Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Jordan
(alex.iv @ Dec 11 2006, 23:20) *
София blink.gif Грозно е не са смейте wacko.gif

Да бееееееее dry.gif Ти добре ли си? emoticon1 (40).gif Много е готско даже 4.gif
Bloody_Tears
Вчера направих едно на Пейтън,ето го.Кажете дали ви харесва,ама честно! 9.gif biggrin.gif
elexis
(dqvol4e7o_mims @ Dec 12 2006, 14:07) *

Вчера направих едно на Пейтън,ето го.Кажете дали ви харесва,ама честно! 9.gif biggrin.gif

Еми честно много ми харесва smile.gif , 4естно wink.gif ...

Bloody_Tears
elexis,кефят ме твойте!
Ето още едно,после още ще се уча,че като гледам ваще и моите... 16.gif sad.gif

Tutor_Girl
elexis върха са!!!

Ето няколко от мен:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
nadezhda_had

Тези трите са великолепни
ludoto_mimi
Цвети, супер са. Особено последното. smile.gif
Jordan
аз пък си сложих шапка 18.gif
elexis
(Jordan @ Dec 12 2006, 22:52) *

аз пък си сложих шапка 18.gif

Иееее бравооо biggrin.gif
ludoto_mimi
Хаха, много е яко. 18.gif
alex.iv
Стана една такава мацаница , гадна ииии жалко за рисунките blush.gif :

IPB Image
Bloody_Tears
Що бе?Не е лошо smile.gif
Brukas fenka
Отдавна не съм писала във форума въпреки че го посещавах редовно така здравейте на всички 2hi[1].gif Първо искам да ви похваля всички за страхотните неща който сте направили.Невероятни са worthy.gif worthy.gif
Ето и няколко мои неща въпреки ,че не съм толкова добра като вас

Bloody_Tears
Първото е много сладичко happy.gif
PoISoN{KiSseS}`
ето едно на Sophia and Lee Noris

10.gif
etIto
Ето нещо и от мен blush.gif .Не са кои знае какво но все още се уча 16.gif

nadezhda_had
маре страхотни неща сте направили
аз скоро не съм слагала нищо от мене ,така че етж едно ново дано да ви хареса

IPB Image
Brukas fenka
PoISoN{KiSseS}` страшно много ми харесва това на Sophia и Lee.etIto и nadezhda_had вашите също са страхотни.Ето две мои със София от John Tucker must die

fenka_lucas_i_brooke
(Tutor_Girl @ Dec 12 2006, 19:57) *

elexis върха са!!!

Ето няколко от мен:

Забравих да кажа-на ВСИЧКИ НЕЩАТА СА ВЕЛИКОЛЕПНИ!!!
Цвети може ли да взема аватара на Брук -Pretty Girl
Bloody_Tears
Преди малко направих едно.Ето го =>
Tutor_Girl
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 17 2006, 11:00) *

QUOTE(Tutor_Girl @ Dec 12 2006, 19:57) *

elexis върха са!!!

Ето няколко от мен:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Забравих да кажа-на ВСИЧКИ НЕЩАТА СА ВЕЛИКОЛЕПНИ!!!
Цвети може ли да взема аватара на Брук -Pretty Girl

Да разбира се wink.gif Страхотни са на всички! 4.gif

Brukas fenka
Напоследък имам доста свободно време и направих още едно на София този път от The Hitcher
vivata123
малко откраднах идеята от вили,но надявам се да не ми се сърди много blush.gif :

ето и едно колажче..

IPB Image

и реалната снимка,която съм използвала за да сравните:

клик
siska
абе баси яките ги правите абсолютно всички са супер яки biggrin.gif ..жалко, че аз нямам никакви способности ии немога да на правя абсолютно нищо...но затова вие пък ги правите мн готини biggrin.gif браво на всички smile.gif
Bloody_Tears
PoISoN{KiSseS}`,Brukas fenka,vivata123,Tutor_Girl,nadezhda_had,etIto СТРАХОТНИ НЕЩА СТЕ НАПРАВИЛИИИИ!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ето няколко мои:

Хресват ли ви? happy.gif
nadezhda_had
dqvol4e7o_mims мерси ,Brukas fenka това на Брук е супер

ето и две нови от мен
IPB Image

IPB Image

още нови

IPB Image

IPB Image
Хейли
nadezhda_had
IPB Image

IPB Image
Jordan
Ето ме и мен. Миналата година направих ендо празничко колажче, ето и тазновогодишното, дано да ви хареса. Отново е Лейтънско rolleyes.gif

Bloody_Tears
(nadezhda_had @ Dec 20 2006, 22:20) *

още нови

Това е страхотно!Много ми харесва.На другите също са много сладки,браво на вас.Ааа и на Jordan също е ужасно убаво. happy.gif
Ето едно,което направих преди малко:
nadezhda_had
dqvol4e7o_mims ,мерси твойто също е много хубаво

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
PoISoN{KiSseS}`
dqvol4e7o_mims мерси тфойти същу са готяни biggrin2.gif

Ето 2 подписа на София които са ужастни sick1.gif нещо мн се поизложих... единият е с надпис другия без 10.gif

IPB Image

IPB Image
Bloody_Tears
Мен пък много ми харесват. smile.gifБраво!
devon
Nadezhda had много са готини всичките,направо са невероятни.Миме твойте на Пейтън също много ми харесват особено Alone...Again.Браво направо сте страхотни worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Аз още се уча ама май нещу скоро няма да са науча biggrin.gif .Дотогава ще се радвам на ваще 10.gif
nadezhda_had
devon мерси много скоро още нови ще има
PoISoN{KiSseS}`
още три нови от последния епизод... малко експериментирах върху тях и мисля че се получиха добре 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image [тука текста не ми харесва изобщо.. ама не съм американка неможах го измисля] 10.gif
Bloody_Tears
Последното много ми харесва.Ама и другите са хубави. smile.gif
devon
Въпроса ми може да ви се стори тъп.Ама искам да ва питам с коя програма работите.Аз са опитвам да работя с Adobe photo shop cs2 ама нещу неуспявам.Ако някой работи с някоя друга ако може да ми я каже ще съм му много благодарна.
Bloody_Tears
Аз съм със Photoshop 7.0
PoISoN{KiSseS}`
dqvol4e7o_mims мерси ..... devon то по принцип PhotoShop 6,7, CS, CS2 малко или много си приличат така че ако си начинаещ ти препоръчвам Paint Pro Shop тези програми са по-лесни и мисля че ще можеш да се справиш
===
2 ужасни подписа... wacko.gif wacko.gif wacko.gif

IPB Image

IPB Image sick1.gif
devon
Мерси много и на двечките ей ся ще се поразровя да си ги изтегля програмките.
А подписчетата ти са много яки веднага си ги сейфнах. 4.gif
ALeX4e7y^
Тук виждам,че се слагат само снимки и такива работи,но къде да сложа мой рисункиconfused.gifНещо не виждам такава темичка 2thin[1].gif Или може би тук да ги сложа?
nadezhda_had
IPB Image
devon
(nadezhda_had @ Dec 28 2006, 23:14) *

Страхотно е тва.Направо като го видях и ме изпълни от всякъде.Браво продължавай все така worthy.gif worthy.gif worthy.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Jordan
(devon @ Dec 28 2006, 19:25) *
Мерси много и на двечките ей ся ще се поразровя да си ги изтегля програмките.
А подписчетата ти са много яки веднага си ги сейфнах. 4.gif

Щом в името на темата не е уточнено какво точно лично творчество, значи може всякакво да се поства. Ако искате даже и куличка от карти, образуваща името на Сериала happy.gif
Bloody_Tears
(LoF_Chad @ Dec 28 2006, 18:52) *

Тук виждам,че се слагат само снимки и такива работи,но къде да сложа мой рисункиconfused.gifНещо не виждам такава темичка 2thin[1].gif Или може би тук да ги сложа?

Слагай ги Сашке,страхотни са!!!! 3.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif

(nadezhda_had @ Dec 28 2006, 23:14) *

Страхотно еееее,неверояно,перфекциозно,ужасно хубаво,бравооооооо!
^`^KimBeRly^`^
Ей хора искам да ви питам с каква програма ги правите тези неща и ако може да ми кажете от каде да си я сваля и колко е голяма щото нямам много място в диска
ALeX4e7y^
Ето ги и мойте рисунки smile.gif

nadezhda_had
QUOTE(devon @ Dec 29 2006, 01:20) *

QUOTE(nadezhda_had @ Dec 28 2006, 23:14) *

IPB Image

Страхотно е тва.Направо като го видях и ме изпълни от всякъде.Браво продължавай все така worthy.gif worthy.gif worthy.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Мерси devon, мерси и на dqvol4e7o_mims
Ето няколко на Брукас

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Unforgotten`Feeling`f
Малко аватари...Не ме бива в тея неща, но може пък някой да си хареса нещо biggrin.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.