на мен много ми харесва!Много е хубаво и нежно!Браво Jordan 10.gif
boy_07
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 04:36 PM) *

не знам дали те задоволява торент но сега това намерих. Ето версия 7.0, че е по-лесна за начинаещи
ЦЪК

мерси за линка оббаче за този торрент няма сийдери-демек няма как да го дръпна!
Може ли да ми дадете някой друг линк? rolleyes.gif
boy_07
така.Значи инсталнах си я-намерих я.Искам да попитам някой неща,защото...аз използвах Coral Paint Shop-тази по добра ли е според вас?
И аз не съм много навътре с нещата ,но искам да попитам как точно се използват тези брушеси и какво точно представляват?Има ли различни видове и т.н.
Мерси
Jordan
след като се регистрирате в Data.bg си влезте с името и паролата и отворете ТУК
Така като гледам има сийдъри. Сори за предния, не бях обърнал внимание. Тези, които не знаят как да теглят с торенти им предлагам да се научат щото намирането на програми не на торенти си е доста трудно нещо...след като затвориха и data.bg wacko.gif
Later...
Значи тея "брушеси" 18.gif са Четки и се ползват принципно за рисуване. От менюто си избираш даден виж и си драскаш с тях. Както си забелязал, може би, има различни формички. Като дадеш на менюто с избор на четки отгоре вдясно има едно кръгче, кликни там и ще ти се отвори меню, където има и изброени видове четки. Дай примерно на Natural и дай Append, да ги добави към останалите. Там ще видиш, че има разни листа и тъй на татък. Като цяло четките на Фотошоп не ми харесват за това си свалям от разни сайтове и вече имам една колекция от около 70МБ.
Това за четките, ако имаш въпроси питай.
Сори ако нещо не съм обяснил както трябва но говоря по визуална памет... blush.gif
boy_07
Така...като за начало добре ми обесни , но естствено имам още доста въпроси.
Ако искам да си сваля още "четки" кои са сайтовете и каде трябва да ги оставя после-демек в коя папка?
И как точно мога да ги използвам?
Jordan
ще се разберем на ЛС, че темата ще оиде на кино...
Amidala
;( и аз искам photoshop хора smile.gif ама ... тоя торент не ми го тегли сашност тегли ми го стига до 6 % и спира ;( .. ако имате друг мннн ви се моля дайте wink.gif
Jordan
пробва ли с този от Дата.бг ohmy.gif
Amidala
пробвах wink.gif стана сори забравих да ви кажа .. smile.gif
ама ... тя май е малко големичка и нзм каде ще я събера biggrin.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(boy_07 @ Feb 6 2006, 10:16 AM) *

така.Значи инсталнах си я-намерих я.Искам да попитам някой неща,защото...аз използвах Coral Paint Shop-тази по добра ли е според вас?
И аз не съм много навътре с нещата ,но искам да попитам как точно се използват тези брушеси и какво точно представляват?Има ли различни видове и т.н.
Мерси

А от каде я изтегли..може ли да каже6?Мерси!За6тото на мен от дата.бг ми тегли супер бавно sad.gif
Jordan
Уххх това направо ми изкара душицата. Два часа висях във Фотошоп-а да го правя...
надявам се да ви хареса blush.gif
IPB Image
solenka
Ауууу, Jordan!!! Заслужавало си е "висенето". Направо нямам думи! Жестоко е! Браво! 4.gif 4.gif 4.gif
ruevs
OTH
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Feb 6 2006, 01:46 PM) *

Уххх това направо ми изкара душицата. Два часа висях във Фотошоп-а да го правя...
IPB Image

ТРЕПАЧ!БРАВО!!!
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 6 2006, 01:46 PM) *

IPB Image

Оооо браво....ама хакана БРАВО!!!Мале...много ми харесва,супер е яко и сладурскооо!Не6тата ти винаги много ми харесват 4.gif
ruevs
IPB Image

тва и картинката за подпис съм ги правил... blush.gif
divata_pe4urka
В data.bg аз лично открих само CorelDRAWGraphicsSuiteX3.rar.torrent huh.gif
Jordan
ruevs добри са ама малкко понамали черното във филтъра, така много се размазва историята...
и малко ако може да си намалиш подписа, че разпъва форума...
divata_pe4urka
Това дори не мога да го инсталирам!
Jordan
абе сложи си Фотошоп, не се занимавай с Корела
Той е хубав, така съм увал де, ама за други неща... wink.gif
divata_pe4urka
е от каде да го намеря тоя Photo Shop?!
ludoto_tedi
Jordan страхотни ги правиш браво ,а мога ли да те помоля да ми направиш едно банерче на Лукас и Пейтън?Благодаря предварително надявам се да не съм много нахална
Jordan
divata_pe4urka нали писахме нагоре за свалянето на програмата.
Теди, ами дай ми снимките, от които искаш банерчето и ако имаш някаква идея какво да представлява. С удоволствие ще направя нещо biggrin.gif
Haley
Браво Jordan нямам думи просто страхотни са!!! 4.gif Още ме хваща срам за тъпотията дето направих 16.gif с готиният wallpaper и ако не беше ти да ми кажеш навреме... Благодаря още веднъж!!И пак се извинявам за това не само на теб а на всички,на които причиних неудобство.Простете ми моля ви.Та са по темата аз днес направих едно аватарче и тъкмо си мислех,че не е толкова зле като видях твойте ама карай ето го IPB Image .Дано не чак толкова плачевно
ludoto_mimi
Махни само розовия надпис Хейли и ще е перфектно, моля те. happy.gif
Haley
ok.Така по-добре ли е? IPB Image
Ralna
Ето няколко неща много са хубави, не са мои, а не едно момиче.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.