Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Into the Wild (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
qwe123

Трейлър
Жанр: Приключенски / Биография / Драма
Година: 2007
IMDb , Официален сайт
Режисьор: Sean Penn
Участват: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Vince Vaughn и други.
Ревю: Крис Макендлес е израстнал в богато американско семейство. След завършването на университета, той изпратил писмо на семейстовото си и никой от тях не го чул повече. Решението на младото момче било да се откъсне от материалния живот и да заживее сам в Аляска.
Into the wild е филм, направен по истински случай и е базиран на бестселъра на Jon Krakauer.

Лично мнение: Смятам, че ще е страхотен! Чела съм нещо като преразказ на цялата история и знам какъв е краят, но пак нямам търпение да гледам филма. Изслушах саундтрака в изпълнение на Eddie Vedder вече. Звучи доста добре въпреки че целия е само около половин час. Искам да видя какво е направил Шон Пен като режисьор и също така Емил в една по-сериозна роля от "The girl next door" или "Alpha dog". Очаквам нещо невероятно!
Не успях много добре да разкажа историята, ама пък от трейлъра се разбира за какво става въпрос smile.gif
ThePinkDuck
Чакам го с огромно нетърпение. Шон Пен си знае работата и от рецензиите които съм чела за филма е наистина стойностен. Каста е страшно добър, Емил Хърш и Кристин Стюърт наистина знаят какво правят пред камерата, останалия каст - те имената им сами говорят. Дано ДВДто се появи скоро, че това кото сега има е по зле и от САМ. mrgreen[1].gif
Nasi
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 12 2007, 20:37) *
Дано ДВДто се появи скоро, че това кото сега има е по зле и от САМ. mrgreen[1].gif

в някои случаи и това е опция mrgreen[1].gif. Иначе доста познати имена в каста. Ще гледам задължително, за да видя и Кристин.
Adorkable
Филмът получи две номинации за Златен глобус,и то за музика.
Тези са психично болни,казвам ви.
Иначе филмът е просто...истински и много,много трогващ.Доколкото разбрах е по истински случай.
qwe123
Цитат(Adorkable @ Dec 14 2007, 18:36) *

Ам, какво й има на музиката не успях да разбера? На мен лично доста ми хареса...
Adorkable
Цитат(qwe123 @ Dec 14 2007, 18:46) *
Цитат(Adorkable @ Dec 14 2007, 18:36) *

Ам, какво й има на музиката не успях да разбера? На мен лично доста ми хареса...

Е ,перфектна е,но аз го казвам в смисъл да го номинират за най-добър актьор в главна роля,най-добър режисьор и такива ми ти работи.
Да се надяваме,че поне от Академията ще му дадат заслуженото внимание.

qwe123
Into the Wild:
- Zamunda
- Zamunda (DVD-R)
- ArenaBG
- ArenaBG (DVD-R)

Аз си го изтеглих вече и скоро ще го гледам. Не знам как идържах толкова много време, че чак и до DVD-R smile.gif
divata_airis
Ох, много мразя като стане така - и на тоя филм имам книгата...тцм...Но ината в мен държи първо да я прочете, че тогава да гледа филма...Доколко видях отзивите е доста добър, което не говори добре за мен, защото сега ще трябва да се активизирам в четенето dry.gif ...
Gossip Girl
Гледах го преди няколко дни, изключителен филм! Много се впечатлих от играта на Емил Хърш. Пък и това беше един от малкото толкова дълги филми, които да ми харесат. Освен това има невероятни природни картини. Ролята на Кристен Стюарт е малка, но не мога да я пропусна! Първо, изпя си песните страхотно и второ беше очарователна! 6 от 5 за филма и актьорите!
Hell's angel
Филмът наистина е доста добър. Евала на този човек имал смелостта да тръгне сам на път и да преследва мечтите си. Крис беше страхотна (гласът си е нейн!) - очарователна, талантлива млада актриса. Полс, чети по-бързо книгата, че филма си заслужава гледането.
Шепот и прах'
Един от най-красивите филми, които някога съм гледала..
Перфектен саундтрак.. Слушам албума на Eddie Vedder от два месеца, а филма гледах преди.. две седмици. Сега всички песни звучат различно..
Пича, дето играе главния герои, е.. невееероятен! Супер подходящ за ролята..
Into the wild отива при моите специални.
lemmy
Лелее Емил о0
Лелее оня ден във влака един пич ми разказа за този филм, но не бях запомнила как се казва и чак сега разбрах, че е той ебаси якото, са си го дърпам.. Тва сигурно ще е най-страхотния филм ей така, щом е и с Емил няма начин!

EDIT: Мда снощи го гледах и както и очаквах бях потресена. Тежък филм си е, но невероятен.. Честно да си призная обърнаха ми се възгледите и мечтите за тоя живот доста.. Усещам, че в близките няколко месеца ще обмислям за какво живея и всичко около мен и в мен и тн.. Доста объркана се чувствам да си призная, но това е хубаво.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.