Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Bloody_Tears
Хих, няма защо да ми благодариш миличка, просто казвам каквото мисля smile.gif Ей, СисЯту happy.gif, къде се загуби бе душа, не слагаш твои неща често. Супер е това, дай още smile.gif
Fixerka
Ооооо... ама сега се сетих , знаете ли че и аз правех такива, сдобих се с една програма за ефекти на снимки и там какво ли още не и си играех с моите снимки и дори ако не се лъжа, ще ви покажа сега на един сайт какво оставих, но не е кой знае какво. Просто аз изтрих програмата и с нея заминаха пробните снимки smile.gif

http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...clouds2,100.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...:clouds2,72.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...:clouds2,43.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rouse.jpg
susito
Цитат(^ScaRy_Girl^ @ Apr 2 2007, 19:42) *
Ооооо... ама сега се сетих , знаете ли че и аз правех такива, сдобих се с една програма за ефекти на снимки и там какво ли още не и си играех с моите снимки и дори ако не се лъжа, ще ви покажа сега на един сайт какво оставих, но не е кой знае какво. Просто аз изтрих програмата и с нея заминаха пробните снимки smile.gif

http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...clouds2,100.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...:clouds2,72.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rou...:clouds2,43.jpg
http://aleksandra.user.googlepages.com/rouse.jpg

Т'ва е тема за неща свързани с ОТХ dry.gif dry.gif dry.gif

Стефи след няколко дна пак ше си сменя подписа....пък,ако направиш авчета на Пейт,като ангел и ава ше си сменя rolleyes.gif
Bloody_Tears
Ето нещичко на Брукас, не се получи хубаво, ама... sad.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Apr 2 2007, 20:44) *
Стефи след няколко дна пак ше си сменя подписа....пък,ако направиш авчета на Пейт,като ангел и ава ше си сменя rolleyes.gif

Ще направя специално за теб! biggrin.gif Обаче ако искаш ми дай някакви снимчици, които ти харесват, че аз нямам много... rolleyes.gif
Мииимс, стига глупости, ей! 9.gif Готинко се е получило, има мн сладки моменти! wub.gif

Това са последните : rolleyes.gif

susito
Ама как да не е хубаво ма,Мимсе...!!!Ааааааа няа тей да пишеш,че ше има бой!СТРАХОТНО Е
justify
здравейте
искам и аз да ви представя свои неща , но трябва да ми дадете адрес , на който да ги качвам , защото незнам как иначе да ви ги покажа ...

благодаря предварително
Bloody_Tears
Аааа мерси, мерси... smile.gif Стеф, ти напрау ме уби! Супер ги правиш всички авчета. Направо се влюбих в тях. Браво душко!
Цитат(justify @ Apr 2 2007, 21:14) *
здравейте
искам и аз да ви представя свои неща , но трябва да ми дадете адрес , на който да ги качвам , защото незнам как иначе да ви ги покажа ...

благодаря предварително

Охооо, супер. Ново попълнение. smile.gif Здравей! Ето ти този сайт. Аз попринцип в него качвам: www.imageshack.us. Може да слагаш и в www.data.bg Където искаш.Чакам с нетърпение smile.gif
f0rgy
QUOTE(justify @ Apr 2 2007, 21:14) *
здравейте

благодаря предварително

http://img.data.bg/upload.php?sid=bv2sdumpgohdc484f69l
smile.gif
justify
Цитат(f0rgy @ Apr 2 2007, 21:17) *
Цитат(justify @ Apr 2 2007, 21:14) *
здравейте

благодаря предварително

http://img.data.bg/upload.php?sid=bv2sdumpgohdc484f69l
smile.gif

http://i.data.bg/07/04/02/307821.jpg
ani4ka_89
Хора, ако искате някакви движещи се аватари или ако имате идеи за такива, ми пишете, че нещо взех да си изчерпвам моите идеи.
qwe123
Ето последните ми грозотии:
siska
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 18:38) *
Хих, няма защо да ми благодариш миличка, просто казвам каквото мисля smile.gif Ей, СисЯту happy.gif, къде се загуби бе душа, не слагаш твои неща често. Супер е това, дай още smile.gif

хях мерси Мимс радвам се, че ти харесва, ако направя още нещо ще слагам happy.gif а и бтв твоите са много добри smile.gif пък и на другите също, страхотни сте всички браво smile.gif 4.gif
**Sophia**
Как ще са грозотиики бе Диди..мн са си хубави даже rolleyes.gif .Мерси и браво blush.gif ...
DjuDju
като видях това и се побърках от смях...много е якуу tongue.gif
susito
Ауууууу ДИДИИИИИИИ страхотни са...изобщо не са грозни ей...продължавай все така...искам още и още и още
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 21:15) *
Стеф, ти напрау ме уби! Супер ги правиш всички авчета. Направо се влюбих в тях. Браво душко!

Миси, Мимс! rolleyes.gif blush.gif
Дидии, невероятно сладки саа! emoticon1 (12).gif 1clap[1].gif Последното на Хейлс ми е любимо! wub.gif Продължавай, искам още!
SeMiNi
Дидиииии страхотни са! 3.gif Наистина са суперски! emoticon1 (7).gif Преди не бях виждала твои неща..нeзнам дали са ти за първи път но са невероятни!
qwe123
Ееее,балгодаря ви на всички blush.gif blush.gif Ами,Мони,да първите са ми smile.gif Още се уча smile.gif А и не смятам,че са нещо особено,ама айде mrgreen[1].gif Направих още малко.Този път са само на София happy.gif Първите май бяха по-добре mrgreen[1].gif
susito
дам първите бяха по-добре(не се сърди)Ама и тези са супер...БРАВУС!!!
nadezhda_had
ето я и мойта доза аватари

susito
Боже...Наде..влюбена съм в авчетата на Лейтън...велики са..невроятни...олееее Супер!БРАО БРАО
qwe123
Цитат(susito @ Apr 2 2007, 23:46) *
дам първите бяха по-добре(не се сърди)Ама и тези са супер...БРАВУС!!!

Ааа,сърдя ти се sad.gif Обиди ме и никога няма да ти го простя cry.gif Шегувам се mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif Нали и аз отва казах mrgreen[1].gif А иначе,Наде,тези са страхотни 10.gif Особено тези с ръцете им...Оффф,толкова обичам Нейли wub.gif И на Лейтън са готини,ама на Нейли wub.gif wub.gif wub.gif
Mrs.Ackles
Хубави са Наде, браво! 4.gif

И сега... специално за Сис, аватари на Пейтън като Ангел на Смъртта.. smile.gif Виж до колко часа седя само заради теб, тц тц... biggrin.gif ... ама нали ти обещах.. happy.gif И + т'ва наистина не учих за урока.. после като не мина теста ти ще си виновна! 18.gif 18.gif

biggrin2.gif biggrin2.gif

Надявам се да ги харесаш, Сис! rolleyes.gif
susito
обясни ми сег как да си ги сложа всичките!?!?!!!!!Ииии мерси много...страхотна си и авчетата са страхотни!Ако не минеш урока аз ше ти го мина tongue.gif...трудно ще ми е,но някак ще си подбера
fenka_lucas_i_brooke
Стефи влюбих се в твойто творчество за това сега ще те помоля да спретнеш нещо на Брукито с надписи Pretty Girl ялялял нешо такова ти си знаеш-със снимки от филма де worthy.gif rolleyes.gif
DjuDju
Пейтън пък ме кефи много повече с такава коса като ангела closedeyes.gif
И ето новите ми пресни,пресни... bigwink[1].gif blush.gif

П.П.Не са кой знае какво, но много си ги обичкам rolleyes.gif
qwe123
, и са много готини 4.gif Браво smile.gif
susito
мммм т'ва е напрау...ля ля ля,а Чадчо ...няам думи
~●R@Li●~
Страхотни неща сте направили...много сте талантливи!

**

rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Apr 3 2007, 01:46) *
обясни ми сег как да си ги сложа всичките!?!?!!!!!Ииии мерси много...страхотна си и авчетата са страхотни!Ако не минеш урока аз ше ти го мина tongue.gif...трудно ще ми е,но някак ще си подбера

Мерси, Сис! Но... сега това си е твой проблем.. biggrin2.gif Аз си свърших мойта работа, пък ти ся как ще ги подбираш.. нз... 10.gif smile.gif

Жаки, благодаря! blush.gif Веднага щом видях молбата ти направих два опита.. rolleyes.gif

Като ми свърши урока, очаквай още happy.gif

Ралии, да знаеш, че първото е страхотно, уникално.. браво! happy.gif 4.gif
Bloody_Tears
Олееее Дидинце, миличка.... ти си велика мааа! Как ги правиш толкова хубави? Магьосница, а? smile.gif Малеее.... страхотни сааа!
Оххх Стеф, Стеф... Кажи сега като ми се изчерпаха всички думи как да ти кажа колко са хубави... sad.gif Ще се повторя, пък дано да разбереш, че са великолепни! Най-страхотните аватарати които съм виждала са твои. Оставам бе думикато ги видя! Ами щом оставам без думи как искаш да ти опиша колко са хубави?! (абе всъщност ти не си ме карала де, ама аз исках да ги опиша) 18.gif Пак се побърках, не ми обръщай внимание smile.gif
Аууу Рали, нещата ти са страхотни! Бравооо! Особенно , , (последното ми е любимо smile.gif) Повтарям се- БРАВО!
DjuDju и твоите са страхотни... Особенно тея на Нейт...ооо smile.gif
Аууу Надееее, страхотни сааааааа! Малеее, влюбих се в тях! Оле на Лейтън са велики! Малеее, страхотни саааа! Оффф, повтарям се dry.gif

П.С. После ще сложа и мои банерчета, само малко да се разсъня smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 10:45) *
Оххх Стеф, Стеф... Кажи сега като ми се изчерпаха всички думи как да ти кажа колко са хубави... sad.gif Ще се повторя, пък дано да разбереш, че са великолепни! Най-страхотните аватарати които съм виждала са твои. Оставам бе думикато ги видя! Ами щом оставам без думи как искаш да ти опиша колко са хубави?! (абе всъщност ти не си ме карала де, ама аз исках да ги опиша) 18.gif Пак се побърках, не ми обръщай внимание smile.gif

МиИмС, душичкоо, мерси за милите думи! wub.gif wub.gif 3.gif 5angel[1].gif rolleyes.gif bigarmhug.gif Да ти кажа.. аз отдавна съм почнала да се повтарям, така че не се притеснявай.. biggrin2.gif Не, наистина... винаги мн ме разчувстваш, като почнеш да говориш така... rolleyes.gif blush.gif Мерсии! smile.gif

П.С. 1 Щях да пиша още, но речника ми се изчерпа.. unsure.gif 16.gif
П.С. 2 Чакам банерии.. да не забравиш, ей! 9.gif 4.gif
Bloody_Tears
Хих, няма да забравя smile.gif Само гледай да не се разплачеш ей! smile.gif След малко ще ги започвам. Ама вече се чудя на кого или на кои да правя sad.gif Аз направих на всички...
~●R@Li●~
Мимс,Стефи радвам се че са ви харесали,ама немогат да се сравняват с вашите творения happy.gif

Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 11:09) *
Хих, няма да забравя smile.gif Само гледай да не се разплачеш ей! smile.gif След малко ще ги започвам. Ама вече се чудя на кого или на кои да правя sad.gif Аз направих на всички...

Ще се опитам да не плача.. unsure.gif biggrin.gif Почвай, почвай.. нали знаеш, че обожавам банерите ти! worthy.gif wub.gif tongue.gif Е, не може да си си изчерпала всичките идеи.. 2thin[1].gif Абе, що не направиш едно на Пейт като Ангелче, а? 1eyeb[1].gif Ще те обичкам доживот! mrgreen[1].gif rolleyes.gif
Bloody_Tears
Благодарение на Стеф, която ми предостави снимковият материал... Дами и господааа............. Angel OF DEATH
susito
Вий тука кво ся искате да ме побъркате ли...мале МИМСИИИИИи страхотно е!!!Ако майка ми не беше антифен на Пейтън като ангел-веднага щях да си го лепна за деск....ама ся като се замисля нея к'воя бърка...хмммм казах ли,че е СТРАХОТНО...biggrin.gif
Mrs.Ackles
Ееее, неееее! emoticon1 (12).gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Миииииииииимс, обичам тееее! wub.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif wub.gif
Уникално е, невероятно, перфектно ... нямам думи, простоо! shocking.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif В почивката веднага дойдох да видя дали вече е готово творението ти.. biggrin2.gif Направо ме остави без думи, едва ли би могло да стане по-идеално, БРАВОООС! 3.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (32).gif Веднага си го сложих на десктопа и не можеш да си представиш колко добре седи там! blush.gif
ani4ka_89
Ето моят принос

Стеф, да знаеш, че за следващите ме вдъхнови ти, но не са толкова добри, колкото твоите. И естествено са за Сис, ако си хареса нещо

Bloody_Tears
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 3 2007, 13:27) *
Ееее, неееее! emoticon1 (12).gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Миииииииииимс, обичам тееее! wub.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif wub.gif
Уникално е, невероятно, перфектно ... нямам думи, простоо! shocking.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif В почивката веднага дойдох да видя дали вече е готово творението ти.. biggrin2.gif Направо ме остави без думи, едва ли би могло да стане по-идеално, БРАВОООС! 3.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (32).gif Веднага си го сложих на десктопа и не можеш да си представиш колко добре седи там! blush.gif

Цитат(susito @ Apr 3 2007, 13:23) *
Вий тука кво ся искате да ме побъркате ли...мале МИМСИИИИИи страхотно е!!!Ако майка ми не беше антифен на Пейтън като ангел-веднага щях да си го лепна за деск....ама ся като се замисля нея к'воя бърка...хмммм казах ли,че е СТРАХОТНО...biggrin.gif

Олеее, мерси много хора. Не съм предполагала, че толкова ще ви хареса blush.gif Мерси пак, много сте мили. angel1.gif emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif
DjuDju
Харо мерси..много се радвам, че ви харесват..а това на Пейтън с ангела -тапета-НЯМАМ ДУМИ,много е хубавичко-Бравус!!Стефи ти както винаги си перфектна 8.gif
Bloody_Tears
Ето и последното ми произведение smile.gif

Надявам се да ви хареса smile.gif
П.С. Мерси Диди. твоите неща също са много хубави, аз ги коментирах, ама пак да кажа smile.gif Чакам още smile.gif
susito
УОУ...МИМСИ...НЕВЕРОЯТНО Е...БРАВУС...нз аз наппрао нямам думи да опиша колко много ми харесва
ani4ka_89
Мимс, много е готино 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Bloody_Tears
Мерси и на двечките, радвам се, че ви харесва smile.gif
Mrs.Ackles
Миимс, незнам какво да кажа вече.. unsure.gif Не мога да измисля повече похвали, въпреки, че ти ги заслужаваш! worthy.gif 1clap[1].gif emoticon1 (11).gif Новото ти произведение е също толкова прекрасно колкото и предишното, просто ума ми не може да побере, как успяваш да ги правиш толкова хубави?!? 3.gif emoticon1 (109).gif Аз впрочем отдавна искам да те помоля нещо, но по-добре в skype.. да не правим темата на чат.. biggrin.gif

Нещо нямам муза.. това са ми най-последните аватари:

DjuDju, мерси много! happy.gif
Bloody_Tears
Олееее това със Oops Sorry е велико ахахахаа! Мноу яко! Бравос миличка ! Супер е и това Bitchy Brooke happy.gif А на третото е мнооого сладичка. Все едно е видяла хлебарка (ужас) 18.gif мерси и на теб, а ко става с учителя smile.gif(снимка чакам) happy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 15:43) *
Олееее това със Oops Sorry е велико ахахахаа! Мноу яко! Бравос миличка ! Супер е и това Bitchy Brooke happy.gif А на третото е мнооого сладичка. Все едно е видяла хлебарка (ужас) 18.gif

Мерси много! smile.gif rolleyes.gif
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 15:43) *
а ко става с учителя smile.gif(снимка чакам) happy.gif

Хаха 18.gif 18.gif Ся ще ти разправям в skype.. wink.gif biggrin.gif Незнам кога ще мога да ти предоставя снимка обаче.. 16.gif
susito
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 3 2007, 15:37) *

Олееее Стеф страхотни са....worthy.gif Нз как винаги успяваш да ги направиш толкова хубави.... blink.gif

П.С.Мимси новото розовото ти артче стои перфектно на деска ми blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.