Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ludoto_mimi
С какво ги правиш? Фотошоп или?
fenka_lucas_i_brooke
Аз ли с Adobe Photoshop 7.0
Ето още тва било зарибявка дано този път съм уцелила горедолу еднакви размери
ludoto_mimi
Kaто го отвориш и дадеш File->New можеш да си избереш размерите, които са по подразбиране от последното нещо, което си правила и ги нагласяш на Width 100 и Height 100.
*PeyT*
Браво, Жу! 10.gif Като за начало се справяш доста добре.. Аз не ги разбирам мн, сестра ми е по тая част (всестранно развития талант), но от моя си некомпетентна гледна точка мога да ти кажа, че мн ми харесват! smile.gif Продължавай да твориш, получават ти се! 4.gif
Nasi
Браво Жаки, давай така.

Ето няколко от мен:

CheerFuL-F

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(ludoto_mimi @ May 13 2007, 22:59) *
Kaто го отвориш и дадеш File->New можеш да си избереш размерите, които са по подразбиране от последното нещо, което си правила и ги нагласяш на Width 100 и Height 100.

Мимс благодаря ти много довечера ще го пробвам! worthy.gif

Цитат(*PeyT* @ May 13 2007, 22:59) *
Браво, Жу! 10.gif Като за начало се справяш доста добре.. Аз не ги разбирам мн, сестра ми е по тая част (всестранно развития талант), но от моя си некомпетентна гледна точка мога да ти кажа, че мн ми харесват! smile.gif Продължавай да твориш, получават ти се! 4.gif

Март благодаряяяяя rolleyes.gif

Цитат(Nasi @ May 13 2007, 23:01) *
Браво Жаки, давай така.

Насинко и на теб благодаря твойто мнение е едно от най-важните за мен да знаеш!!! blush.gif rolleyes.gif
susito
Цитат(Nasi @ May 13 2007, 23:01) *
Ето няколко от мен:

Олееее...Наси страхотни са worthy.gif Особено 4-я и 5-я ми грабнаха погледа! shocking.gif Ще си ги запазя,ако нямаш нищо против blush.gif

ЖАки това и това са се получили адски добре biggrin2.gif 4.gif Като за наччало много добре се справяш....давай още авчета!Пък и не само авета rolleyes.gif Пък за моето обяснение...аз обичам така надълго и нашироко да се обяснявам blush.gif те за това рядко ме разбират какво искам да кажа 16.gif
Jolly_GirL

Ето и едно тапетче
**Sophia**
Всички сте направили прекрасни аватари smile.gif ..Браво Жаки 4.gif ..
Ето и малко от мен:

fenka_lucas_i_brooke
Мерсиииииии на всички обаче докато не се науча да правя хубави аватари като ваще ще ви досаждам с боклуци
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

И естествено размерите 10000% съм сигурна че са различни не могада ги права еднакви и тва е!
Надявам се поне малко да ви харесат!
Mrs.Ackles
Ох, Жаки, ше те убия.. толкова много работа имам сега, но просто не мога да не коментирам новите ти аватари.. rolleyes.gif Перфектни са, страхотни! worthy.gif Аз вече ти казах какво мисля, но само да отбележа, че любимите са ми на Brathan (2-то на първия ред) и на Brucas (2-то на последния ред) 3.gif Браво, Жу! 4.gif happy.gif Мн добра работа си свършила!
susito
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 14 2007, 13:54) *
Мерсиииииии на всички обаче докато не се науча да правя хубави аватари като ваще ще ви досаждам с боклуци
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

И естествено размерите 10000% съм сигурна че са различни не могада ги права еднакви и тва е!
Надявам се поне малко да ви харесат!

Абе Жаки стига глупости!!! worthy.gif Страхотни са ти авчетата!!!Ае чакам още rolleyes.gif blush.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Съжалявам пак съм аз няма какво да правя и се опитвам да правя нещо наподобяващо аватари biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

devon
Ей Жакс супер се справяш ставаш все по-добра 2thum[1].gif И искам да те помоля за едно авче ако може да ми го дадеш Давай все така wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ауууу естествено че може взимай blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif Няма нужда да питате!!!!

Само дето съжалявам за различните размери! unsure.gif dry.gif

Ох майко тва е такава зарибявка че простоооо
айде още ще ви писне от мене mrgreen[1].gif Ако не сте забелязали преобладават Брук и Брукас-не се учудвате нали mrgreen[1].gif

уееее да не повярва човек постигнах някакъв междинен еднакъв размер wacko.gif mrgreen[1].gif
Adorkable
И тва ако не е талант,то не знам кво е shocking.gif .
Изключтелно много ми харесват аватарите на Жаки biggrin2.gif .За първи опити са невероятни biggrin2.gif .
Но най-много ми харесват нещата на Вики ^^.Ако ми каже с коя програма ги прави ще е супер smile.gif .
Също така аватарите н Jolly_Girl са страхотни wink.gif .
ani4ka_89
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 14 2007, 17:27) *
Ауууу естествено че може взимай blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif Няма нужда да питате!!!!

Само дето съжалявам за различните размери! unsure.gif dry.gif

Ох майко тва е такава зарибявка че простоооо
айде още ще ви писне от мене mrgreen[1].gif Ако не сте забелязали преобладават Брук и Брукас-не се учудвате нали mrgreen[1].gif

уееее да не повярва човек постигнах някакъв междинен еднакъв размер wacko.gif mrgreen[1].gif

Много са добри! Браво 4.gif 4.gif 4.gif
susito
Жакииии пак казвам,че са ти чудесни авчетата!И искам да ви питам това от кой епизод е???
fenka_lucas_i_brooke
Благодаря вииииии
Сис тва е серията с касетата на Нейтън и Брук ох 14 май беше
**Sophia**
Мерси Маги..много си миличка smile.gif .Не съм очаквала такива похвали!
Ами моята програма е Photoshop 7.0-надявам се да съм помогнала! 4.gif

SeMiNi
Всички сте направили страхотни авчета! shocking.gif

Ето малко Нейли от мен.. rolleyes.gif

Nasi
Ехе Жаки колко са много....браво. 4.gif

Цитат(SeMiNi @ May 14 2007, 22:26) *

Колоринга е много добър. ще си ги запазя. worthy.gif

**Sophia** worthy.gif много ми харесват последните.
Brookie
Ето малко аватарчета и от мен rolleyes.gif happy.gif
emma_r
Жаки,Мони,Вики и Brookie -страхотни неща сте направили worthy.gif !!!
Жаки твойте неща са супер...гледай и аз се уча ама какви боклучета правя wacko.gif :

Mrs.Ackles
Жаки, мн бързо напредваш, бравоо! 1clap[1].gif Знам, че е голяма зарибявка, особено в началото... smile.gif
Ема, е мн хубаво! happy.gif
Brookie, ти също вървиш с огромни крачки напред! 4.gif Авчетата ти са супер!
На Вики и на Мони нещата няма какво да ги коментирам - те са се усъвършенствали напълно! worthy.gif

Аз направих само двечки, но все пак да ви ги покажа..

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 15 2007, 16:01) *
Жаки, мн бързо напредваш, бравоо! 1clap[1].gif Знам, че е голяма зарибявка, особено в началото... smile.gif
Ема, е мн хубаво! happy.gif
Brookie, ти също вървиш с огромни крачки напред! 4.gif Авчетата ти са супер!
На Вики и на Мони нещата няма какво да ги коментирам - те са се усъвършенствали напълно! worthy.gif

Аз направих само двечки, но все пак да ви ги покажа..

Стеф мерси а нали знаеш втория аватар си го взимам worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif mrgreen[1].gif
susito
И аз мислих да си взема втория,но при това положение си взимам първия!!!Малко по-късно ще си го сложа,щот' сега нямам време!И а да Стеф искам да те помоля(само тебе де...другите не се занимавайте с моите прищявки) а ми направиш 2 авчета на Брук,като мажоретка..ако може!Много ще съм ти благодарна!

Brookie,Ема,Вики и Мони-супер авчета!Особено на Мони са много добри(както винаги цветът е перфектен)
Brookie
Много се радвам, че ви харесват, тия дни ще направя още happy.gif happy.gif
ani4ka_89

И едно банерче за финал
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 15 2007, 16:38) *
Стеф мерси а нали знаеш втория аватар си го взимам worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif mrgreen[1].gif

Моля, моля happy.gif Радвам се, че авчето ти харесва blush.gif
Цитат(susito @ May 15 2007, 18:38) *
И аз мислих да си взема втория,но при това положение си взимам първия!!!Малко по-късно ще си го сложа,щот' сега нямам време!И а да Стеф искам да те помоля(само тебе де...другите не се занимавайте с моите прищявки) а ми направиш 2 авчета на Брук,като мажоретка..ако може!Много ще съм ти благодарна!

Дам, няма проблем.. и без т'ва се чудих на кой да направя... smile.gif А има ли значение от кой сезон?
susito
ми не няма значение...важното е да са на Брук,да е в мажоретния си костюм и да си ги правила ти!
Jolly_GirL

П.П ето малко авчета и 1 банерче от участието на Хилари в ТRL smile.gif

Mrs.Ackles
Сис, нали си ме знаеш - ти казваш 2, аз правя 7.. 18.gif Не съм слагала надписи обаче.. unsure.gif

Дано ти харесат..
fenka_lucas_i_brooke
Стеф много са хубави
ето малко и от мен
~●R@Li●~
4.gif Браво...страхотни сте happy.gif Само да уведомя,че всичко което ми е харесало съм го запазила mrgreen[1].gif
-------
Аз скоро не съм правила нищо unsure.gif ...ама ей тия май не сам ги пускала rolleyes.gif :

(вдъхновени от едно клипче на Наси happy.gif )
fenka_lucas_i_brooke
Ох понеже няма какво да правя ,програмата за клипове неще да баца а имам идеи за това правя аватари и изпробвам различни размери biggrin2.gif

susito
Стефи мерси много...взимам си +

А от Жу искам ....ако може де!!
fenka_lucas_i_brooke
може може
понеже имаше буря и ми спря нета сега пускам останалата част аватари rolleyes.gif

Това са за сега!!!
ALeX4e7y^
Ако може да ми направите аатари от тия снимки

Ако може да няма надписи по тях

А аз ша си зема аватарчета от тук от там rolleyes.gif
ani4ka_89
Цитат(LoF_Chad @ May 16 2007, 20:19) *
Ако може да ми направите аатари от тия снимки

Ако може да няма надписи по тях

А аз ша си зема аватарчета от тук от там rolleyes.gif

Ето какво сътворих

Дано да ти харесват
Adorkable
Jolly_Girl банера е страхотен,а Хилъри е просто..Уау wub.gif.
Jolly_GirL
Цитат(Adorkable @ May 16 2007, 20:54) *
Jolly_Girl банера е страхотен,а Хилъри е просто..Уау wub.gif.

Много се радвам,че ти е харесал smile.gif
ani4ka_89
Ето няколко от първи сезон biggrin2.gif

Нещо не ми се получиха цветовете unsure.gif
~●R@Li●~
Ей,Жаки все по-добра ставаш 4.gif Ани,върна ме в спомените за 1 сезон happy.gif
И буклвално от последните минути..по специално за LoF_Chad:

---
За първи път правя нещо различно от аватар,и незнам дали е станало добре unsure.gif :

CheerFuL-F
ето няколко за LoF_Chad :

и няколко други smile.gif

Gossip Girl
cheerfuL-f много хубави авчета
Някой може ли да ми направи банерче на Брук?
ALeX4e7y^
Ани,Рали,Цвети мерси за аватарите мн са хубави biggrin2.gif
SeMiNi
Цвети,страхотни авчета на Чад. rolleyes.gif Най-ми харесва първото и второто.. happy.gif

Ето иконки от мен..повечето са на Брукас: wub.gif

emma_r
Искам,искам,искаааммм!!!!Запазвам си гооо!!!Скоро ще си го сложа wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.