Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
CheerFuL-F
аз одавна не бях слагала мой неща тук за това ето някой smile.gif

SeMiNi
Цвети..аватарчетата са супер сладки!Прекрасни са!А банерчето на Хилъри е The Best emoticon1 (5).gif
susito
това и това най-много ми харесаха...то не,че другите са лоши..ама тези най-голямо впечатление ми направиха!!!
qwe123
Цвети,много са хубави 4.gif На Хил и на София аватарите са супер 4.gif Ама не само те,направо всички са супер!!! Даже и на Кензи и Чадчо,въпреки че не я харесвам особено smile.gif Браво tongue.gif
ПС:С фотошоп ли ги правиш?
Jolly_GirL
Ето едно тапетче на Пийт и Пейт,не стана много хубаво,но го пускам защото има техни фенове happy.gif
CheerFuL-F
Цитат(qwe123 @ Apr 11 2007, 10:24) *
Цвети,много са хубави 4.gif На Хил и на София аватарите са супер 4.gif Ама не само те,направо всички са супер!!! Даже и на Кензи и Чадчо,въпреки че не я харесвам особено smile.gif Браво tongue.gif
ПС:С фотошоп ли ги правиш?

дам с фотошопа smile.gif

П.П радвам се че са ви харесали smile.gif
SeMiNi
Ето още малко аватари:

**Sophia**

това са първите ми аватара.всъщтност вобще не съм доволна от себе си(наистина не съм-не го казвам да ме съжелявате dry.gif ),но се реших да ги пусна.наистина има мн какво да се желае sad.gif .
fenka_lucas_i_brooke
Мен пък ме радват,както и сички останали творения
nadezhda_had
Страхотни неща на всички браво
Mrs.Ackles
Всички неща много ми харесват! 4.gif worthy.gif Станали сте големи професионалисти, ей! 3.gif
Някои са от вчера..

Дано ви харесат! smile.gif

П.С. Наде, това на Нейли е невероятно! shocking.gif wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 11 2007, 16:41) *

Може ли това?! rolleyes.gif
susito

Това е страхотно....вече ми е на деска worthy.gif
devon
Аз пък си харесах това може ли да си го зема???
Mrs.Ackles
Разбира се, че може, взимайте каквото искате! happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерсииии
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 11 2007, 17:29) *
Мерсииии

Моля smile.gif
Bloody_Tears
Очаквайте мои творения съвсем скоро. Инсталирах си ФотоШопа САМИЧКА! Можете ли да си представите?! smile.gif
Brookie
Леле, страхотни не6та сте направилииии worthy.gif wub.gif може ли да помоля за 1-2 аватарчета... ако на някой му се занимава де, обещавам да се реванширам после и аз blush.gif значи едното е да е Брук и Лукас на тема, че никога няма да са само приятели, а другото... еми нз, оставам на вас да ре6ите wub.gif мерси много предварително passifier.gif fun.gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Ето ги двете ми тапетчета на Хилари. После ще правя още, ама сега не ми е дошла музата biggrin.gif

Mrs.Ackles
Цитат(Brookie @ Apr 11 2007, 17:53) *
Леле, страхотни не6та сте направилииии worthy.gif wub.gif може ли да помоля за 1-2 аватарчета... ако на някой му се занимава де, обещавам да се реванширам после и аз blush.gif значи едното е да е Брук и Лукас на тема, че никога няма да са само приятели, а другото... еми нз, оставам на вас да ре6ите wub.gif мерси много предварително passifier.gif fun.gif bigarmhug.gif

Сори, че авчетата са само от един момент и надписите са леко еднакви, ама сега нямам много време.. unsure.gif

Мимс, има ли нужда да коментирам? Перфектна, както винаги! worthy.gif worthy.gif biggrin.gif Голяма фенка съм на творчеството ти! blush.gif bigarmhug.gif Искам ощее! 3.gif happy.gif
susito
мимс творенията ти са перфектни,както винаги!Стеф авчетата са уникално готини нали знаеш?Абе Стеф ти си ДЪ БЕСТ!
SeMiNi
Мим много са хубавки тапетчетата! 3.gif Кой Photoshop си инсталира?Ако е CS 9 май мн трудно става.. happy.gif Браво!Дано да правиш още и още хубави нещица 15.gif
SeMiNi
Цитат(Brookie @ Apr 11 2007, 17:53) *

ами този път аватарите не станаха добре..дори доста грознички,но ето два:
(незнам каква е темата на втория 16.gif )

Bloody_Tears
Цитат(SeMiNi @ Apr 11 2007, 20:18) *
Мим много са хубавки тапетчетата! 3.gif Кой Photoshop си инсталира?Ако е CS 9 май мн трудно става.. happy.gif Браво!Дано да правиш още и още хубави нещица 15.gif

Точно с този ФотоШоп работя mrgreen[1].gif Но не е толкова трудно. happy.gif Сега правя тапетчета на Софийка, очаквайте ги скоро!
Стеф, невероятни аватарчета, както винаги!
SeMiNi, твоите също са прекрасни!
Браво, супер неща правите!
**Sophia**

Brookie
Йееееееееееееееееееее, мн мерси, 4е сте се потрудилииии emoticon1 (11).gif wub.gif супер сааааааа worthy.gif bigarmhug.gif
SeMiNi
Мерси Мимс..може ли да ми пратиш фотошопа..ама то пък къде? wacko.gif 16.gif да се опитам да си го инстал
Bloody_Tears
Прати ми ЛП и си кажи скайпчето. Ще ти го пратя. Иначе бързо ще се научиш с него, много е лесно smile.gif
Ето последните ми тапетчета на София:
Софийка (доста голямо тапетче) smile.gif
Пак Софийка smile.gif
П.С. Вики, много са ти хубави аватарчетата! Браво! ми е любжимо
Mrs.Ackles
Сис, Мимс, благодаря и на двете! blush.gif rolleyes.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Авчетата са супеер, браво! 4.gif
Миимс, по-голям талант в тази област не бях виждала, честно! 3.gif 3.gif И първото и второто тапетче на Софито адски много ми харесва - дори не мога да определя кое е по-хубаво! 16.gif worthy.gif worthy.gif
SeMiNi
УАУ! shocking.gif Страхотни тапети!Супеер са. ок ще ти пратя ЛС
nadezhda_had
Миме много хубави тапетчета

Brookie
Ето малко и от мен, това са ми първите опити и се надявам да не ме критикувате много biggrin2.gif
qwe123
Мимчо,ти уби рибата mrgreen[1].gif И аз уж го имам същия фотошоп,ама на мен защо не ми се получават като твоите confused.gif
Цитат
Иначе бързо ще се научиш с него, много е лесно
Да бе... mrgreen[1].gif Май съм прекалено бавна,че да го науча mrgreen[1].gif Много се оплесхан!!Иначе тапетите наистина се невероятни!
@Brookie,сладки са аватарчетата happy.gif Особено 2рото и последното tongue.gif
Наде,чак сега ти видях банера!Много е готин!!Браво happy.gif
Brookie
Радвам се, 4е ти харесват tongue.gif
qwe123
Направих няколко нещица преди малко happy.gif Дано да ви харесат smile.gif

CheerFuL-F
ето още малко си поиграх с фотошопа smile.gif

Mrs.Ackles
Brookie, авчетата са супер! 4.gif Браво, браво..
Наде, банера е... 3.gif убийствен 3.gif
Цвети, радвам се че се върна! biggrin2.gif Отново си направила прекрасни нещица!

П.С. Диди, не унивай.. и аз не мога да се справя нещо с photoshop-a.. unsure.gif Иначе, мога да ти кажа, че банерчето на Нейли е изключително сладкоо! worthy.gif Много ми харесва! wub.gif
ALeX4e7y^
Наде много е хубаво тва на Лейтън 4.gif
Всички мн хубави неща сте направили!! worthy.gif
SeMiNi

Brookie
Май се зарибих да си играя с Photoshop biggrin2.gif Ето малко аватарчета, дано да ви харесат emoticon1 (53).gif
SeMiNi
Да,харесват ми!Дори много!Браво 13.gif

Ето и от мен:

**Sophia**

Jolly_GirL
emma_r
Уау Уау shocking.gif Като ви гледам творенията направ0 не мога да повярвам...Лелеее страхотно е вси4ко Вики,Мони и абсолютно вси4ки,които правите такива страхотни неща направо ме изумихтеее...Страхотни сте!!!Браво! worthy.gif
nadezhda_had
Страхотни неща на всички
Bloody_Tears
Ахам, браво! Супер неща правите
Ето последните ми тапетчета smile.gif

(то това не е много тапетче, ама и аз нз как да го определя smile.gif)
Jolly_GirL
Бравоо,много са добри rolleyes.gif
susito
Мимс страхотни са тапетчетата...както винаги
James towel keeper
Браво всички!!!! Страхотна работа сте свършили с Фотошопааа!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Аватарчетата особено са супер smile.gif

Ето я и една от моите тайни мечти, която се надявам да се осъществи някой ден rolleyes.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.