Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Tutor_Girl
Мале отдавна не бях правила OTH аватари. 65 аватара от 4x19,18,17 и 16. Лееееко се олях biggrin2.gif

Има още ама не остана място за тях.Може да ги видите тук http://cutepoison89.livejournal.com/4207.html И ако подхвърлите някой друг коментар там няма да се сърдя biggrin.gif
CheerFuL-F
на мойта адашка мога да кажа само че си направила страхтони аватари... особено тези последните на Нейли blush.gif
Mrs.Ackles
Цвети, мерси. smile.gif

Цитат(Tutor_Girl @ Jun 3 2007, 00:23) *

Аватарите ти са просто.... УнИкАлНи! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Всички ми харесват адски много, даже си запазвам няколко... ако може.. rolleyes.gif
**Sophia**
Tutor_Girl аватарите са невероятни,суперски,прекрасни и чудесни саа fun.gif wub.gif ...особено на 1 ред последния аватар..и всички са направо чудесни са 13.gif ...с тези шривтовее..малеее и аз искам да мога да правя такива biggrin.gif ..също мн мн ми харесват на Найли и на Лукас и Хейли banana.gif ...браво. emoticon1 (56).gif моое ли да си взема някои blush.gif mrgreen[1].gif
Tutor_Girl
Мерси хора,радвам се че ви харесват и вземайте каквото искате wink.gif
DesiTo
Цитат(cheerfuL-f @ Jun 2 2007, 14:04) *

Тези, както и другите аватарчета от следващия ред, са много добри, браво! 2thum[1].gif

Tutor_Girl и преди съм го казвала - страхотни графики правиш, тези също не правят изключение. Много са добри всички аватари. 1clap[1].gif
Nasi
Цвети страхотни са 4.gif Запазих си една голяма част от тях. smile.gif
**Sophia**
Мони твоето артче също е супер 13.gif
SeMiNi
Цвети,страхотни аватари както винаги.Особено тези на Деб biggrin2.gif

Gossip Girl
Оле, Мони супер са авчетата на Хейли..Първия си го взимам и никой да не ми го пипа wink.gif
-За мен
devon
Малииии страхотни неща сте направили!!!!!!!!
Цвети може ли това
CheerFuL-F
няколко банерчета

един Wallpaper на Чад...
Цък

и аватарчета smile.gif

Tutor_Girl
Цитат(devon @ Jun 3 2007, 20:02) *
Малииии страхотни неща сте направили!!!!!!!!
Цвети може ли това

Да разбира се smile.gif

Адашке страхотни са!Особено този много ми харесва! worthy.gif
devon
Иии мерси много веднага го слагам smile.gif
susito
Олеееееееее от кога не бях влизала в темата и вие направо ме засипахте с нови нещица!Особено много се радвам за банерите и даже ще си поискам един от Цвети(cheerful_f) и също и 1 аватар пак на Пейт и Пийт обаче не му запазих URL-to :/
Сега почва голямото изреждане...

Цвети (cheerful_f) -ставаш перфекционист и аватарите и банерите и уола на Чад са уникални
Вики
(**Sophia**)
-както винаги перфектни
Мони (SeMiNi) -превръщаш с в един от любимите ми аватар мейкъри,а аватарите ти..оставят ме без думи
Мони (Jolly_girl)
-правиш невероятни банери!А да видях и един ъол на хилари,който ми грабна окото на секундата!!!
Цвети (Tutor_Girl)
-Ефектите на аватарите ти просто ме оставиха без думи!Шрифтовете,графиките...всичко!!!Браво!ам......дано не съм пропуснала някой :/
и сега моята порция от аватари:този път са само 48,но мисля,че са достатъчно!Предимно на Брук..тук там се виждат Лукас и Пейтън : )Та ето ги и тях....само да кажа(ей не се спрях с тези обяснения 18.gif ),че не съм слагала надписи или каквито и да е неща по авчетата,щото така ми харесват...семпли,изчистени blush.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

18.gif 18.gif

ENJOY!!!

съжелявам,че са така разбъркани wacko.gif ,ама щеше да си е чисто самоубийство да тръгна да ги подреждам unsure.gif Надявам се на обективни мнения!
SeMiNi
Сис ,мерси много миличка! bigarmhug.gif Страхотни аватари.. 8.gif честно казано и аз ги харесвам изчистени но понякога ..слагам разни работи. blush.gif Просто са невероятни! shocking.gif shocking.gif Малеее...нямам думи! 3.gif Честно ти казвам-страхотна работа! 13.gif emoticon1 (44).gif Ето някои от любимите ми: emoticon1 (5).gif

CheerFuL-F
Цитат(susito @ Jun 4 2007, 18:52) *
Олеееееееее от кога не бях влизала в темата и вие направо ме засипахте с нови нещица!Особено много се радвам за банерите и даже ще си поискам един от Цвети(cheerful_f) и също и 1 аватар пак на Пейт и Пийт обаче не му запазих URL-to :/
Сега почва голямото изреждане...

Цвети (cheerful_f) -ставаш перфекционист и аватарите и банерите и уола на Чад са уникални
Вики
(**Sophia**)
-както винаги перфектни
Мони (SeMiNi) -превръщаш с в един от любимите ми аватар мейкъри,а аватарите ти..оставят ме без думи
Мони (Jolly_girl)
-правиш невероятни банери!А да видях и един ъол на хилари,който ми грабна окото на секундата!!!
Цвети (Tutor_Girl)
-Ефектите на аватарите ти просто ме оставиха без думи!Шрифтовете,графиките...всичко!!!Браво!ам......дано не съм пропуснала някой :/
и сега моята порция от аватари:този път са само 48,но мисля,че са достатъчно!Предимно на Брук..тук там се виждат Лукас и Пейтън : )Та ето ги и тях....само да кажа(ей не се спрях с тези обяснения 18.gif ),че не съм слагала надписи или каквито и да е неща по авчетата,щото така ми харесват...семпли,изчистени blush.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

18.gif 18.gif

ENJOY!!!

съжелявам,че са така разбъркани wacko.gif ,ама щеше да си е чисто самоубийство да тръгна да ги подреждам unsure.gif Надявам се на обективни мнения!

Сус взимай каквото искаш твойте аватари също са много хубави smile.gif
Mrs.Ackles
Сис, миличка, страхотни аватари... worthy.gif wub.gif Голям талант си, бе душа. biggrin2.gif

Аз само да отбележа, че това са първите ми опити за нещичко на Дийн и Брук и очаквам критика, защото мисля да продължавам да правя.. 4potrivam[1].gif mrgreen[1].gif

rolleyes.gif

П.С. Абе.. 16.gif нещо стана с тия прикачени файлове, съвсем се обърках... wacko.gif 18.gif
sophia__
Jolly Girl,взимам това ако може,мн е сладко happy.gif
susito
Мони,Цвети,Стефи...вашите професионални мнения са едни от тези,които ценя най-много!!!Стефи лично от мен критика няма да получиш,защото съм един от най-големите фенове на творчеството ти(и съм скромна 18.gif )!Най- много ми хареса 3-я арт...София и Дийн си утиват страшно много!
**Sophia**
Сис не мога повече да кажа,просто аватарите които си направила и измаисторила да невероятни,мн мн мн мн ми харесват..с всеки следващ задобряваш. 3.gif
nadezhda_had
Мони аватарите на Хейли са неверотни
Цвети (Tutor_girl) без думи останах от твойте аватарчета ,страхотни са ,божествени
Цвети (cheerfuL-f) страхотни банерчета и аватари
Стифи банерчетата на Брук и Дийн са изумителни

CheerFuL-F
Наде банерите на Брук и Хейли и Нейтън и Хейли са много готини smile.gif
Стеф твойте банерчета на Дийн и Брук са страхотни worthy.gif

[dEs]
Много хубави работи сте направили страшно ме кефят rolleyes.gif
Сега ще сложа мойте нови творения blush.gif

Не са нещо кой знае какво, но все пак photoshopa ми е леко замъглен и се надявам да ви харесат smile.gif
Jolly_GirL
Цитат(sophia__ @ Jun 4 2007, 22:14) *
Jolly Girl,взимам това ако може,мн е сладко happy.gif

разбира се че може,взимай го smile.gif Сус,мерси,радвам се че са ти харесали
Mrs.Ackles
Мерси много blush.gif

Цвети, аватарите са... изумителни, браво! worthy.gif
Наде, банерите са на ниво, както винаги! emoticon1 (116).gif emoticon1 (111).gif
Jolly_GirL

Ето и едно банерче

Mrs.Ackles
Мони, банерчето е мн сладко. happy.gif

Ох, днес нямаше какво да правя, пък и ми писна да решавам задачи... wacko.gif Затрупвам ви с една дооста обемна вълна от аватари.. опитах и едни по-различни цветове, ама доколко е станало, нз... smile.gif

+ едно, което забравих да сложа по-рано rolleyes.gif

**Sophia**

Цвети както винаги аватарите ти са мн добри. fun.gif
Надее твойте бнери са страхотни. bigarmhug.gif
Стеф новите ти авчета са мн хубави emoticon1 (56).gif .браво.
Другите Дес,мОН wub.gif мн добри аватари. banana.gif
ani4ka_89
Стеф, както винаги си се справила страхотно, да знаеш, че си моето вдъхновение. Ето какво сътворих под влияние на твоите творби biggrin2.gif Между другото очаквам сериозна критика от всички, защото това е един от първите ми опити да правя crossover

А относно другите всички сте свършили страхотна работа, но ако тръгна сега да изброявам по имена и какво точно ми е харесало, ще има да си пиша до утре...
Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ Jun 6 2007, 16:38) *
Стеф, както винаги си се справила страхотно, да знаеш, че си моето вдъхновение.

Ехе.. blush.gif .. мн се радвам.. rolleyes.gif
Между другото очаквам сериозна критика от всички, защото това е един от първите ми опити да правя crossover

Критика???!??? blink.gif Ани, винаги съм знаела, че си талант, ама чак такъв... shocking.gif 3.gif Това надминава всичките творения, които си ми пращала, а знаеш мнението ми за тях.. wub.gif Страхотно е, невероятно просто! worthy.gif Нямам думи... искам ощее! 13.gif
П.С. От теб очаквам и друго нещо... не съм забравила, ей! biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Сис много ми харесват аватарите,които правиш-самите картинки са хубави и самите аватари са по-семплички,без букви и други неща,а на мен така ми харесват повече 4.gif 4.gif 4.gif

Цвети(cheerfuL-) от къде ги взимаш тия снимки на Чад confused.gif много готини аватари стават от тях smile.gif
CheerFuL-F
Цитат(LoF_Chad @ Jun 6 2007, 18:48) *
Сис много ми харесват аватарите,които правиш-самите картинки са хубави и самите аватари са по-семплички,без букви и други неща,а на мен така ми харесват повече 4.gif 4.gif 4.gif

Цвети(cheerfuL-) от къде ги взимаш тия снимки на Чад confused.gif много готини аватари стават от тях smile.gif

от галерията на този сайт
Jolly_GirL
Ето едно тапетче

Gossip Girl
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 6 2007, 15:43) *

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 4 2007, 22:10) *

Стеф, надявам се нямаш нищо против, но тези двете си ги взимам 4.gif ..Страхотни са..
И всички други както винаги правите страхотни неща..Jolly_GirL банера е невероятен..cheerfuL-f твоите произведения са супер обичайно..
Mrs.Ackles
Цитат(Prinston Girl @ Jun 6 2007, 21:04) *
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 6 2007, 15:43) *

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 4 2007, 22:10) *

Стеф, надявам се нямаш нищо против, но тези двете си ги взимам 4.gif ..Страхотни са..
И всички други както винаги правите страхотни неща..Jolly_GirL банера е невероятен..cheerfuL-f твоите произведения са супер обичайно..

Няма проблем! smile.gif Страшно се радвам, че ти харесват! blush.gif
CheerFuL-F
хора мерси за коментарчетата blush.gif
ето още малко авчета на Чад blush.gif

и едно банерче smile.gif
Jolly_GirL

Ето и авчета
SeMiNi

CheerFuL-F
Мони аватарчетата на Крис са готини,въпреки че не съм му фенка ми харесват smile.gif

ето от новото епизодче малко smile.gif

и още няколко на Лукас
Brookie
Ето малко от новия епизод smile.gif
CheerFuL-F
ето едно тапетче на Брук и Лукас
Wallpaper

малко аватари smile.gif

Brookie
cheerfuL-f, страхотни неща си направила happy.gif happy.gif happy.gif
ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 6 2007, 17:53) *
Стеф, както винаги си се справила страхотно, да знаеш, че си моето вдъхновение.

Ехе.. blush.gif .. мн се радвам.. rolleyes.gif
Между другото очаквам сериозна критика от всички, защото това е един от първите ми опити да правя crossover

Критика???!??? blink.gif Ани, винаги съм знаела, че си талант, ама чак такъв... shocking.gif 3.gif Това надминава всичките творения, които си ми пращала, а знаеш мнението ми за тях.. wub.gif Страхотно е, невероятно просто! worthy.gif Нямам думи... искам ощее! 13.gif
П.С. От теб очаквам и друго нещо... не съм забравила, ей! biggrin2.gif

Много се радвам, че ти харесва, знаеш аз как реагирам на похвали biggrin2.gif И като ми е тръгнало на crossover-и, ето още един, но не стана много добър. Иначе ми се правят аватари от последния епизод, ама нямам време...

nadezhda_had
Цвети аватарите отново са бомба продължавай все така

Ани супер ееее банера ,великолепен
Jolly_GirL

nadezhda_had

CheerFuL-F
Наде превъзходни са банерите и тептчето на София worthy.gif
ALeX4e7y^
Ето ги и първите ми жалки опити за аватари blush.gif

Нейтън и Хейли
Хейли и Пейт
Тука са всичките
Пейт и Пийт (це;увка)

Eто още

boy_07
нещо днес ме връхлетя лудост и се опитах да направя нещо различно с което да се гордея!
Не съм редовен в постването тук,но искам да ви подаря нещото дето цял ден правих и се гордея с това-малко е смесица,но отразява предпочитанията ми и за музика и сериали и интереси...smile.gif
Ето аз ги ползвам,но който иска да ги ползва и той!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.