Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Стеф!Страхотни неща на сички няма да изброявам по имена вие сте велики в тези неща!

ПС:И Стеф искам ощееееее и Брук и Брукас!!!
CheerFuL-F
УАУ!!! Много готини неща сте направили мн са красиви smile.gif продалжавайте в същия дух smile.gif

малко ав-чета

и един Wallpaper на Хилари

**Sophia**
Всички неща са страхотни 3.gif .Ето и някои нови мои аватарчета:

nadezhda_had

Bloody_Tears
Наде, супер неща си направила!
Вики, аватарчетата са невероятни!
Цвети, най-ми хареса тапетчето на Хилари happy.gif
Ани и Мони, вие също сте се справили СТРАХОТНО!
Браво на всички! Аз после ще правя тапетчета, че сега се продавам 18.gif
ani4ka_89
Ето няколко авчета от мен
devon
Ей тва си е живо наказание да хоиш на работа...Ми аз съм изпуснала толкова много тука,че направо ще се побъркам...Страхотни неща сте направили всички worthy.gif ....Аз все още разглеждам за да си избера нещо за подписа обаче си ми е много трудно имайки предвид колко съм изпуснала за ся само съм си избрала ей тея двечките на Надето И се надявам да ми ги даде де wink.gif
nadezhda_had
Цитат(devon @ Apr 18 2007, 21:55) *
Ей тва си е живо наказание да хоиш на работа...Ми аз съм изпуснала толкова много тука,че направо ще се побъркам...Страхотни неща сте направили всички worthy.gif ....Аз все още разглеждам за да си избера нещо за подписа обаче си ми е много трудно имайки предвид колко съм изпуснала за ся само съм си избрала ей тея двечките на Надето И се надявам да ми ги даде де wink.gif

ми ти как мислиш..разбира се че ти ги давам smile.gif smile.gif smile.gif

devon
Миси много...И както винаги страхотни неща си направила Наде wink.gif
~●R@Li●~
Ааа,хора,вече незнам как да ви похваля worthy.gif ...БрАвО !!!

Ето аватарчета,които направих тази сутрин smile.gif Е,не са кой знае какво.....

rolleyes.gif
emma_r
Ъъъъ .... може ли??
~●R@Li●~
Цитат(emma_r @ Apr 19 2007, 10:50) *
Ъъъъ .... може ли??

може разбира се rolleyes.gif
Jolly_GirL
Всички сте направили страхотни неща! smile.gif Ето малко аватарчета и от мен:

Brookie
Ето малко аватарчета, преди малко ги направих happy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 18 2007, 19:25) *
Мерси Стеф!Страхотни неща на сички няма да изброявам по имена вие сте велики в тези неща!

Няма защо! happy.gif
Ето няколко на Брук и Брукас:

П.С. Жакс, дай някви идеи за надписи, щото аз вече напълно се изчерпах.. unsure.gif
**Sophia**
Мн хубави неща сте направили!

Ето някои нови:

Bloody_Tears
Оле невеоятнми неща правите!
Вики, Стеф, Мони, Brookie Страхотно сте се справили! Браво!
ALeX4e7y^
Brookie взимам си едно аватарче biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 19 2007, 15:13) *
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 18 2007, 19:25) *

Няма защо! happy.gif
Ето няколко на Брук и Брукас:

П.С. Жакс, дай някви идеи за надписи, щото аз вече напълно се изчерпах.. unsure.gif

Ина това му викаш изчерпване?!????леллеле ебати яките аватари!Може взема нали??? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Ами направи от моментите в които са само приятели и пиши неща за приятелите!
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 19 2007, 16:52) *
Ина това му викаш изчерпване?!????леллеле ебати яките аватари!Може взема нали??? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Ами направи от моментите в които са само приятели и пиши неща за приятелите!

blush.gif Еми.. аз исках да измисля нещо по-оригинално за надпис, ама не се сетих.. 16.gif Мерси, много се радвам, че ти харесват и да знаеш, че винаги може да си взимаш без да питаш! smile.gif Това за приятелите е готина идейка, ще влезе в употреба! biggrin.gif

П.С. Мерси, Мимс! rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
rolleyes.gifЕми надписи??? wacko.gif dry.gif
Why did you leave me when i told you that i love you-ама е много дълъг
Just Friends
Friends with benefits
In the end it all hurts
I love you pretty girl
I wanted you to fight for me
и още много запомнящи се Брукас реплики!!!
rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 19 2007, 17:02) *
rolleyes.gifЕми надписи??? wacko.gif dry.gif
Why did you leave me when i told you that i love you-ама е много дълъг
Just Friends
Friends with benefits
In the end it all hurts
I love you pretty girl
I wanted you to fight for me
и още много запомнящи се Брукас реплики!!!
rolleyes.gif

Оле, колко съм злее! 16.gif Мерси, че ми ги припомни! Доста са запомнящи, наистина.. ама... все пак т'ва съм аз! blink.gif 18.gif
devon
Brookie може ли да си зема тея
Brookie
Естествено, всеки да си вземе, ако му хареса нещо happy.gif Нали за вас ги правя rolleyes.gif
emma_r
Лелеее аи4ко е страхотно в сравнение с първите ми жалки опити за аватари dry.gif ...Моля не се смейте... blush.gif

П.П.:Сори за разли4ните размери ама пробвах unsure.gif
renito818
Brookie, NathaN_FenkA страшни аватари сте направили и са на любимите ми-Брукас.Супеееееер.
*Sophia* ----> нямам думи.... Абе просто са жестоки.
А сега ... ами и аз направих разнииииии......

Bloody_Tears
Рени, невероятни са! Правиш страхотни неща, искам по-често да слагаш твои неща тук happy.gif
renito818
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 19 2007, 20:36) *
Рени, невероятни са! Правиш страхотни неща, искам по-често да слагаш твои неща тук happy.gif

Мерси. Опитвам се. smile.gif smile.gif smile.gif Ама вашите неща са просто шедьоври, и мен малко ме е срам да слагам моите.
Bloody_Tears
Недей да се срамуваш! Нещата ти стават страхотни и много ми харесват! smile.gif
emma_r
Уау Ренииии!!!!!Това на Брукас еее....нямам думи!!!Супер си!
Brookie
Еййййй, супер неща сте направили worthy.gif бравооо, само така worthy.gif
SeMiNi
Ето малко аватари rolleyes.gif

susito
ей хора някой път ше поразгледам последниет страници и ше си открадана малко Брук авчета : )...ама няма да ви питам дали ми ги давате(знам,че съм нагла)...иначе на всички творенията са дъ бест
nadezhda_had
Мони страхотни аватари

devon
Наде може ли да си зема тва
nadezhda_had
Цитат(devon @ Apr 19 2007, 23:38) *
Наде може ли да си зема тва

разбира се
~●R@Li●~
ааа,Наде, Браво на теб! Това последното на София ти е страхотно! 4.gif

ето още шест от моите от днес:

nadezhda_had
Мерси Рали

много е яко това ,страхотно е станало
emma_r
Рали може ли?
Ето 1 от 1 моя приятелка...

nadezhda_had
Цитат(emma_r @ Apr 20 2007, 09:48) *
Рали може ли?

аватара не е от Рали ,а мой можеш да го вземеш
emma_r
ОМГ колко съм зле!! 16.gif Извинявай много!!!То и аз много гледам....Ужас срам!!
Ина4е мерси много!!!
susito
всички сте направили страхотни нещица...кийп ъп дъ гууд уърк!!!сега искам да си запазя 1 авчета на Бруките,ама ще си взема за профилчето само 7 tongue.gif

emma_r
Ето едни не са то4но аватари де доста са големи ама се пак ...
CheerFuL-F
това са новите ав-чета който направих: )

Adorkable
Невероятни неща имате mrgreen[1].gif.Ема,въпреки,че не са аватари,тези на Чад и София са страшни happy.gif .
SeMiNi
Ето още малко аватари:

Brookie
Mrs.Ackles
Поради липса на достатъчно време днес, успях да направя само тези: unsure.gif

Все пак се надявам да ви харесат..
susito
аааааа стефи,Brookie невероятни нещица сте направили...особено на Brookie авчетата с Чад и на Стефито банера са напрау жистикулярни
ani4ka_89
Аз не съм пускала нищо ново от известно време и мисля да сътворя нещо набързо с моя "любим" photoshop rolleyes.gif
Edit: Тъй като явно сме на вълна Брукас ето едно банерче в няколко варианта от мен

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.