Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ani4ka_89
Много съм щастлива, че ви е харесало bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Иначе мисля, че няма нужда да повтарям колко хубави неща правите всички happy.gif
SeMiNi
ето малко от мен mrgreen[1].gif :

nadezhda_had
Мерси много на всички и вие правите невероятни неща
ani4ka_89
Ето няколко нови от мен
susito
ааааа страхотни неща правите...аз ся мисля да напрая около 10-20-30 авчета,около 4-5 банера и 7-8 уалчета biggrin.gif Стеф тенкс много и наистина тва "искам ощИ" не трябваше да го пишеш biggrin.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Apr 16 2007, 20:05) *
Стеф тенкс много и наистина тва "искам ощИ" не трябваше да го пишеш biggrin.gif

Хах, що бе? biggrin.gif

Най-после и аз да направя нещо ново: happy.gif

Sway
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Sway @ Apr 16 2007, 22:51) *

Може ли това?! rolleyes.gif
**Sophia**
Sway,_NathaN_FenkA`...
Много хубави аватарчета сте направили! 3.gif 4.gif blush.gif
nadezhda_had
Sway страхотни аватари 2thum[1].gif

DjuDju
Пак невероятни неща заварвам тука ... 4.gif Хора нямате спирачки..в същия дух продължавайте.. 16.gif Искам да гледам още яки неща..След няколко дни и аз ще сложа новите си
Sway
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 16 2007, 23:00) *
Цитат(Sway @ Apr 16 2007, 22:51) *

Може ли това?! rolleyes.gif

Разбира се smile.gif

Благодаря ви за коментарите, радвам се, че ви харесват smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси!Много сладки аватари!!!Стефичакам от тебе още порция Брук! ohmy.gif rolleyes.gif
Brookie
малко новички... happy.gif
DjuDju
От няколко снимки направих малко аватари-леко са еднообразни, но се надявам се някой да ги хареса поне мъничко happy.gif Ето ги и тях:

SeMiNi
ето аватари на Брук

qwe123
е невероятно!!!!!!
Jolly_GirL
Малии наистина много хубави аватарчета сте направили!Поздравления!
ALeX4e7y^
Дам дам мн са яки!!!Ша зема да си открадна няколко biggrin.gif
Mrs.Ackles
Мерси, Вики!
Жакс, очаквай авчетата скоро! happy.gif
Jolly_GirL
Ето няколко аватарчета:
CheerFuL-F
ето малко ав-4ета smile.gif

Bloody_Tears

Другото не можах да го намеря къде съм го сложила biggrin.gif
Adorkable
Страхотни неща 4.gif .Нямам любими ,всички артове са страшни worthy.gif .
qwe123
Цитат(cheerfuL-f @ Apr 17 2007, 21:03) *
ето малко ав-4ета smile.gif

Страхотни са!!!Браво!!!Имам вече няколко любими...

Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 17 2007, 21:08) *

Другото не можах да го намеря къде съм го сложила biggrin.gif
Мимчо,я спри да ги правиш толкова прекрасни тези работи mrgreen[1].gif Шегувам се!Наистина е много яко!!!Браво 3.gif
nadezhda_had
Цвети много яки аватарчета
Миме тапета е станал супер
~●R@Li●~
еее,Мимс пак ме очарова с това твое произведение на Хилари tongue.gif 4.gif
А пък на Цвети аватарите са страхотни happy.gif

ето малка порцийка и от мен:

SeMiNi
Мими..това наистина е невероятно! 3.gif нямам думи да ти кажа колко много ми харесва..и с всичките ефекти станало неповторимо! bounce.gif

Ето малко аватарчета от мен:

--това е "леко" странно happy.gif ама да видите какви нещa правя 15.gif
eL
Абе Мимс ти направо утрепа рибата с т'ва уолче на Хилари! Великолепно е! 8.gif Давам му 7 точки от 6 възможни happy.gif
Мони и Рали вашите аватари също са суперски. 3.gif Наистина много кефещи джиджавки. 10х bounce.gif
**Sophia**
Ето и някои мои:

Bloody_Tears
Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 17 2007, 21:48) *
Абе Мимс ти направо утрепа рибата с т'ва уолче на Хилари! Великолепно е! 8.gif Давам му 7 точки от 6 възможни happy.gif
Мони и Рали вашите аватари също са суперски. 3.gif Наистина много кефещи джиджавки. 10х bounce.gif

Мерси много Ели, радвам се, че ти е харесало. Утре ще направя още ако не ме мързи biggrin.gif
nadezhda_had

Brookie
[dEs]
Леле като виждам какви неща правите чак ме е срам да сложа и малкото което съм направила. Но все пак... Трябва и забъвление да има 16.gif 16.gif
DjuDju
деси на мен твоето много ми харесва happy.gif ..както и тапета на Хилари-суперско сладък е
Sway
Малко от 15ти smile.gif

~●R@Li●~
Иее...браво...страхотни сте happy.gif

малко аватари от днес:

smile.gif
susito
Цитат(Brookie @ Apr 17 2007, 23:11) *

rolleyes.gifа всичките са жистикулярнии happy.gif
[dEs]
Радвам се, че ви харесват. И вие правите много готини неща.
Sway
Цитат(Brookie @ Apr 17 2007, 23:11) *

Страхотни са!!

Исках да те питам, каква програма използваш и най-вече как правиш надписите с този шрифт? smile.gif
Brookie
Уоууу, много се радвам, че ви харесват biggrin.gif еми използвам си Photoshop CS, а шрифтът е Caflissch Script Pro tongue.gif
Mrs.Ackles
Абе, вие май нещо ме забравихте, а? Чакайте и аз да се включа.. 1 (4).gif

П.С. Мимс, с всяко свое ново творение доказваш, че си върха! worthy.gif bigarmhug.gif
БРАВО и на другите, прекрасни аватари! 4.gif

Bloody_Tears
Мерси Стеф! Има ли смисъл просто да коменирам аватарите ти?! Просто ще ти повторя за 1000 път, че си най-добрата, браво! smile.gif Сега имам малко време и ще направя няколко тапетчета biggrin.gif
qwe123
Стеф,наистина са прекрасни!!!Особено тези на Бетани и на София с кученцето tongue.gif Браво!!!
Mrs.Ackles
Мерси и на двечките! blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Мимс, чакам тапетчетата с нетърпение.. 1.gif

Аз пък съм забравила да постна по-рано поредният си жалък опит за банер.. 16.gif 18.gif

Не мога да го преборя тоя photoshop, предавам се! wacko.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 18 2007, 15:59) *
Абе, вие май нещо ме забравихте, а? Чакайте и аз да се включа.. 1 (4).gif

Нали се сещаш кой ще ги иска тези аватари rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Страшни са а и банера ме кефи много
Bloody_Tears
Ето две банерчета на Лукас и Брук и няколко тапетчета на Даниел и София smile.gif

И банерчетата:

Надявам се да ви харесват biggrin.gif
SeMiNi
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 18 2007, 16:24) *
Мерси и на двечките! blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Мимс, чакам тапетчетата с нетърпение.. 1.gif

Аз пък съм забравила да постна по-рано поредният си жалък опит за банер.. 16.gif 18.gif

Не мога да го преборя тоя photoshop, предавам се! wacko.gif

Стеффф банера е страхотен! 3.gif Наистина е супер! banana.gif и на мен с фотошопа нещо не ми потръгва.две снимки не мога да прелея тъй че без такива изказвания! 9.gif Мн е хубав!

Мимси..банера на Лукас от всичко най-много ми хареса,ама и другите са страшни..направи още че нямам свестен "wall" emoticon1 (24).gif

уф..аз забравих да си пусна аватарите..този път на Пейт happy.gif ето ги:

ani4ka_89
Браво на всички(мързи ме да изброявам всички имена)
Само да ви предупредя, че с photoshop(дяволската програма 15.gif ) сме все още в траен конфликт и сега ще видите поредното доказателство...
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 18 2007, 17:07) *
Нали се сещаш кой ще ги иска тези аватари rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Страшни са а и банера ме кефи много

smile.gif Мерси много, Жакс! blush.gif blush.gif Взимай каквото искаш! happy.gif

Цитат(SeMiNi @ Apr 18 2007, 18:14) *
Стеффф банера е страхотен! 3.gif Наистина е супер! banana.gif и на мен с фотошопа нещо не ми потръгва.две снимки не мога да прелея тъй че без такива изказвания! 9.gif Мн е хубав!

Благодаря! rolleyes.gif На мен също това с преливането ми е доста трудно, така че се опитвам да избирам по-подходящи снимки, на които може да се направи нещичко.. happy.gif ... Много се радвам, че банера ти харесва!

Мимс, супер са! Най-много ми харесва това на Daneel.. rolleyes.gif
Мони, на Пейт авчетата са страхотни! И аз мисля да направя на нея, защото в последно време много я забравих.. unsure.gif 16.gif

П.С. Ании, ние сме писали едновременно, бе.. тц тц.. 16.gif Много ми харесва, на първата снимчица обаче е най-сладка, супер е, браво! 3.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.