Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
CheerFuL-F
Цитат(Prinston Girl @ May 16 2007, 22:52) *
cheerfuL-f много хубави авчета
Някой може ли да ми направи банерче на Брук?

ето 2 от мен smile.gif

и едно на Брукас

Мони ав-та на Брукас са страхотни!!!
nadezhda_had
Цвети аватарите са супер

Ice^Ice^Baby

Може ли това, което Жаки е направила
~●R@Li●~
Наде,нещата ти на София са супер(запазвам biggrin2.gif );Цвети и ти си направила страхтни неща(запазвам някои);Мони автарите са супер happy.gif
---
Ето няколко аватарчета ,които направих от новото епизодче+това което ми е на аватара smile.gif:

CheerFuL-F
ето на София аватарчета и 1 на Хилари и едно на Бетани smile.gif
Jolly_GirL

П.П. Цуцке,Рали,много хубави авчета
CheerFuL-F
още малко авчета wink.gif

П.П Наде ще си взема това ав-че надявам се нямаш нищо против smile.gif
devon
Наде аз може ли да си зема това
nadezhda_had
Жана, Цветивзимайте ги нямам нищо напротив
orhideya
Аз ще взема този
много ми харесва
CheerFuL-F
Цитат(orhideya @ May 17 2007, 21:41) *
Аз ще взема този
много ми харесва

взимай радвам се че ти е харесал
susito
Мони ще може ли това
Jolly_GirL
Взимай го,радвам се че ти харесва happy.gif
CheerFuL-F

Brookie
Ей тука Лукас е тооооооооолковааааааа сладичък wub.gif wub.gif wub.gif
SeMiNi

Gossip Girl
Цитат(cheerfuL-f @ May 17 2007, 00:05) *
ето 2 от мен smile.gif

Лелеееее тия са супер!!!!!!!!!!!! Направо ги обожавам...Многооо мерси...Взимам си ги и двете и като тръгна да сменям профила ще си сложа....Пак ти мерси много!!! Супер са
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Ice^Ice^Baby @ May 17 2007, 12:13) *

Може ли това, което Жаки е направила

Да сладур сори нямах нет взимайте каквото пожелаете радвам се че ви харесват
и Бай де уей сте направили страхотни работи
DjuDju
ей пак яки аватари сте направили..а за банерите на Брук нямам думи happy.gif

ALeX4e7y^
По труд и техника тряа да правим такова нещо и аз реших моето да е свързано с ОТН biggrin2.gif

Bloody_Tears
Ти си гаднаааа! И аз си правя на ОТХ, ама вчера си го изпрах, понеже съм гениална и сега прилича на гъС 1iangr[1].gif
CheerFuL-F
Цитат(Prinston Girl @ May 18 2007, 13:39) *
Цитат(cheerfuL-f @ May 17 2007, 00:05) *
ето 2 от мен smile.gif

Лелеееее тия са супер!!!!!!!!!!!! Направо ги обожавам...Многооо мерси...Взимам си ги и двете и като тръгна да сменям профила ще си сложа....Пак ти мерси много!!! Супер са

Цитат(LoF_Chad @ May 18 2007, 16:43) *
По труд и техника тряа да правим такова нещо и аз реших моето да е свързано с ОТН biggrin2.gif

Радвам се че са ти харесали банерите wink.gif А това на ОТХ да го покажеш и когато го завършиш
**Sophia**
Ето малко авчета от мен:

nadezhda_had
Вики аватарите на София много ми харесват

този го правих по поръчка за др форум

**Sophia**
Мерси Нади..твоите банери са чудесни Copy of wub.gif БравооОо! bigarmhug.gif

CheerFuL-F
Наде банерите са страхотни wub.gif
**Sophia** твойте аватари също са много хубави smile.gif

ето малко и то мен

etIto
Ето малко и от мен happy.gif

Jolly_GirL
Вики,Наде,Ели,страхотни неща сте направили smile.gif
Ето малко авчета от мен

Mrs.Ackles
Вики, трябва да отбележа, че ставаш все по-добра в правенето на аватари, наистина! 3.gif Много ми харесват, продължавай все така! smile.gif
Наде, банерите ти са просто върховни! Това на Лейтън ме грабна още отначало, перфектно е... wub.gif 13.gif

Аз тези дни мисля да сложа т'ва-он'ва и от мен... happy.gif
Jolly_GirL
Ето едно тапетче,не стана това което очаквах,но.... rolleyes.gif
emma_r
Мони,Цвети,Вики,Наде...супер неща сте направили направо нямам думи..Мони тапетчето се е получило великолепноо!!!Наде жестоки банери на Хилари направоо!!! Ииии Вики както винаги ПЕРФЕКТНА smile.gif Всички аватари са великиии!Особено онези на София с блестящата рокля!!!Цвети твойте аватрачета също са прекрасни особено тези на Рейч happy.gif
С нетърпение чакам да направите нещо ново...А щях да забравя ако имате време и нерви можете да направите аватарчета на Брейтън от сцената със пръскачките или там с касетата wink.gif ...
П.П.:Оххх ужасно нахална се чувствам ама вие сте свикнали biggrin2.gif
CheerFuL-F
нямах си работа затова си поиграх с фотошопа и направих аватарчета smile.gif

Mai4et0
Много яки неща правите blush.gif Ето и нещо мое wink.gif xaxa 18.gif
susito
Уики-и дветет порции аватари са перфектни(ама аз не съм се и съмнявалал в теб)
Мони-и авчетата и уола са страхотни(особено уола)
Цвети-аз ти предлагам по-често да си поиграваш с фотошопа,щото ефекта е уникален!
Наде-банерите са брилянтни(вече ми се изчерпа речника)...и са на Хил и са просто перфектни!
SeMiNi
Ето малко стари мои авчета.Мисля че не съм ги слагала rolleyes.gif

Miss_Duff
Леле,страхотни са...Наистина сте супер.. nadezhda_had,супер са!! 1clap[1].gif Опитвам да правя "велики творения",обаче нямам Фотошоп и се мъча с една прог. - PhotoImpression.Имам две молби..Ако може някой да ми даде линк или името на някоя програма или да ,ако някой има PI,да ми обясни как се слага фон?Мн ще съм ви благодарна!! 4.gif
SeMiNi
Miss Duff,защо не си изтеглиш самия Photoshop?Има го в датата и също така в zamunda.net smile.gif

И ето още аватари от мен..този път само на Чадчо biggrin2.gif

Jolly_GirL
Цитат(emma_r @ May 20 2007, 15:51) *
Мони,Цвети,Вики,Наде...супер неща сте направили направо нямам думи..Мони тапетчето се е получило великолепноо!!!Наде жестоки банери на Хилари направоо!!! Ииии Вики както винаги ПЕРФЕКТНА smile.gif Всички аватари са великиии!Особено онези на София с блестящата рокля!!!Цвети твойте аватрачета също са прекрасни особено тези на Рейч happy.gif
С нетърпение чакам да направите нещо ново...А щях да забравя ако имате време и нерви можете да направите аватарчета на Брейтън от сцената със пръскачките или там с касетата wink.gif ...

Ето няколко мои опита smile.gif

П.П Сус,радвам се че ти хареса тапетчето,Мони авчетата са супер smile.gif
CheerFuL-F
Мони автарите на Чад са много хубави smile.gif Уинонис твойте също

**Sophia**
Цвети,Мони,Мони 2 18.gif 16.gif ...всички авчета са страхотни 3.gif !С мн яки ефекти сте ги направили!Продължавайте все така 4.gif
emma_r
QUOTE(Jolly_GirL @ May 21 2007, 17:03) *
QUOTE(emma_r @ May 20 2007, 15:51) *

Ето няколко мои опита smile.gif

П.П Сус,радвам се че ти хареса тапетчето,Мони авчетата са супер smile.gif

Леле Мони мерси зверскиии много за всички аватрачета!!Направо нямам думи!Толкова са яки!!!Още веднъж мерси страшно много!Супер си!!!Очаквам нови неща от тебе happy.gif
Jolly_GirL
Много се радвам,че ви харесват smile.gif
Ето още малко авчета smile.gif

Brookie
Ето малко и от мен, някои са в по-близък план, исках да видя как ще се получи happy.gif
Brookie
Не са ли сладки? rolleyes.gif
CheerFuL-F
Цитат(Brookie @ May 22 2007, 11:30) *
Не са ли сладки? rolleyes.gif

много даже blush.gif blush.gif rolleyes.gif wub.gif страхотни са wink.gif

ето малко и от мен

Jolly_GirL
Бруки,Цуци хубави авчета smile.gif
Ето еднин опит за банер biggrin2.gif Много много не ме бива,ама ще се науча де rolleyes.gif
CheerFuL-F
Цитат(Jolly_GirL @ May 22 2007, 14:37) *
Бруки,Цуци хубави авчета smile.gif
Ето еднин опит за банер biggrin2.gif Много много не ме бива,ама ще се науча де rolleyes.gif

Уинонис...Уинонис като за начало е нещо
susito
Мони супер е анерчето!Пбаче искам да те питам как правиш тези сърчица?

и още нещо(вече прекалих малко)..какъв е шрифта

дано не съм мнгоо нахална happy.gif

Brookie чудесни авчета особено последните 3 на Брукас
Jolly_GirL
Значи за сърчицата използвам една четка от фотошопа,но става и със pencil tool,а шрифта е nonotype smile.gif
SeMiNi
..май тука няма много нови авчета. unsure.gif Е,не мислете че искам нови и нови аз само мързелувам. 15.gif В момента правя иконки само на Хейлс,тъй очаквайте от мен. happy.gif А иначе Цвети много са хубави аватарчетата на Чад и София-първите 4. 4.gif Brookie твоите също.Особено тези 3.gif :

Цитат(Brookie @ May 22 2007, 11:30) *

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.