Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
GaBiTo
Да наистина Brukas fenka нещата ти са страхотни,макар че правиш за пръв път.Продължаваи в същия дух 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ето нещо и от мен

IPB Image

IPB Image
Nasi
Бравоо Жаки супер са!!!! Brukas fenka страшно ми харесват 4.gif

И аз сега пробвах да направя нещо, но не се получи:

IPB Image

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Ето нещо ама не се получи особенно!

IPB Image

И още едно нещо вдъхновено от първото!

IPB Image
Menna
Поздравления за всички.Правите страхотни неща. 4.gif 4.gif

Ето и последните ми творения happy.gif

IPB Image IPB Image IPB Image

ludoto_tedi
Браво на всички Наси,Жаки,Дари,Натали,Адри браво!!!
*PeyT*
fenka_lucas_i_brooke, 2-то на Брукас е станало мн яко! 4.gif
Menna, за аватарчетата на Пейт нямам думи прсто... blush.gif blush.gif
Ауе, хора, наистина парвите мн яки неща! И на мен мн ми се иска да сътворя нещо, но нямам нерви... rolleyes.gif biggrin2.gif..но все пак тези дни мисля да се пробвам! smile.gif 16.gif biggrin2.gif
Brukas fenka
Браво на всички страхотно неща правите.

Ще може ли някой да ми даде някакви уроци за Фотошоп или по точно за това как да слея повече от две картинки щото нещо ме затруднява sad.gif .Може и да са на английски.

И за да не е празен поста ето още едно мое творение
Брукас
Mrs.Ackles
Хора, не съм влизала във форума 1/2 дни и сте направили супер мн неща! 3.gif Всички са просто невероятни - Brukas fenka, страхотни неща си направила и не вярвам някой да има критики! smile.gif bigwink[1].gif, fenka_lucas_i_brooke, твоите също са невероятни, просто нямам думи! Аватарчетата на Пейт са супер! worthy.gif 4.gif worthy.gif Аз напоследък нямам муза и не съм сътворила нищо ново (всъщност направих доста аватарчета, но станаха мн еднотипни и не смятям да ги поствам... rolleyes.gif unsure.gif ), но след като се върна (от утре няма да ме има за няколко дни) ви обещавам, че ще направя нещичко! biggrin.gif Наистина, всички мн ви бива! wink.gif wink.gif
vivata123
ето няколко нови на Брук blush.gif blush.gif

1
2
3
Brukas fenka
Е мерси за хубавите коментари обаче още доста има да се уча докато ви настигна

vivata123 страхотни неща си направила

А ето и още няколко мой неща
Брукас това е подпис на Брукас който GaBiTo вече си сложи
Wallpaper на Нейли
*PeyT*
Brukas fenka, според мен се справяш доста добре! 4.gif Щом подписа на Брукас ми хареса..ама наистина ми хареса... rolleyes.gif biggrin2.gif А за това на Нейли нямам думи...много яко е станало, браво! worthy.gif 4.gif blush.gif
vivata123
мн благодаря Brukas fenka,и твоите са наистина мн,ама мн добри!!! blush.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Докато бях сдухана направих нещо не знам дали ще ви хареса blush.gif

IPB Image
Brukas fenka
fenka_lucas_i_brooke Станало е много добре.Избрала си страшно сладки снимки на Брук

Ето няколко банерчета
София
Хейли
Girls of OTH

И два Wallpapera на Нейли който не се получиха изобщо добре особенно втория ,но ще ги кача
Wallpaper 1
Wallpaper 2

И искам да ви питам от къде си вземате снимки от епизодите ,защото аз нещо се затруднявам с намирането
fenka_lucas_i_brooke
мен пък яко ме кефи втория на Нейли!
много са хубави!
браво!

Даже вече ми краси дестопа второто на Нейли!

Ps:И аз се вдъхнових от Ади е не че мойто стана нещо както трябва де не доближава и границата с добро но се пак аз го споделям с вас

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Айде още едно на Брукас

IPB Image
Natali
Йееее....супер неща сте направили всички...страхотни..много ми харесват.
Ето и няколко неща от мен! Надявам се да ви харесват. Очаквам вашите мнения smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
http://i47.photobucket.com/albums/f179/Mag...e/CHADJAMES.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f179/Mag...JohnMustDie.jpg
Mrs.Ackles
Brukas fenka, нещата ти са невероятни! worthy.gif worthy.gif Много ми харесаха тези на Нейли, супер са! 4.gif fenka_lucas_i_brooke, твойте неща също са страхотни, на Брукас са наистина много хубави! smile.gif rolleyes.gif Natali, и твойте са... blush.gif worthy.gif blush.gif Браво на всички! 1clap[1].gif Да се надяваме, че утре и аз ще направя нещичко... rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Квато съм си шматка съм пропуснала тази тема добре че Стефи писа пак за да видя!
Натали много са ти яки суперски са даже!Браво!
Mrs.Ackles
Ето и няколко аватарчета от мен (тва са тея за които ви говорих - еднотипните, ама карай са rolleyes.gif )

Пейт
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Има и още, ама някой друг път... smile.gif

П.С. Нали в тази темичка може и аватари да се слагат? confused.gif
etIto
Хора правите наистина невероятни неща worthy.gif туко що и аз си инсталирах photoshopa и скоро и аз ще се пробвам и пак да ви кажа че нещата ви са прекрасни 4.gif
Natali
Благодаря, Стефи, Жаки и Ели за милите думи. Много се радвам, че ви харесват.
Ето и днешните неща.Очаквам вашите мнения и се надявам да ви харесват. wink.gif
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
^Това не е кой знае какво, но използвах разни ефекти и т.н. и реших да го запазя 16.gif 3.gif
Brukas fenka
fenka_lucas_i_brooke радвам се че съм те вдъхновила да направиш този страхотен Wallpaper._NathaN_FenkA` мерси много.Аватарите на Пейтън са мнофо сладки особенно първите два.Natali нещата ти са наистина невероятни.Страшно много ми харесват.

А ето и още малко от мен

Брукас
IPB Image

Wallpaper на Чад и София
Wallpaper на Хейли, Нейтън и Крис
Wallpaper на София
haley james scott
Поздравлени я !!!Нещата които сте сътворили сас ВЪРХОВНИ.Само това на Крис, Нейтън и Хейли малко ме натъжава(като се сетя за 2-ри сезон). Но нали всичко е наред сега 4.gif
Mrs.Ackles
Хора, вие ме разбихте направо! wacko.gif biggrin2.gif Супер нещица сте направили, страхотни са! worthy.gif worthy.gif Natali, всички много ми харесаха, особено 2-те на Нейли и това на Брук и Пейт! 3.gif 8.gif Brukas fenka, на Брук и Лукас и двете много ме радват, а пък на София е невероятно! blush.gif 13.gif Аз попринцип си работя с една обикновена програмка, но вчера успях да си инсталирам photoshop (най-накрая worthy.gif ), обаче нямам абсолютно никаква представа как се работи с тва чудо! blink.gif unsure.gif
Natali
Страхотни тапети си направила Brucas_Fenka! Много ме радват....браво 
Благодаря ти Стефи. И аз в началото като почнах да се занимавам с фотошопа нищо не цакнах от тази програма! Постепенно цъках тук и там и нещата ми станаха по-ясни, така че не се тревожи. Ще ги разбереш нещата 
vivata123
малеее,невероятни неща....мн сте добри всички!!!
Jordan
то да ме няма някой и друг месец и ще направите стоти хиляди неща...малиииииии biggrin2.gif
конкуренцията се увеличава...и е станала доста голяма. аз пък да се похваля, че от такъв мързел не ми се прави нищо. ама ще взема тия дни да направя някоя картинка- ей тъй, да си припомня добрия стар ОТН 15.gif
Nasi
Brukas fenka и Natali страхотни неща!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ето нещо от мен:

IPB Image
Jordan
Йейййййй,Наси, супер картинчицаIPB Image
Ето едно подсписче от менIPB Image
IPB Image
ludoto_mimi
Jordan, сладко е, ама не се измъквай с тия малките, дай нещо по-обемно. Нали обеща. rolleyes.gif
Jordan
IPB Image Добре де....азз...обещавам другата седмица...да мине сбора на село само 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Sep 9 2006, 22:53) *

IPB Image Добре де....азз...обещавам другата седмица...да мине сбора на село само 18.gif

Добре, от мен да мине. rolleyes.gif И леко с бирата и кебапчетата. 18.gif
Jordan
АЗ и БИРАIPB Image Как можахте да си го помислите...та и кебапчета...ами ако си разваля фигуратаIPB Image
Ще ви купя захарни петлетаIPB Image
ludoto_tedi
stanislava
Много ме кефи"личното ти творчество" 3.gif
Супер оригинално е 4.gif
ludoto_tedi
Ами да знам че не е много лично творчество ама.. като бях на моренцето и реших да напиша на пясъка "Лейтън" и отделно снимках само вълните и катос е прибрах реших да пробвам дали ще се получи нещо ако ги сложа една върху друга и така smile.gif Реших да го споделя с вас smile.gif
stanislava
Със сигурност се е получило много добре 4.gif Феновете на Лейтън определено имат въображение biggrin.gif
ludoto_tedi
Така е ,но май само с въображението си оставаме винаги
pesho93
Аз пък не мога да работя на фотошоп да можеше някой да ме научи smile.gif
Nasi
Ето няколко артчета от мен:

800x600

stanislava
Страхотни са ,Наси 3.gif Мерси 4.gif
elexis
Ей много хубави неща се направили . Браво на вас! Едно таптче на моите любимци НЕЙЛИ smile.gif :
Цък
eL
(elexis @ Sep 17 2006, 15:37) *

Едно таптче на моите любимци НЕЙЛИ smile.gif :
Цък

AУууу КаЖи КАЖИ Кажиии ми че е Тв0Е ....
Сори че се изказах толкова скептично, но съм свикнала на плагиатсва ...а това е цял шедьовър

п.с. Току що ти видях емблемата в долния десен край blush.gif Извинявай че те подцених незаслужено 18.gif ... Само ще ти кажа че Скот Фемилиту ми е на десктопа 8.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елс то си пише че е нейно!
Браво Елексис СТРАХОТНО Е!
МНого професионално е направено!
eL
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 17 2006, 15:53) *

Елс то си пише че е нейно!

Видях Жакс, простете на глупавия песимист blush.gif elexis още по-нахална ли ще стана ако ти кажа че това не ме задоволява ....ИСКАМ още worthy.gif happy.gif
elexis
Еми БЛАГОДАРЯ много на всички biggrin.gif biggrin.gif Много се радвам, че ви харесва smile.gif Напоследък не правих много неща не тема ОТХ, но покрай чкането на новия сезон сега се вдъхнових отново biggrin2.gif
stanislava
Wall-a на Нейли наистина е страхотен 3.gif Чак сега го видях 16.gif
ludoto_tedi
А аз ще бъда ли много нахална Илонка ,ако те помоля да направиш едно и на Чад и Хилари или Лукас и Пейтън твой избор .Благодаря предварително
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.