Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
ani4ka_89
Цитат(qwe123 @ Apr 3 2007, 23:57) *
Ани, си го запазвам за следващата промяна на профила smile.gif ако даваш де tongue.gif

Няма проблеми, твой е happy.gif Радвам се, че ти харесва happy.gif
nadezhda_had
Ани и Стефи мерси и отново страхотни ваши неща
Jolly_GirL

smile.gif
П.П. Ето и 2 на Хилари:
ani4ka_89
Още от рано сутринта ми е дошла музата biggrin2.gif
Ето ги и новите ми творения
Брук

Рейч

Пейт и Рейч

Джейк

Пейт

Джейтън

Лейтън

Ето още нещо, ама не се смейте
Mrs.Ackles
Мони, авчетата на Пейт са супеер! 4.gif Ани, мн ми харесват нещицата на Джейтън, браво!

Ето още за Жакито, ако си хареса нещо.. rolleyes.gif happy.gif

fenka_lucas_i_brooke
Мерси сладурски!Ама те са толкова много че се чудя какво по напред да си сложа!!!
nadezhda_had
Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили! Харесах си ужасно мноооого аватарчета и ще видим как после ще ги побера в подписа си smile.gif Аз след малко може и аз да направя нещичко на Джейтън например. Специално за Дидиту Може и на Джейк smile.gif
nadezhda_had
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 4 2007, 12:37) *
Мерси сладурски!

Няма защо! happy.gif blush.gif
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 4 2007, 12:37) *
Ама те са толкова много че се чудя какво по напред да си сложа!!!

Хах, ми май малко попрекалих, а? rolleyes.gif

Наде, нямам думи.. again! 3.gif Страшно сладки са и двете банерчета! worthy.gif
Мимс, ще чакам новите ти произведенийца! happy.gif
Bloody_Tears
Днеска няма да правя нищо миличка. Някой друг ден
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 4 2007, 15:49) *
Днеска няма да правя нищо миличка. Някой друг ден

Жалко.. unsure.gif
Мен пък сега ме хвана музата и реших да направя нещо за Дидито.. happy.gif Дано ти хареса : rolleyes.gif

П.С. Правено е със старата програмка wacko.gif ... След многобройните си отчайващи опити да измайсторя нещичко с photoshop, реших да се откажа.. 18.gif Не мога да я разбера тая програма и т'ва е! 16.gif

Аа, има и едно аватарче:

fenka_lucas_i_brooke
Стеф много е сладурско
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 4 2007, 17:27) *
Стеф много е сладурско

Мерси много, Жаки! blush.gif Сега мисля да почна още едно, ама незнам на кой, колебая се.. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Брукас rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 4 2007, 17:32) *
Брукас rolleyes.gif

Хах, защо ли си мислих, че ще кажеш точно това.. biggrin.gif happy.gif Ще пробвам, дано да се получи!
DaniEl
На Хилари: rolleyes.gif

От The Mixed Tape mrgreen[1].gif

София:

Джейтън:

Бетани:

Рейчъл:
Mrs.Ackles
DaniEl, готинки са! wink.gif

Жакс, ето на Брукас (даже в 2 варианта biggrin.gif )

Всъщност 3.. rolleyes.gif

И за да не пропусна Лейтън... няколко авчета от един мой много любим техен момент: smile.gif

qwe123
Стеф,ти си ангелче...Запазвам си го този аватар... 10х,че си помислиса и за мен rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(qwe123 @ Apr 4 2007, 20:29) *
Стеф,ти си ангелче...Запазвам си го този аватар... 10х,че си помислиса и за мен rolleyes.gif

angel_not.gif happy.gif Няма защо да ми благодариш, Диди! blush.gif emoticon1 (116).gif Радвам се, че авчето ти харесва!
Bloody_Tears
Дани, супер неща си направил, особенно на Пейт happy.gif
Стеф, нещата ти на Брукас са направо божественярски smile.gif
А тези на Джейтъъннн, мале, малеее happy.gif Страхотни саааа!
SeMiNi
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 4 2007, 17:02) *
П.С. Правено е със старата програмка wacko.gif ...

С коя програма по точно го правиш? unsure.gif
Mrs.Ackles
Миимс, благодаря ти мн! blush.gif blush.gif
SeMiNi, правя ги с New Microsoft Office Publisher и New Microsoft PowerPoint (има ги на всеки комп wink.gif )
qwe123
Ани,може ли това:
ani4ka_89
Цитат(qwe123 @ Apr 4 2007, 21:12) *
Ани,може ли това:

Може happy.gif

Ето няколко на Нейли, че ги позабравих в последно време.
Това последното ми е любимият Нейли момент.
И 2 на Пейт

Стеф, имам една молба към теб за банерче, ама не на ОТН. Ако не съм много нахална и си съгласна, ми пиши на ЛС да ти пратя снимки.
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 4 2007, 19:48) *
DaniEl, готинки са! wink.gif

Жакс, ето на Брукас (даже в 2 варианта biggrin.gif )

Всъщност 3.. rolleyes.gif

И за да не пропусна Лейтън... няколко авчета от един мой много любим техен момент: smile.gif

Ауууу че са сладурски а тези на Лейтън също са многооооо сладки!Я като си седнала направи авчета и на Брукас rolleyes.gif worthy.gif rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 4 2007, 22:03) *
Ауууу че са сладурски а тези на Лейтън също са многооооо сладки!Я като си седнала направи авчета и на Брукас rolleyes.gif worthy.gif rolleyes.gif

Благодаря! blush.gif За авчетата на Брукас - няма проблем! happy.gif
Ани, с теб вече се разбрахме, ще гледам да го направя в най-скоро време! smile.gif
Jolly_GirL
Ето първият ми опит за тапетче unsure.gif Не се смейте много blush.gif
nadezhda_had

orhideya
Много са ви хубави творенията.Хайде малко и аз да ви покажа от моите
~●R@Li●~
4.gif Хора, вие сте невероятни .....просто нямам думи worthy.gif

ето малко мои които направих днес:

Mrs.Ackles
Наде, престани да правиш толкова хубави работи! 3.gif Вече незнам какво да кажа.. това второто на Джейтън наистина ме остави без думи!

Ето, още една порцийка от мен: happy.gif

Buze
Ей хора, кажете с какво правите тези яки картинки? МОЛЯ ВИ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Освен Photoshop де mrgreen[1].gif
ani4ka_89
Цитат(Buze @ Apr 5 2007, 12:11) *
Ей хора, кажете с какво правите тези яки картинки? МОЛЯ ВИ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Powerpoint, Microsoft Office Picture Manager
А движещите се с Video Avatar и Movie Gear
Buze
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 5 2007, 12:28) *
Цитат(Buze @ Apr 5 2007, 12:11) *

Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Powerpoint, Microsoft Office Picture Manager
А движещите се с Video Avatar и Movie Gear

МЕРСИ! Това е само за аватарите, нали? Ами за wallpapers? biggrin2.gif
Gossip Girl
Цитат(orhideya @ Apr 5 2007, 10:07) *
Много са ви хубави творенията.Хайде малко и аз да ви покажа от моите

Зоррии, много са ти сладки
Mrs.Ackles
Зори, наистина са мн хубави.. аз как съм ги пропуснала.. 2thin[1].gif

Тук за първи път ползвах една функцийка на photoshop.. нз дали си личи.. unsure.gif

Надявам се да ви хареса
~●R@Li●~
Стефи , много хубаво ти се е получило 4.gif а пък аз още немога да се оправя с това чудо photoshop biggrin2.gif

ето още двечки от мен:

susito
Изтрийте този пост! ;(
Buze
Моля ви, кажете ми де unsure.gif
Bloody_Tears
Олеееее Стеф, невероятно е банерчето на Брук и Пейт!!!!!!!!Малеее страхотно е!!!!!И аватарчето е мноу яко, ама банерчето напраууууу.....СТРАХОТНО Е!
Рали, твойте неща също са много хубаво направени! Браво!
Ето нещо мое, на Джейтън smile.gif Специално за феновете им и най-вече за Дидиту smile.gif
Mrs.Ackles
Благодаря ви мноогоо! blush.gif rolleyes.gif
Рали, това на Пейт е мн сладко! 4.gif Мимс, всеки път ни засенчваш с твоите творения! happy.gif Както винаги си перфектна! worthy.gif worthy.gif Невероятно е, страхотно просто! wub.gif Въпреки, че не съм Джейтън фенка, това отива в любимите ми! Оф, дано да успея да се науча и аз да правя такива чудесийки с photoshop..
~●R@Li●~
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 5 2007, 13:37) *
Рали, твойте неща също са много хубаво направени! Браво!

Мерси!

Това твоето на Джейтън е просто прекрасно......е то не само това абсолютно всяко твое творение е много хубаво 4.gif
SeMiNi
Мимс..много е хубаво и с всичките тези ефекти!! 4.gif ти с коя версия на фотошоп ги правиш?
Buze
Хора МОЛЯ ВИИ !!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif КАЖЕТЕЕ sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Bloody_Tears
Мони, използвам Photoshop 0.7 Ето и последното ми тапетче на Хилари ест. smile.gif

Мерси на всички, радвам се, че ви харесва
Buze, кажи какво има и ще се опитам да помогна smile.gif
ani4ka_89
Както винаги сте направили страхотни неща, аз днес нямам муза и ми се спи, абе и да направя нещо, най-вероятно ще бъде довечера.
Buze, за wallpaper не мога да ти помогна, защото аз самата не правя, а останалите ги правят с Photoshop
nadezhda_had
SeMiNi
Нади..това на Лейтън е страхотно!Браво 3.gif
susito
Олее Хора...2 дена не съм влизала тука и вие направо ме изумихте worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ся ше сложа нещата,които най-много са ми харесали..

един от любимите ми Пейтън моменти...да не кажа и най-любимия worthy.gif

ПИЙТЪН worthy.gif worthy.gif worthy.gif
иееееее мноу съм радостна,че някой се е сетил за ПИЙТЪН

Тука Брукито е адски сладичка blush.gif

ДЖЕЙТЪН ФОРЕВЪР...много готино са станали

Тези двете...хм..нямам думи да опиша колко много ми харесват

worthy.gif worthy.gif worthy.gif ...само worthy.gif

ей тва е мноу готино

СТЕФИ ти правиш чудеса...ДЪ БЕСТ си-нямаш равна worthy.gif worthy.gif

МИМСКИ
НЕВЕРОЯТНО ГОТИНО ТИ СЕ Е ПОЛУЧИЛО

хах тва е мноу яко..и надписа също

накрая може би сте забелязали,че съвсем почнах да се повтарям,ама как няма като сте ПЕРФЕКТНИ 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.