Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
elexis
Теди ще се постарая smile.gif Междувременно ето няколко банерчета на Хейли :

stanislava
ПЕРФЕКТНИ СА 3.gif 4.gif 3.gif 4.gif 3.gif
Mrs.Ackles
Браво, всички неща са невероятни! worthy.gif 3.gif 4.gif Аз пък имам чувството, че никога няма да се науча как да работя с photoshop... sad.gif unsure.gif
elexis
Ето и тапетчето на Чад и Хилари. Специално за ludoto tedi smile.gifChad Hilarie
П.П Дано ти хареса smile.gif
orhideya
Ауу,незнам за Теди обаче на мене много ми харесва worthy.gif shocking.gif 4.gif Браво!!! blush.gif
П.П:а и за другите също браво!нещата ви са страхотни
ludoto_tedi
Благодаря ти много повече от перфекно е!!!
Heaven's a Lie1
Иначе, ето няколко мои аватари ( напълно обикновени, без никакво старание ):

П.с После ще пусна нещо по-специално, това е за сега.
Хейли
(elexis @ Sep 17 2006, 20:36) *

Теди ще се постарая smile.gif Междувременно ето няколко банерчета на Хейли :

Оо мане страхотни са 4.gif 4.gif
Хейли
Вижте аз какво направих не е кой знае какво ама....
Mrs.Ackles
Всички са мн хубави, браво! 4.gif wub.gif 1clap[1].gif Ааа, elexis, правиш супер яки нещица! wink.gif biggrin2.gif worthy.gif
James towel keeper
Браво на всички!!!! Супер неща сте направили!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Ето едно на нейли от мен:

Mrs.Ackles
Ето няколко съвсем обикновени аватарчета: rolleyes.gif unsure.gif

Нейт:

Хейлс:

На Брук, Пейт и Лукчо после... smile.gif
Natali
ЕЕееее..супер неща си направила elexis. Много са добри и наистина страшно добре се получават. Много ми харесват и аватарите ти Стефи! Всички неща са супер
Ето и две от мен, надявам се да ви харесват, въпреки че не са нищо особено

Bloody_Tears
абе муцита,сигурно някой ще ми се скара ся като ви питам,ама ще реша да рискувам. smile.gif
може ли да ми обясните как да прая такиа наща с photoshop или там както се казваше?щото аз мога само да ги правя в различни цветове и тъй...искам да ги правя като вас! smile.gif smile.gif smile.gif
плс кажете как!!!!!
Mrs.Ackles
(Natali @ Sep 26 2006, 09:47) *

Много ми харесват и аватарите ти Стефи!

Мерси! blush.gif rolleyes.gif На София и на Хил са много хубави, браво! 4.gif 1clap[1].gif blush.gif

Ето и последните ми аватарчета: rolleyes.gif
Пейт:

Лукчо:

Брук:

Въобще не са нищо особено, но реших да ги споделя с вас... smile.gif
Ааа, dqvol4e7o_mims... аз лично не мога да ти помогна, защото и аз като теб нямам никаква представа как се работи с photoshop! unsure.gif Правя си нещата с една друга обикновена програма и за това не стават много хубави... sad.gif Ако може някой да ни обясни... unsure.gif
elexis
Еми значи аз лично пробвам. Т.е. взимам някакви снимки и пробвам всички неща които има в Фотошопа-разучавам да разбера всичко за какво служи и после чета разни тъториали и уроци и вече е индивидуално...в смисъл правиш различни комбинации от ефекти, снимки, четки и такива работи ...Е не мисля, че помогнах особено 18.gif но дано да се лъжа smile.gif Успех...
Natali
Аз лично в началото нищо не знаех.Нито къде, какво се намира и всичко....не че сега знам де.
Попринцип всичко е въпрос на опитЦъкаш ту и там, пробваш различни неща и т.н.
Тези уроци, които ги има в нета са много полезни.Аз лично ползвам фотошопа от началото на година и напредвам доста бавно, но според мен цък тук и цък там и воаля rolleyes.gif
А иначе, ето и един тапет на Нейтън. Надявам се да ви харесва

1024x768
elexis
ЛЕЛЕ natali СТРАХОТНО Е ! 3.gif 4.gif 3.gif
winona
здравей народе biggrin2.gif
разбрах че тука се показват много мои артове в мое отсъствие mad.gif
спокойно няма да бия никого 18.gif
само се шегувам .. ами ето ви направо линка към сайта ми.. аз там си качвам редовно нещицата:

http://antedka.livejournal.com/
James towel keeper
winona - ВСИЧКИТЕ ТИ НЕЩА СА УБИЙСТВЕНИ!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Само дето този сайт не ми го отваря sad.gif

Ето едно на София, което направих по поръчка за една приятелка:

Хейли
Ето едно нещо което направих tongue.gif
nadezhda_had
Моите работи - Мнения??
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
nadezhda_had
Ощеее
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
nadezhda_had
Ощее

IPB Image

IPB Image

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
nadezhda_had много са добри нещата ти!Браво!
Само да ти кажа не пиши 3-4 поста един след друг,пиши всичко в едно мнение! happy.gif
Natali
Браво nadezhda_had! Много добре се справяш, тези дни нямах почти никакво време за фотошоп и направих само този тапет
elexis
Аааааааа Много е сладко. Много наистина ...Мен така и ме мързи да седна да направя нещо 18.gif
nadezhda_had
тапета на Бетави е супер
imaginacion
Ето нещичко и от мен. smile.gif
IPB Image
ludoto_mimi
imaginacion, много е хубаво. Гавин и Хил. 3.gif 4.gif
nadezhda_had
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Nasi
Иха от доста време не съм влизала тук...страхотни неща сте направили, браво. 4.gif worthy.gif 4.gif

За втори път пробвам да правя аватари, това е резултата:

nadezhda_had
старахотни са аватарите
Ето и две неща от мен дето спреднах днеска набързо

IPB Image

IPB Image
Mrs.Ackles
1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Много хубави неща сте направили! worthy.gif smile.gif blush.gif

Ето, две съвсем обикновени(те даже са и малко еднакви, ама карай... biggrin2.gif )

nadezhda_had
36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif Браво моного са хубави
Едно едно и от мен
IPB Image
elexis
Eто и едно подписче и тапет не Пейтън от мен smile.gif

eL
Great work elexis 3.gif Великолепни са 8.gif
Mrs.Ackles
elexis, мн хубави неща си направила, браво! 4.gif На София също е мн сладко! blush.gif

Ето какво сътворих вчера:

nadezhda_had
Бравооо ,супр са едно и едно от мен
IPB Image
GaBiTo
Всички правите невероятни неща.Браво!И аз отдавна ми се искаше да се усъвършенствам в това затова и аз наскоро си инсталирах Фотошоп.Нещата ми са много зле за разлика от вашите.Реших да ги постна макар ,че не са много за пред хора blush.gif

Първото е едно банерче на Нейтън и Хейли
Wallpaper на Нейтън и Хейли

И wallpaper на Чад,който мисля,че стана най-добре
Приемам всякакви критики и се надявам скоро да стана толкова добра колкото вас smile.gif
Mrs.Ackles
GaBiTo, хубави са! smile.gif Единственото, което не ми хареса е самото качество на снимките (Нейли), но иначе са мн добри! 4.gif Аз също не работя с photoshop, но се получават горе-долу... rolleyes.gif nadezhda_had, това на Брукиту също е мн сладко! happy.gif blush.gif

Това на Нейтънчо го направих набързо и за това не е мн хубаво:

1 (4).gif
nadezhda_had
_NathaN_FenkA` мерси много ,това на Нейтън е жестоко , и аз не ги правя с фото шоп, ти с каква програма ги правиш ??
Mrs.Ackles
(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 19:50) *

_NathaN_FenkA` мерси много ,това на Нейтън е жестоко , и аз не ги правя с фото шоп, ти с каква програма ги правиш ??

Мерси! blush.gif Ми, попринцип програмката, с която ги правя я има на всеки комп - New Microsoft Power Point...а ти с каква програма работиш?
nadezhda_had
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Oct 14 2006, 19:58) *

QUOTE(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 19:50) *

Мерси! blush.gif Ми, попринцип програмката, с която ги правя я има на всеки комп - New Microsoft Power Point...а ти с каква програма работиш?

Acd see 6.0 работя с нея много е лесна ,чрез нея ти се отварят снимките ,можеш да правиш календари и много др. работи
^HiLaRy_DuFF
_NathaN_FenkA` това на Нейтън е много сладко.Аз се пробвах веднъж да направя нещо на Photoshopa и нищо не стана разбира се.
Mrs.Ackles
(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 20:56) *

Acd see 6.0 работя с нея много е лесна ,чрез нея ти се отварят снимките ,можеш да правиш календари и много др. работи

Ахам...еми на мен целия ми комп е препълнен с всевъзможни неща и за тва не мога да си инсталирам някои програмки... unsure.gif 16.gif
(^HiLaRy_DuFF @ Oct 14 2006, 20:59) *

_NathaN_FenkA` това на Нейтън е много сладко.Аз се пробвах веднъж да направя нещо на Photoshopa и нищо не стана разбира се.

Мерси! smile.gif А, за тва с photoshop-a - опитай пак и сигурно ще се получи! wink.gif
James towel keeper
Супер неща, браво!!! wub.gif

След като се УБЕДИХ мнооогооо че Лукас не заслужава момиче като Брук, веднага и намерих нов мъж laugh.gif, с които според мен много биха си отивали rolleyes.gif N-joy!

Mrs.Ackles
Браво, мн са хубави! 1clap[1].gif
Това са последните две, които направих:

Дано ви харесат! rolleyes.gif
^HiLaRy_DuFF
Браво много са яки особено на момичетата
Mai4et0
Супер е това банерче на Софито и нещицата на Дийн и Брук 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.