Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Wanted (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Wanted

Choose your destiny

Трейлър
Режисьор: Timur Bekmambetov
Сценаристи: Michael Brandt (сценарий) & Derek Haas (сценарий)
IMDB , Официален сайт
Жанр: Екшън
Премиера: 27.06.2008
Актьорски състав: James McAvoy, Morgan Freeman, Common, Angelina Jolie, Terence Stamp
Ревю: Базиран на поредицата експлозивни графични романи на Марк Милър и пресъздаден от изумителният режисьор Тимур Бекмамбетов (автор на най-успешната в историята на руското кино поредица Night Watch)-- Wanted разказва история как от никой, един човек се превръща в безапелационен и несравним блюстител на справедливоста. През 2008 на света ще бъде представен героят на новото поколение - Уесли Гибсън. 25 годишният Уес е най-недоволният, затворен в себе си безделник който светът някога е виждал. Шефът му го унижава, приятелката му редовно го игнорира, а животът му става все по-задръстен и по-задръстен. Всички са убедени, че този безподобен мърляч не става за нищо. На Уес не му остава нищо освен да брои безметежните дни един след друг. Всичко това продължава докато един ден той не среща една жена на име Фокс. След като отчужденият му баша е убит, смъртоносно сексапилната Фокс го привиква да се присъедини към Братството. Тайно общество което обучава Уес как да отмъсти за баща си, като отключи заложените в него спящи сили. Докато Фокс го учи как да развие рефлекси по-бързи от скороста на светлината и феноменалната си ловкост, Уес открива, че това общество живее по древен, неразрушим закон - изпълнявай смъртните поръчки, дадени от самата Съдба. Със странни но брилянтни учители като енигматичният лидер на Братството, Слоан, Уес научава как да контролира неизмеримата сила за която винаги е мечтал. Бавно, обаче, той започва да осъзнава, че това в което се е забъркал е далеч по-опасно отколкото си е представял. Когато границата между новооткритият му героизъм и отмъщнието започва все повече да изтънява и да се размива, Уес ще научи единственият урок който никой не може да му предаде - той сам кове съдбата си!

Лично мнение: Оооооода! В Холивуд има Господ, който чува мечтите ми! Джеймс МакАвой и Анджелина Джоли заедно в зривоопсен екшън! Незнам как да ви опиша колко харесвам Джеймс МакАвой, не само на външен вид е супер, но и талант колкото щеш. Изключителен. Анджелина Джоли, Морган Фрийман - те само имената ви стигат. И накрая Марк Милър превтовен на екран от култовия Тимур Бекмамбетов. Аз трейлъра дочаках та още няколко месеца ли?! Ох леле юни месец е тоооооооолкова близо... почти надушвам разцъфланите дръвчета...

brooke_scott
зву4и интересно и трейлъра е як, а и играе Анджелина - ще се гледа biggrin.gif
vasinka_{P}
Трейлъра е як, изглежда филма ще е интересен, а все пак кака Джоли и Джеймс МакАвой участват, задължително ще се гледа.
Gossip Girl
Уаааа, Джеймс МакАвой! Непременно ще се гледа! Плюс това Анджелина изглежда зашеметяващо на трейлъра. Пък и обожавам Нощна стража! Няма как и този да не е добър. Участието на Морган Фрийман си е гаранция.
..И от друга страна ще има мноооого да се чака.
qwe123
Анджелина, Анджелина, Анджелина! Не мога да ви опиша с какво нетърпение очаквам всеки нейн филм! Знам, че си подбира филмите и ще е добър. Сега като прочетох промото и съм сигурна, че ще е добър! Ако може да го компирам това във форума ми за Анджито rolleyes.gif Ако може де...
hristin4e
Джеймс МакАвой wub.gif + Анджелина... хмм, този филм ще се гледа 100% съм сигурна smile.gif дано да е хубав! biggrin2.gif
Memoria on Rails
Филма е безумно добър!!!! Гледах го на предпремиера и ще го гледам пак и на премиерата утре.

ФИЛМА Е БЕЗУМНО ДОБЪР!!!! 2039[1].gif

Ето ви малко саундтрак!
Alanna
Това е филм! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Тимур Бекмамбетов е официално най-любимият ми режисьор. mrgreen[1].gif Нямам думи колко ми хареса. Определено трябва да се гледа! Но на Кино! ЗАслужава си! biggrin2.gif
hristin4e
ооо жесток.. От кога не бях гледала нещо подобно! Супер много ми хареса! shocking.gif
Нямам думи още, точно го изгледах... тцтц.. супер филм! 4.gif
sonyx
Choose your destiny... тва ми звучи като на играта Mortal Kombat.. ;]
-eclipse-
Вчера го гледах на кино.. филмът е страхотен 4.gif От доста време не бях гледала такъв. Препоръчвам ви го, няма да съжалявате. emoticon1 (117).gif
foxi_123
филмчето е наистина доста добро smile.gif който има възможност да не я изпуска и да го гледа. само някои от ефектите са ми малко банални иии.. абе личи си че си е американски ама иначе си е супер tongue.gif
Memoria on Rails
Филма, за разлика от повечето в жанра е с една идея по-реалистични сцени. Е, доста има да се потруди човек, докато фалцира куршум, както кака Анджелина накрая на филма, но теоретично погледнато е възможно, като че ли smile.gif Филма е зрелищен и то, без да е банален и изсмукан от пръстите.
vesko_oth_fen
някой ако даде и Download че не го намирам в Zamunda sad.gif
toho
Цитат(vesko_oth_fen @ Jul 23 2008, 18:27) *
някой ако даде и Download че не го намирам в Zamunda sad.gif

Трябва да го търсиш в някой по незнаен тракер защото и от Арената и от Замундата е изтрит. Пробвай примерно в Avatarbg.info.
vesko_oth_fen
защо е изтрит ohmy.gif
toho
Цитат(vesko_oth_fen @ Jul 23 2008, 18:44) *
защо е изтрит ohmy.gif

не е много ясно, но предполагам защото в момента филма върви по нашите кина.
vasinka_{P}
Брутално як филм, вчера го гледах на кино и много се изкефих, много добър филм biggrin2.gif Анджелина беше по красива от всякога, и Джеймс много добре си изигра ролята.
kitty_kat
И аз го гледах на кино, нали и варненци ни огря щастието да си имаме "Арена" ( emoticon1 (19).gif ). Та по същество, филма е лишен от абсолютно всякакъв смисъл, но има Анджелина, което си е достатъчно Copy of wub.gif Баааси ного е яка таз биии...
Rock
Wanted.R5.LINE @ Zamunda.NET
vesko_oth_fen
Просто това е филма за мене . Никога не бях гледал нещо по зрелищно по максимално яко от това worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 36_1_32v[1].gif
vess
Като гледам колко положителни отзиви и развълнувани хора има,май и аз ще си го изтегля утре! smile.gif
miim4eto
Преди да излезе филма, мн се бях надъхала да го гледам и после един фр вика, че критиците мн лошо се изказали, мн хора не го харесали и малко ми поутихна желанието. Въпреки това отидох да го гледам с една фр и изобщо не съжалявах. Страхотен филм, мн добър актьорски състав. Вс сцени са ми още в главата... Така че ако някой се двуоми дали да го гледа, хич да не си поплюва и да си го тегли : )

П.С. По време на целия филм се чудих от къде ми е толкова познат този приятеля На Уесли (май Бари беше) и чак като го видях в имдб разбрах че е Че от О.К. 16.gif blush.gif
bgy
Аз филма го гледах в Лъки Синема. Просто беше супер. Много ми хареса. Накрая малко го разбозиха с онова с бащата, ама беше мн добър. Съветвам всички, които не са го гледали, да го гледат.
Chefata
Филма си е точно Екшън smile.gif..Малко наподобява Матрицата , но това не е проблем.Мое лично мнение: Този филм си заслужава всяка минута отделена !
Sweet_666
Брутално як филм...максимално му се изкефих biggrin2.gif Наистина си заслуйаваше отделеното време.Пък и Джеймс ми е един от любимите актьори blush.gif
f0rgy
Хм, нищо особенно... Но ако нямате нищо по-добро за правене може да го изгледате. Най-хубавото във филма си остава татуираното дупе на Джоли xD
ludoto_mimi
Цитат(f0rgy @ Jul 30 2008, 21:00) *
Хм, нищо особенно... Но ако нямате нищо по-добро за правене може да го изгледате. Най-хубавото във филма си остава татуираното дупе на Джоли xD

Съгласна. Много го прехвалиха този филм. За мен най-хубавото остава побоя над Джеймс Макавой. xD rolleyes.gif
Marissa Cooper
Цитат(ludoto_mimi @ Aug 1 2008, 05:30) *
Цитат(f0rgy @ Jul 30 2008, 21:00) *

Съгласна. Много го прехвалиха този филм. За мен най-хубавото остава побоя над Джеймс Макавой. xD rolleyes.gif

И аз.Не се впечатлих никак.
Bodyguard
Филма не е толкова лош, вярно че има доста ефекти които не са реални , но филма е супер.
djesito
От толкова време исках да гледам филма и най-после го изгледах.Оу какво да кажа освен,че му се изкефих максимално.Било то като ефекти,като актьорски състав абе всичко си му беше на мястото поне според мен.Заслужава си...просто това е страхотен филм.

HiLaRy`DuFf{}
Много як филм .. Анджелина е просто страхотна worthy.gif worthy.gif Заклевам се няма такава красива жена shocking.gif worthy.gif
moni_hs
Така и не ми е останало време да го гледам, но мисля да го видя все пак... happy.gif
Devil_Wish
Гледах го и честно да ви кажа, останах разочарована! Не ме грабна нещо....
vess
Абе доста unreal moments...,но общо взето ми хареса,дори мисля,че е як филм
ViruZzZ
Много добър, със сигурност ще се гледа втори, ако не и трети път. Може би точно ефектите и ънриъл нещата ми харесаха страшно много. За сцената в библиотеката направо останах без думи biggrin2.gif и наистина може и само заради Джоли да се гледа или поне задната и гледка 18.gif
Dжydж
Аа невероятен филм. Мога да кажа, че е един от най-хубавите филми тази година. Страхотни ефекти, страхотни актьори.. а и сценарият - не беше нещо банално. wink.gif Бих отишла отново на кино, за да го гледам.. biggrin.gif Аа накрая с тази поничка ме разби.. 18.gif Много добре казано от приятеля му - "You're the man!" biggrin.gif
lemmy
Нечовешкооо!
Добре признавам попринцип не си падам по такъв тип филми, ама тва беше просто..
НЕЧОВЕШКООО!
traiana
Изглежда много готино филмче,ще се дърпа biggrin2.gif ..А и щом Анджелина участва 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.