Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
susito
леле хора нещата ви са наистина невероятни 10.gif ..няма да се сърдите,ако си открадна нещичко нали? rolleyes.gif моите авчета наистина бледнеят пред вашите,но въпреки всичко ще ги споделя с вас...и ако след всичката грозотия искате още грозни авове няма проблем-има и бонус 18.gif

и бонуса

признайте си-по-грозни авчета не бяхте виждали нали? 18.gif
Jolly_GirL
Цитат(nadezhda_had @ Mar 25 2007, 18:58) *
Jolly_GirL страхотни аватари ,можеш ли да ми дадеш снимката от този

Наде,заповядай- Цък
nadezhda_had
Мони мерси много
Bloody_Tears
Сис, ти не си добре миличка! Страхотни аватарчета си направила! Най ме кефят този на Пийт, на Джейтън, 13-то на Хилари и това на Рейч е много сладко smile.gif Пък и не бързай толкова, все пак от скоро си започнала, не се знае колко по-хубави ще ги правиш после. За това да зема да те убивам по-бързо 18.gif
Bloody_Tears
Отдавна не бях правила нищо и днеска ми беше много скучно, та реших да направя няколко авчета mrgreen[1].gif

Nasi
Цитат(nadezhda_had @ Mar 25 2007, 18:58) *

Невероятни са worthy.gif Затворничките бяха много забавни. Жалко, че тези сцени не влезнаха в епизода. Определено щяха да го направят още по-хубав, а 9-ти епизод на 3-ти сезон е сред най-великите.

Страшни аватари сет направили всички. Поздравления. 4.gif 4.gif

Ето и едно банерче от мен, не се получи така както трябваше:

SeMiNi
Насииии страхотен е!Наистина..незнам какво повече си очаквала! 3.gif И още повече че е на любимката ми Соф..супер е 4.gif
Bloody_Tears
Супер е, Наси! Много ме кефи smile.gif
nadezhda_had
Наси мерси много ,а твоя банер на София е невероятен
Jolly_GirL
Наси,банерчето е супер!Браво 4.gif
Ето малко гифтчета и от мен:

П.П ето още малко
CheerFuL-F
тези са от мен smile.gif

susito
Цитат(Jolly_GirL @ Mar 26 2007, 11:43) *

Мони влюбена съм във това... worthy.gif worthy.gif worthy.gif нямам думи...хора нямате си напредстава колко щастлива ме правите се авчета и всичко останало на Пийт и Пейт blush.gif Нямам думи... rolleyes.gif

Мимси страхотни авчета,Цвети и твойте са мноу сладки
Bloody_Tears
Ето още малко то мен smile.gif

И малко банерчета, семплички (меко казано) smile.gif

P.S.Мерси много Сисинце smile.gif
susito
аааааааааа МИМСИИИИ т'ва на Лейтън е страхотно...УОУ
ALeX4e7y^
Мемс банерчетата са върховнииии 4.gif
SeMiNi
МиМс йеее..отдавна не бях виждала твои произведения тук.Много е хубав първия ти банер-страшен!а и втория също не му отстъпва..а също така на Хейлс!Супер са..прави,прави!че стават жестоки 15.gif
Bloody_Tears
Мерси много на всикчи. Щом ви харесват може да направя още няколко после. Офф, тряа да ставам най- сетне, че домашното няма да се напише само (за жалост) smile.gif
~●R@Li●~

susito

ммммм т'ва е страхотно
Jolly_GirL
Суси мерси много!Радвам се,че ти е харесало
nadezhda_had

susito
ехе Наде със всяко твое творение ме изумяваш все повече и повече!Тези две артчета не отстъпват по нищо от другите...
Bloody_Tears
След малко ще сложа още, но ето за сега това smile.gif

Наде, супер са и двете, и двамата са много сладки на тея снимки smile.gif Супер си се справила (както винаги)
nadezhda_had
Сиска мерси много

Миме мерси много и твояте последни 2 неща са великолепни
SeMiNi
Ето още малко грозотийки..такива са защото не ги правя с Photoshop sad.gif

Bloody_Tears
Мерси Наде. Сега ставам, обаче утре искам нови неща smile.gif
Ето и последното ми smile.gif

Мони, нещата са страхотни! Все пак са на Хилари, виждала ли си нещо грозно на Хил? Пък и ти си го правила smile.gif
**Sophia**
Мимс мнoгo хубави неща..
и на всички други също
SeMiNi
Мерси много за комплимента Мимс blush.gif
Jolly_GirL
Bloody_Tears
Мони, няма защо. smile.gif Права съм smile.gif
Мони 2 (18.gif) Първото авче е много яко, супер сладки са на него smile.gif Също и предпоследното на Брук 18.gif Пак прави супер смешна физиономийка happy.gif
susito
Цитат(SeMiNi @ Mar 26 2007, 22:35) *
Ето още малко грозотийки..такива са защото не ги правя с Photoshop sad.gif

не са грозни,страхотни са и мисля точно о тях да е направен следващия ми подпис rolleyes.gif

Цитат(Jolly_GirL @ Mar 27 2007, 10:56) *

защо сте толкова жестоки с мен...но не всъщност продължавайте в същия дух!Т'ва да се вижда...Пийт-Пейт-Пийт-Пейт...ест тука ся маниячето на тема Пейтън 18.gif не може да не се изкаже за творчеството на Мимс...Така-Мимси нещата ти са супер,ама аз знаех,че ще са супер и преди да ги видя worthy.gif ...Всъщност аз не казах к'во мисля за авчетата на Мониту бре...ми страхотни са то се знае(само,като видите профила ми и разбирете,че като видя Пийт и се разтапям blush.gif )
Bloody_Tears
Ето още няколко мои произведения mrgreen[1].gif

надявам се да ви харесват blush.gif happy.gif
Nasi
Хубави са Мими!

Ето малко аватарчета от мен, от новите снимки, който са всъщност от миналата година, на Бетъни и Джеймс7

И няколко банера на Бетъни, различни версии:

Mrs.Ackles
Еее, хора, вие нямате спирка! 3.gif biggrin2.gif Само няколко дни не съм влизала, а сте направили толкова много неща... shocking.gif happy.gif Браво, поздравявам ви всички, аватарите ви са перфектни! blush.gif Обаче, просто не мога да пропусна Мимито - как толкова бързо стана толкова добра? ohmy.gif happy.gif Нещицата ти са великолепни! icon_peace.gif emoticon1 (111).gif emoticon1 (12).gif

За жалост не ми провървя особено в бизнеса с клипчетата unsure.gif... та затова ви споделям последните си творения: smile.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

И понеже виждам, че susito наистина адски мн се радва на всякакви неща свързани с Пейт и Пийт, ето мъничко и от мен: smile.gif

Попринцип не ме бива за нищо друго освен аватари, ноо... се опитах да направя и нещо различно... unsure.gif dsnc0030[1].gif

Ако обещаете да не се смеете, аз обещавам да не правя повече такива опити! 16.gif 2.gif biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
НАси ,Стуфи страшни са!Стефи банера много ме радва!Давай прави и такива неща rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Жаки, мерсии! smile.gif Радвам се, че банерчето ти харесва... rolleyes.gif Ще се опитам да правя и такива... rolleyes.gif

Аа, мн съм зле.. 16.gif Забравила съм да сложа това в предния пост smile.gif
susito
СТЕФИ мерси,мерси,мерси,мерси...леле в момента съм така wacko.gif и така wub.gif ,но най-вече така съм ядосана,щото мойте творения не струват и нямам функции на фотошопа за надписи...както и да е мерси!
Абе и аз имам много нови авчета(главно на ФОБ и Пийт и Пейт,ама карай rolleyes.gif ),ама мноу ме мързи да ги качвам blush.gif .Ама те са и грозни де 18.gif Няма значение-сега идва редът на МИМСИ happy.gif супер са нещата ти worthy.gif е щом са на Пейт как няма да са rolleyes.gif
Bloody_Tears
Наси, Стеф, Сис, мерси и на тричките. Много се радвам, че са ви харесали smile.gif
Стеф, авчетата на Брукито са велики! Влюбих се в тях! smile.gif Също и банерчето на Пийт и Пейт. Но ми обещай, че пак ще направиш, защото е станало супер! Сис, миличка, ще се караме! Слагай БЪРЗО аватарите, че ще има бой!(и без тфа сме във война) smile.gif Наси, аватарчетата на Нейли са страхотнииииии! А банерчетата на Бетани са велики! Особенно 1-то и 2-то. Радвай ни по-често с твои неща, много са красиви smile.gif
АБЕ СТРАХОТНИ СТЕ, БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrs.Ackles
Сис, Мими, мерси и на двечките! emoticon1 (44).gif Мимс, наистина ще се опитам да направя и др банерче, но не обещавам нищо.. rolleyes.gif И Сиис, я слагай аватарите, че.. emoticon1 (85).gif emoticon1 (115).gif
CheerFuL-F
_NathaN_FenkA` - последните ти аватари и банера на Пейт и Пийт са направо вликолепни rolleyes.gif

ето и мойте творения wink.gif

Bloody_Tears
Сисище такова, каза ми, че ще ги сложиш 3.gif ЧАКАМ! mrgreen[1].gif
Ето нещичко от мен, вече започвам да досаждам, усещам аз blush.gif biggrin.gif
susito
Мимсиииии...я кажи кой ти даде едната снимка...кажи,кажи!Иначе мноу хубаво ти се е получило
Bloody_Tears
Цитат(susito @ Mar 27 2007, 22:10) *
Мимсиииии...я кажи кой ти даде едната снимка...кажи,кажи!Иначе мноу хубаво ти се е получило

Хих happy.gif Ти, кой друг biggrin.gif Мерсииии.Още чакам твоите mrgreen[1].gif
DjuDju
Хора много яки неща правите 3.gif ..Харесах си 4263745734623475474 аватари за подписа и направо не знам wacko.gif
susito
Е,дойде и моят ред да пусна новите ми авчета...но те са супер семпли без надписчета и ефекти blush.gif ...бледнеят пред ваите,но к'во пък аз си ги харесвам rolleyes.gif Пак са на Пейтън 18.gif аз май нямам намерение да се спра с авчета на Пейт...не имам имам...сега почвам да прая и авчета на Брук wink.gif

^^на туй последното ще може ли да му сложите едно надписче sweet rolleyes.gif
П.С.1.-дайте малко снимки на Пийт и Пейт да си прая и аз авчета... blush.gif
П.С.2.-имам авчета и на фал аут бой,ама ще ги пусна в емата за тях
DjuDju
И аз най-сетне се реших да сложа няколко... blush.gif Доста са семплички,защото нямам Photo Shop,а и ми е за пръв път 17.gif Моля ви да не се смеете много...

на Чад

на Софиту
(това стана леко тъпо..)
на Хиларчето

на Бетани
(това ми е любимото)
и на Джеймс-неговото е най-смотано.. happy.gif

(след няколко часа)и продължение ...

П.П.Ако има подобни много сори ама от към снимков материал съм доста зле.. blink.gif
susito

това най-много ми хареса
SeMiNi
Суперски неща сте направили Сиси,DjuDju,Мимс,Цвети мноого са хубави артовете biggrin.gif
а Наси твоите са както винаги перфектни-страхотни са и аватарите ..а банерите са невероятни! 3.gif Много професионално са направени! 4.gif

Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 27 2007, 19:21) *
Попринцип не ме бива за нищо друго освен аватари, ноо... се опитах да направя и нещо различно... unsure.gif dsnc0030[1].gif

Ако обещаете да не се смеете, аз обещавам да не правя повече такива опити! 16.gif 2.gif biggrin2.gif

Стефи банера е невероятен! worthy.gif Наистина мисля,че освен аватарите ще правиш и много хубави банери.Наистина продължавай! smile.gif
Mrs.Ackles
Мерси много на всички! bigarmhug.gif Нещицата ви направо ме изпълват, прекрасни са! 3.gif Цвети, банера на Брукито, както и авчетата й ми харесаха адски мн! emoticon1 (11).gif emoticon1 (109).gif Мими, въобще не досаждаш! 9.gif Естествено новото ти творение не отстъпва с нищо пред останалите, браво! emoticon1 (119).gif blush.gif Сиси, въпреки, че нямат надписи или там някви ефекти, авчетата ти са супер! emoticon1 (116).gif emoticon1 (116).gif Ето това, което поиска : ( без да искам стана малко по-голямо от оригинала unsure.gif ) DjuDju, твоите също са много сладки! happy.gif Продължавай, искам още твои нещица! biggrin2.gif Впрочем за сега на Бет мисля, че са се получили най-добре! Мони, благодаря ти! smile.gif
Аз за разлика от Сис, правя авчета само на Брук! wacko.gif Незнам защо... като ги довърша ще ги сложа тук! biggrin.gif
Bloody_Tears
Мерси Стеф, чакам твоите с нетърпение. Обаче искам и банерчета, супер стават!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.