Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ALeX4e7y^
Brookie,Цвети ще си взема няколко аватарчета smile.gif
Brookie
Много се радвам, че са ви харесали rolleyes.gif взимайте колко си пожелаете happy.gif
Jolly_GirL
Нещо напоследък правя авчета само на Брук,Пейтън я бях забравила biggrin2.gif Ето малко и на нея smile.gif

Ето и едно банерче
susito
Мони това си го взимам,ако нямаш нищо против
Jolly_GirL
Цитат(susito @ May 22 2007, 21:23) *
Мони това си го взимам,ако нямаш нищо против

Разбира се,че нямам smile.gif Взимай го
**Sophia**
Ето малко авчета от мен:

18.gif 18.gif 18.gif
~●R@Li●~
Хора,невероятни сте много готини неща сте направили worthy.gif !Взех си от тук от там rolleyes.gif
---
Сега един от опитите ми да направя нещо различно от аватар:

unsure.gif май не ставам за тая работа glare.gif По-добре да си правя аватарчета wink.gif
CheerFuL-F
снощи не ми се спеше за това направих аватари

Mrs.Ackles
Eто едно мизерно опитче от мен... 18.gif Скоро ще има и още.. happy.gif

Jolly_GirL
Цуце авчетата са супер особенно второто rolleyes.gif Стефи авчето е страхотно,много ми харесва rolleyes.gif
CheerFuL-F
ето и останалите автари...

и един банер smile.gif

susito
Цитат(~●R@Li●~ @ May 22 2007, 22:44) *
Хора,невероятни сте много готини неща сте направили worthy.gif !Взех си от тук от там rolleyes.gif
---

unsure.gif май не ставам за тая работа glare.gif По-добре да си правя аватарчета wink.gif

е не...страхотно е worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ми харесва...и все паке на Пийтън как няма да ми харесва blush.gif

Цитат(cheerfuL-f @ May 23 2007, 10:28) *

Цвети...няма авче,което да не ми харесва!Всички се перфектни shocking.gif особено тези на Чадчо

ехаааааа нова порция авчета на ЦветитУ....тоя път искам да те питам дали може да си взема +
CheerFuL-F
Цитат(susito @ May 23 2007, 12:16) *
---

е не...страхотно е worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ми харесва...и все паке на Пийтън как няма да ми харесва blush.gif

Цитат(cheerfuL-f @ May 23 2007, 10:28) *

Цвети...няма авче,което да не ми харесва!Всички се перфектни shocking.gif особено тези на Чадчо

ехаааааа нова порция авчета на ЦветитУ....тоя път искам да те питам дали може да си взема +

може разбира се smile.gif взимай няма нужда да питаш
**Sophia**
Ето малко авчета от мен:

SeMiNi
Вики,страхотни аватари.. rolleyes.gif наистина много ми харесват.Ето тези:

Цитат(**Sophia** @ May 23 2007, 15:52) *

Ами..ето ги моите нови аватари.. blush.gif както сигурно ще забележите пробвах малко други цветове,по-светлички,но се надявам поне донякъде да ви харесат unsure.gif

devon
Уау страхотни неща сте направили 3.gif Мони супер много ме радват авчетата на Хейли надявам се нямаш нищу против да си зема това
nadezhda_had
Цвети много яки аватарчета ,а за банера да не говорим супер е
Вики и Мони аватарите ви отново са превъзходни
CheerFuL-F
Мони - Аватарите на Хейли са страхотни!
Вики - твойте аватари също са много хубави

ето няколко и от мен smile.gif

и един банер на Нейтън
SeMiNi
Цитат(devon @ May 23 2007, 16:52) *
Уау страхотни неща сте направили 3.gif Мони супер много ме радват авчетата на Хейли надявам се нямаш нищу против да си зема това

Да може..радвам се че ви харесват rolleyes.gif
~●R@Li●~
Цитат(susito @ May 23 2007, 12:16) *
---

3.gif Олеее,много де радвам,че ти е харесал...мерси много happy.gif
---
Браво..пак сте направили страхотни неща 4.gif Накрая няма да ми остане място в компютъра 18.gif
Цвети запазвам си банера на Нейт blush.gif ; От Стефи веднагически си запазих Нейли аватара rolleyes.gif ; От Вики и Мони също си избрах аватарчета biggrin2.gif
**Sophia**
Мерси много на МонитоОо,НадитоОо,ЦветитОо и РалитОоо emoticon1 (32).gif ..мн сте добрички.. bigarmhug.gif
Ето малко нови аватарчета:

Nasi
Разгледах последните страници и си харесах няколко и си ги запазих, но не знам на кой бяха.

Брук, Хейли и Нейтън, видях на Брук и Феликс wub.gif 4.gif

Видях и от снимките, които са за финалният епизод, но не би трябвало да се използват за автари, за сега поне. Защото са спойлерски, така, че не ги пускайте все още. happy.gif
::Brooke::Davis::
Цитат(**Sophia** @ May 24 2007, 11:17) *

Ето малко нови аватарчета:

Уау Вики (нали може така да те наричам blush.gif ) супер са! Много ми харесват! emoticon1 (11).gif
Gossip Girl
Цитат(**Sophia** @ May 24 2007, 11:17) *

Цитат(**Sophia** @ May 23 2007, 15:52) *

3.gif Викиииииии..слънце..Супер са..Тия си ги взимам всичките..Никой да не ми ги пипа wink.gif
4.gif Мони, Цвети..И вашите неща са прекрасни както винаги 4.gif

**Sophia**
Мире,Жани сладурани,мерси много blush.gif ...каквото искате взимайтe bigarmhug.gif
Jolly_GirL
ohmy.gif Мале Вики,наистина са страхотни,Браво 4.gif Тия дни и аз може да направя няколко 10.gif
**Sophia**
Мерси Мони. blush.gif
Jolly_GirL
Мм и аз се реших да направя малко авчета на Соф happy.gif

SeMiNi
Всички сте направили много красиви неща! happy.gif Ето малко от мен:

Mrs.Ackles
Цитат(SeMiNi @ May 24 2007, 23:24) *
Всички сте направили много красиви неща! happy.gif Ето малко от мен:

Много са добри, Мони! 4.gif Браво.
nadezhda_had
Мони аватарите са супер

CheerFuL-F
Наде това на София много ми харесва wink.gif
**Sophia**

Mrs.Ackles
Браво на всички, страхотни аватари! worthy.gif

Днес реших да понаправя и аз нещичко...

SeMiNi
Много сладки аватари,Стеф rolleyes.gif
Gossip Girl
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 25 2007, 15:30) *

Стефии, много са хубави. Сериозно! 4.gif Тия двечките си ги заплювам.
Mrs.Ackles
Мони, Жани, мерси и на двечките! bigarmhug.gif Не са нищо особено, но се радвам, че ви харесват. happy.gif
**Sophia**

Brookie
CheerFuL-F
много хубави аватари сте направили smile.gif и аз тия дни ще направя малко...
SeMiNi

CheerFuL-F
ето и моята порция аватари smile.gif

и един банер на София
nadezhda_had
Цвети банера и аватарите са супер
elexis
cheerfuL-f банерчето на софия е страхотно ! 4.gif

И едно банерче на моите лобимци:
SeMiNi
Elexis,страхотни аватари! shocking.gif Наистина страшно много ми харесват! rolleyes.gif И банера също е супер!Трябва да пускаш по-често своите произведения! 3.gif 3.gif 4.gif
elexis
Цитат(SeMiNi @ May 26 2007, 20:43) *
Elexis,страхотни аватари! shocking.gif Наистина страшно много ми харесват! rolleyes.gif И банера също е супер!Трябва да пускаш по-често своите произведения! 3.gif 3.gif 4.gif

Мерси много biggrin2.gif И твоите неща много ми харесват wink.gif
Jolly_GirL

Elexis,страхотни неща! 4.gif
~●R@Li●~
3 дена ме нямаше и всички са сътворили страхотни работи worthy.gif ...
Май от всеки си взех за колекцийката mrgreen[1].gif
---
А ето и 4 от мене ...хах...да не остана по-назад biggrin2.gif :

happy.gif
CheerFuL-F

Jolly_GirL
Ето едно банерче на София

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.