Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
nadezhda_had
Сиси и Мони мерси много
Jolly_GirL
siska
Много е хубаво браво smile.gif
Ето и едно мое, не е кой знае какво, но... happy.gif
ani4ka_89
Сис, много е хубаво.
А сега... пригответе се да бъдете изтормозени, защото това са първите ми два опита с Photoshop. Имате разрешението ми да се посмеете. Стига съм писала, ето ги

Мимс, имам много въпроси върху тая смахната програма и май ще те помоля за помощ, ама чак когато много се отчая.
*PeyT*
Невероятни сте просто, изумявате ме с всеки изминал ден! shocking.gif 3.gif Виждам работата кипи с пълна пара.. все нови и нови артове.. възхитена съм, наистина! worthy.gif
Имам една малка молба, ако ви се занимава, айде да ми направите авчета с Лейтън прегръдки, че искам да си обновя малко подписа... happy.gif Даже ще конкретизирам - момента в 22-ра серия, 2-ри сезон, когато Пейт плаче и Люк отива при нея.. rolleyes.gif ... Естествено и с други моменти може.. smile.gif Казала съм и на сестра ми, но тя преди беше заета с чужди поръчки, а сега не й се занимава... wacko.gif така че ще съм мн благодарна, ако някой сътвори нещо за мен! blush.gif worthy.gif
susito
УОУУУУУУУУу.........т'ва на Ангела на Смъртта се е получило страхотно....БРАВО,БРАВО!!!!Изобщо не се смях(честно)...малко стоях,като гръмнатамного ми харесаха-супер са!

П.С.1-А да имам и една молба...ше сси сменям подписа(ОТНОВО dry.gif ) и ми тряат целуФки...нахалството ми не стига до тук(ше конкретизирам двойките):Брук и Чейс;Лукас и Пейтън(не,че нямам техни,ама ся нека нещо по-новичко така);Брук и Лукас;Пейтън и Джейк;Нейтън и Хейли;и сега след всички техни авчета аз искам още blush.gif :Пийт и Пейт biggrin2.gif

аре хелпвайте(ако имате време)...и ей искам целуФки mrgreen[1].gif

П.С.2-ей ся преди малко направих някви подпобия на аватари...ми не са хубави,ама ето ги...

обещайте да не се смеете...
ani4ka_89
Цитат(susito @ Apr 5 2007, 17:01) *
УОУУУУУУУУу.........т'ва на Ангела на Смъртта се е получило страхотно....БРАВО,БРАВО!!!!Изобщо не се смях(честно)...малко стоях,като гръмнатамного ми харесаха-супер са!

А да имам и една молба...ше сси сменям подписа(ОТНОВО dry.gif ) и ми тряат целуФки...нахалството ми не стига до тук(ше конкретизирам двойките):Брук и Чейс;Лукас и Пейтън(не,че нямам техни,ама ся нека нещо по-новичко така);Брук и Лукас;Пейтън и Джейк;Рейчъл и Маут;и сега след всички техни авчета аз искам още blush.gif :Пийт и Пейт biggrin2.gif

аре хелпвайте(ако имате време)...и ей искам целуФки mrgreen[1].gif

Сис, ако дадеш конкретни снимки, мога да ти направя, ама сама да търся, малко ме мързи
Mrs.Ackles
Мимс, смятам, че вeче няма нужда да коментирам творчеството ти! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Това на Хилари е уникално! wub.gif
Ани, много са добри, бравос! 3.gif 1clap[1].gif
Сис, благодаря много! blush.gif Ще се опитам да ти направя авчета, но и мен лeeеко ме мързи да търся снимки.. rolleyes.gif
Всички други нещица са страхотни, поздравления! emoticon1 (109).gif

P.S. Ей, сестра ми, само ме излагаш.. била съм заета с чужди поръчки, бла, бла.. 18.gif
ani4ka_89
Мерси и на двете. Аз не се отказвам от борбата с програмата. Ето няколко авчета

И нещо на Джейтън
susito
че що бе?Мноу добре ти се получават нещата с фотошопа...пак стават по-добре от моите!

бтв:Качих мои авчета в предния пост!

едит:на ви снимките,щото тей,като гледам на никой не му се търси....
едит2:нямам снимки с целуФки на Брук и Чейс и за срам и позор нямам и снимки на целуФки на Пийт и Пейт(имам само на авчета)
Брукас:
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...larytrl0011.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/kiss081.jpg
Джейтън:
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/JPBNNR1.png
Лейтън:
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...nglasshouse.jpg
Нейли:
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/kiss021.jpg

DjuDju
susito много набързо направих няколко sleep.gif blush.gif

ето ги и тях(не са кой знае какво..)
(това най- си го харесвам smile.gif )

п.п.след малко и другите..ето ги и тях bigwink[1].gif

п.п.2-това е от мен засега,дано другите да направят нещо по-добро
orhideya
Малле,страшни сте!Всичко е прекрасно!
Сега ще зарадвам феновете на Лейтън с малко тяхно творчество
susito
Цитат(orhideya @ Apr 5 2007, 19:24) *
Малле,страшни сте!Всичко е прекрасно!
Сега ще зарадвам феновете на Лейтън с малко тяхно творчество

ИЕЕЕЕЕЕЕЕ току що зарадва един от най-големите Лейтън фенчета тука biggrin2.gif (малко се надцених blush.gif 18.gif )Оле страхотни са...бравус!!! worthy.gif
Bloody_Tears
Супер неща сте направили. Мерси на всички за комплиментите, много сте мили blush.gif blush.gif bigarmhug.gif Ето и последното ми творение, в няколко варианта smile.gif

П.С. Промених очите на Хилари в синьо, ако сте забелязали smile.gif
susito
Мимс сичките са яки,ама първото най-ме кефи
Mrs.Ackles
Миимс, страхотни саа! 3.gif И на мен обаче първото най-много ми харесва.. rolleyes.gif Да знаеш, че имам някои въпросчета относно photoshop, ако можеш да ми помогнеш... unsure.gif
Зори, мн са сладурски! blush.gif happy.gif

Сис, ето няколко:

А тези ги направих преди да видя, че си сложила снимчици:

nadezhda_had
Диди Миме Стефи невероятни неща както винаги

susito
иееееее Стефи...МЕРСИ МНОГОООООО!!!!Ся,ако напрайш и едно на Брук и Чейс и напрау вече нз как ще ти се отблагодарявам... smile.gif

П.С.Мимсито ше ви даде едно мое произведение(малку грозничко,ама карай ся)
Bloody_Tears
Ето го, неверояно е Сис, браво!!!!!
ani4ka_89
Сис, ето няколко и от мен. После ще направя още
susito
благодаря много на всички.Мимски и на тебе ти благодаря!
ей тез си запазвам...никой да не ги пипа!!!

пък кои ще сложа е друг въпрос smile.gif
Mrs.Ackles
Сис, ето двечки на Брук и Чейс: rolleyes.gif

Между другото мн готино ти се е получило банерчето! happy.gif

Наде, ти какво винаги ме изумяваш с оригиналните си идейки, браво!
ani4ka_89
Сис, ето още няколко целувки
~●R@Li●~
WOW,всички сте направи ли стахотни неща....браво! 4.gif
И за да не остана по назад biggrin.gif и аз направих двечки по поставената задача mrgreen[1].gif

susito
тука ма обсипахте с вове бре...аз как ше си избера..тей запазвам си:двете на Брук и Чейс(Брейс);
ani4ka_89
Ето поредният опит да се справя с тоя Photoshop. Да се похваля, май взех да го схващам. Конкретно по произведението ми- не е точно на ОТН. Идеята не е моя, взех я от едни сайт, но много ми харесва. Изпълнението си е изцяло мое!
nadezhda_had
~●R@Li●~
Ани ,много е хубаво happy.gif
Наде, твойто също много ми харесва ...страхотни идеи имаш и си много талантлива 4.gif

Аз пък каква блейка съм преди забравих да пусна това 16.gif : (не се получи хубаво ,ама айде wacko.gif )
susito

ПИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТТТТТТТТТТТТТТТ и ПЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТТТТТТТТТТТТ ЮПИИИИИИИИИИ ВЕЧЕ СЪМ МНОУ ЩАСТЛИВА ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МНОГО СЕ РАДВАМ....мерси,мерси,мерси...думите за излишни след ав на Пийтън
Mrs.Ackles
Ех, Наде.. имах абсолютно същата идейка за банерче, ама ти ме изпревари.. unsure.gif Нищо, страхотно ти се е получило! worthy.gif
Ани, супер ее! 4.gif Аз още не мога да се оправям много добре с тая програма, но поне почнах да я разбирам горе-долу.. Скоро очаквайте банерче! rolleyes.gif
~●R@Li●~
Цитат(susito @ Apr 5 2007, 22:51) *

ПИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТТТТТТТТТТТТТТТ и ПЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТТТТТТТТТТТТ ЮПИИИИИИИИИИ ВЕЧЕ СЪМ МНОУ ЩАСТЛИВА ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МНОГО СЕ РАДВАМ....мерси,мерси,мерси...думите за излишни след ав на Пийтън

Много се радвам се ,че ти хареса! rolleyes.gif

ето и последните за днес от мен:

дано ви харесат biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Ето го и второто ми банерче изработено с photoshop.. rolleyes.gif

Много се надявам да ви хареса! blush.gif

П.С. Рали, последното най-много ме кефи, но и другите са сладички! happy.gif
nadezhda_had
Стефи сладък банер

Mrs.Ackles
Мерси, Наде! Ти отново с тези оригинални идейки! 4.gif Супер са... 1-вото и последното ми харесват най-много..
ani4ka_89
Нямам думи...

Jolly_GirL

Ето и две аватарчета:
~●R@Li●~
Ани, Мони,много хубави неща сте направили 13.gif
Наде,просто нямам думи....... 1clap[1].gif

ето малко аватарчета:

qwe123
Хораааааа,вие сте невероятни!!!Толкова прекрасни неща!!!
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 5 2007, 13:37) *
Ето нещо мое, на Джейтън smile.gif Специално за феновете им и най-вече за Дидиту smile.gif
Мимс,невероятно,прекрасно,перфектно wub.gif Благодаря,че пак си се сетила за мен tongue.gif Сори,че чак сега го коментирам,ама вчера не можах да вляза rolleyes.gif

Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 5 2007, 23:34) *
Ееее,това са толкова невероятни неща!!!Пейтън е толкова сладка на първото happy.gif

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 5 2007, 23:53) *
Ето го и второто ми банерче изработено с photoshop.. rolleyes.gif

Много се надявам да ви хареса! blush.gif
Малеее,Стеф,страхотно е!!!И Брейс са страхотни!!!Дано да се съберат пак заедно blush.gif

Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 6 2007, 11:01) *
Това си го запазвам!!!Невероятно е!!!!ОБИЧАМ ДЖЕЙТЪН wub.gif wub.gif wub.gif (ако може де rolleyes.gif)
~●R@Li●~
Цитат(qwe123 @ Apr 6 2007, 11:47) *
Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 6 2007, 11:01) *
Това си го запазвам!!!Невероятно е!!!!ОБИЧАМ ДЖЕЙТЪН wub.gif wub.gif wub.gif (ако може де rolleyes.gif)
Взимай ,щом ти харесва ! rolleyes.gif
ani4ka_89
Продължавам да ви тормозя с моите опити biggrin2.gif

nadezhda_had
Мерси на всички
Jolly_GirL
Ето едно тапетче,което току що направих:) Надявам се да ви хареса rolleyes.gif
Bloody_Tears
Мерси Диди, радвам се ,ч е ти е харесало. Страхотни неща сте направили всички! Мони, влюбих се в това тапетче. В момента е на десктопа ми smile.gif
susito
Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 5 2007, 23:34) *

Ихааааааа много са сладурски...особено последното blush.gif

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 5 2007, 23:53) *

Ей тва е страхотно....аз напоследък мноу яко съм се зарибила по Брук и Чей и мноу ме радвате biggrin2.gif

Цитат(nadezhda_had @ Apr 6 2007, 00:21) *

и трите са чудесно,но идеята от последното е много добре замислена worthy.gif

Цитат(Jolly_GirL @ Apr 6 2007, 10:50) *

Обичам Джейтън,банерите са страхотни

Цитат(Jolly_GirL @ Apr 6 2007, 13:21) *

Това е много сладко Мони...само дето Бетани я няма unsure.gif

П.С.Много взех да се поватарям ей wacko.gif
Jolly_GirL
Радвам се че са ви харесали smile.gif
qwe123
Мони,наистина е много готино ама мойта любимка Бетани я няма sad.gif Нищо,пак е яко biggrin.gif
Jolly_GirL
По-късно,ако не ме домързи мога да направя някое друго тапетче, в което ще присъства smile.gif
Mrs.Ackles
Много съм пропуснала бе... wacko.gif 16.gif
Диди, Сис, благодаря ви много! blush.gif Щом толкова ги харесвате Брук и Чейс, ще взема да направя още нещо тяхно.. biggrin.gif
Ании, нещата ти са страхотни, наистина! 3.gif Много бързо се учиш (аз още не мога да правя такива работи с photoshop-a.. unsure.gif )
Браво Мони, супер е тапетчето!

Едно подписче на Брукас, дано ви хареса:

rolleyes.gif
Jolly_GirL
Охх незнам какво да кажа!Изключително много се радвам,че ви харесва blush.gif _Nathan_Fenka` подписчето е много хубаво smile.gif
Ето още едно мое произведенийце:
ani4ka_89
Ето още нещо

Стеф, радвам се, че ти харесват. По-късно ще правя още. Само първо трябва да измисля на кого точно.
ПП. Добавям още едно
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.