Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mrs.Ackles
(*Hilarie_B* @ Oct 25 2006, 19:25) *

Стефи,артчето на Лейтън е страхотно wub.gif worthy.gif

Мерсиии! bigarmhug.gif rolleyes.gif elexis, мн хубави неща си направила! wink.gif

Последно за днес: biggrin.gif
elexis
(_NathaN_FenkA` @ Oct 25 2006, 19:30) *

Мерсиии! bigarmhug.gif rolleyes.gif elexis, мн хубави неща си направила! wink.gif

Горкия Лукас такова трудно решение 10.gif wacko.gif biggrin2.gif
nadezhda_had
IPB Image
IPB Image
Mrs.Ackles
(elexis @ Oct 26 2006, 15:45) *

(_NathaN_FenkA` @ Oct 25 2006, 19:30) *

Горкия Лукас такова трудно решение 10.gif wacko.gif biggrin2.gif

Нали... biggrin.gif

Двечки:
Тва на Нейтънчо не се получи мн добре

irinash
IPB Image
IPB Image

Надявам се да ги харесате smile.gif
ludoto_tedi
Някой доброволец ,който да ми направи банерче на Лейтън от последния епизод smile.gif
Bloody_Tears
И на мен ако може. smile.gif
Mrs.Ackles
Нз дали тва е точно банерче, не ги разбирам тея работи 16.gif , ама дано ви хареса: rolleyes.gif smile.gif

Плюс две на Соф и Хил:

nadezhda_had
ще ви направя банери
Bloody_Tears
Мерси и на двете ви!!!Страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!
ludoto_tedi
Не знам дали ще прозвъча многог претенциозно ,но искам да е по-тъмно представям си го с тъмни сини и червени нюанси.отдолу да е някоя запомняща се фраза м/у тях двамата пак от епизода smile.gif който откликне на молбата ми много ще го обичам.
nadezhda_had
Ми аз само тези можах да направя,дано да ви харесът

IPB Image
IPB Image
IPB Image
ludoto_tedi
Имам малка идейка можеш да сложиш на последното банерче текста "I'm so scared" и да е по-тъмно като цвят и картина да всява малко страх smile.gif
nadezhda_had
Заповядай

IPB Image
Mrs.Ackles
Теди, нз дали ще ти хареса...то пак стана бледичко, ама що на мен така ми се получават, нз... shocking.gif 16.gif

rolleyes.gif :
ludoto_tedi
Супер са и двете ... Багодаря ви ,че така ми угаждате ,ако можех да изпозвам скапания Фотошоп ,който ми е на компа бих си направила и сама... ама не мога да слагам повече от 1 снимка .. не знам с коя настройка трябва да е ... Все пак Благодаря
Bloody_Tears
(_NathaN_FenkA` @ Oct 29 2006, 00:08) *

Теди, нз дали ще ти хареса...то пак стана бледичко, ама що на мен така ми се получават, нз... shocking.gif 16.gif

rolleyes.gif :

Въпреки,че не си го направила за мен,на мен ужасно много ми хареса и ако може ще си го сложа за аватар. wink.gif
Mrs.Ackles
(dqvol4e7o_mims @ Oct 29 2006, 11:08) *

Въпреки,че не си го направила за мен,на мен ужасно много ми хареса и ако може ще си го сложа за аватар. wink.gif

Благодаря, поласкана съм! blush.gif emoticon1 (32).gif Радвам се, че съм успяла да помогна поне на една от двете! biggrin2.gif
ludoto_tedi
И на мен помогна ,защо си мислиш,че не си? вече ми е запаметено в личната галериика smile.gif мерси
Mrs.Ackles
(ludoto_tedi @ Oct 29 2006, 12:19) *

И на мен помогна ,защо си мислиш,че не си? вече ми е запаметено в личната галериика smile.gif мерси

Хах, радвам се! smile.gif happy.gif Няма защо! emoticon1 (116).gif

Бетъни:
nadezhda_had
АуллаАул това на Бетъни е великолепно

IPB Image
Natali
От много време не съм поствала неща и ето връщам се с три нови. Надявам се да ви харесват и очаквам вашите мнения
Wallpaper #1
Wallpaper #2
nadezhda_had

http://images11.snimka.bg/001474222.jpg

спойлер снимки
vivata123
много красиви неща... wub.gif wub.gif
ето и няколко мои,които не са нищо особено,ма... blush.gif blush.gif

да започнем с нейли...хич не стана този подпис...
софия...
това бтв,беше подарък за една фр.,тя тук май се пише orhideya... 10.gif
толкоз...
blush.gif
Chad^Ravens
Последното ми със Джой..

ludoto_mimi
Това новото ти отдавна сме го сложили в центъра на темата на Джой тук. 18.gif 4.gif
Nasi
Страхотни артчета!!!
Супер е Рени 4.gif

Аз не съм пускала нищо от много време.

На Джеймс в три варианта:

На Бетъни:
sanuvam
Jordan второто ти произведения ми е на декстопа smile.gif) Много ми харесва... smile.gif
Jordan
а, споменаха ли ме? blink.gif
Аз отдавна не съм влизал тук, па каму ли да правя нещо, трябва някой ден да сътворя нещо.
Мерси за комплимента sanuvam happy.gif
ludoto_tedi
Eдно артче на Насито,за кето я помолих да направи по моя поръчка.На мен лично много ми харесва

втори вариант:

П.п:Надявам се не се сърдиш Наси за това ,че не сложих оригинала първо
EvilAngel
Ей хора правите невероятни неща 4.gif Супер яки са и продължавайте в същия дух!!! emoticon1 (117).gif
И не се подценявайте с думи като "Нещо не се получи много добре", "Сигурно няма да ви хареса" и т.н. Мен много ми харесват! wink.gif
Nasi, нещата на Нейтън са страхотни!!!
Simone
Кажете ми с какви програми правите тези чудеса.
Много ми харесват, а и искам да направя нащо подобно за една приятека с наши снимки де.
Е ако се науча може и за ОТН да измисля нещо.
fenka_lucas_i_brooke
На всички нещата са страхотни!
Аз отдавна не бях правила нищо и днеска ме прихвана музата доколкото аз мога да имам муза за такива неща,защото всравнение с вас моите неща не струват нищо!
но аз ще ги споделя с вас! rolleyes.gif

Leyton
Haley
Brooke

Всъщност направих още ето ги и тях

Roomies
Nathan&Brooke
Peyton
Brooke&Lucas
CheerFuL-F
с Adobe Photoshop smile.gif ама аз незнам как се правят може да има и други програми но тази е най често използваната
Bloody_Tears
(fenka_lucas_i_brooke @ Nov 5 2006, 16:36) *

На всички нещата са страхотни!
Аз отдавна не бях правила нищо и днеска ме прихвана музата доколкото аз мога да имам муза за такива неща,защото всравнение с вас моите неща не струват нищо!
но аз ще ги споделя с вас! rolleyes.gif

Leyton
Haley
Brooke

Всъщност направих още ето ги и тях

Roomies
Nathan&Brooke
Peyton
Brooke&Lucas

Жаки,много са готини.Особенно това на Лейтън... biggrin2.gif blush.gif
А това на Пейт е също страхотно. sad.gif
James towel keeper
Рени, Наси, Жаки - Уааааааааааааааааау!!!!!!! Разбихте ме отсякъде с тези творби - невероятни са - много им се кефя!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Бравооооооо! 3.gif 3.gif

Ето едно на Брук и Дийн - или за да сме точни на София и Дженсън happy.gif

julia1990
Браво Вилии!Много е яко! 13.gif Също и на Наси произведенията,с Джеймс и Бетъни много ми харесаха smile.gif 4.gif Абе въобще всички сте... 8.gif 8.gif
Chad^Ravens
Вили-мила,благодаря ти много!!
Брук и Диин!!!!! И то каква комбинация... worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif Страшно ми харесва!!!!!!!
nadezhda_had
Страхотни неща сте направили
Ето и две от мен
IPB Image

IPB Image
Tutor_Girl
Няколко банера:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Natali
Цвети много хубави неща си нарпавила. Страхотни са! 4.gif 4.gif worthy.gif
Ето и няколко мои графики! Надявам се да ви харесват

Хилари
София
Бетани
Nasi
Натали страхотни са!!! На Бетъни е просто велико!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Цвети много хубави банерчета 4.gif 4.gif 4.gif
CheerFuL-F
как е цялото име на този Дженсън?
nadezhda_had
Страхотни неща сте направили
Няколко банери от мен..........

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
etIto
еи хора страшни неща много ми харесват.И аз реших да се пробвам и ето какво излезе и това имам още какво да се иска но се надявам да ви харесат rolleyes.gif
CheerFuL-F
nadezhda_had ще взема 1-я smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(cheerfuL-f @ Nov 11 2006, 17:29) *

nadezhda_had ще взема 1-я smile.gif

добре няма проблем,много ще се радвам smile.gif smile.gif
Tutor_Girl
Супер неща!

etIto много ми харесва 2-рия smile.gif

Ето още нови от мен:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Natali
Ааааа Цвети, страхотни са! Много са добри. Страшно добре са се получили smile.gif
Така ето и няколко нови неша от мен. Надявам се да ви харесват smile.gif

nadezhda_had
Пейтън

IPB Image
IPB Image
IPB Image

Другите

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Един Wallpaper
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.