Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Mar 11 2007, 15:16) *
П.С.Стефи и на мен ужасно много ми харесват нещата ти.По-често се занимавай с това,за да ни радваш със страхотни неща! smile.gif

Мерси много! rolleyes.gif

susito, ето ги и моите опити:
На Джейтън още не са готови... rolleyes.gif

susito
стефи просто не можеш да си представиш изражението ми след,като видях авчетата на Пейт и Пийт...страхотни са,неветоятни,чудесни...пак ще си обновявам профила...
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Mar 11 2007, 15:55) *
стефи просто не можеш да си представиш изражението ми след,като видях авчетата на Пейт и Пийт...страхотни са,неветоятни,чудесни...пак ще си обновявам профила...

Наистина? ohmy.gif rolleyes.gif Много се радвам, че успях да помогна!

Ето и двечки на Джейтън (включих и Джени, ако нямаш нищо против happy.gif ):

susito
оле Стефи наистина ме изумяваш!Копвам си Джейтън авовете на компа и ше си ги сложа при следващото обновяване на профила!
CheerFuL-F
Стефи мн. хубави аватари си направила wink.gif

qwe123
Малееее,невероятни работи правите!!!Искам и аз да се науча на тоя прост Photoshop...Много е труден,не го е срам biggrin.gif Аз направих 1 нещо с 1000 усилия smile.gif 10х на Мимс за помощта
Mrs.Ackles
Радвам се, че нещата ми са ви харесали! smile.gif След толкова хвалби, реших отново да се завърна към правенето на аватари... biggrin2.gif btw, cheerfuL-f, банерчетата са уникални! 4.gif 4.gif

Аз преди малко направих още няколко авчета...:

Цитат(qwe123 @ Mar 11 2007, 16:56) *
Малееее,невероятни работи правите!!!Искам и аз да се науча на тоя прост Photoshop...

Аз не ги правя с photoshop... въобще не мога да я разбера тая програма! 2.gif 16.gif Впрочем, опитът ти е успешен! wink.gif
ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 11 2007, 19:14) *
Аз не ги правя с photoshop... въобще не мога да я разбера тая програма!

А с коя програма ги правиш?
Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ Mar 11 2007, 20:14) *
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 11 2007, 19:14) *
Аз не ги правя с photoshop... въобще не мога да я разбера тая програма!

А с коя програма ги правиш?

Еми, то тези попринцип ги има на вс комп - Microsoft Office Publisher и Microsoft Office PowerPoint... общо взето супер елементарни, ама нещата се получават горе-долу добре... wink.gif
nadezhda_had
невероятни неща сте направили
ето 2 от мен

ALeX4e7y^
Цвети мн яки работи
Ноде първото мн ми харесва
nadezhda_had
Саше мерси

James towel keeper
Вие направо ме изумявате!!!!! Невероятни неща сте направили!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 10.gif Определено всички тук са много талантливи и всички задлужават едно огромно БРАВО!!! Вие сте THE BEST!

Ето нещичко което направих: happy.gif

и малко авчета

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(James towel keeper @ Mar 11 2007, 21:52) *

Вили може ли ето този?!

ЗАБРАВИХ-СТРАХОТНА РАБОТА!!!
eL
Наде т'ва на Брук е много сладко 3.gif (вече ми е в колекцията biggrin2.gif)
Вилиии emoticon1 (44).gif СтРаХоТнИ Сааа...бях намислила да си крадна т'ва - на Брук и Нейтън, но виждам че Жакс ме е изпреварила. happy.gif Нищо. И други ще има(намек rolleyes.gif)
Стефи и cheerfuL-f вашите също много ми харесаха 4.gif Great work !!
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(James towel keeper @ Mar 11 2007, 21:52) *

Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 11 2007, 22:33) *
Наде т'ва на Брук е много сладко 3.gif (вече ми е в колекцията biggrin2.gif)
Вилиии emoticon1 (44).gif СтРаХоТнИ Сааа...бях намислила да си крадна т'ва - на Брук и Нейтън, но виждам че Жакс ме е изпреварила. happy.gif Нищо. И други ще има(намек rolleyes.gif)
Стефи и cheerfuL-f вашите също много ми харесаха 4.gif Great work !!

Взимай го Елс аватара ти има нужда от подновяване!Аз ще си сложа този! rolleyes.gif
SeMiNi
Вили(ако може да ти казвам така rolleyes.gif ) страхотен банер!а и аватарите са супер!Абсолютно пЪрфектни са! 4.gif

Може ли да си взема това:
fenka_lucas_i_brooke
Нападнахме Вили mrgreen[1].gif Така ще е сладур като правиш Велики неща worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif И всички останали де се пак да няма дискриминация blush.gif
eL
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 11 2007, 22:42) *
Взимай го Елс аватара ти има нужда от подновяване!Аз ще си сложа този! rolleyes.gif

Всъщност Жакс мислех да го използвам в подписа си...той аватара ми и паяци е завъдил сигурно, ама няма да го сменя. 18.gif Със сантиментално значение ми е.
Така че май френд вземи онзи якия на Брук и Нейт(все пак ти първа си го хареса) пък аз ще изчакам Вили да сътвори още красоти, че да си избера.
Ний обаче как си прайм сметки без кръчмаря 16.gif 18.gif Вилии....може ли да ги вземем, все пак? rolleyes.gif

п.с. Аз пък стига съм коментирала хората ...
(т'ва е доста старичко може и да съм го пускала вече ... blush.gif)
fenka_lucas_i_brooke
Да пускала си го някъде миналата година по товавреме-все още бях нова във форума,но е много сладурско!!!
nadezhda_had
fenka_lucas_i_brooke
Оооооооооооооооооооооооооооооооооооо НАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ суперско еееее!
ludoto_mimi
Хаха, Ели, помня го това, супер е! 4.gif 4.gif
*PeyT*
Вили... worthy.gif worthy.gif worthy.gif Думите не стигат! biggrin2.gif

Наде, все повече ме изумяваш.. разностранен талант си и ти... готини клипчета, готини артчета.. браво, само така! 4.gif

СтеФ, знаеш ми мнението! 4.gif biggrin2.gif

ЕлС, много ме кефи, супер мн! blush.gif Нали ти казвам, ако не бях гледала филма, щях да си помисля, че и ти участваш! 16.gif 10.gif 18.gif

Цвети, много готини банери! 4.gif

Продължавайте в същия дух, справяте се страхотно! worthy.gif
nadezhda_had
Марти и Жаки мерси за хубавите думи ето още еден анимиран банер
Brucas_Forever
Ето тва е от мен нз дали ще ви харесат.Кажете си мнението.Съжалявам ето сеега се виждат

CheerFuL-F
направили сте много хубави неща БРАВО !!!
James towel keeper
Благодаря на всички bigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gif
Жаки, Ели, Симона (дано нямаш нищо против че ти казвам така) - взимайте всичко което искате smile.gif smile.gif Много се радвам че аватарчетата ви харесват, обещавам че ще направя още ! smile.gif
Благодаря пак на всички, Ели това с Чад е страхотно направо!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Наде тази анимираната с Рейчъл и Хейли е супер също!!! Продължавайте така!!! 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 11 2007, 23:00) *
(т'ва е доста старичко може и да съм го пускала вече ... blush.gif)

Уникално е! biggrin2.gif 13.gif 13.gif
Наде, наистина прекрасни неща си направила! blush.gif Особено анимираните са... върхът! worthy.gif Вили, много ми хареса банера на Брук, аватарите също са perfect! happy.gif 4.gif
Brucas_Forever, хубави са, прекрасно се е получило! 3.gif smile.gif

Няколко вариацийки: biggrin2.gif

Цитат(*PeyT* @ Mar 11 2007, 23:18) *
СтеФ, знаеш ми мнението! 4.gif biggrin2.gif

smile.gif bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(James towel keeper @ Mar 12 2007, 13:56) *
Благодаря на всички bigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gif
Жаки, Ели, Симона (дано нямаш нищо против че ти казвам така) - взимайте всичко което искате smile.gif smile.gif Много се радвам че аватарчетата ви харесват, обещавам че ще направя още ! smile.gif
Благодаря пак на всички, Ели това с Чад е страхотно направо!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Наде тази анимираната с Рейчъл и Хейли е супер също!!! Продължавайте така!!! 4.gif 4.gif

Вилинко мерси много!Очаквам нови нещица worthy.gif biggrin2.gif
Наде и всички останали супер неща!!!
susito
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 11 2007, 20:33) *
Еми, то тези попринцип ги има на вс комп - Microsoft Office Publisher и Microsoft Office PowerPoint... общо взето супер елементарни, ама нещата се получават горе-долу добре... wink.gif

айде малко помощ искам...начи никъде не ги откривам тези програми..или не търся където тряабва може би confused.gifНз ако някой знае плс да казва...
ani4ka_89
Цитат(susito @ Mar 12 2007, 19:08) *
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 11 2007, 20:33) *

айде малко помощ искам...начи никъде не ги откривам тези програми..или не търся където тряабва може би confused.gifНз ако някой знае плс да казва...

Аз ги знам къде са, ама нещо не ми става и почвам да се отчайвам от себе си. Може ли да съм чак толкова скарана с компютрите!?!?!?!?!?!?!?! confused.gif
ПП Търси ги в стартовото меню Programs => Microsoft Office
ПП2 Страшни работи сте направили! worthy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ Mar 12 2007, 19:39) *
Аз ги знам къде са, ама нещо не ми става и почвам да се отчайвам от себе си. Може ли да съм чак толкова скарана с компютрите!?!?!?!?!?!?!?! confused.gif

Е, спокс! И аз в началото бях така... ти ще си го разучиш онова..., не е трудно! smile.gif
Сис, писах ти на лично, дано да съм успяла да ти обясня...
James towel keeper
Жаки нямаш проблеми душицоо, винаги можеш да взимаш каквото ти хареса, наистина много се радвам, че си ми харесала нещата smile.gif bigarmhug.gif
_NathaN_FenkA` - Много хубави аватари си направила!!! 4.gif 4.gif Браво!!!

И ето следващата порция от мен - пак от същия епизод, но нищо smile.gif

ani4ka_89
Аз (като абсолютен компютърен инвалид) може ли да помоля някой да ми направи аватарче на Бетани от тази снимка
Brucas_Forever
Аз ако може да ви помоля щото незнам как се правят аватари и ако може някой да ми направи едно или две аватарчета на ББрук като плаче? unsure.gif
Mrs.Ackles
Вили (аз не те питах дали мога да ти казвам така... rolleyes.gif ), страшно сладкии саа авчетата! worthy.gif blush.gif happy.gif

ani4ka_89, едно опитче:
Сега ще направя още няколко... biggrin.gif
Brucas_Forever, ще се опитам да откликна и на твойта молба! smile.gif
Jolly_GirL
Цитат(ani4ka_89 @ Mar 12 2007, 20:31) *
Аз (като абсолютен компютърен инвалид) може ли да помоля някой да ми направи аватарче на Бетани от тази снимка

Ето
Brucas_Forever тези стават ли? rolleyes.gif

Mrs.Ackles
Ето двечки на Брук:
smile.gif
nadezhda_had

susito
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif моя комп ма уби 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif По-голяма бракма от него НЯМА!Честно...Личното на _NathaN_FenkA` би ми помогнало много...НО тей като както вече казах,че компа ми е бракма по нито един от посочените начини не мога да намеря програмите!Аз ли съм ги изстрила,някой друг ли незнам просто ги НЯМА Абе за да не е флууд ще ви кажа ОТНОВО,че творбите ви са невероятно готини и една молба,ако може банер на Пейт и Пийт,че напау не моа да се спра да гледам моменти с тях и мноу яко съм се зарибила по краткотрайната им афера!!!
eL
AУуу хора вий сте като фабрика за чудесийки mrgreen[1].gif Всички постнати артчета са 'перфекто' emoticon1 (119).gif
Наде - Признала съм те; Ти си цар на всичко мърдащо. emoticon1 (53).gif Просто твойте джиджавки винаги са укикални 4.gif
Стеф - Аватарчетата ти са страхотни 8.gif Нямам думи ... изумяваш ме направо 3.gif Браво!!
Мони - хвъли ме в тъча happy.gif Такива перфектни аватари направи и то със скоростта на светлината ... 13.gif ... Just great!!!
Вили - Знаеш че съм върл почитател на всичко което направиш. worthy.gif Ти си ми идол, сериозно. emoticon1 (44).gif Още ме държат манипулациите ти на Дийн и Брук... Аз лично не съм виждала по-добри, няма и да видя освен ако ти не направиш още rolleyes.gif
И щом може да се възползвам - взимам си това - Да казвам ли че ужасно ми харесват? Май няма нужда smile.gif
Brucas_Forever
Цитат(Jolly_GirL @ Mar 12 2007, 20:46) *
Цитат(ani4ka_89 @ Mar 12 2007, 20:31) *

Ето
Brucas_Forever тези стават ли? rolleyes.gif

Да,благодаря ти много
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 12 2007, 21:42) *
AУуу хора вий сте като фабрика за чудесийки mrgreen[1].gif Всички постнати артчета са 'перфекто' emoticon1 (119).gif
Наде - Признала съм те; Ти си цар на всичко мърдащо. emoticon1 (53).gif Просто твойте джиджавки винаги са укикални 4.gif
Стеф - Аватарчетата ти са страхотни 8.gif Нямам думи ... изумяваш ме направо 3.gif Браво!!
Мони - хвъли ме в тъча happy.gif Такива перфектни аватари направи и то със скоростта на светлината ... 13.gif ... Just great!!!
Вили - Знаеш че съм върл почитател на всичко което направиш. worthy.gif Ти си ми идол, сериозно. emoticon1 (44).gif Още ме държат манипулациите ти на Дийн и Брук... Аз лично не съм виждала по-добри, няма и да видя освен ако ти не направиш още rolleyes.gif
И щом може да се възползвам - взимам си това - Да казвам ли че ужасно ми харесват? Май няма нужда smile.gif

Еййййй това се случва рядко-ЕЛС да направи промяна в подписа си!Искам бурни уваци!!! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Сори лигавя се ама трябваше да се отчете!!! blush.gif
CheerFuL-F
тези са от мен smile.gif

Mrs.Ackles
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 12 2007, 21:42) *

Много ти благодаря! blush.gif happy.gif
cheerfuL-f, авчетата са... 4.gif 3.gif 4.gif Последното на Брук най-много ми харесва! rolleyes.gif

**Sophia**
Вили авчетата са супер...мога ли да
взема поне един. rolleyes.gif ..Наистина са много хубави-суперско качество са blush.gif ...Браво!!!

Нади а пък твоите банери и те са супер 3.gif ...Чудя се и аз как ги правите но наистина са много
хубави.Особено първото там с Брук и Рейчъл.Страхотно е . 4.gif ..
ani4ka_89
Мерси за аватарите!
Jolly_GirL

nadezhda_had
Мерси на всички

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.