Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Jordan
Бааааа хора, зверски яко просто...страшни сте worthy.gif
Трябва да се замисля и аз да направя нещо ама все кат не ми остава време...брр wacko.gif
_HriS_TinA_
хей отдавна не сме те 4ували.....ами даа добра идея хайде развихри се и докажи таланта си за пореден път 4.gif 10.gif 4.gif та до тогава аз си продължавам да си пусам разни не6тица като ей тези тук ...... 18.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

.......
zlat
Ей сладурчета много яки работки сте измайсторили 4.gif Много им се радвам...продължаваите в същия дух 4.gif

_HriS_TinA_ тва 4-тото направо ме разбива smile.gif лудница е smile.gif
~Bruk~
Нещата са неверояни 4.gif 4.gif 3.gif 4.gif
Jordan
ей, One tree Hill-ковци, не съм се записвал отдавна тук. Ето нещичко от преди 5 минуткиsmile.gif
IPB Image
Ето и още нещо:
IPB Image
Ей, много съм скромен, ама стана много мило... blush.gif
James towel keeper
Здравейте!
Аз съм нов потребител, но ОТХ ми е мания - гледала съм го целия, и е невероятен сериал!!! Направила съм много неща, е не са добри като вашите но дано ви харесат blush.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jordan
Ама дарлинг това е било вече поствано... huh.gif blink.gif wacko.gif
IPB Image
И не от теб... unsure.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 20 2006, 11:26 PM) *

Ама дарлинг това е било вече поствано... huh.gif blink.gif wacko.gif
IPB Image
И не от теб... unsure.gif

10.gif 10.gif 10.gif Нейно е аз гарантирам,просто тя го направи за Насето да си го сложи за подпис преди време 10.gif
Браво на вас хора,жестоки неща правите 4.gif 4.gif
Jordan това на Пейтън и Ели е страхотно 3.gif
Jordan
James towel keeper, извинявам се тогава, просто като не е постнато от твоя име или не пише, че си го правила ти и знам ли какво да си мисляsmile.gif
Направила съм много неща, е не са добри като вашите но дано ви харесат

Шегуваш ли се! Нещицата са страхотни biggrin2.gif
Mennа, благодаряsmile.gif Еми както си гледах серията и много ми хареса този момент и реших да скалъпя нещичко rolleyes.gif
James towel keeper
Благодаря, и не се притеснявай smile.gif
Наистина твоите са страхотни също!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Настина са сладки!!!!
А Даре - мила мерси, че обясни, не исках да си мислите нещо лошо blush.gif
Nasi
James towel keeper(Инче) радвам се, че си показа невероятните творения. Супер са!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Аз да кажа, че банерчето на подписа ми също е дело на James towel keeper
James towel keeper
Наси!!!! Здрасти!!!! 10.gif 10.gif 10.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Радвам се, че и ти си тук!!!! О благодаря ти, и се надявам и ти да си постнала твоите, защото те си заслужават да бъдат видяни от ВСИЧКИ!!!!!!!!!!
Ralna
Ей адашке супер са, много са яки, кога ще ми направиш и на мен, тя и Насито ще ми прави, малко съм нахална ама бутай, като немога да си ги правя, ще мрънкам на другите
Nasi
QUOTE(Ralna @ Jan 21 2006, 01:27 PM) *

Ей адашке супер са, много са яки, кога ще ми направиш и на мен, тя и Насито ще ми прави, малко съм нахална ама бутай, като немога да си ги правя, ще мрънкам на другите

аз чакам да ми кажеш от кои снимки искаш подписче. Веднага ще ти направя. 10.gif
James towel keeper
QUOTE(Ralna @ Jan 21 2006, 01:27 PM) *

Да и аз като Наси, ако дадеш снимки ще ти направя! rolleyes.gif Тя обаче Насито е майсторка и ще ти го направи СУПЕР!!!! Аз не гарантирам wink.gif
rusi4kata^
Jordan туй банерче на Пейтън и Ели е супер...много са сладки smile.gif
fleur
Страхотни сте бе хора! А как ги правите тия неща?
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Jan 21 2006, 04:09 PM) *

Да и аз като Наси, ако дадеш снимки ще ти направя! rolleyes.gif Тя обаче Насито е майсторка и ще ти го направи СУПЕР!!!! Аз не гарантирам wink.gif

Ми ще ви дам снимки, ама и двете ги правите страхотни 4.gif
Jordan
QUOTE(James towel keeper @ Jan 21 2006, 05:09 PM) *

Ееее де не бъди толкова скромна. Все пак всички видяхме какво си направила... 4.gif
James towel keeper
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 07:19 PM) *

Ееее де не бъди толкова скромна. Все пак всички видяхме какво си направила... 4.gif

Хаах да, и се учудвам че сте още тук laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ама не сериозно не си ги харесвам много банерите, но няма значение smile.gif
Ваште са много готини! Jordan -това на Пейтън и Ели наистина е [b]БОЖЕСТВЕНО!!!!] 4.gif 4.gif 4.gif Няма какво лошо да кажа!!! Сладурско отсякъде!!!

Страхотни сте бе хора! А как ги правите тия неща?

Ами аз лично с Adobe Photoshop smile.gif
James towel keeper
Ето още едно мое:

IPB Image
James towel keeper
Има и още blush.gif Но не се стряскайте... когато имам време - това ми е като хоби правя пописи rolleyes.gif

IPB Image
на това текста не се получи, изглежда все едно Люк и Нейтън са любовници laugh.gif laugh.gif laugh.gif, а замисълът беше попринцип mad.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ralna
Ей адашке изби рибата, жестоки са миличка мерси много 4.gif
Jordan
James towel keeper банерчетата са много хубавки. Това на Нейт и Люк много ми хареса, по-специално текстчето върху картинката, много хубавко ohmy.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 21 2006, 08:29 PM) *

James towel keeper банерчетата са много хубавки. Това на Нейт и Люк много ми хареса, по-специално текстчето върху картинката, много хубавко ohmy.gif

Аха надписа е уникален, Адашке ти ли го измисли?
James towel keeper
QUOTE(Ralna @ Jan 22 2006, 12:47 AM) *

Аха надписа е уникален, Адашке ти ли го измисли?

Да мое дело е blush.gif Повечето ми текстове са си лично мои, радвам се че ви харесват! smile.gif rolleyes.gif happy.gif
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Jan 22 2006, 11:13 AM) *

Да мое дело е blush.gif Повечето ми текстове са си лично мои, радвам се че ви харесват! smile.gif rolleyes.gif happy.gif

Браво мила, много е оригинално 4.gif
Lory
Ъмм..не бях хващала молива от доста време, но снощи реших да се върна към белия лист... ииии ... с маркер, коректор и червена химикалка успях да докарам това... Не е кой знае какво, но ми се искаше да го споделя с някого ... :]]

IPB Image

P.S. От доста време разглеждам форума всеки ден по няколко пъти...много хубави картинки правите всички! biggrin.gif Keep up the great work! ;]

EDIT: Jordan, страхотно е!!! smile.gif
Jordan
Тъйййййй айде и аз да се запиша най-сетне с едно тапетче. Изкара ми душата 2 часа ама ми се струва че стна сполучливо.
IPB Image
ludoto_mimi
QUOTE(Lory @ Jan 22 2006, 02:02 PM) *

Ъмм..не бях хващала молива от доста време, но снощи реших да се върна към белия лист... ииии ... с маркер, коректор и червена химикалка успях да докарам това... Не е кой знае какво, но ми се искаше да го споделя с някого ... :]]

IPB Image

P.S. От доста време разглеждам форума всеки ден по няколко пъти...много хубави картинки правите всички! biggrin.gif Keep up the great work! ;]

EDIT: Jordan, страхотно е!!! smile.gif

Ей, Лори, супер е това smile.gif Ако имаш скенер, давай го насам в целия му блясък wink.gif 4.gif
Lory
Ами нямам ... пък и може и по-добре! :]] Има да гониме "Пейтън" wink.gif
ludoto_mimi
Тези двете ги е правила сестрата на Мимозката. Според мен са доста добри и красиви. 4.gif biggrin2.gif

Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
^Mim0zKa^
Миме наистина много ти благодаря 4е ги ка4и! 4.gif
James towel keeper
Страхотни са!!! вие сте истински таланти!!!!!!!1 4.gif 4.gif 4.gif
Lory
Много са хубави и експресивни!!!! :]] Поздрави я от мен!!!
^Mim0zKa^
Много се радвам 4е ви харесват!Ако измайстори нещо ново 6те го споделя с вас веднага!И пак мерси на Мимето! 10.gif
rusi4kata^
Lory много хубаво рисуваш smile.gif тази рисунка се е получила отлично браво 4.gif
Menna
QUOTE(Lory @ Jan 22 2006, 02:02 PM) *

IPB Image

3.gif 3.gif Това е страхотно,много ми харесва 10.gif
Благодаря и за другите,определено имате талант 4.gif
Аз понеже не мога да се похваля с хубави неща 18.gif ,намерих едно банерче,което ми харесва много 10.gif

IPB Image
James towel keeper
НАИСТИНА Е СТАРОХТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Много е хубаво, а ти имаш да се хвалиш с къде къде по хубави неща! 10.gif
solenka
Menna, банерчето е жестоко!!! 4.gif 4.gif 4.gif Скоро и аз ще ви покажа едно мое малко творение. blush.gif
James towel keeper
Днес имах време и направих това на София. Както обикновенно не стана много хубавичко, аз никога не мога да си направя банерчето както искам sad.gif Ето вижте сами:

IPB Image
James towel keeper
А на тази снимка и сложих ефект, не е нищо особено, но ми хареса happy.gif

IPB Image
Jordan
Ейййй това на София се е полу4ило страхотно. Едно такова меки4ко ми изглежда...все едно тъкмо излязла от рая wub.gif
Малко надпис4ето се губи само blush.gif ама ина4е вси4ко останало е страхотно cool.gif
James towel keeper
QUOTE(Jordan @ Jan 23 2006, 06:00 PM) *

Ейййй това на София се е полу4ило страхотно. Едно такова меки4ко ми изглежда...все едно тъкмо излязла от рая wub.gif
Малко надпис4ето се губи само blush.gif ама ина4е вси4ко останало е страхотно cool.gif

Благодаря ти! blush.gif happy.gif smile.gif Ами да текста не стана както трябваше - четох един туториал, как да направим текста да бъде ярък и да стане част от бекграунда - явно не съм направила всичко както трябва, защото не стана ярък а само се сля с бекграунда laugh.gif
eL
Нови нещица 4.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Тези са малко странни но ми харесват 10.gif biggrin.gif :

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Оооо Peyton Sawyer много ми харесаха не6тата ти ..супер са бих казала!Особено това на Брук и Пейтън в костиумите и тва на Брук и Нейтън...ммм муцка! 10.gif
Menna
Вио,направила си страхотни банерчета ,браво на теб 4.gif
Ето едно мое,въпреки че съм използвала готови снимки 10.gif

IPB Image
James towel keeper
Даре супер е!!! Многоооо е сладинко както всички твои!!! 4.gif 4.gif 4.gif 10.gif
Пейтън Сойър - страхотни сааа!!!! Браво!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето едно на Брук и Люк, дойде ми музата и го направих, ест. знаете че не е много добре:

IPB Image
Jordan
Ееееее не...това е повече от яко
IPB Image
James towel keeper не бъди толкова скромна дееее....виж, че всички харесваме нещата ти... blush.gif
Това последното на София и Чад е станало много успешно 4.gif
^Mim0zKa^
Оооуу да и на мен ми хареса..много симпати4ни4ко...абе като е на Софито и 4ад4о вси4ко ми харесва! 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.