Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
Mrs.Ackles
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 28 2006, 16:03) *

Леллеел Стефи мерси и новите попълнения са страхотни!Сега ако спретнеш нещо и на Брукас няма да имаш грешка! rolleyes.gif

За нищо! smile.gif wink.gif Еми, то май вече целия форум знае, че Брукас не са ми най-големите любимци rolleyes.gif , но за теб ще направя! bigwink[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
МЕРСИИИИИИ!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
ludoto_tedi
Благодаря ти много Natali надявам се ен възразяваш че съм си го сложила като подпис.ако ми направиш едно и на Чад и Хилари пак от наградите много ще те обичкам.Мерси предварително smile.gif
Nasi
Браво worthy.gif worthy.gif worthy.gif , страхотни неща сте направили! Всички 4.gif 4.gif 4.gif

Ето и от мен:
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Natali
QUOTE(scandalous_girl @ Aug 28 2006, 00:54) *

Ще ви помоля,ако на някой му се занимава,да направи нещо със София-няма значение размера. Ако може на едното да пише- Is the Sun is shinning or Sophia is smilling и София да е с някоя от своите ослепителни усмивки(е,не там,където е 24 каратовата усмивка,а някоя от онези,при които на човек дъхът му спира happy.gif ) . А на другата да пише Touch me, feel me, I'm Hot! и София да е много секси!
Знам,че съм малко претенциозна,но се надявам някой да се заеме и да се получат хубави! rolleyes.gif

Ето и двете графики. За съжаление не се получиха, както исках. Ако не ти харесват и искаш още, ще направя още един опит smile.gif
Touch me, feel me, I'm Hot!
IPB Image
IPB Image
^Направих два варианта wink.gif
Is the Sun is shinning or Sophia is smilling
IPB Image

QUOTE(ludoto_tedi @ Aug 28 2006, 16:29) *

Благодаря ти много Natali надявам се ен възразяваш че съм си го сложила като подпис.ако ми направиш едно и на Чад и Хилари пак от наградите много ще те обичкам.Мерси предварително smile.gif

Ооо...даже се радвам, че си го сложила и разбира се, че ще ти направя на Чад и Хил, само снимки да ми дадеш, но ако искаш аз мога да ги избера! smile.gif

П.С. Стефи /мога ли така да те наричам/, двете нови, неща, които си направила са страшно добри. Много ми харесват! worthy.gif
П.С. Nasi, нещата ти са страхотни, много ми харесват. Страшно много. Как ги правиш не ми е ясно. Едно голямо Браво worthy.gif
*PeyT*
Nasi, т`ва на София е невероятно! Адски мн ми харесва...изглежда страшно красива..супер яко е, сериозно! worthy.gif blush.gif blush.gif
vivata123
ето няколко мои неща,които съм правила...Не са нищо особено,но реших да ги постна...Те са малко големички и затова ще ги сложа като линкове blush.gif blush.gif blush.gif

Пейтън
нейтън..(тва стана тъпу..) blush.gif
Брук
Пейтън
Брук
Пейтън
Пейтън и Брук
Брук...(любимото ми)
Брук
Нейтън
Брук
Брук и Пейтън
Брук ~ Брук

айде стига ви толкова грозотии от мен....
biggrin.gif
Natali
Йеее vivata123. Супер са. Най-много ми харесва това последното на София, наистина е много красиво smile.gif
Nasi
Виви на мен страшно ми харесват!!! На София и Хилаи са невероятни! 4.gif worthy.gif
vivata123
наистина ли ви харесват? blush.gif blush.gif мммного мерси!!тва мн ме радва... blush.gif blush.gif
Mrs.Ackles
Хора, честно, невероятни неща правите! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Всички адски мн ми харесват - Nasi, тва на Софиту biggrin.gif наистина е страхотно, мн е красива там! blush.gif Също на Natali и на vivata123 са супер! 4.gif Изобщо всички са... worthy.gif worthy.gif

QUOTE(Natali @ Aug 28 2006, 16:37) *

Стефи /мога ли така да те наричам/

Дамм biggrin2.gif
QUOTE(Natali @ Aug 28 2006, 16:37) *

двете нови, неща, които си направила са страшно добри. Много ми харесват!

Мерси! smile.gif rolleyes.gif

Ето го на Брукас, специално за fenka_lucas_i_brooke bigwink[1].gif - Дано да ти хареса! smile.gif
IPB Image
А това го бях направила днес сутринта, ама забравих да го постна... 16.gif
IPB Image
ludoto_tedi
Natali ти избери не се съмнявам че ще ги олучиш.мислех си за тази на която Чад сочи публиката а на Хилари където маха на публиката нз ти реши smile.gif
Natali
Йеее...Виви. виждам, че си добавила нови неща. Много добре ги подбираш цветовете. Браво
Ето и нещо от мен. Само едничко е, но толкова засега
IPB Image
Стефи, тези на Брукас са много хубави, продължавай все така wink.gif
Теди, окей ще гледам още днес да е готово
Nasi
QUOTE(scandalous_girl @ Aug 28 2006, 00:54) *

Ще ви помоля,ако на някой му се занимава,да направи нещо със София-няма значение размера. Ако може на едното да пише- Is the Sun is shinning or Sophia is smilling и София да е с някоя от своите ослепителни усмивки(е,не там,където е 24 каратовата усмивка,а някоя от онези,при които на човек дъхът му спира happy.gif ) . А на другата да пише Touch me, feel me, I'm Hot! и София да е много секси!
Знам,че съм малко претенциозна,но се надявам някой да се заеме и да се получат хубави! rolleyes.gif

И аз направих един опит:

IPB Image
IPB Image

Natali и NathaN_FenkA` страхотни са! 4.gif 4.gif 4.gif
scandalous_girl
Браво на всички! Спрявяте се чудесно! Благодаря ти, Natali, и трите са много хубави и ми харесват 4.gif . Няма нужда от повече.
Благодаря и на Наси,супер са!!!
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 28 2006, 17:23) *

Мерси! smile.gif rolleyes.gif

Ето го на Брукас, специално за fenka_lucas_i_brooke bigwink[1].gif - Дано да ти хареса! smile.gif
IPB Image
А това го бях направила днес сутринта, ама забравих да го постна... 16.gif
IPB Image

Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу страхотно еееееееееееееееееееееееееееееее!!!!
1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif МЕРСИ
vivata123
мерси,натали!!!браво...много хубави банери правите!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 28 2006, 18:14) *

Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу страхотно еееееееееееееееееееееееееееееее!!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gifМЕРСИ

blush.gif Няма проблем! wink.gif smile.gif
Ето едничко на Лукчо:
IPB Image
vivata123
ми ето едно на брук,ама май хич не стана...

клик
Natali
QUOTE(ludoto_tedi @ Aug 28 2006, 17:32) *

Natali ти избери не се съмнявам че ще ги олучиш.мислех си за тази на която Чад сочи публиката а на Хилари където маха на публиката нз ти реши smile.gif

Ето го и него.....надявам се да ти харесва. Използвах снимките, които ти ви препоръча.
IPB Image
Mrs.Ackles
QUOTE(vivata123 @ Aug 28 2006, 20:44) *

ама май хич не стана...

Що? blink.gif Мн е сладурско! smile.gif wink.gif

На мен пък ми дойде идеята да направя по едничко на всеки като последното ми на Люк... rolleyes.gif
Ето ги и резултатите: unsure.gif
Пейт
IPB Image
Нейт
IPB Image
Хейлс
IPB Image
и Брук
IPB Image
scandalous_girl
Приказни са,Natali! Ще може ли да си сложа това на София за подпис rolleyes.gif .
Natali
QUOTE(scandalous_girl @ Aug 28 2006, 21:08) *

Приказни са,Natali! Ще може ли да си сложа това на София за подпис rolleyes.gif .
Ами, за кой подпис точно става въпрос !? Защото май е станало някакво объркване blink.gif
seduction_55
Ау!Днес май всички сте се заели да творите.Браво на вас,защото абсолютно всички неща са станали страхотни. wub.gif Поздравявам ви всички. bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ей много са сладки!Като сме започнали ето и моите днешни творения и те са на Брук!

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Надявам се да ви харесат!
Mrs.Ackles
fenka_lucas_i_brooke, страхотни са! 4.gif Мн ми харесаха, особено второто и четвъртото... rolleyes.gif Браво! smile.gif
Natali
На мен ми харесват. Много при това. Продължавай, защото искам още твои неща, нали? wink.gif
seduction_55
Жаки ти правиш София да изглежда двойно по прекрасна. wub.gif
Супер са bigarmhug.gif Продължавай в същия дух. happy.gif
Nasi
Ауу Жаки невероятни са!!!!! Браво!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
lorrra
Супер неща сте направили всички 4.gif Неща тия дни ви е дошла музата.Само така biggrin2.gif
Natali подписа с Хилари и Чад е страхотен worthy.gif
orhideya
Уау,нямам думи!!!!! shocking.gif всички ваши неща са страхотни.Бравос на всички,които сте се постарали-нямате равни! smile.gif blush.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Е много се радвам че са ви харесали! blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
Сега се чудех на Чад да направя,ама нямам снимки сичките вече са използвани blush.gif !

Ето двечки на Джеймс и стига за вечерта че ми се доспа! blush.gif

IPB Image

IPB Image
Natali
Аааа тези на Джеймс са супер....както и предишните, но тези повече ми харесват. Супер, искам още, да знаеш....ама утре пак!!! Налиconfused.giftongue.gif
scandalous_girl
QUOTE(Natali @ Aug 28 2006, 21:13) *

Ами, за кой подпис точно става въпрос !? Защото май е станало някакво объркване blink.gif

Ох,много се извинявам,исках да кажа това на _NathaN_FenkA` ,но съм се объркала! А твоите творения за подпис няма да станат,но вече украсяват екрана ми!
fenka_lucas_i_brooke
Ето още нещо от мен!Следобяда може да направя още!

IPB Image
Mrs.Ackles

Eми, щом молбата е отпратена към мен... разбира се, че може! smile.gif bigwink[1].gif
Иначе на Джеймс и на Бетани са супер! 4.gif wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Стефи!Ето още едно взе че ми остана още малко време blush.gif

IPB Image
Mrs.Ackles
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 29 2006, 09:52) *

IPB Image

Супер сладко е! blush.gif smile.gif 1clap[1].gif

Eто едничко на Хил:
IPB Image
Natali
QUOTE(scandalous_girl @ Aug 29 2006, 01:12) *

QUOTE(Natali @ Aug 28 2006, 21:13) *

Ох,много се извинявам,исках да кажа това на _NathaN_FenkA` ,но съм се объркала! А твоите творения за подпис няма да станат,но вече украсяват екрана ми!

А. не се безпокой, аз точно за това попитах, защото сметнах, че естанало объркване!

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 29 2006, 09:30) *

Ето още нещо от мен!Следобяда може да направя още!

IPB Image

ааа това е много готино
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 29 2006, 09:52) *

Мерси Стефи!Ето още едно взе че ми остана още малко време blush.gif

IPB Image

Е това е страшно сладко. Многое е сладурско 3.gif

П.С. Това новото на Хилари е страхотно biggrin2.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(Natali @ Aug 29 2006, 10:46) *

Това новото на Хилари е страхотно biggrin2.gif

blush.gif Мерси!

Това сега го направих, но нещо не стана както очаквах... unsure.gif
IPB Image
vivata123
ето нещо ново...бтв,правите чудесни графики blush.gif blush.gif

Брук
Natali
Ето и няколко нови неща от мен, специално за Ludoto_tedi
Първо
Второ
Трето
Четвърто
Надявам се да ви харесват
Виви, това е на Брук е много сладурско 3.gif Браво
vivata123
благодаря,натали...и твоите графики са мн яки!!! wink.gif blush.gif blush.gif
lorrra
Natali,много готини подписчета.Супер са worthy.gif worthy.gif 4.gif
Natali
Мерси Лори
Ето днешните неща. За съжаление не остана време да направя на Бетани, но и нейния ред ще дойде biggrin2.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Надявам се да ви харесват wink.gif
stanislava
Леле,супер много те бива 13.gif 13.gif 13.gif
Особено тва на Джеймс ме разби worthy.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Natali много ме радват!

Едно нещо от мен

IPB Image
Natali
Радвам се, че ви харесват.
fenka_lucas_i_brooke-много е добро това на Брук. Сладурско е 3.gif
Brukas fenka
Ами аз вчера си инсталирах фотощоп и това са ми първите произведения затова не се смейте много blush.gif

София Буш
Нейтън и Хейли
Пак София

Приемам всякакви критики защото сега се уча и дано да се науча да ги правя като вас

П.П Страхотни неща сте направили Natali и fenka_lucas_i_brooke
fenka_lucas_i_brooke
Мерси
Да се смеем-ти добре ли сиconfused.gifМен специялно яко ама много яко ме кефят много са добри!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.