Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ani4ka_89
Цитат(devon @ May 8 2007, 22:06) *
Иииииии страхотни нещица сте направили всички...Аз искам да питам Анито дали ми дава тези на Хейли

Давам ти ги.
Искам специално да благодаря на УиКиТУ, Стефито и Мимситу bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
devon
Ани мерси много smile.gif
ani4ka_89
Пак заповядай happy.gif
Ето няколко нови

Две специално за Сусито
Сещате ли се какво е това 18.gif 18.gif 18.gif
susito
Аниииии сега заради тебе не мога да спра да се усмихвам и в момента се ратапям на стола и не мисля,че ще мога да донапиша поста си!БЛАГОДАРЯ ТИИИИИИИИ!!!!!!!Напрау нямаш си напредстава колко мнооооогоооо ти благодаря!И другите аватари са страхотни,ама Пийтчо е просто ДЪ БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ!!!Пак мерси и даже си взимам за аватар,ако нямаш нищо против!Ама ти за мене си ги направила тей че веднага си го слагам!
CheerFuL-F
малко и от мен smile.gif

SeMiNi
Ани,авчетата на Пийт са велики! biggrin2.gif оо..супер са rolleyes.gif

Jolly_GirL
Ето малко и от мен smile.gif

ani4ka_89
Цитат(susito @ May 9 2007, 20:13) *
Аниииии сега заради тебе не мога да спра да се усмихвам и в момента се ратапям на стола и не мисля,че ще мога да донапиша поста си!БЛАГОДАРЯ ТИИИИИИИИ!!!!!!!Напрау нямаш си напредстава колко мнооооогоооо ти благодаря!И другите аватари са страхотни,ама Пийтчо е просто ДЪ БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ!!!Пак мерси и даже си взимам за аватар,ако нямаш нищо против!Ама ти за мене си ги направила тей че веднага си го слагам!

Разбира се, че нямам нищо против. Аз просто ги правих с мисълта за теб happy.gif
Мони, мерси много blush.gif
~●R@Li●~
Ихааа....хора вие сте просто невероятни worthy.gif
Стефи всичките си ги запазих biggrin2.gif Ани аватарите на Пийт са страхотни rolleyes.gif И на всичките са ви супер нещатата
Пък ,аз нямах време много през тия дни и сега направих 4 : unsure.gif

susito
Ето я моята поредна порция аватари....нямате си на представа колко време съм оправяла рамери,слагала надписи,оправяла формати,запазвала и качвала...но мисля,че си заслужаваше дългата работа и чакането....та ето ги и тях-надявам се да ви харесат(много се старах!!!)

има още 4,които ще кача утре,че сега нещо не искат да се качат ...
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 9 2007, 05:30) *
10x Стеф чакам си и другите rolleyes.gif

Моля smile.gif Такаам.. помня, че искаше няколко от сцената им в дъжда, нали?

Ако може само да ми кажеш от коя серийка е др сцена, за която ми спомена, за да мога да направя аватари - аз въобще не се сещам.. unsure.gif

Ммм.. отново бях на тема Б.Д... Въпроса е, че като почна да правя нейни аватари, не мога да спра - на който и момент да натисна пауза, все е хубава.. shocking.gif Поиграх си и с цветовете на някои, но адски ме мързеше да слагам надписи.. rolleyes.gif

Дано все пак ви харесат smile.gif
Оле, 35758935 часа минаха, докато ги сложа, тц тц.. wacko.gif

П.С. Рали, поласкана съм, мерси! blush.gif Мимс, мерси и на теб, душата 18.gif bigarmhug.gif
Сис, старанието си е струвало, супер са! emoticon1 (11).gif Рали, твоите авчета също мн ми харесват, браво! emoticon1 (109).gif
**Sophia**
Цитат(susito @ May 9 2007, 22:37) *

Сисии всички аватари са невероятни! shocking.gif Струвало си е усилието!Но тези най-много ми харескват..Но наистина Браво 4.gif Страхотни са! 3.gif

Ето и малко от мен..този път не се получиха както трябва ,но все пак..

susito
Стефи,Уики мерси много и на двете!И вашите авчета + тези на Ралито са супер!
Ам..Стефи искам да те попитам всички дъждовни авчета ли са запазени за Жакс,щото и аз мислих да помоля за авчета от тази сцена
ето ги и другите 8 авчета от вчера :

nadezhda_had
Страхотни аватари сте направили,чудесни са ,продължавайте все така

Тези два банера ги напарвих доста отдавна като излязоха снимките от спойлерите

fenka_lucas_i_brooke
Стеф тенкс многооооооо ме кефят ми друга ситуацияяяяя....дето му занесе писмата рев малко ляляля и после кис кис кис
Наде суперски са банеритееее
DjuDju
новите неща са много яки на всички 3.gif Аз най-после направих няколко аватара..не съм слагала надписи,тъй че чувствайте се свободни да слагате (ако искате bigwink[1].gif )

толкова са за сега,може по-късно да сложа още smile.gif
~●R@Li●~
Браво страхотни аватари сте направили всички!Наде банерите са страшни 4.gif

Ето малко от новия епизод:

CheerFuL-F
мн са хубави всичките надявам се нямате нищо против да си взема тези 2-те

~●R@Li●~
Цитат(cheerfuL-f @ May 10 2007, 22:26) *
мн са хубави всичките надявам се нямате нищо против да си взема тези 2-те

Аз нямам нищо против: давам biggrin2.gif ! Радвам се,че ти е харесало rolleyes.gif
DjuDju
cheerfuL-f много се радвам,че ти харесват и вземи колкото искаш happy.gif

..Използвам същия пост,за да сложа малко нови авчета, които са посветени изцяло на Бетани
**Sophia**
Ето малко от новия епизод rolleyes.gif :

susito
Олеее колко хубави авчета..особено на Ралито и Уикито са супер готини!И банерчетата на Надето мноу ме кефят...страхотен смисъл и снимки!
etIto
Ето и моите опите,на се кои зна какво blush.gif защото още се уча но аз си се гордея с тех rolleyes.gif

susito
за човек,който още се учи са ти хубави авчетата!Това особено !

Абе искам да ви помоля нещо...дайте някакви идеи за авчета,че се изчерпах вче!
CheerFuL-F
няколко авчета и от мен smile.gif

emma_r
Ако може някой да ми направи аватари с Нейтън като Батман и по-скоро там като си е махнал маската...ще съм много благодарна И за Брук и Лукас и да пише Always Love или нещо подобно....Малко съм нахалничка ама... biggrin2.gif
SeMiNi

etIto
susito много ти благодаря
ani4ka_89
Цитат(emma_r @ May 12 2007, 14:14) *
Ако може някой да ми направи аватари с Нейтън като Батман и по-скоро там като си е махнал маската...ще съм много благодарна И за Брук и Лукас и да пише Always Love или нещо подобно....Малко съм нахалничка ама... biggrin2.gif

Заповядай
CheerFuL-F

Mrs.Ackles
Ето ги и останалите авчета, които бях обещала на Жакито много отдавна.. rolleyes.gif happy.gif

Всички сте направили уникални неща, браво! worthy.gif
emma_r
worthy.gif Мерси най-добрата сиии smile.gif Жива и здрава
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Стееееф хора виждате кво съм си взела другите ви ги предоставям да се любувате на ВЕЛИКОТО творчество на Стеф
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 13 2007, 17:18) *
Мерси Стееееф хора виждате кво съм си взела другите ви ги предоставям да се любувате на ВЕЛИКОТО творчество на Стеф

Няма проблем emoticon1 (116).gif Чак пък велико... blush.gif blush.gif Мерси все пак emoticon1 (32).gif rolleyes.gif
susito
Жакс е напълно права..творчествотот ти е ВЕЛИКО!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Аз,ако помниш,те бях обявила за 'най-добър аватар-мейкър на 2007'...мисля,че това показва моето възхищение към авчетата ти!А те наистина са винаги страхотни,чудесни,перфектно изпипани,уникално готини...брилянтни rolleyes.gif Всичко,което правиш ти се получава перфектно-авчета,банери...клипове(но т'фа е за друга тема) mrgreen[1].gif
biggrin2.gif

Цвети твоите авчета също са удесни! blush.gif

И сега идва моя ред...гледайте да не се отчайвате!Подготвила съм ви 47 аватара 18.gif 18.gif Не са кой знае колко хубави 16.gif и пред бледнеят shocking.gif !Но съм ги правила..хм около 1-2 часа без да спирам wacko.gif И са само и единствено от любимия ми 4-ти епизод на 3-ти сезон!
ENJOY!!! 3.gif 4.gif

мисля,че не се равивам нормално wacko.gif Как може да напрая 47 шедьовъра(мненията ви ме накараха да се замисля малко...10х) А размера изобщо няма да го коментирам 18.gif
ani4ka_89
Цитат(susito @ May 13 2007, 19:30) *
Как може да напрая 47 боклука dry.gif

ЩО?confused.gifconfused.gif Много са хубави! Даже мислех да си поискам няколко, ама сега не смея
susito
Цитат(ani4ka_89 @ May 13 2007, 20:12) *

ЩО?confused.gifconfused.gif Много са хубави! Даже мислех да си поискам няколко, ама сега не смея

Честно казано съм тогната blush.gif Еми аз ви ги давам...като ви харесват взимайте без да питате biggrin2.gif Е да имам и някои хубави попадения...или т'фа "47 боклука" е самоирония blink.gif huh.gif
Mrs.Ackles
Аз ся заради Елито пак се разписах.. 18.gif

Жакс е напълно права..творчествотот ти е ВЕЛИКО!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Аз,ако помниш,те бях обявила за 'най-добър аватар-мейкър на 2007'...мисля,че това показва моето възхищение към авчетата ти!А те наистина са винаги страхотни,чудесни,перфектно изпипани,уникално готини...брилянтни rolleyes.gif Всичко,което правиш ти се получава перфектно-авчета,банери...клипове(но т'фа е за друга тема) mrgreen[1].gif
biggrin2.gif

Сиииис emoticon1 (45).gif emoticon1 (44).gif Благодаря ти, мнението ти означава много за мен! blush.gif Хвалбите са доста пресилени, но ме радват страшно много! Мерси, миличка bigarmhug.gif blush.gif

пред бледнеят shocking.gif

Шшш, еей, момиченце.. само не ме ядосвай! 9.gif
Аватарите ти са всичко друго, но НЕ и боклук! На Брукито най-ме радват.. снимчиците, които си избрала са мн сладки wub.gif Ааа, т'ва с Elvis Scott направо кърти мивки biggrin2.gif Браво, браво, браво 1clap[1].gif

Jolly_GirL

Надявам се да ви харесат! smile.gif

П.П. Всички до един сте направили страхотни неща!Бравос! 4.gif
~●R@Li●~
Браво,всички сте направили страхотни аватари emoticon1 (11).gif
Стефи,Сис...от вас ще си крадна някои biggrin2.gif

А това е от мен unsure.gif :

ani4ka_89
Сис, аз реших да те зарадвам и ето какво излезе

Надписи не съм слагала, защото не можах да измисля как се пише Пийтън на английски 18.gif
emma_r
Аааа за 1-вото направо ме разбихтеее страхотни сте Ани и Сус нейт разбивааа....ама това за брук и лукас остава който има време да прави нямам нищо против biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Опитах и аз да направя ама вижте сами какво се получи аз няма да коментирам biggrin2.gif

susito
Цитат(ani4ka_89 @ May 13 2007, 21:30) *

Надписи не съм слагала, защото не можах да измисля как се пише Пийтън на английски 18.gif

Peyton+Pete= blink.gif Peeton 18.gif 18.gif Мноу съм умна!Ани мерси,че отново си се сетила за мен blush.gif Трогната съм rolleyes.gif Благодаря ти много...супер са се получили!Запазвам си ги всичките.Ани аз съм си взела едно твое авче за подписа...5-тото подред...надявам се да нямаш нищо против!

A така...вече излизат!Е да може да са в различни размери,ама са много хубави!Особено на Джейтън и на Брук с надписа Pretty Girl....Браво Жакс!!!

Все повече се уббеждавам,че в ОТХ раздела има МНОООООГОООООО всестранно развити таланти!
fenka_lucas_i_brooke
Вече излизат обаче се уплаших от тях егати мешаницата от най разнообразни размери ужас!
ani4ka_89
Цитат(susito @ May 13 2007, 21:51) *
Цитат(ani4ka_89 @ May 13 2007, 21:30) *

Peyton+Pete= blink.gif Peeton 18.gif 18.gif Мноу съм умна!Ани мерси,че отново си се сетила за мен blush.gif Трогната съм rolleyes.gif Благодаря ти много...супер са се получили!Запазвам си ги всичките.Ани аз съм си взела едно твое авче за подписа...5-тото подред...надявам се да нямаш нищо против!

Нямам нищо против, дори се радвам, че ти харесват happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(susito @ May 13 2007, 21:51) *
A така...вече излизат!Е да може да са в различни размери,ама са много хубави!Особено на Джейтън и на Брук с надписа Pretty Girl....Браво Жакс!!!

Все повече се уббеждавам,че в ОТХ раздела има МНОООООГОООООО всестранно развити таланти!

Мерси Сладуууур утре ще се пробвам в еднакви размери сега ми се спи! rolleyes.gif

Това било зарибявка бе само може ли да питам как ги правите всичките еднакъв размер
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 13 2007, 21:44) *
Опитах и аз да направя ама вижте сами какво се получи аз няма да коментирам biggrin2.gif

Жакиии 3.gif Ти вече научи мнението ми за аватарите ти, но още веднъж - супер саа! worthy.gif На Брукас ми харесва най-много! rolleyes.gif blush.gif Страхотни са, искам ощее! biggrin2.gif 1clap[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Шматич мерси ама не са нищо особенно!
Имам дъъъъъълъг път да се уча!
Само ако може да ми кажете как точно ги правите сичките еднакъв размер!И най-вече питам Вики-**Sophia** че тя ми каза тази програма за което благодаря,тя и Сис ми каза ама нейното е дълго и широко biggrin2.gif
Ludata Julieta
Много са добри всичките. БРАВО! 1clap[1].gif Продължавайте все така 8.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.