Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
susito
ААААААААА не СТЕФИ,стига де!Ти напрау толкова много ме изумяваш,че не е истина....очаквай новия ми профил да е само и единствено от твои аватари!Няма да издавам кои обаче...smile.gif
Mrs.Ackles
blush.gif blush.gif blush.gif Много ви благодаря на всичкии! emoticon1 (56).gif emoticon1 (32).gif Наистина, адски много се радвам, че ви харесват! Нз вече какво да кажа... rolleyes.gif

Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 1 2007, 11:49) *
П.С. Стеф, аз се оправих с онази програмка, обаче още ми излиза някъкъв знак отдолу sad.gif

Онова GeoVid ли? sad.gif При мен също ставаше така - на всяко аватарче, което направех се появяваше този дразнещ надпис! 19.gif На Анито й се оправи, когато свали програмката от data.bg... Нали така, Ани? Ако искаш пробвай да я дръпнеш от там, дано да стане! smile.gif Аааа, и чакам банерчето, еей! 10.gif 4.gif

Цитат(susito @ Apr 1 2007, 12:05) *
очаквай новия ми профил да е само и единствено от твои аватари!Няма да издавам кои обаче... smile.gif

Е, т'ва е огромна чест за мен! happy.gif wub.gif Мн съм поласкана! 3.gif Ще пробвам да гадая, пък дали ще успея да позная някое... нз.. emoticon1 (42).gif biggrin.gif

Хора, МОЛЯ ВИ, казвайте ми кога да спра! shocking.gif Просто като направя аватари не мога да не ги сложа във форума! rolleyes.gif unsure.gif

ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 1 2007, 12:43) *
П.С. Стеф, аз се оправих с онази програмка, обаче още ми излиза някъкъв знак отдолу sad.gif

Онова GeoVid ли? sad.gif При мен също ставаше така - на всяко аватарче, което направех се появяваше този дразнещ надпис! 19.gif На Анито й се оправи, когато свали програмката от data.bg... Нали така, Ани? Ако искаш пробвай да я дръпнеш от там, дано да стане! smile.gif Аааа, и чакам банерчето, еей! 10.gif 4.gif

Дам, ако това не помогне, пробвай с това и трябва да стане
sophia__
_NathaN_FenkA`,надявам се,че нямаш нищо против да си взема 1 аватарче на Брукито smile.gif
nadezhda_had
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 1 2007, 18:51) *
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 1 2007, 12:43) *

Дам, ако това не помогне, пробвай с това и трябва да стане

извинявайте че ви се бъркам гледам че пишете за програма за ватараи аз ползвам animation shop и съм много доволна и аватарите стават супер
Mrs.Ackles
Цитат(sophia__ @ Apr 1 2007, 18:58) *
_NathaN_FenkA`,надявам се,че нямаш нищо против да си взема 1 аватарче на Брукито smile.gif

Не, разбира се! smile.gif
SeMiNi
ами..аз си дръпнах Video Avatar от data.bg,но надписа си е там. wacko.gif .направих едно аватарче,но нещо не става да бъде 100x100 и стават някакви огромни.. wink.gif
nadezhda_had
Цитат(SeMiNi @ Apr 1 2007, 19:45) *
ами..аз си дръпнах Video Avatar от data.bg,но надписа си е там. wacko.gif .направих едно аватарче,но нещо не става да бъде 100x100 и стават някакви огромни.. wink.gif

за аватари ти препоръчвам animation shop ако имаш skype ще ти я пратя и ще ти обсян как се работи ,с нея стават хубави ,виж моите анимирани аватари и прецени сама
SeMiNi
Мерси Нади..ще си я изтегля и после ще видите какви ще са резултатите! emoticon1 (5).gif
nadezhda_had

добре ако нещо не разбираш питай
Bloody_Tears
Оооо и аз ще си я изтегля. С това Video Avatar нищо не стана. Все един текст ми излиза и не мога да го махна sad.gif
SeMiNi
ем..да.уж си я изтеглих от дата.бг,но не мога да си я инсталирам.може ли да ми дадеш линкче от където да си я дръпна blush.gif
Bloody_Tears
Мони, питай Надето. Тя ми я прати и сега ми я обяснява. ще я черпим smile.gif
nadezhda_had

qwe123
Оооо,как може да ги правите толкова красиви?!!?И аз искам да мога!!!Трябва да се науча значи!!!А,Наде(ако може да ти казвам така smile.gif),страхотно е!!!
nadezhda_had
Диди разбира се че може
susito
СТЕФИИИИИИИИИИ благодаря ти адски мнооооогооооооо......новото ми профилче се получи страхотно,благодарение на твоите невероятно-чудесни авчета!БЛАГОДАРЯ!!!
Jolly_GirL
orhideya
Ето и малко авчетс от мен

nadezhda_had

за devon
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Apr 1 2007, 21:35) *
СТЕФИИИИИИИИИИ благодаря ти адски мнооооогооооооо......новото ми профилче се получи страхотно,благодарение на твоите невероятно-чудесни авчета!БЛАГОДАРЯ!!!

И аз ти благодаря за милите думи.. rolleyes.gif wub.gif blush.gif bigarmhug.gif
Наде, аватарчето на Нейли е хипер сладурско! 3.gif Мн ми харесва! happy.gif Мони, последното е най-готинко! 4.gif Зори, мн хубавки авчета!

Мъничко от днес: smile.gif

nadezhda_had
Мерси Стефи и твоите са станали супер
~●R@Li●~
13.gif браво на всички страхотни работи правите....

**

devon
Аз специялно да благодаря на Надето за ВЕЛИКОЛЕПНИЯ аватар,който ми е сътворила bigarmhug.gif Наденцееееееее правиш страхотни неща worthy.gif Направо немога да им се нарадвам...Давай само така и продължавай да ни радваш,щот си една от най-добрите worthy.gif ...Всички други да ви поздравя правите невероятни неща...Стеф просто имам нужда да коментирам и твойте нещица,щот си ми другата голяма фаворитка в тая тема...Правиш зашеметяващи аватарчета гледам и се чудя кое е най-хубавото и немога да избера...Едно голямо благодаря за всичките аватарчета на Рейч,които досега съм ти използвала...И че така чакам още многоооооооо ваши творенийца biggrin2.gif
nadezhda_had
Жане мерси за хубавите думи
Mrs.Ackles
Наде, Жани, мерсии! rolleyes.gif emoticon1 (32).gif Мн сте мили! happy.gif Жании, ти пък.. biggrin.gif няма за какво да ми благодариш.. каквото ти хареса - взимай! biggrin2.gif emoticon1 (116).gif
DjuDju
Браво на Стефито много хубави неща правиш...а онова аватарче на Хилари със зелените ръкавици от Рали е многооо сладко!!!Ето и моите нови,но те са доста простоватички сравнени с вашите sad.gif

qwe123
@DjuDju,това си го запазвам за следващата промяна на профила happy.gif Ако даваш де smile.gif Наистина е страхотно!!!

Това са моите първи произведения smile.gif Не се плашете много blush.gif (както казва Мимс mrgreen[1].gif) Всички са от 1 епизод на 1 сезон smile.gif

Това ми е любимото: mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Миличка, страхотни са! Най-много ме кефят тези на Пейт, естествено smile.gif Ето нещо от вчера smile.gif

П.С. Сега ще започна да правя неща на Лейтън, така, че очаквайте ги след около 2 часа тук smile.gif
Mrs.Ackles
Аууу, какви страхотни нещица виждат очите ми! 3.gif biggrin.gif Дидии, с теб ще се караме.. и аз си харесах същото аватарче на DjuDju unsure.gif ... ама нищо ся.. и без т'ва виждам, че и ти имаш доста... 4potrivam[1].gif 0106[1].gif
Обаче, Диди, наистина.. т'ва 5-тото, на което Пейт се усмихва е невероятно, мн ми харесва! emoticon1 (12).gif emoticon1 (109).gif А авчето на Белия е.. 18.gif 18.gif mrgreen[1].gif Мимс, за теб и за произведенията ти знаеш какво мисля - просто са перфектни! 8.gif 1clap[1].gif
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 09:03) *
П.С. Сега ще започна да правя неща на Лейтън, така, че очаквайте ги след около 2 часа тук smile.gif

Ооо, ще ги очакваме и още как.. happy.gif

П.С. Аз пък в 13:00 съм на урок, така че очаквайте поредната вълна аватари да ви затрупа около.. 20.gif .. 15:00 или най-късно 15:30.. 16.gif biggrin2.gif
Bloody_Tears
Ето ги моите. smile.gif Мерси Стеф, аз ще чакам с нетърпение да се върнеш smile.gif

Mrs.Ackles
OMG shocking.gif emoticon1 (27).gif 3.gif Е, не... Мимс, НЕВЕРОЯТНИ са! Просто нямам думи, идеално са се получили! worthy.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif Лично на мен първото най-много ми харесва, но естествено и останалите отиват право във my favorites! wub.gif wub.gif 1clap[1].gif Незнам какво друго да кажа, освен Продължавай Да Ни Радваш! emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif

П.С. Аз вече почнах с аватарите, но явно съм под напрежение заради все по-наближаващия урок dry.gif и нещо не ми се получават добре..
Bloody_Tears
Ииии, мерси много миличка. Много се радвам,че са ти харесали. Ами аз ще ти пожелая успех, макар, че съм сигурна, че всичко ще е наред. Не се притеснявай! И не е възможно да не стават хубави, все пак са твое производство smile.gif smile.gif Мерси още веднъж за хубавите думи smile.gif blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
susito
моля изтрийте този пост! unsure.gif
susito
Стефи тези си ги запазвам(ако може) за подписа biggrin2.gif

и сега идва ред на МИМСИТУУУУУУ: Нещата ти са страхотни-е как няма?Нали са на Лейтън rolleyes.gif А пък аз съм Лейтънче до живот blush.gif Продължавай все така worthy.gif
nadezhda_had
Миме супер са
ani4ka_89
Ето няколко нови от мен

susito
Ани страхотни са авчетата ти...
от мърдащите ми харесват най-много 2-рото и 3-тото
от обикновените-2-рото,3-то,6-то,15-то
orhideya
Ето и от мене малко
devon
Ани може ли да си зема това
Bloody_Tears
Мерси много на всички. След малко, ако не ме мързи ще направя още малко. Ани, върховни аватарчета smile.gif
П.С. Да ви се похваля- НАЙ СЕТНЕ СЕ НАУЧИХ С ТЕЯ ДВИЖЕЩИ СЕ АВЧЕТА! Благодарение на Надето, само дето не съм праила нищо на ОТХ. smile.gif Сега си прая нов подпис, като стане готов и ще виите как е станало. Може и на ОТХ да направя, ама ще видим smile.gif
ani4ka_89
Цитат(devon @ Apr 2 2007, 12:59) *
Ани може ли да си зема това

Да, разбира се.
Сис, много се радвам, че ти харесват happy.gif Мерси за похвалата, Мимс.
Bloody_Tears
Преди малко го направих smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 11:03) *
Ииии, мерси много миличка. Много се радвам,че са ти харесали. Ами аз ще ти пожелая успех, макар, че съм сигурна, че всичко ще е наред. Не се притеснявай! И не е възможно да не стават хубави, все пак са твое производство smile.gif smile.gif Мерси още веднъж за хубавите думи smile.gif blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Няма защо! happy.gif Похвалите са напълно заслужени! bigwink[1].gif bigarmhug.gif Ама, какво правиш, не мога да разбера! shocking.gif Новото ти банерче е още по-прекрасно от предишните! worthy.gif wub.gif wub.gif Повече от перфектно е! Поздравления и продължавай в същия дух! icon_peace.gif bigarmhug.gif Обаче, да ти кажа... май наистина аватарите не ми се получиха много добре.. unsure.gif ... НО, ще има и още! 1 (4).gif biggrin2.gif Няма така лесно да се отървете от мен! emoticon1 (115).gif

(правени са набързо angel1.gif rolleyes.gif )

Сис, няма проблем за авчетата! emoticon1 (47).gif Винаги мн се радвам щом си сложиш нещо мое! smile.gif blush.gif
Зори, първото е страхотно, браво! emoticon1 (11).gif Ани, твоите също са мн хубаво! Страхотни неща правите всички! 4.gif
Bloody_Tears
Оооо да ти кажа въобще не искам да се отървавам от теб! smile.gif Страхотни са, незнам как ги правиш толкова страхотни и то "набързо" happy.gif Направо си велика! Продължавай в същия дух, страхотни стават!
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 16:03) *
Оооо да ти кажа въобще не искам да се отървавам от теб! smile.gif Страхотни са, незнам как ги правиш толкова страхотни и то "набързо" happy.gif Направо си велика! Продължавай в същия дух, страхотни стават!

Мерси много, Мимс! wub.gif Ама, аз наистина ги направих набързо.. rolleyes.gif smile.gif И сега.. вдъхновена от твоите думи реших да направя още няколко.. angel_not.gif

... и няколко на Брукас:

Bloody_Tears
Ооо тея на Брукас са жестоки! ohmy.gif 13.gif 13.gif 13.gif И на Хейли icon_peace.gif icon_peace.gif icon_peace.gif И на Брук bounce.gif bounce.gif bounce.gif А, ама те всичките са СУПЕР! laughing1.gif bigarmhug.gif Има ли нужда да ти казвам, че си ДЪ БЕСТ в правенето на тези неща?! emoticon1 (44).gif emoticon1 (63).gif
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 2 2007, 19:12) *
Ооо тея на Брукас са жестоки! ohmy.gif 13.gif 13.gif 13.gif И на Хейли icon_peace.gif icon_peace.gif icon_peace.gif И на Брук bounce.gif bounce.gif bounce.gif А, ама те всичките са СУПЕР! laughing1.gif bigarmhug.gif Има ли нужда да ти казвам, че си ДЪ БЕСТ в правенето на тези неща?! emoticon1 (44).gif emoticon1 (63).gif

Мииимс, миличка, мерсии! bigarmhug.gif blush.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif 5angel[1].gif bigarmhug.gif Страшно си мила... Нз какво да кажа.. адски мн ти благодаря! emoticon1 (32).gif emoticon1 (45).gif
siska
blush.gif
DjuDju
о днес ме заринахте с огромна лавина от много аки неща 13.gif За нещата на Лейтън нямам думи просто....а ani4ka_89 89 това на Пейтън дето сякаш я боли зъб многоо ме радва happy.gif

qwe123и NathaN_FenkA` много се радвам че ви харесват...давам ви ги всичките
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.