Gossip Girl
Dec 14 2007, 18:10
Режисьор: Мат Рийвс
Дата на излизане: 1 Февруари 2008
Трейлър:
CloverfieldКаст: Майкъл Стал-Дейвид, Майк Воугъл, Лизи Каплан, Джесика Лукас.
Резюме:
Петима приятели изхвърлят свой другар от партито си, а в същия момент в центъра на Ню Йорк чудовище с размерите на небостъргач разрушава града. Действието на филма е показано от гледната точка на видео камера заснемаща няколко души насред най-сюреалистичното и ужасно нещо, което им се е случвало.
Лично Мнение:
Мм изглежда добре, ефектите на промото са интересни...И все пак нещо ме притеснява. Струва ми се, че филма може да не се окаже толкова добър колкто на трейлъра. Дано греша.
ПП. Малко ми напомня на "Война на световете"(а той ми хареса).
logicfox
Dec 17 2007, 02:07
Доста ме очарова трейлъра. Само че повечето филми, чийто трейлър ме е изкефил, са се оказвали тъпи. Дано тоя не е такъв. И все пак режисьор е Мат Рийвс, има надежда.
brooke_scott
Dec 17 2007, 12:42
сиг ще го глдедам, съгласна см 4е трейлъра е як, а и няма кой знай колко мн време до премиерата а играе и Mike Vogel

абе ако не забравя със сиг ще го гледам
Enchanted
Dec 17 2007, 12:46
Ахх как обичам сюреалистични филми,с радост ще го гледам!
ThePinkDuck
Dec 17 2007, 21:59
На това от месеци излизат какви ли не трейлъри! Най-накрая и заглавие се появи. Супер рекламна кампания са му замислили. Дано е толкова як колкото изглежда!
VeRonICa^^
Jan 4 2008, 20:28
Трейлара е много добър,дано и филма да е,а и мисля че ще ми хареса,все пак Джесика Лукас участва.С нетърпение очаквам да излезе и да го гледам
telford
Jan 13 2008, 18:12
Филма е правен от създателя на Lost, което значи че трябва да очакваме нещо голямо.
divata_airis
Jan 13 2008, 18:32
И аз ще се съглася с тези преди мен, изглежда доста обещаващо...дай Боже да се окаже такова.
vasinka_{P}
Jan 13 2008, 18:40
Напоследък много чета и слушам за тоя филм, дано наистина да се окаже толкова як колкото изглежда и на трейлъра. Със сигормост ще го гледам.
fNatic.
Jan 13 2008, 22:31
бати якия трейлър.. с нетърпение чакам филма
годзила и проклятието блеър= на това |-(
Rand00m
Jan 21 2008, 15:25
дано дойде по скоро в Търново..
Gossip Girl
Jan 23 2008, 15:26
Оф, толкова ми е умряло заради Хийт Леджър, че даже не мога да се изкефя като хората, че Cloverfield най-сетне се появи...под заглавие "Чудовищно". Ако не знаех, бих го сметнала за комедия с това заглавие.
Cloverfield(2008)@zamunda.net
Качеството изглежда ужасно, но ще се насиля така да го гледам.
Adorkable
Jan 23 2008, 19:11
А някой знае ли ограниченията във възрастта?Защото искам да го гледам в Петък с братовчед ми,а той е на 14,а на онази комедия "Аз съм легенда" не пускаха под 16 ,а то какво се оказа.Питам специялно за Cinema City.
Brooke
Jan 26 2008, 22:21
Този филм ме размаза просто.Направо не знам как да го опиша,защото още не мога да се съвзема.Отидох да го гледам,без да съм чувала за него преди,просто се разкарвах из Синеплекса с една приятелка и решихме да гледаме някакъв филм.
Като цяло не очаквах кой знае какво и бях направо разочарована,като видях ,че е с любителска камера,обаче освен главоболието,след 15 минути вече си забравил тази подробност.Все едно ти самият си герой във филма и всичко е направено така,че да останеш с такова впечетление.
В този филм няма почти нищо американско,няма го щастливия край,няма ги супер героите,които с голи ръце и подръчни материали оправят нещата и спасяват света.няма ги безбройните кървища.Фокуса пада върху самите хора и тяхната борба за оцеляване и всичко е ужасно реалистично,щом аз се стреснах,а това ми се случва наистина рядко.Самият факт,че все още мисля за филма говори много.
Но определено трябва да се гледа на кино,там музиката и всичко предразполагат за цялостното усещане.
VeRonICa^^
Mar 16 2008, 00:40
Преди малко гледах филма ии незнам какво да кажа освен,че е много як,въпреки че е заснет с любителска камера.Много хубав филм,оправда очкванията ми
divata_airis
Apr 12 2008, 20:13
Значи даваха го в киното в Шумен, се моа имаше много задължения и го пропусна, ама нали съм зло помолих един колега да го изтегли и вчера чак го гледах. Божке!!!! Мигах не знам колко време...Егати филма. Да, хареса ми, определено ( в сми - става), само едно не ми стана ясно - какво беше това нещо??? Егати, сериозно...И това да оставят пред цялото време действието да се развива под формата на запис с любителска камера беше върха...И да си кажем радвам се че не отидох на кино, щото като знам вкъщи как изпищях, значи там щях да продъня тъпанчетата на народе, мене както не ми пука (последния път псуха Мери Джейн и я проклинах, че не е умряла в първия Спайдър мен, а сега умря зарад нея Хари - гъска!!!)...Ама баси...наистина имаш чувството че си през цялото време там...И за кво спасяваха Бет? За да умрат заедно....колко възвишено...Поне си казаха по едно Обичам те като за последно...И дали убиха това нещо, също не стана ясно...Ама баси...след като го гледах само за това говорех...Трябва да се види тоя филм...
KriSsSsSs13
Apr 13 2008, 11:47
на мен лично трeилъра не ми хареса, но ще гледам филма
П.П. Аз съм за чудовището
qwe123
Sep 20 2008, 23:24
Току що изгледах филма и въобще не съжелявам. Много ми хареса това, че беше заснет по този начин. До сега не бях виждала такова нещо и ми допадна. Малко историята с това "нещо" ми е глупава, но като цяло всичко беше много добро
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.