Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mrs.Ackles
Ани, не спираш да ме изумяваш! 3.gif Въпреки, че отдавна не съм поствала мои неща, редовно влизам в темичката и следя творчеството ти, както това и на останалите.. happy.gif Много ми харесват нещицата ти, определено бързо се учиш! 4.gif Продължавай в същия дух! emoticon1 (44).gif

На останалите също едно огромно БРАВО! Няма да споменавам имена, но иначе Мимс и Сис си знаят, че много ценя нещата, които правят! emoticon1 (32).gif

Вики, първите аватари на Соф и Чад са направо велики! worthy.gif
ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 25 2007, 22:04) *
Ани, не спираш да ме изумяваш! 3.gif Въпреки, че отдавна не съм поствала мои неща, редовно влизам в темичката и следя творчеството ти, както това и на останалите.. happy.gif Много ми харесват нещицата ти, определено бързо се учиш! 4.gif Продължавай в същия дух! emoticon1 (44).gif

Мерси, мерси bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Да знаеш, че скоро чакам нещо от теб(под нещо разбирай банерче и ако познаеш на кого smile.gif )
Bloody_Tears
Аз май не съм сложила новото си "произведение" Но в последно време, почти не ми остава свободно време и не се занимавам много. Та ето го happy.gif

П.С. Мерси много Стеф, и ти си знаеш, че си ми любимка в правенето на аватари! biggrin.gif
susito
Ани супер са банерчетата и като си научиш да направиш още...ей не се спирам да искам!

Вики-авчетата ти ме изумяват все пвече и повече...тези са също супер готинки,както всички останали!

Стефи много ценя твоето мнение и много ти благодаря за комента!

Мимси ПерФекТен уол,както винаги!
**Sophia**
Мерси много на Стефито и на Сисито blush.gif .наистина се радвам че ве Харесват! mrgreen[1].gif
ani4ka_89
Мерси, Сис! happy.gif
Ето 3 банерчета, ако не ми се доспи много, ще направя още

nadezhda_had
Вики страхтни аватари си направила ,много са готини

бтв имаш ли снимките от подписа ти да ви ги дадеш
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 21 2007, 17:36) *
Красота wub.gif , а за аватара да не говорим. 8.gif
Страхотни неща сте направили всички, поздравления. 13.gif Аз си харесах артчето със задника на Пейтън. 18.gif
~●R@Li●~
Браво,добра работа сте свършили 4.gif Тези които най ми харесват си ги запазвам biggrin2.gif (и да ги давате и да не ги давате аз си ги запазвам 10.gif )

Аз май отдавна не съм слагала неща ....

Nasi
Цитат(Menna @ Apr 27 2007, 19:16) *
Красота wub.gif , а за аватара да не говорим. 8.gif
Страхотни неща сте направили всички, поздравления. 13.gif Аз си харесах артчето със задника на Пейтън. 18.gif

Аууу ама Ели, ти кога ходи в Уилмингтън 18.gif не казваш. 9.gif Страхотно е 4.gif 4.gif 4.gif Както и ватарчето. 4.gif

Браво на всички, толкова мнвого аватари и банери сте сътворили, БРАВО! 4.gif
nadezhda_had
за Mai4eto

Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 26 2007, 16:37) *
Да знаеш, че скоро чакам нещо от теб(под нещо разбирай банерче и ако познаеш на кого smile.gif )

bigarmhug.gif Хах, мисля, че се досещам за какво или по точно за кого говориш... biggrin.gif blush.gif Нали знаеш, че в последно време бях доста заета да гледам серийки (вече съм на 2-ри ссссеезооннн 4part[1].gif ) и за това не съм правила аватари доста време.. rolleyes.gif Сега като почна да гледам отново и.. wacko.gif Все пак, дано да изнамеря време отнякъде.. пък и имаме няколко дни почивка.. happy.gif Сигурно ще направя нещичко..
Мимс, мерси много, миличка! bigarmhug.gif
Сис, аз също ценя твоето мнение, много добре го знаеш! smile.gif emoticon1 (45).gif

П.С. Поздравления на Анито и Мимито за страхотните работи, които са направили! worthy.gif Искам още от вас! 4.gif
DjuDju
бихте ли ми казали сайтове където да има screen shots, че вече нямам материал да направя нещо

П.П.Пак яки неща има качени..Бравооо!!
ani4ka_89
Стеф, чакам! biggrin2.gif И мерси много за похвалата blush.gif
Ето две по-старички, дано ви харесат

DjuDju, пробвай тези сайтове
http://www.onetreehillcentral.org/visuals/
http://gallery.onetreehillfans.com/
http://hilarie-burton.com/gallery/
http://www.sophia-central.com/
http://www.j-lafferty.com/visual/
http://www.bethanyjoylenz.net/gallery/
http://joieluckclub.com/gallery.html
http://www.chad-m-murray.net/gallery/
DjuDju
мерси многооо за страниците 8.gif
eL
Цитат(Nasi @ Apr 28 2007, 12:55) *
Цитат(Menna @ Apr 27 2007, 19:16) *

Красота , а за аватара да не говорим.
Аууу ама Ели, ти кога ходи в Уилмингтън не казваш.Страхотно е Както и ватарчето.

Мерси слънчовци. wub.gif Радвам се че ви е харесало. bigarmhug.gif
А комплиментите за иконката ми отиват директно при Мимски...аз просто в момента си имам перфектния аватар! emoticon1 (44).gif (ще надмине предния по НЕсменяемост усещам... emoticon1 (107).gif )

Вчера ми беше кофти ден, а когато си джъткам нещо на фотошопа обикновено ми минава. E не е нещо кой знае какво но все пак :

Jolly_GirL
Уау!Ели страхотно е ! Всички сте направили страхотни банерчета и авчета.Аз от одавна не се бях занимвала с Фотошоп ии сега ми дойде музата biggrin2.gif Вижте резултатите rolleyes.gif

SeMiNi
Ехейй!Здравейте! Аз отдавна не съм влизала тук,тъй че ще пусна доста аватари. happy.gif Надявам се да ви харесат: 15.gif

Тези незнам дали съм ги пускала..ако се повтарям сори huh.gif

CheerFuL-F
Мони ще си взема ето това ав-че надявам се нямаш нищо против
**Sophia**
Ето новите ми аватари:

DjuDju
най-сетне и аз да пусна нещо ново bigwink[1].gif

(това ми е любимото happy.gif )

П.П.Поздравления на всички за новите аватарчетат, които както винаги са на ниво
ani4ka_89
Всички сте направили много хубави неща, а пък аз съм се отдала на мързел. Но преди малко реших да си направя няколко авчета за подписа и неусетно направих доста.
Ето ги и тях happy.gif

Мони
, много готини авчета, аз си харесах на Хейли това, което е на третия ред третото. Ако може, си го вземам
fenka_lucas_i_brooke
Симона-Мони-Semini-взех си малко твои авчета надявам се да нямаш нищо против rolleyes.gif
SeMiNi
Цитат(cheerfuL-f @ Apr 30 2007, 19:01) *
Мони ще си взема ето това ав-че надявам се нямаш нищо против

Цвети,Жаки нямам нищо против! blush.gif
Ани,мерси..взимай си каквото ти хареса! rolleyes.gif

Радвам се че ви харесват! blush.gif

ani4ka_89
Цитат(SeMiNi @ Apr 30 2007, 21:34) *
Ани,мерси..взимай си каквото ти хареса! rolleyes.gif

Мерси, даже вече си го сложих happy.gif
nadezhda_had
Невероятни аватари на всички

Вики страхотни аватари си направила но има и няколко от снимки от предстоящите епизоди,слагай ги като спойлери ,защото не всички искат да ги видят предварително

Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили всички! Няма да изреждам имена, защото ще взема да изпусна някой и да се разсърди biggrin.gif Но да знаете, че всички неща много ми харесват! Браво за всичкия труд, който сте положили, страхотни неща сте направили!
Аз днеска съм на вълна аватари. От ужасно много време не съм правила и мисля, че е крайно време да направя някой друг аватар. Под някой друг, имам в предвид цял тон аватари happy.gif happy.gif Надявам се да не ви отегча, сега започвам да ги правя и полсе ще ги кача. tongue.gif Айде чао ви за сега (hug)
Ето ги: mrgreen[1].gif

renito818
Бравооооо на всички! Страхотни неща сте направили! biggrin2.gif rolleyes.gif
~●R@Li●~
Наде,това на Нейли е страхотно ,както и това на Бетъни 4.gif Да знаеш, че си ги запазвам happy.gif
МимС, прекрасни аватари..супер са smile.gif emoticon1 (11).gif

и сега моите аватарчета за днес unsure.gif :

(тия двете не станаха много добре ,ама карай wacko.gif )
ALeX4e7y^
Ша зема да си зема аватарчета от тук-от там
Jolly_GirL
Мимс,Рали супер авчета!Ето едно тапетче
susito
Мимчо ше си открадна малко авчета...всъщност не малко ^^
Bloody_Tears
Хих, ок. smile.gif Взимай колкото искаш, радвам се, че ти харесват biggrin.gif
Ето още малко аватарчета, които направих ся smile.gif
(на това аватарче й направих очичките само зелени, обаче въобще не си личи dry.gif)
**Sophia**

Bloody_Tears
Вики, супер са се получили! Много ме кефят! tongue.gif Браво!
emma_r
Уаууу сички сте направили невероятни нещааа!!!
Мони взимам си това smile.gif
П.П.:Скоро и аз ще направя няколко авчета wink.gif
Jolly_GirL
Взимай,радвам се,че ти е харесало smile.gif
nadezhda_had
вики невероятни са както винаги

**Sophia**
Мими мн ти благодаря...мерси за комплимента...Lof You blush.gif

Надее и на теб мн ти благодаря smile.gif ..радвам се че ти харесват....все пак ми трябва мнението на такъв професионалист като тебе 4.gif ..
Gossip Girl
Олее страх0отни нещица...**Sophia** много са готини авчетата!!!
SeMiNi

biggrin2.gif
~●R@Li●~
Ааа,направо ме стреснахте...изведнъж толкова много аватари...Много са хубави 4.gif БРАВО!!!
susito
Мимчо-авчето на Пейт със зелените очички е ЖиСтИкУлЯрНо

Вики и Мони-Както винаги доказахте колко добри аватар мейкъри сте и аз наистина се възхищавам на творчеството ви!!!

Наде-това на Нейли е перфектно
**Sophia**
Жани и Суси мерси мн. blush.gif
Adorkable
Мони,страхотни неща,набелязах си няколко които си сейфах на секундата biggrin2.gif
Също така банерът на Надето е перфектен,обработката е страхотна.
И на другите нещата са страхотни,но не мога да ги коментирам всичките,щото ще стане мазало wacko.gif happy.gif .
nadezhda_had
Вики, Сус и Маги мерси много ,радвам се че харасвате банера ми
emma_r

Ludata Julieta

dqvol4e7o_mims това ми взе очичките, надявам се нямаш против да го взема laugh.gif
Bloody_Tears
Естествено, че нямам нищо против, взимай smile.gif
П.С. Ся пак ми дойде музата за аватари biggrin.gif После пак ще ви дасаждам ми се струва happy.gif
Mrs.Ackles
Завърнах сеее 18.gif Ох, от колко време не бях правила аватари.. wacko.gif

Само 3 са, но при първа възможност ще направя и още.. rolleyes.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.