Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
susito
ей мерси много за

P.S.Стефи да те питам-това ти ли си го правила?Щото е много готино и като го видя и ..ля ля ля
Bloody_Tears
Хах, аз мноу се разсмивам като го видя, мноу готино е smile.gif
Mrs.Ackles
Няма защо, Сис и даам, мое творенийце е! happy.gif Радвам се, че ви харесва! biggrin.gif Ама нали е на Деп все пак... wub.gif wub.gif
susito
и с кво ги правиш тея мърдащите авчета/Пак ли с ония програми вградените?
fenka_lucas_i_brooke
Сладури браво бе страшни неща правите де да можех и аз да правя sad.gif
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Mar 28 2007, 19:08) *
и с кво ги правиш тея мърдащите авчета/Пак ли с ония програми вградените?

Не, мърдащите с Video Avatar - хипер елементарна програма! smile.gif
susito
ми нямам я тази програма
ся току що направено,топло още,ви представям моето банерче....

или може би не е точно банер,но наподобява
Mrs.Ackles
Сис, мн е готинко! 4.gif blush.gif Ти с коя програма ги правиш?

Аз обаче наистина не мога да спра с авчетата на Брук?! shocking.gif 16.gif Дано ви харесат все пак..

Малко са множко.. rolleyes.gif Съжалявам..
SeMiNi
..аватарчетата стефи са супер.как ги правите?наистина са страхотни.
fenka_lucas_i_brooke
Хораааааааа страхотни неща кажете с коя програма правите аватарите ама не движещите се щото за нея разбрах и направих ама не мога да махна надписа Geo Vid
та много искам да си направя и аз ако може даже да кажете от къде да си я дръпна ще сте супер
susito
ми аз ги правя с фотошоп Portable_PS_8,а с тази ACD FotoCanvas 3.0 изрязвам снимките и ги потготвям за фотошопа...надписите(те щото мойте надписи са мноу "хубави") с Пейнт-а....иначе Стефи авчетата на Брук са страхотни!И все пак е добре да са на Брук-аз правя на Пейт ти на Брук...
Nasi
Аватарчетата на Брук са страхотни, много ми харесват!!! 4.gif

ani4ka_89
Това са първите ми опити за автари в .gif формат. Не се смейте много
SeMiNi
Как ще ти се смеем бе Ани!Много са си хубави аватарчетата!Наистина..
Наси твоето е велико
4.gif
Mrs.Ackles
Мони,Наси, мерсии! rolleyes.gif Сис, развалям уговорката - почвам да правя и на Пейт! biggrin2.gif 10.gif 18.gif
ani4ka_89, мн са добри като за първи опит, поздравления! 4.gif Наси, банера на Нейли е супер! happy.gif

А, това са ми най-най-новичките:

Сега ще опитам да направя още няколко на Пейт като Ангел на Смъртта - невероятно красива е! 3.gif

Жаки, не те разбрах мн добре... коя програма искаш?
nadezhda_had
Наси тапетчето е супер

Ето и две мои тапетчета правих ги специално за Mai4eto

susito
всички са страхотни Стефи,но тези най-много ми харесаха...

Ей Наде за пореден път ме изумяваш...страхотни тапети

Ей как забравих Насето...тц тц тц...Такам -Наси страхотно Нейли тапетче си направила...браво
**Sophia**
Малииии Стефи прекрасни аватари си направила wub.gif .Страшни са!Браво..дали по някои време ще мога да си взема някои unsure.gif ,наистина са СУПЕР 3.gif .

нАДЕ Суперско тапетче с9и направила,ама суперско .направо върха 4part[1].gif .поздравЛЕния blush.gif .наистина е супер,незнам как да го изразя dunno[2].gif .
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 29 2007, 19:37) *
Жаки, не те разбрах мн добре... коя програма искаш?

Душко програмата за аватари ама само ей такива обикновенни тези движещите ги разбрах и имам няколко ама не мога да махна надписа wacko.gif

Иначе сладури страхотни аватари и Наде страхотни банери
nadezhda_had
Мерси на всички
Mrs.Ackles
Сис, мерси! rolleyes.gif Вики, разбира се, че може! emoticon1 (116).gif Много се радвам, че са ти харесали! blush.gif blush.gif
Жаки, ясно.. вече разбрах. smile.gif Ми, аз доста пъти съм казвала програмките, с които ги правя (онези вградените в компа 16.gif biggrin.gif ), ако искаш пробвай... А същия проблем с надписа, който се появява в/у анимираните аватари имах и аз в началото, но при мен се оправи.. Доста объркано е впрочем.. ти от къде свали програмката?
~●R@Li●~
ето пак някои мои:

П.П: Всички сте направили страхотни неща... 4.gif надявам се с времето и моите да станат толкова добри като вашите rolleyes.gif
DjuDju
Рали Браво много ми харесват,както и на другите smile.gif smile.gif smile.gif
Набързо направих трички от новите предложения за "Снимка на деня" rolleyes.gif blush.gif
Mrs.Ackles
Рали, мн са добри, браво! 13.gif 4.gif DjuDju, първото е уникално сладко! 3.gif blush.gif

Тези са от вчера... сега реших да ги сложа набързо, щото вече закъснявам.. (на РД съм happy.gif 4part[1].gif )
SeMiNi
СтеФ-Страхотни аватари си направила!Наистина!Направо са супер тези на Пейт като ангел на Смъртта worthy.gif
Особено тези:

НадииииИиИ първото тапетче е страшно!Казвам ти наистина е така!БравО!
susito
Стефи..както винаги уникални..е нали са на Пейт все пак...може ли снимката от този ав...
DjuDju
Стефи мерси много..твойте страшно ми харесват smile.gif
Mrs.Ackles
Благодаря вии! blush.gif bounce.gif rolleyes.gif Сис, заповядай! smile.gif
Jolly_GirL
http://i.data.bg/07/03/30/302516_orig.jpg[/img]
susito
Стефи мерси много за снимката!Мони страхотни,както винаги,авчета
ani4ka_89
Ето няколко опита

fenka_lucas_i_brooke
Ани мн са хубави с какво ги правиш rolleyes.gif
Tutor_Girl
Много са яки _NathaN_FenkA`!

Jolly_GirL - София е голяма сладурана на първите 2.

ani4ka_89
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 31 2007, 00:23) *
Ани мн са хубави с какво ги правиш rolleyes.gif

С Video Avatar - много лесна програма
Jolly_GirL
Ето още малко:

ani4ka_89
Ето още малко и от мен

Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Mar 30 2007, 21:19) *
Стефи мерси много за снимката!

Моля smile.gif Мони, мн са сладки! Ставаш все по-добра! 4.gif Ани, радвам се, че успя да оправиш проблема с програмката и сега правиш толкова хубави неща! worthy.gif Адски мн ме радват! Цвети, мерси! rolleyes.gif Винаги ме изумяваш - аватарите ти нямат грешка! 8.gif Дори нз кое ми харесва най-много.. всички са страхотни! wub.gif wub.gif wub.gif

Тези са от вчера вечерта...: biggrin.gif

... а тези от днес:

Надявам се да ви харесат!
nadezhda_had
Стефи,Мони ,Цвети и Ани много яки аватари

SeMiNi
Цветиии-отново си направилa шедьоври!Супер са всички аватари! emoticon1.gif
Мони твоите също са много хубави..Ани-аватарите ти са много хубави!Мн хубавки моменти си избрала emoticon1 (11).gif
Стеф твоите мърдащите са невероятни!Наистина много ми харесват..Брук и Хейли са много сладки на тях.. emoticon1 (5).gif
Надии отново един твой страшен банер!Мн е хубав,браво! emoticon1 (12).gif
P.S.
Откъде дръпнахте Video Avatar?Аз си я изтеглих от Download.bg,но нещо не ми се отваря..
ani4ka_89
Цитат(SeMiNi @ Mar 31 2007, 15:38) *
Цветиии-отново си направилa шедьоври!Супер са всички аватари! emoticon1.gif
Мони твоите също са много хубави..Ани-аватарите ти са много хубави!Мн хубавки моменти си избрала emoticon1 (11).gif
Стеф твоите мърдащите са невероятни!Наистина много ми харесват..Брук и Хейли са много сладки на тях.. emoticon1 (5).gif
Надии отново един твой страшен банер!Мн е хубав,браво! emoticon1 (12).gif
P.S.
Откъде дръпнахте Video Avatar?Аз си я изтеглих от Download.bg,но нещо не ми се отваря..

Мерси за похвалата. А програмата и аз си я бях изтеглила от там и ми правеше проблеми, затова си я дръпнах от data.bg
Между другото много готин подпис!
DjuDju
Како винаги са перфектни аватарите на всички 13.gif
Mrs.Ackles
Мони,Наде, мерси и на двете! rolleyes.gif Наде, Бет е уникално сладка на банерчето ти! wub.gif 13.gif

smile.gif Ето още няколко:

susito
край вече не се издържа повече....ОБЯВЯВАМ СТЕФИТО ЗА НАЙ-ДОБЪР АВАТАР МЕЙКЪР НА 2007 ГОДИНА.....поздравления Стеф...заслужи си призванието...новите ти аватари са невероятни,както и старите и по-старите и ВСИЧКИ
Jolly_GirL
_NathaN_FenKa` много хубави авчета smile.gif
Ето малко на Соф:

ani4ka_89
Стеф, да знаеш, че си открадвам това (иначе хич не съм нахална biggrin2.gif )
Ето няколко нови и спирам за днес, че ставам много досадна happy.gif

Mrs.Ackles
Адски много ви благодаря на всички! blush.gif blush.gif emoticon1 (28).gif emoticon1 (44).gif Сис, хах, чак пък толкова... rolleyes.gif 5angel[1].gif blush.gif Все пак съм много поласкана, благодаря! bigarmhug.gif bigarmhug.gif Мони, супер са! 4.gif Най-много ми харесват 2-то, 6-тото и 10-тото! biggrin2.gif Ани, все повече задобряваш, изумена съм! 3.gif 2thum[1].gif За авчето на Хейлс - нп! wink.gif
nadezhda_had
Мони и Стефи мерси много

Mrs.Ackles
Наде, готини авчета! happy.gif

Аз обаче нямам спирка! blink.gif rolleyes.gif biggrin.gif Мислих тези да ги сложа утре, но и без т'ва не ми се спи.. какво пък : happy.gif
Дано ви харесат!

Сега почвам да правя още на Пейт, щото усещам, че лееко прекалявам с авчетата на Бруки.. rolleyes.gif biggrin2.gif
ani4ka_89
Стеф, много са готини!Наде, твоите също.Май скоро ще си подновявам подписа happy.gif
Bloody_Tears
Малееее, Стеф ВЪРХА ССИИИИИ!!!!!!!!! Направо нямам думи, такива страхотни аватарчетадо сега не бях виждала! Просто са велики!!!!!!! Аз сега мисля да направя няколко банерчета, ако не ме мързи.
П.С. Стеф, аз се оправих с онази програмка, обаче още ми излиза някъкъв знак отдолу sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.