Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
~●R@Li●~
Мони,това на Нейли е превъзходно...много хубаво ми стои на десктопа biggrin2.gif
Ани,и твойто е много хубаво 4.gif
nadezhda_had
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 6 2007, 16:11) *
Ето още нещо

Стеф, радвам се, че ти харесват. По-късно ще правя още. Само първо трябва да измисля на кого точно.
ПП. Добавям още едно

Оххх Нейли ,уолпейпъра е станал супер , а банера на Нейтън е много добре измислен
Mrs.Ackles
Новите ви попълнения са страхотни, бравоо! 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Ето, още нещичко на Брейс: rolleyes.gif

Jolly_GirL
~R@li~,радвам се,че ти е харесало
Ето последното ми творение за днес
susito
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 6 2007, 15:14) *

Стеф работата с подписчетата ти се отдва супер много worthy.gif ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ.....

о0о0о0о Ани това е супер

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 6 2007, 17:06) *

ЮПИИИИИИИ Брейс rolleyes.gif worthy.gif

Цитат(Jolly_GirL @ Apr 6 2007, 17:49) *

Туй страшно мноу ма накефи...даде ми идея..ся и аз ше напрая едно такова подпообно blush.gif
SeMiNi
ъм..ако някой може да ми помогне с поредния глупав проблем..значи нещата,които направих на Фотошопа са в psd формат..и никъде немога да ги кача.Със сигурност аз бъркам някъде..тъй че можете ли да ми помогнете wacko.gif
siska
Надявам се, че няма да е много нахално, ако помоля някой да ми направи аватарчета на нейли unsure.gif ... понеже аз не съм много добра в правенето на аватари... happy.gif

И SeMiNi формата се променя преди да запазищ картинката, а може и да се промени на paint smile.gif
qwe123
Ето още нещо

Стеф, радвам се, че ти харесват. По-късно ще правя още. Само първо трябва да измисля на кого точно.
ПП. Добавям още едно

Ей това са суперски неща!!!Особено банера!!!
Стеф,на Чейс и Брук е мн хубав банера 4.gif

Браво и на двете 4.gif worthy.gif

ПС:Ани-Джейтън rolleyes.gif
SeMiNi
Цитат(siska @ Apr 6 2007, 19:29) *
И SeMiNi формата се променя преди да запазищ картинката, а може и да се промени на paint smile.gif

мерси мн но аз вече съм направила доста аватари..в psd.трябва отново ли да ги правя че да им сменя формата? sad.gif
siska
Цитат(SeMiNi @ Apr 6 2007, 19:37) *

мерси мн но аз вече съм направила доста аватари..в psd.трябва отново ли да ги правя че да им сменя формата? sad.gif

Ами не, отваряш ги на пейнт и го сменяш.Значи след като го отвориш File ->save as и след това отдолу където пише save as type избираш JPEG
smile.gif
ani4ka_89
Мерси на всички bigarmhug.gif
Това е най-новото

qwe123 след малко ще пробвам да направя нещо на Джейтън, но трябва да потърся малко снимки, за да не се повтарям
f0rgy
QUOTE(SeMiNi @ Apr 6 2007, 19:37) *
QUOTE(siska @ Apr 6 2007, 19:29) *

Още като го сейфаш с фотошоп-а(save as) си има опция и си избираш JPEG формат smile.gif
SeMiNi
Цитат(f0rgy @ Apr 6 2007, 19:47) *
Цитат(SeMiNi @ Apr 6 2007, 19:37) *

Още като го сейфаш с фотошоп-а(save as) си има опция и си избираш JPEG формат smile.gif

меееерси много! blush.gif оправих се май
renito818
И аз направих няколко банера, но нз как да ги кача. Ако може някой да ми обясни. ПЛС ПЛС
DjuDju
ля ля ля оо каква творческа дейност кипи smile.gif 4.gif Браво отново и отново на всички!!!! Дано да се заразя от музата ви, че нещо липсва при мен в последно време rolleyes.gif
SeMiNi
ами можеш да ги качиш в www.PHOTOBUCKET.com...там се регистрираш (това става бързо) и след това се показва албума ти където ще качваш снимки.избираш снимки от компютъра си които ще качваш от бутона "Преглед".след това натискаш UPLOAD и се качват.Надявам се да съм ти го обяснила чат пат.Опитай се ..ще ми е интересно да ти видя банерите blush.gif
susito
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 6 2007, 19:44) *

Това е НЕВЕРОЯТНО...страшно много ми хареса

туй ми е най-новото...след малко и другите

ani4ka_89
Сис, радвам се, че ти харесва biggrin.gif
Това го направих малко набързо. Дано ви хареса happy.gif
SeMiNi

Сис това на Чад и София е много сладко!Ани на Пейт арта е страхотен!Бравус на всички! worthy.gif

--това не стана мн добре..но все пак..реших да го пусна

susito
УОУ Мони авчетата са невероятно сладки
qwe123
Цитат(renito818 @ Apr 6 2007, 19:58) *
И аз направих няколко банера, но нз как да ги кача. Ако може някой да ми обясни. ПЛС ПЛС

Можеш и на http://prikachi.com (не е нужна регистрация wink.gif)

Цитат(ani4ka_89 @ Apr 6 2007, 20:23) *
Сис, радвам се, че ти харесва biggrin.gif
Това го направих малко набързо. Дано ви хареса happy.gif

Много е сладко...Мерси blush.gif А,можеш Диди да ми казваш rolleyes.gif
nadezhda_had
Надявам се, че няма да е много нахално, ако помоля някой да ми направи аватарчета на нейли unsure.gif ... понеже аз не съм много добра в правенето на аватари... happy.gif

ето направих няколко

Mrs.Ackles
Благодаря ви! bigarmhug.gif
Цитат(susito @ Apr 6 2007, 19:04) *
ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ.....

Сис, не трябваше да го казваш... 15.gif 1 (4).gif 18.gif
SeMiNi, невероятни нещица си направила! worthy.gif
siska, очаквай авчета и от мен! happy.gif
Jolly_GirL
Всички сте направили много хубави нещица:)
Аз не се сдържах и направих още трички 10.gif

Mrs.Ackles
siska, ето ги и авчетата: happy.gif

ani4ka_89
Диди, радвам се, че ти е харесало. Ето още едно на Джейтън

qwe123
Цитат(Jolly_GirL @ Apr 6 2007, 21:43) *
Всички сте направили много хубави нещица:)
Ей това е страхотно!!! tongue.gif

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 6 2007, 22:13) *
siska, ето ги и авчетата: happy.gif

Стеф,браво.Особено за това с ръчичките smile.gif tongue.gif

Цитат(ani4ka_89 @ Apr 6 2007, 22:18) *
Диди, радвам се, че ти е харесало. Ето още едно на Джейтън
Много е сладко!!!Браво и благодаря smile.gif
~●R@Li●~
Браво на всички!!! 4.gif

(Абе,нещо не се получиха както трябва тия аватарчета,ама реших да ги пусна 16.gif )
siska
Благодаря ви много на всички страхотни са smile.gif
ani4ka_89
Ето и последното ми творение за днес
qwe123
Малее,Ани,побиха ме тръпки като го гледах това...Сериозно smile.gif
А,Наде,тези аватари не знам как съм ги пропуснала,но са просто върха:
Sway
Имам питане - откъде взимате снимки и по-точно screen captures за аватарите ? Исках да си поиграя и аз с фотошопа, обаче никъде не намирам свястна галерия! Моля, помогнете sad.gif
susito
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 6 2007, 23:37) *
Ето и последното ми творение за днес

Това нз как съм го пропуснала,но е страхотно worthy.gif worthy.gif worthy.gif на любимата ми тематика е rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Диди, мерси! blush.gif
Ани, Наде - много хубави неща! wink.gif

Това са последните ми творенийца за днес:

Jolly_GirL
Цитат(Sway @ Apr 7 2007, 00:57) *
Имам питане - откъде взимате снимки и по-точно screen captures за аватарите ? Исках да си поиграя и аз с фотошопа, обаче никъде не намирам свястна галерия! Моля, помогнете sad.gif

Ами аз моите сама си ги правя,ако използваш Bs player само натиска6 P и скрийншота ти се запаметява във папката на Bs player rolleyes.gif
ani4ka_89
Мерси на всички, много се радвам, че ви е харесало
Ето най-новите ми

SeMiNi

ами във фен сайтовете на различните персонажи има хубави галерии.аз намирам от тук:

Бетъни Джой-www.bethanyjoy.fan-sites.org
София -www.sophia-central.com
Хил-www.hilarie-burton.com
ani4ka_89

http://www.onetreehillcentral.org/
http://www.onetreehillonline.com/gallery/
http://othfan.org/
Mrs.Ackles
Sway, аз също правя снимчиците с BSPlayer smile.gif

Съвсем пресни са biggrin.gif , дано ви харесат:

susito
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 7 2007, 09:20) *

това много ми хареса...снимката по средата е супер

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 7 2007, 16:56) *

Чудесни са Стеф...както винаги уникални worthy.gif

също и това много ми хареса

P.S.ето едно мое ново:

Jolly_GirL
Много хубави неща сте направили smile.gif
Bloody_Tears
Стеф, невероятни аватарчета на Пейт! Както винаги си се справила перфектно! Браво миличка!
Сис, това на Нейли е супер сладичко! Ау, че сте ми добрички бе! Браво, страхотно се справяте ВСИЧКИ!
Оффф, щях да забравя [18]Ето го и моето ново тапетче smile.gif

А това го направих за клипчето си, но ето и него smile.gif
DjuDju
Миме, тапетчетата на Пейт са супер!!
След като изрисувах великденските яйца ме хвана музата за малко аватарчета angel_not.gif

Mrs.Ackles
Сиис, Миимс, благодаря ви! blush.gif bigarmhug.gif Ама, и вие сте ми едни таланти, бе.. worthy.gif 3.gif 1clap[1].gif
Сис, продължавай в същия дух, това на Нейли е супер сладко! bigwink[1].gif blush.gif emoticon1 (109).gif
Мимси, (biggrin2.gif) ти както винаги си направила уникални нещица! happy.gif И двете ми харесват, но за второто просто нямам думи! shocking.gif emoticon1 (12).gif

От мен очаквайте банерче в скоро време! smile.gif
elexis
WOW! От доста време не бях влизала във форума и съм пропуснала много творби в темата. Искам да поздравя всички и да ви кажа, СТРАХОТНИ НЕЩА СТЕ НАПРАВИЛИ 3.gif 4.gif Аз напоследък нямам никакво вдъхновение от ОТХ за съжаление...KEEP UP THE GOOD WORK wink.gif
qwe123
Малее,Мимс,на Хилари тапета е невероятен!!!
renito818

Това са първите ми банерчета, не са нищо особено щото още не съм разбрала фукциите на програмката , следващите дано да станат по-добре.
Дано да излизат, че докато разбера как става качванетоооо.......
fenka_lucas_i_brooke
Браво сладур!Щом това са ти първите представям си по-натам какв шедъоври щи правиш!!!
Bloody_Tears
Ооо, определено са страхотни, Рени! Браво! Жакии, ти защо не слагаш нищо бе душа, искам да видя твои неща! happy.gif
Мерси на всички, радвам се, че са ви харесали smile.gif И DjuDju, направила си супер аватарчета! Страваш все по-добра! Най-ми харесват , , и . Всичките са мнооого сладки! Но размислих, недей да продължаваш в същият дух, че туко виж си ни задминала happy.gif
Стеф, чакам твои неща!
Дидинце, и от теб чакам!
Сис, защо ли предчувствам, че дългият пост го пишеш тук. smile.gif Ако не е така, постарай се да е 18.gif Защо вече не правиш толкова често аватарчета?! sad.gif sad.gif
Е, това е от мен! ЧАКАМ ВАШИТЕ НЕЩА С НЕТЪРПЕНИЕ! А докато ги чакам, ще измайсторя нещичко с Фотошопа smile.gif

П.С. Рени, с коя програма ги правиш твоите неща?
fenka_lucas_i_brooke
охооо сладур аз отдавна се отказах мойте за нищо не струват пред вашите-аз по часта с клиповете rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.