Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
emma_r
Уаууу направо ме разбихте страхотно е вси4ко!!!Ето малко от мен:

Sway
~●R@Li●~

rolleyes.gif
CheerFuL-F
ето няколко ав-чета на София

П.П направили сте страхотни неща smile.gif

Sway
още...

eL
Sway тези последните на Пейтън и Джейк са суперски. Гепих си 3-4 biggrin2.gif

Досега се мъчих да направя нещо на фотошопа. wacko.gif Ето резултата :

fenka_lucas_i_brooke
Елиииииииииииииии винаги ги правиш едни такива сладурски хех завиждам ти че си се виждала на живо със София и Чад worthy.gif rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сладури шегувам се това е колаж на Елс не се е виждала с тях mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif [mrgreen]поне така предполагам
*PeyT*
shocking.gif Уоу, Ели, душко, взе ли ни автографи поне? 10.gif
Сериозно, чудно си го измайсторила! 3.gif Супер яко е... колко ли време си си си играла.. rolleyes.gif Ама онва с Чад повече ми харесва.. мн си отивате! 1eyeb[1].gif
emma_r
Ето някой мой....Надявам се поне те да ви харесат smile.gif
На София:

На някой рисунки на Пейтън:

На Бетъни:

И на някой други wink.gif :
ALeX4e7y^
Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 21 2007, 17:36) *
Sway тези последните на Пейтън и Джейк са суперски. Гепих си 3-4 biggrin2.gif

Досега се мъчих да направя нещо на фотошопа. wacko.gif Ето резултата :

А тва ти ли си?

Оле супер неща сте направили всички ша си взема няколко rolleyes.gif
devon
Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 21 2007, 17:36) *

Аааааа София с една от любимите ми звезди biggrin2.gif ...Елс мнго яко си го направила браво 4.gif
Всички правите страхотни неща 10.gif Давайте само така такива кат наще таланти ги няма никъде
susito
най-после творческия дух надделя над мързела...ето го и резултата...
2 ава-София и рисунка на Пейт

3 банера на София...аз лично много си ги харесвам(имам идеи за още много но това са по-късни цели)

съжелявам за различните размери,ама пробах разни работи
Bloody_Tears
Сис, страхотни саааа! Особенно последното е мноу яко!
Ето последните ми творения smile.gif

qwe123
Sway,искам Моля те...Обичам Джейк wub.gif
Mrs.Ackles
Ели, страхотно е! 3.gif Гений си направо, как ги мислиш тея работи? 16.gif worthy.gif

П.С. Много ми харесват нещата на всички, продължавайте в същия дух! 4.gif
Sway
Цитат(qwe123 @ Apr 22 2007, 03:28) *
Sway,искам Моля те...Обичам Джейк wub.gif

Разбира се, взимай! smile.gif Щом споделяш чувствата ми към него, как мога да ти откажа tongue.gif

Всеки може да взима каквото иска от нещата ми - това информативно mrgreen[1].gif
`BruKas`
хораа искам да отбележа че правите страхотни неща!Надявам се нямате нищо против да си гепя няколко.... blush.gif
Bloody_Tears
Последното ми тапетче на Пейт biggrin.gif
renito818
УАУ браво Ели мн сполучлив монтаж направо като истински!!! Ей мн хубави неща сте направили само два дни не бях влизала и ме изумявате! Бравооооооооооо!
Ето едно мое:

emma_r
Лелеее Сис,Мими,Рени...нямам думи вси4ко еее страхотно...нз как ги правите ама....направо ме изумявате!!!! worthy.gif Ето ново от мен ....сори 4е така ви занимавам толкоз 4есто ама като няма какво да правя... wink.gif

С ефекти:

И не знам как ми хрумна но тези са с 4асти от някой дрехи mrgreen[1].gif :
**Sophia**
Ето някои нови аватари:

excl.gif Надявам се да ви харесват! excl.gif
SeMiNi
Ето новите ми аватари..само на Брук и Пейтън: biggrin2.gif

Jolly_GirL
Малее Сус,Ели,Мимс,SeMiNi супер неща сте измайсотрили! rolleyes.gif Всички сте направили супер нещица,браво 4.gif
Ето малко авчета

emma_r
Първият ми опит с Animation Wizard:

Мони,Вики и другата Мони..стархотни аватра4ета сте направили ще си взема някой ако нямате нищо против wink.gif
CheerFuL-F
и аз си поиграх с фотошопа и ето резултатите smile.gif

nadezhda_had
Вики ,Мони,Цвети и Мони страхотни неща

Jolly_GirL
Наде,страхотни банерчета! [4]Emma_r аватарчетата ти също са много хубавки smile.gif
Brookie
ЕЕЕ, супер стее всички worthy.gif тия дни и аз ще седна да направя нещо ново biggrin2.gif
CheerFuL-F
банерчета на София са супер Наде бравоС smile.gif
qwe123
Браво на всички!!!Много добре сте се справили tongue.gif Наде,банерите на София с новата коса са много готини tongue.gif Особено първия tongue.gif
emma_r
Ето из4ерпах се с тези аватари...скоро няма да ви тормозя smile.gif

ALeX4e7y^
Ема вземам си едно аватарче biggrin2.gif
SeMiNi

Bloody_Tears
Олеее Мониии, аватарчетата са ВЕЛИКИИИ! Страхотни са! Браво!
ALeX4e7y^
Дамм тия на втория ред мн ме кефят 4.gif
**Sophia**
Ето някои нови мои аватари..Не са нищо особено happy.gif ..Мони наистина авчетата са страхотни! wub.gif

emma_r
QUOTE(LoF_Chad @ Apr 23 2007, 20:48) *
Ема вземам си едно аватарче biggrin2.gif

Лелеее много се радвам,че ти е харесало!
Вики последните 3 са направ0о0о невероятни!
Мони твойте също са много сладурски особено 2-рото!Супер сте!
[dEs]
Ето ги новите ми творения...

Надявам се да ви харесат...
А за ваште просто няма какво да коментирам страшни работи правите абсулютно всички.
nadezhda_had
Вики и Мони отонво супер аватари

**Sophia**
Надеее страхотни банерчеталНевероятни са! mrgreen[1].gif
susito
Всички сте направуили невероятни нещица ...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!А ето какво сътворих аз през дните без интернет...

май банерите на София бяха по сполучливи ... happy.gif
DjuDju
Хора,надявам се ,че нямате нищо против да си взема няколко неща от вашите..много са сладки всички..Сиска тези на Пейтън ме разбиха 16.gif ...
След като се преборих с купищата задачи покрай уни-то рещих и аз да направя нещо ново най-сетне bigwink[1].gif

wub.gif

nadezhda_had
Вики мерси

susito
Оу Надеее тфа на София е СТРАХОТНО
emma_r
QUOTE(nadezhda_had @ Apr 24 2007, 22:26) *
Вики мерси

worthy.gif *No Words*
ani4ka_89
Аз от кога не съм пускала нищо... Все не ми остава време! Ето две банерчета на Пейт, които успях да направя днес. Дано ви харесат!

susito
Аниииииии супер сааааа....БРАВООООО!!Искам още...
ani4ka_89
Цитат(susito @ Apr 25 2007, 20:46) *
Аниииииии супер сааааа....БРАВООООО!!Искам още...

Радвам се, че ти харесват, но не трябваше да казваш, че искаш още. Сега вместо да ходя да уча, правя банери, то пък съм се сетила кога да уча 16.gif
Ето още 3 и ще спирам до тук.

**Sophia**

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.