Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Jolly_GirL
Много хубави нещица сте направили!Бравос happy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Apr 3 2007, 15:52) *
Олееее Стеф страхотни са....worthy.gif Нз как винаги успяваш да ги направиш толкова хубави.... blink.gif

Радвам се, че ти харесват, Сис! blush.gif Благодаря! rolleyes.gif emoticon1 (44).gif
Цитат(susito @ Apr 3 2007, 15:52) *
П.С.Мимси новото розовото ти артче стои перфектно на деска ми blush.gif

Аз още съм със Angel of Death, но мисля двете да ги сменям.. happy.gif
qwe123
Малииииииииии,Мимс ти направо ме уби!!!Лейтънското е толкова готино happy.gif Направо нямам думи... ohmy.gif И е розово!!!Най-великия цвят!!!Ако беше на Джейтън...wub.gif rolleyes.gif
nadezhda_had
qwe123
Оооо,Наде,НЕВЕРОЯТНИ са!!!Прекрасни,върховни wub.gif Особено първото.Може ли да го взема?Наистина са страхотни!!!
Това са ми новите tongue.gif

А,Стеф,теб как те забравих 16.gif Страхотни са!Не знам как ги правиш толкова готини 4.gif А аз само да ви кажа,че спирам,защото нещо не ми се получават.Като ми дойде музата пак mrgreen[1].gif
nadezhda_had
Диди може

siska
Мии ето едно ново мое в два варианта, надявам се поне мъничко да ви хареса blush.gif

happy.gif
хмм, но не излизат цели dry.gif
~●R@Li●~
А не....нямаше за малко и всички сте сътворили някакви чудеса.......направо ме разбихте(ама в добрия смисъл biggrin2.gif )
направо ме хвана срам да пускам моите нещица(ако въобще и така могат да се наречат).....

ей тези са ми последните unsure.gif
ani4ka_89
Рали, второто много ми харесва
siska
Аз да попитам Надето дали може да си взема едно аватарче. То е от предната страница smile.gif
susito
Цитат(nadezhda_had @ Apr 3 2007, 17:02) *

Олееее Джейтън worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif Леле Джейтън са велики-обожавам ги...страхотни авчета Наде бравус

Цитат(nadezhda_had @ Apr 3 2007, 17:37) *

Я т'ва пак е на Надето... biggrin2.gif Нвероятно е...продължавай все така

Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 3 2007, 18:28) *

Какво виждат очите ми... shocking.gif ПЕЙТЪН 3.gif Ужас...думи нямам просто wacko.gif blink.gif СТРАХОТНИ,НЕВЕРОЯТНИ,СУПЕРСКИ...Може ли да си взема второто rolleyes.gif
Jolly_GirL
Ето малко и от мен:
http://i.data.bg/07/04/03/309439_orig.jpg[/img]
Bloody_Tears
Страхотни неща сте направили всички! Мерси Дидинце smile.gif :*
Ето последното ми произведение на Хилари разбира се smile.gif
nadezhda_had
Мерси на всички

Сиси взимай каквото искаш
~●R@Li●~
Цитат(susito @ Apr 3 2007, 18:53) *
Цитат(~●R@Li●~ @ Apr 3 2007, 18:28) *

Какво виждат очите ми... shocking.gif ПЕЙТЪН 3.gif Ужас...думи нямам просто wacko.gif blink.gif СТРАХОТНИ,НЕВЕРОЯТНИ,СУПЕРСКИ...Може ли да си взема второто rolleyes.gif

Радвам се, че ти харесват smile.gif

Мимс направо си върха за един ден сътвори такива яки работи ,че просто незнам 4.gif
Mrs.Ackles
Хора, страшно бързо работите! shocking.gif biggrin2.gif Бравос, всички неща много ми харесват! worthy.gif siska, това на Нейли е великоо! 4.gif blush.gif Дидии, супер са! 4.gif И не говори глупости, че не ти се получават! smile.gif

Това са последните ми.. какво виждате са на Пейт: rolleyes.gif

Дано ви харесат..

Боже, Мимс, чак сега видях това на Хилари! 16.gif 3.gif Естествено страхотно както винаги! wub.gif worthy.gif worthy.gif Нали все пак си го правила ти.. biggrin.gif И още по-страхотно, защото е на Хил, браво, миличка, продължавай в същия дух! icon_peace.gif bigarmhug.gif emoticon1 (12).gif
qwe123
Мимс,прекрасно е!!!Даже може да си го сложа на десктопа biggrin.gif Рали,Стеф,Наде,Сис,Мони-прекрасни са 4.gif Страхотони неща правите!!!
fenka_lucas_i_brooke
Сички са супер страшни!Стеф чакам си порцията Pretty girl-Брук rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Олелее майко сега пак разгледах сичко и направо съм възхитена от ваште таланти!СТРАХОТНИ неща правите-продължавайте така
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 3 2007, 19:49) *
Стеф чакам си порцията Pretty girl-Брук rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Хах, няма проблем.. smile.gif .. само че, искаш ли аватари на някои определени снимки (или аз да избера) и... на всички ли да пише pretty girl? biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Доверявам се на твоя избор -еми да или Pretty Girl или нещо което е типично за Брукито worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 3 2007, 19:57) *
Доверявам се на твоя избор -еми да или Pretty Girl или нещо което е типично за Брукито worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif

Готово, веднага почвам! happy.gif
devon
Цитат(qwe123 @ Apr 3 2007, 19:22) *
Мимс,прекрасно е!!!Даже може да си го сложа на десктопа biggrin.gif

Моя вече го краси smile.gif...Миме суперско е!!!!!Всички правите страхотни неща направо се възхищавам какви таланти сте се събрали само worthy.gif worthy.gif ....И ако мога да помоля някой да ми направи едно тапетче на Рейч много ше съм му благодарна smile.gif
ani4ka_89
Много ме радвате с нещата, които правите.
Ето поредната порция от мен
Рейч

Брук

И на едно мое любимо същество biggrin2.gif

Щях да забравя един
Bloody_Tears
Мерси на всички. smile.gif Верно ли сте си ги сложили за десктоп?! Малеее, мерси. Голяма чест е за мен smile.gif
Devon, сега ще направя нещичко на Рейч. После ще го сложа, имам цяла вечер на разположение, така, че може и повече от 1 да направя smile.gif
Ани, неверочтни неща правиш! Все по-добра ставаш!
А Стеф, Господиии.... Как можа да събереш НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ми моменти с Пейт?! Невероятни са! Малеее, страхотни са! СУПЕР! Само един си пропуснала, когато вижда майка си мъртва.Той ми е любимият smile.gif
devon
Ани земам си рея тричките на Рейч за подписчето нали можи?

П.С.Благодарско Мимс bigarmhug.gif Незнаеш колко та обичам в момента bigarmhug.gif
ani4ka_89
Цитат(devon @ Apr 3 2007, 21:17) *
Ани земам си рея тричките на Рейч за подписчето нали можи?

Може, разбира се. Радвам се, че ти харесват happy.gif
Mrs.Ackles
Ето я и порцийката за Жакито: rolleyes.gif

Ще има и още.. даже сега ще почвам да разучавам photoshop, пък дано излезе нещо.. happy.gif
Ани, авчетата на Рейч са великолепни! 4.gif
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 21:14) *
А Стеф, Господиии.... Как можа да събереш НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ми моменти с Пейт?! Невероятни са! Малеее, страхотни са! СУПЕР! Само един си пропуснала, когато вижда майка си мъртва.Той ми е любимият smile.gif

Благодаря ти, Мимс! smile.gif blush.gif Веднага ще направя едно аватарче на Пейт, когато вижда Ели - щом това е любимият ти момент.. rolleyes.gif happy.gif
Bloody_Tears
Мерси Стеф. Даже може да си го добавя към подписа smile.gif devon няма защо. Почти съм готова с първия smile.gif
Стеф, има ли нужда за незнам кой си път да ти казвам, че нещата ти са невероятни?! Браво, само това мога да кажа! Пък и как да казвам на най-добрата, че се е справила добре?! Нещо ми звучи смешно happy.gif
Сисище, чакам аватари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**Sophia**
Много хубави аватарчета си направила ЖжаКс bounce.gif ,наистна са супер.Браво emoticon1 (119).gif
fenka_lucas_i_brooke
Стеф БЛАГОДАРНОСТИ И АДМИРАЦИЙЙ worthy.gif worthy.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Вики не съм ги правила аз аватарите а Стефито ги направи за мен rolleyes.gif
Стеф искам ощеееее с някой много весели снимки на Брукито rolleyes.gif
Bloody_Tears
devon(как да ти казвам?) smile.gif Направих едното. Дано ти хареса, сега ще започна другото и ще го добавя после smile.gif

Ето го и другото smile.gif
**Sophia**
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 3 2007, 21:40) *
Вики не съм ги правила аз аватарите а Стефито ги направи за мен rolleyes.gif

Добре тогава,браВо на СтеФитОооО blush.gif ..ПооЗдрАвлениЯя 3.gif .
Mrs.Ackles
Мимс, за пореден път - МЕРСИиИ! blush.gif blush.gif Но.. чак най-добрата.. unsure.gif Все пак много се радвам, че мислиш така! rolleyes.gif 3.gif
И да знаеш, че това новото на Рейч е... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif emoticon1 (119).gif Този път съм много кратка, само защото не мога да измисля думи, с които да ти кажа колко добра ставаш след всеки следващ път, а не защото не заслужаваш повече похвали! 1clap[1].gif unsure.gif За мен ти си The Best тук! worthy.gif worthy.gif Аа, очаквай авчетата на Пейт в най-скоро време! smile.gif
Жакс, няма защо да ми благодариш! emoticon1 (116).gif smile.gif Ще направя още при първа възможност! happy.gif
Викии, мерси много! blush.gif
ani4ka_89
Специално за Мимс

Дано ти харесат. Ако искаш, им сложи някакъв надпис, защото аз в момента нямам идеи.
Bloody_Tears
Ауууу, супер са Аниии! Нправо се влюбих в тях! Ами ся кое да си избера? sad.gif Май последното ще да е smile.gif
DjuDju
няколко часа не бях влизала, а вие все по-яки неща сте сътворили БРАВО 4.gif
ето и някои нови от моите: blush.gif

devon
Мимееееееееее направо се побърках като го видях worthy.gif worthy.gif ...суперско е нямам думи....Влюбена съм в това тапетче скоро няма да го сваля....Ся имам чувството че и мониторът ми стана някак си по красив...Миме страхотна си с нетърпение чакам и другото emoticon1 (7).gif

Е ся видях и другото и двете са страхотни невероятни изумителни изобщо нямам думи....И пак да ти кажа Миме върхът сиииии!!!!!!!!!
Bloody_Tears
Сега го добавих и другото. Много съм happy, че ти харесва smile.gif
nadezhda_had

за Жана
susito
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 3 2007, 22:08) *

Е тея авове ма омазаха worthy.gif worthy.gif worthy.gif с един от най-готините Пейтън моменти са...то не че и другите не са ми любими,ама тука беше голям рев голямо нещо...ОБИЧАМ ги тези авчета...само т'ва мога да кажа rolleyes.gif
devon
Цитат(nadezhda_had @ Apr 3 2007, 22:29) *
за Жана

Иииииииии Наденцееееееее мерси много.Супер е станало worthy.gif worthy.gif ....И как няма да е хубаво бе кат ти си го правила worthy.gif
Mrs.Ackles
Ее, не.. 2.gif 2.gif 2.gif К'во правите, бе хора? shocking.gif Миимс, думите са излишни! worthy.gif Всичките ти неща са НеВеРоЯтНиИи! 1clap[1].gif wub.gif Има ли смисъл да казвам колко страхотно е последното ти творение? biggrin.gif
Наде, перфектни са! emoticon1 (116).gif emoticon1 (11).gif Ти си един от най-големите таланти тук!

Изпълних си обещанийцето, Мимс! happy.gif Тези са специално за теб: angel_not.gif rolleyes.gif

Bloody_Tears
Олее Стеф. Те ме изуми! Страхотни саааа! Веднага си взимам едно :)Даже май две smile.gif
Охх реших да си ги запазя за другата промяна на профила. Така много се смесват и става грозно sad.gif По късно като го сменя и ще е само от ваши аватари smile.gif
nadezhda_had
Мерси на всички

qwe123
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 3 2007, 22:08) *
Специално за Мимс

Тези са толкова прекрасни,че наистина не може да се каже нищо...Особено последното!!!Ани,ти направо ме уби worthy.gif

Цитат(nadezhda_had @ Apr 3 2007, 22:29) *

за Жана

Наде,страхотни са smile.gif На първото надписа повече ме кефи,ама и двете са страхотни!И е суперски момента,който си избрала.

И двете ме оставихте без думи!!! 4.gif 4.gif 4.gif

ПС:Наде,новия тапет е невероятен!!!Толкова е красива на всички снимки smile.gif Още веднъж-прекрасен е!!!
ani4ka_89
Тези май ще са последните за днес
Още от Пейт

И няколко запомнящи се физиономии на Брукито

nadezhda_had
Мерси на всички

Ани и Стафи страхотни аватари

ani4ka_89
Аз излъгах. Ето още аватари от мен. Голяма съм досада biggrin2.gif
Пийт и Пейт

Джейк, Джени и Пейт

Пейт
На тези първите прилича на ангелче

Наде, всичко на Рейчъл е страхотно 4.gif
qwe123
Ани, си го запазвам за следващата промяна на профила smile.gif ако даваш де tongue.gif
Mrs.Ackles
shocking.gif WoooW shocking.gif Е, за това вече наистина незнам какво да кажа! wacko.gif worthy.gif 3.gif emoticon1 (27).gif Наде, просто не можеш да си представиш физиономията ми като видях нещицата ти! И двете са идеални!!! Сега ще трябва да си сменям всеки ден десктопа с твоите и wallpaper-ите на Мимс.. rolleyes.gif biggrin2.gif Бравос, страхотни са! Страшно много таланти има тук, а? smile.gif

Жаки, тези ги сътворих току-що, но май, май идейките ми почват да се изчерпват.. rolleyes.gif

Утре ще направя още, но ще се опитам да изнамеря по-забавни физиономийки.. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.