Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
renito818
Мерси мн мн. Ами със Photo Watermark Professional, само тази намерих, опитах да сваля Photoshop ама нещо не става и започнах с тая, някой ако знае откъде мога да сваля Photoshop, да пише. Мерси предварително.
P.S Всички правите невероятни неща, страшно ми харесват, продължавайте в същия дух!!!
qwe123
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 8 2007, 11:17) *
Дидинце, и от теб чакам!

Миличка,от мен ми се струва,че няма да дочакаш...Нямам намерене да правя в скоро време...А и докато ми донесат новия комп,че да мога да си пусна фотошопа като хората....Рени,много добре са ти станали като за първи път...И моите да ставаха така smile.gif
DjuDju
Миме радвам се ,че ти харесват..очаквайте още в скоро време след като си сваля Photoshop най-накрая happy.gif Рени като за пръв път наистина са много сладки tongue.gif
Jolly_GirL

ani4ka_89
Ето ги и моите най-нови творения

nadezhda_had
Диди супер аватари
Рени като за първи неща са станали неверотни продължавай все така
Ани както винаги страхотни неща
Миме страхотни уолпейпъри ,особено 2-рия
Мони супер са

fenka_lucas_i_brooke
Лелеле страшни неща НАде,Мони,Ани!!!!Браво
Мимс-мойте неща са нищо пред ваще аз затова и се отказах-мисля че по-ме бива в правенетона клипове
renito818

Тези ги направих тая сутрин набързо.
Mrs.Ackles
Много хубави работи сте направили, бравос! 1clap[1].gif 1clap[1].gif Впечатлена съм! 3.gif 4.gif
Мимс, от мен скоро ще има нови попълнения.. даже днес мисля да почна да правя нещичко.. rolleyes.gif happy.gif
ani4ka_89
Новите ми творения са на тема приятели

Това последното ми е любимо happy.gif
Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили! Брао! Аз ще си чакам новото Шотошопче от Дарето и когато ми го пратиии... 15.gif 3.gif 0106[1].gif 2039[1].gif Ще ви затрупам с нови неща, имам доста идеи, така, че..... 2039[1].gif
susito
Ей не съм изспуснала много докато ме нямаше!Страхотни неща сте направили всички...Ани,Рени,Мони...БРАВОС!!!
ani4ka_89
Помогнете! Трябва ми ето това в по-голям размер
CheerFuL-F
супер неща сте направили тия дни и аз ще направя няколко smile.gif
Jolly_GirL
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 9 2007, 20:39) *
Помогнете! Трябва ми ето това в по-голям размер

Така става ли?
susito
аз я имам голяма на компа...ама тя е скрийншот...обаче не мога да я кача ;(
Sway
Малко аватари от мен (специални благодарности на хората, които ме осветлиха как се правят собственоръчно скрийн-капси -- именно Jolly Girl , Nathan`Fenka)

Сори за качеството, първи/втори опити някъде са ми....

Това засега, нямах време за повече, довечера още (евентуално) и чакам критика smile.gif smile.gif
susito
ква критика очакваш не мога да разбера confused.gif Авчетата са страхотни...браво-като за първи/втори опит са чудесни!!!
Jolly_GirL
Sway,aвчетата са ти супер!Много са добри! smile.gif
ani4ka_89
Над ей това се тормозя от половин час. Дано ви хареса. Извинявам се на феновете на Брук, но не можах да намеря хубави нейни скрийншотове от този епизод
susito
Ани страхотно ти се е получило....аз тряа ли да кажа,че тва ми е един от най-любимите ОТХ епизоди....пак ше ви кажа:Това ми е един от най-любимите ОТХ епизоди biggrin.gif biggrin.gif И аз може някой път да направя нещо такова тъжно
Jolly_GirL
Mrs.Ackles
Sway, авчетата ти са страхотни! worthy.gif Най-много ми харесаха второто и третото.. blush.gif rolleyes.gif Моите първи опити бяха далеч далеч по-зле..
Ани, както винаги правиш много хубавки неща! happy.gif
Аз и днес не намерих време за едно/две авчета, но да се надяваме, че утре ще се поправя.. smile.gif
SeMiNi
Ето малко аватарчета,които не се поручиха много добре..жалко че все още не знам как се правят и банери.. unsure.gif

Ето и още малко..съвсем пресни:

qwe123
Мони,може ли това tongue.gif tongue.gif
Jolly_GirL

Ето и малко авчета:
qwe123
Еми аз вчера докато трябваше да уча правех аватари,че ми се правеха mrgreen[1].gif Дано да ви харесат smile.gif На мен не ми харесват особено huh.gif

Jolly_GirL
Много са хубави happy.gif
Ето едно тапетче
qwe123
Аууу,Мони,много е хуабво!!!Може даже да си го сложа на десктопа happy.gif Браво наистина!!!Много ми харесва tongue.gif
devon
Ваааа Мони много е яко 4.gif А колко хубаво ми седи на десктопа си нямаш и идея....
Jolly_GirL
Радвам се, че ви харесва blush.gif
Sway
Oще малко от мен blush.gif

SeMiNi
Цитат(qwe123 @ Apr 10 2007, 00:23) *
Мони,може ли това tongue.gif tongue.gif

сори че се забавих..много ясно че може!
Bloody_Tears
Страхотни авчета Sway! smile.gif ми е любимо happy.gif
qwe123
Ами,опитах се да направя тапает,ама жестоко се олях...И все пак реших да ви покажа опита си,въпреки че не е за пред хора...Не ми се смейте,моля ви се unsure.gif blink.gif 16.gif
Mrs.Ackles
Диди shocking.gif shocking.gif shocking.gif Какво не ти харесва в тапета?!? Страхотен ее! worthy.gif 4.gif emoticon1 (11).gif Прекрасна работа си свършила, много е сладко! wub.gif 1clap[1].gif

Sway, авчетата са много хубавки, браво! 8.gif
Bloody_Tears
Дидинце, тапетчето е жестокоооо! МНОГО Е ХУБАВО!Браво!
qwe123
Еми благодаря ви,знам,че ми го казвате,защото сте ми приятелки,ама аз пък ви благодаря и реших,че ще продължавам.Почнах да го хващам тоя фотошоп и някой ден (да се надяваме) нещата ми ще са на ниво.Сега отивам да лягам,че съм спала само 2 часа и после пак ще правя mrgreen[1].gif Много съм досадна rolleyes.gif Ама ми стана интересно...
**Sophia**
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 9 2007, 21:37) *

Ани страхотно тапетче си направила fun.gif .Браво,наистина е супер..Страхотно е.Поздравления 13.gif .
Jolly_GirL-Мони bounce.gif .невероятно банерче на брук.Мн ми харесва wub.gif .
Sway...Браво за авчетата 3.gif ..

fenka_lucas_i_brooke
Стефи-молба може ли аватар с Брукас и да пише-In the end it all hurts???Моля те rolleyes.gif
ani4ka_89
Мерси на всички bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Ето и няколко нови нещица

Това не стана много добре, но все пак го слагам
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 10 2007, 17:17) *
Стефи-молба може ли аватар с Брукас и да пише-In the end it all hurts???Моля те rolleyes.gif

Няма проблем! smile.gif

Ето първите опити: rolleyes.gif

fenka_lucas_i_brooke
Уй ме са сладки особенно 3-тото!Мерсиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 10 2007, 19:34) *
Уй ме са сладки особенно 3-тото!Мерсиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Няма защо, Жакс! happy.gif То и на мен третото най-ми харесва.. rolleyes.gif
Jolly_GirL
Това го направих много набързо и за това не стана мн добре
Bloody_Tears
Олеее Ани първото е.... малеее супер еее! Бравоо! И другите са много хубави, обаче първото е велико!
Мони, твоето също е много добро, браво!
Стеф, не ме учудват творбите ти! Все си стоиш на върха и все си си най-добрата! Браво!
~●R@Li●~
Уаууу,2 дена не бях влизала и вие сега ме шашнахте с творения!Всичко ми харесва, най-хубавите си ги запазих mrgreen[1].gif
Аз пак сега нямам време,ама скоро пак ще направя някое друго аватарче blink.gif
SeMiNi
Ани...тапетчето от 3x16 е просто стрaхотно!Супер е ! 3.gif Браво на теб!Изведнъж започна да пускаш много творенийца..някои ми харесват много,други по-малко,но всички са много хубави... 4.gif
Мони..също много хубаво wall-че. rolleyes.gif Браво на всички!Стеф..първия аватар на Брукас и последния също-много са сладки! 4.gif
renito818
Здравейте всички!!! Амииии аз направих още няколко опита не ми се получиха, но реших все пак да ги сложа.smile.gif)))))

Страшни неща сте направили.Много ми харесва тапетите на Брук, Нейли, на момичетата---супер са biggrin2.gif ,а за авчетата нямам думииии! rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Мимс, Мони, благодаря ви и на двете! rolleyes.gif rolleyes.gif blush.gif Винаги много ме радвате с такива коментарчета! bigarmhug.gif
Рени, и предишните и сегашните ти опити са страхотни, продължавай в същия дух! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.