Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
valenceto
nadezhda_had,ani4ka_89 Супер са аватарчетата...Особенно на София, но там съм пристрасна щото ми е любимка rolleyes.gif ще си "открадна" 1-2 надявам се няма проблем...
Bloody_Tears
Ето още малко неща,които направих за ОТХsmile.gif
Моментите на ОТХ:

haley16
всички снимки са супер.браво
SeMiNi
Ей,Мимс това за моментите на ОТХ е просто велико! worthy.gif Браво на теб..Нади твоите аватали също много ми харесват--и още повече че са от новата фотосесия на Соф-тя е страхотна
ALeX4e7y^
Наде аватарите на Брук са повече от суперски 4.gif
qwe123
Този на София може ли да го взема,@nadezhda_had?Страхотен е!
nadezhda_had
Цитат(qwe123 @ Mar 4 2007, 16:22) *
Този на София може ли да го взема,@nadezhda_had?Страхотен е!

разбира се
Bloody_Tears
Няколко творения на Софийчето smile.gif

Nasi
София е просто невероятна. Мерси за всички артове!

Днес правих няколко аватара в различни варианти:

И един банер на Пол:
SeMiNi
Nasiстрахотни са аватарите и банерла също е мн забавен.. mrgreen[1].gif Мими..последните две "творения" на София мн ми харесват..

[Аз само ви поздравявам...и ви хваля за страхотните работи..кога ще започна и аз да правя такива нещица wink.gif 16.gif 10.gif ]
ani4ka_89
Ето още няколко, повечето са стари

fenka_lucas_i_brooke
Цитат(nadezhda_had @ Mar 4 2007, 00:14) *

Може ли да взема този Наде-Страхотна работа!
nadezhda_had
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 4 2007, 20:16) *
Цитат(nadezhda_had @ Mar 4 2007, 00:14) *

Може ли да взема този Наде-Страхотна работа!

ми вече е зает някой от предишните дето писаха си го сложи
Natali
Аууу...страхотни графики. Всичко ми харесва много! Ето и няколко от мен smile.gif

Надявам се да ви харесват biggrin2.gif
Bloody_Tears
Натали,всички неща,които си праила ме изумяват.Толкова професионално и красиво направено!Продължавай в същиятдух,очаквам с нетърпение следващите ти артове! smile.gif
DesiTo
Natali, страхотни графики правиш, винаги съм ги харесвала. Тези също не правят изключение. 4.gif
Nasi, твойте аватари също са много хубави, както и банера на Пол, снимката е страшна просто. 10.gif 18.gif
dqvol4e7o_mims, артовете ти на София са невероятни, браво. happy.gif

Цитат(nadezhda_had @ Mar 4 2007, 21:11) *

Май се бъркаш, защото този в свободен. smile.gif

Въобще, браво на всички. Правите много добри графики. Продължавайте в същия дух. biggrin.gif
susito
тва е най-новото ми колажче на Брукас!!!
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/brookas.jpg
SeMiNi
Натали тези артове просто са страхотни,невероятни,удивителни,красиви,неповторими,уникални... worthy.gif worthy.gif Честно ти говоря стахотни са-както всички.Винаги правиш велики неща-суперски цветове и т.н.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
nadezhda_had
Цитат(DesiTo @ Mar 5 2007, 17:06) *
Цитат(nadezhda_had @ Mar 4 2007, 21:11) *

Май се бъркаш, защото този в свободен. smile.gif

Въобще, браво на всички. Правите много добри графики. Продължавайте в същия дух. biggrin.gif

valenceto си го е сложила smile.gif

Natali невероятни са ,браво
CheerFuL-F
малко мой аватари smile.gif

забравих да сложа тфа на Чад
susito
Цвети много готини авчета си направила!И подписчето е супер сладурско!!!Брао
Nasi
Natali невероятни са! worthy.gif

cheerfuL-f банера на София с цветето е много хубав. 4.gif Това е една от любимите ми нейни снимки.
DesiTo
Цитат(nadezhda_had @ Mar 5 2007, 21:03) *
valenceto си го е сложила smile.gif

Да, тя явно сега си е сложила, защото когато писах все още не беше. Но както и да е, моя грешка, извинявам се. smile.gif

cheerfuL-f, аватарите са много хубави. 4.gif
Natali
Аууууу....благосдаря ви за милите коментари worthy.gif

cheerfuL-f - аватарите са много хубави. Много добри сцени си избрала smile.gif
eL
Natali great work girl! 8.gif артчетата ти са повече от СТРАХОТНИ!! Влюбих се в тях... wub.gif Нереално красиви са.
nadezhda_had знаеш колко харесвам творчетвото ти. Правиш невероятни аватарчета. Продължавай само така0106[1].gif
cheerfuL-f и dqvol4e7o_mims вие хора също не отстъпвате на предишните две девойки emoticon1 (11).gif Незнам какво друго да ви кажа освен : "Искам ощеее..." emoticon1 (119).gif
susito
на мене ми е мноу тъжно,че никой не ми хареса артчето на Брукас,но може би даже не сте го видяли..ами аз съм инат----на ви го пак.......
ся тука стана малко объркване-напрайх един банер после го загубих,напрайх нов със същите думи,после намерих стария и сега ви ги давам и двата...

http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...wyer/leyton.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/payton_sawyer/-4.jpg
kalin4eto_
Цитат(susito @ Mar 6 2007, 09:13) *
на мене ми е мноу тъжно,че никой не ми хареса артчето на Брукас,но може би даже не сте го видяли..ами аз съм инат----на ви го пак.......
ся тука стана малко объркване-напрайх един банер после го загубих,напрайх нов със същите думи,после намерих стария и сега ви ги давам и двата...

http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...wyer/leyton.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/payton_sawyer/-4.jpg

Страхотни са !Браво!!!
Ето и малко мои творения.Не са кой знае какво ама.. опитах се.. за първи път ми е.. blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif

Надявам се да ви харесат smile.gif blush.gif blush.gif
И плс бъдете критични, за да се науча smile.gif
CheerFuL-F
аватари....

П.П радвам се че ви харесват аватарите. rolleyes.gif Надявам се и тези да ви харесат smile.gif
(:ive7{}:)
как няма да ни харесат като ти винаги праиш толкоз яки аватари
Бравоооо!!! Пак са стртахотни!!! worthy.gif worthy.gif

Бтв може ли да си взема нещо confused.gif
nadezhda_had
Цвети страхотни са
Ели радвам се ,че ти харесват

Нови
CheerFuL-F
Цитат((:ive7{}:) @ Mar 6 2007, 21:40) *
как няма да ни харесат като ти винаги праиш толкоз яки аватари
Бравоооо!!! Пак са стртахотни!!! worthy.gif worthy.gif

Бтв може ли да си взема нещо confused.gif

ако мстава в-с за аватарите който аз съм напраивал може wink.gif

Наде аватарите на София са супер smile.gif
kalin4eto_ - постарай се малко повече и мисля 4е и ти ще започнеш да правиш хубави неща smile.gif
Natali - страхотни аватари си направила
dqvol4e7o_mims - ти също правиш много хубави аватари smile.gif

сега направих още няколко аватари

kalin4eto_
Ето малко мои нещица smile.gif
Надявам се да ви харесат rolleyes.gif

Ето и едно банерче на моите любимци smile.gif blush.gif

П.С Благодаря на qwe123 за предоставените снимки smile.gif worthy.gif
Nasi
Банер:

Аватари:

SeMiNi
Наси аватарите са страхотни!взимам един..ако може I'll credit 57.gif
CheerFuL-F
още малко аватарчета...

Bloody_Tears
Мисля,че тези не съм ги пускала biggrin2.gif

Това въобще не се получи dry.gif
nadezhda_had

Jolly_GirL
Ето малко на София:

devon
Jolly_GirL може ли да си зема това
Bloody_Tears
Наде,първото на Брукас е страхотнооо!А аватарчетата на Мони са прекрасни.Направо се влюбих в тях! happy.gif
Jolly_GirL
Цитат(devon @ Mar 10 2007, 01:26) *
Jolly_GirL може ли да си зема това

Разбира се че може! smile.gif

П.П ето още малко на Хилари и София

**Sophia**
Наде... всички банери на Брукас са страхотни. 1eyeb[1].gif Прекрасни неща правиш.Особенно първия е страшен.наистина са Супер. 8.gif

Jolly_GirL а пък твоите аватари са също супер.много са хубави 2thum[1].gif .Ще имаш ли нещо против ако си взема един.Наистина са много сполучливи.

Наси итвоите аватари са много,много много красиви. 1clap[1].gif Направо не знам как ги правите такива.Супер са,наистина.

Поздравления и на трите.Прекрасни неща сте направили...
Jolly_GirL
**Sophia** много ясно че няма да имам нищо против!:P Взимайsmile.gif
CheerFuL-F

Mrs.Ackles
Надеее, и трите на Брукас са ВЕЛИКОЛЕПНИ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Уникални са просто, веднага си ги save-нах! biggrin2.gif
Мони, супер авчета! Всички много ми харесаха! happy.gif wub.gif 2thum[1].gif
Цвети, банерчетата и аватарите ти са страхотни, бравос! 4.gif 1clap[1].gif
Мимс, и ти си се справила отличноо! 3.gif worthy.gif Незнам как ги правите толкова споучливи... wacko.gif biggrin.gif

Аз попринцип се отказах от правенето на аватари и т.н. (осъзнах се най-накрая 18.gif ), но въпреки това лъч светлина ме озари преди около седмица и сътворих няколко... разбира се, колкото скромните ми възможности позволяват... 16.gif biggrin2.gif 18.gif 2.gif

Jolly_GirL
Стефи,аватарчетата ти много ми харесват! Браво smile.gif
susito
абе тей,като наскоро изгледах 3-ти сезон и съм завладяна от него тотално искам да ви помоля за нещо...начи искам да си сменя профила...виждам,че правите невероятно готини аватари и за тва искам да ви помоля за нещо...2 ава на Пейтън+Пийт и 2 аватара на Джейтън....мерси предварително...

П.С. Стефи може ли да си взема +
Mrs.Ackles
Цитат(Jolly_GirL @ Mar 11 2007, 13:42) *
Стефи,аватарчетата ти много ми харесват! Браво smile.gif

Благодаря! blush.gif
Цитат(susito @ Mar 11 2007, 14:40) *
П.С. Стефи може ли да си взема +

Разбира се, няма нужда да питаш! bigwink[1].gif bigwink[1].gif

P.S. Ще се опитам да направя аватарчетата, които искаш. smile.gif
Bloody_Tears
Направих аватарачета Сис,надявам се да ти харесват smile.gif

П.С.Стефи и на мен ужасно много ми харесват нещата ти.По-често се занимавай с това,за да ни радваш със страхотни неща! smile.gif
susito
оле Мимс авчетата ти са страхотни..мерси много..ся си обновявам профилчето и искам да ви благодаря...адски много ми помогнахте!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.