Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
~●R@Li●~
Стефи може да са само 3, обаче са страхотни 4.gif

Ето ги и тези от днес...не са много но...

susito
ехеее Рали и Стефи..страхотни авчета
Jolly_GirL

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 2 2007, 19:39) *
Завърнах сеее 18.gif Ох, от колко време не бях правила аватари.. wacko.gif

Само 3 са, но при първа възможност ще направя и още.. rolleyes.gif

Много се чудяяяя кое да си открадна rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif може ли някое
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 2 2007, 22:06) *
Много се чудяяяя кое да си открадна rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif може ли някое

Разбира се smile.gif

Рали, Сис, благодаря! happy.gif blush.gif
Brucas_Forever
Аз ако не е нахално от моя страна може ли някой да ми направи някомко аватарчета на Брук и Пейтън от края на 3 сезон?От сцената със шамара и от тази в която Брук си събира нещата и казва на Пейтън,че не иска да са приятемки и че с тяхното приятелство е свършено,и си тръва.Мерси blush.gif
Bloody_Tears
Ето "малко" аватарчета от мен biggrin.gif
Стеф, страхотни са аватарчетата, миличка! Искам още! emoticon1 (56).gif
Мони и Рали, и вашите неща са страхотни, браво!

Това е специално за Сис mrgreen[1].gif

Надявам се да ви харесват smile.gif
Mrs.Ackles
Мерси, Мимс! bigarmhug.gif Много се радвам, че и ти почна да правиш авчета по-честичко! happy.gif Справяш се отлично!

Ето малко от новия епизод (цветовете обаче не ми се получиха както трябва.. wacko.gif bangin.gif )

fenka_lucas_i_brooke
А Стеф браво ама ще чакам по такива в смисъл пак от теб де на Б.Дейвис и П.Сойър rolleyes.gif happy.gif biggrin.gif unsure.gif
ani4ka_89
Мимски, ще си открадна няколкото на Хейли от твоите rolleyes.gif Надявам се нямаш нищо против happy.gif Следващият ми подпис ще е само Хейли
SeMiNi
О..оо малее 3.gif МиМиС велики аватари!Страхотни са! 4.gif

ALeX4e7y^
Взимам си аватарчета от тук от там smile.gif
susito
Ми то като е за Сис нали се сещаш,че тя най-нахално ше си го вземе? >>>да ви запозная с новия ми аватар : ) Иначе Мимчо и другите авчета са Жистикулярни и на Монито,както винаги са пИрИфектнИ,а на Стефито просто не мога да ги коментирам,щото останах без думи,като ги видях
nadezhda_had
Adorkable
На Надето банера е страхотен ^^.Отново си се справила чудесно,а розовото по краищата много ми харесва ^^.
Bloody_Tears
Мерси на всички smile.gif Взимайте каквото искате biggrin.gif
Наде, банера е просто ВЕЛИК! Влюбих се в него от пръв поглед happy.gif
Сега започвам с аватари от новия епизод, така, че пак ще ви досаждам. Ама сигурно ще г сложа утре, щото брат ми след малко ще ме кара да ставам dry.gif
Стеф, аватарите са перфектни! Ужасно са красиви, наистина много ми харесаха!
susito
ей Наде пак доказа колко си добра с артовете...страхотен банер
Brucas_Forever
Цитат(Brucas_Forever @ May 2 2007, 22:45) *
Аз ако не е нахално от моя страна може ли някой да ми направи някомко аватарчета на Брук и Пейтън от края на 3 сезон?От сцената със шамара и от тази в която Брук си събира нещата и казва на Пейтън,че не иска да са приятемки и че с тяхното приятелство е свършено,и си тръва.Мерси blush.gif

Сори,че пак пиша и май стаа нахално ама плс само няколко да ми напрайте worthy.gif
siska
наистина, Наде, банера е страхотен 4.gif 4.gif
nadezhda_had
Маги ,Миме и Сус благодаря ви много ,радвам се че ви хареса

Миме няма да ни досаждаш с аватари си напротив ще ти се радваме
Bloody_Tears
Цитат(Brucas_Forever @ May 3 2007, 22:17) *

Сори,че пак пиша и май стаа нахално ама плс само няколко да ми напрайте worthy.gif

Ако искаш, утре ще пробвам. Надявам се да не е късно. И да те питам-движещи се ли искаш или не?
SeMiNi
Надеее мале велик банер!Мисля че това ти е един от най-добрите ти! biggrin2.gif Супер е shocking.gif

Adorkable
Мони,страхотни аватари biggrin2.gif .Ако може да си запазя 2-то от последния ред,утре ще си го сложа.
devon
Такам първу да ви кажа на всички,че сте направили страхотни неща worthy.gif worthy.gif worthy.gif И след това да питам дали може да си зема някои нещица...
Мимс може ли тва и това

Мони може ли това това и това

Стеф от теб искам това ако може де smile.gif
Brucas_Forever
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 3 2007, 21:38) *
Цитат(Brucas_Forever @ May 3 2007, 22:17) *

Ако искаш, утре ще пробвам. Надявам се да не е късно. И да те питам-движещи се ли искаш или не?

Ми както искаш,ако може да не са движещи,но и движещи да са няма проблем
SeMiNi
Цитат(devon @ May 4 2007, 09:04) *

Разбира се че може.. blush.gif

Brucas_Forever ,опитах се да направя някои аватари за теб..но са на Брук и Пейт поотделно.Незнам дали ще ти харесат unsure.gif

Jolly_GirL
Ето малко от новия епизод:

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(SeMiNi @ May 3 2007, 22:57) *

Мони ще може ли тези rolleyes.gif
Bloody_Tears
Мимс може ли тва и това

Може естествено smile.gif
Мони, аватарчетата са станали страхотни, много ми харесват, браво! smile.gif
Ето ги и моите. Направих ги снощи, но майка ми не ми остави време да ги кача и ми се скара да си лягам dry.gif

devon
Мимс може ли и confused.gif
SeMiNi
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 4 2007, 13:27) *
Цитат(SeMiNi @ May 3 2007, 22:57) *

Мони ще може ли тези rolleyes.gif

Да,Жаки взимай каквото си харесаш! biggrin2.gif Мимс мерси..твоите аватари са станали мн хубави..и "the coloring" is пърфект! 15.gif

fenka_lucas_i_brooke
Мерси взех си само първите два worthy.gif rolleyes.gif
Brucas_Forever
Цитат(SeMiNi @ May 4 2007, 10:38) *

Разбира се че може.. blush.gif

Brucas_Forever ,опитах се да направя някои аватари за теб..но са на Брук и Пейт поотделно.Незнам дали ще ти харесат unsure.gif

Мноооооооооооооооооооого ти благодаря,супер са!Ако някой има възможност да направи още някое blush.gif ама ина4е тези са супер!!!ето ако може от тая сцена
Bloody_Tears
Цитат(devon @ May 4 2007, 17:10) *
Мимс може ли и confused.gif

Може, радвам се, че ти харесват smile.gif
Мони, мерси много миличка. emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
SeMiNi
Brucas_Forever ето тези са от тази сцена..надявам се да не изглеждам много нахална с тези аватари: blush.gif

CheerFuL-F
супер ав-чета сте направили smile.gif продължавайте в същия дух...
nadezhda_had
Невероятни аватари сте напарвили ,браво

**Sophia**
Мими,Нади и Мони-Велики Аватари..
Ето и моите опити:

Brucas_Forever
Цитат(SeMiNi @ May 4 2007, 19:47) *
Brucas_Forever ето тези са от тази сцена..надявам се да не изглеждам много нахална с тези аватари: blush.gif

Лелеееееее точно това ми трябваше!Мноооооооооооооооооооооооооооооооооого ти благодаря emoticon1 (56).gif
~●R@Li●~
Ааа стахотни аватари сте направили worthy.gif happy.gif
Мойте от новия епизод не са много unsure.gif , сутринта ги направих ама чак сега успях да ги кача 16.gif Ето ги :

rolleyes.gif
П.п.:А и аватaрчето на профила ми е то последния епизод,така че станаха общо 8 неща, които съм направила за 16 епизод mrgreen[1].gifМалко са,ама нямам време за повече,пък и като гледам вие сте направили много така,че неискам да се повтарят tongue.gif
susito
хей хей хей Шушуминги : ) (карай,че т'фа е обръщението на Елски : P).Тей...знам,че съм нахална,ама ми е простено(надявам се) и,ако може авчета от тези снимки..и само на Пейтън...или не от тези снимки,ама искам да е усмихната и супер красива
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...8-Blue_bird.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...r/301-01_hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/120-02hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/306-03hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...bscap154-11.jpg
ALeX4e7y^
Цитат(susito @ May 4 2007, 22:57) *
хей хей хей Шушуминги : ) (карай,че т'фа е обръщението на Елски : P).Тей...знам,че съм нахална,ама ми е простено(надявам се) и,ако може авчета от тези снимки..и само на Пейтън...или не от тези снимки,ама искам да е усмихната и супер красива
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...8-Blue_bird.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...r/301-01_hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/120-02hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/306-03hq.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...bscap154-11.jpg

Оо да да напревете повечко и за мене,че тия снимки са ми едни от любимите
~●R@Li●~
Е да много са хубави снимките....
Сис,аз направих 2 аватарчета сега,дано ти харесат,ама аз съм сигурна,че другите ще направят по-хубави:
renito818
Здравейте всички! направих няколко опита:

И другото:

За Брукас са защото страшно ми липсват! Големи сладури са rolleyes.gif
ani4ka_89
Аз направих няколко за Сис и за LoF_Chad. Дано ви харесат, позволих си да сложа и няколко, които не са точно такива, каквито искахте, но не можах да се въздържа biggrin2.gif
Ето ги и тях

Нарочно не съм слагала надписи, но ако искате, само кажете и ще сложа.
ALeX4e7y^
Ани взимам си smile.gif
brooke_scott
хей направете ми банер4е на Брукас със сним4ици от трети сезон, моля!Страшно ще съм ви благодарна worthy.gif
Bloody_Tears
Сис, Саше, ся почвам да ви правя аватарчета smile.gif После ще ги сложа smile.gif
**Sophia**
Ани,браво за аватарите 15.gif
Ето и от мен..

ani4ka_89
Радвам се, че авчетата ви харесват happy.gif
Цитат(brooke_scott @ May 5 2007, 12:00) *
хей направете ми банер4е на Брукас със сним4ици от трети сезон, моля!Страшно ще съм ви благодарна worthy.gif

Тези са стари

След малко ще се опитам да направя още няколко, ако не ме хване много мързелът biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.