Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Virgin Territory
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
VIRGIN TERRITORY

Sex, Lie and Tradition.

Трейлър
Режисьор: Дейвид Леланд
Сценаристи (WGA): Дейвид Леланд
IMDB , Официален Сайт
Жанр: Драма / Приключенски / Комедия / Романс
Премиера: 06.03.2008
Актьорски състав: Hayden Christensen, Mischa Barton, Christopher Egan, Tim Roth, Silvia Colloca
Ревю: Virgin Territory, тържество на живота в цялата му красота, дава свеж и новаторски поглед към класическия роман на Джовани Бокачио.
През 14 век Флоренция бил град на истински разкош и просперитет, град на изкуства и култура, където хора от всички възрасти се радвали искренно на живота. През 1346 обаче живота поема драстичен обрат. Градът бива нападнат от безмилостна чума позната като „Черната смърт”.
Лоренцо Де Ламберти, невиннен и авантюристичен младеж, се оказва на неправилното място в неправилното време, озовавайки се срещу Гербино Де Ла Рата. Богатството на Де Ла Рата му е осигурило място от двете страни на закона. Част от стремежите му се оказва извършването на едно убийство, а мишената - Лоренцо. Лоренцо успява да се измъкне от Флоренция и да намери подслон като градинар в манастир.
Пампинеа Анастаги е единствената дъщеря на многоуважавано и богато семейство, която в един момент се оказва сама. Гербино Де Ла Рата, който проявява желания и за тялото и за богатството и, най-учтиво заплашва да изплати дълговете на баща и, след което и предлага брак като опция за нея да спаси семейството си от финансов крах. Пампинеа отхвърля предложението като заявява, че е обещана на руски граф, който в момента е на път към Флоренция.
Пампинеа се среща с група нейни приятели и ги убеждава да избягат заедно във вилата и не далече от Флоренция, за да бъдат свидетели на сватбата и с Руския Граф. Бракът ще я спаси и от нежеланото внимание на Гербино и от опасноста от финансов фалит.
На път за вилата Пампинеа и приятелите и преживяват куп приключения. Самата тя бива принудена да се скрие в манастир. Там облечена в дрехи на монахиня – след тайна целувка – тя се влюбва във Лоренцо. Лоренцо също се влюбра в нея, но няма ни най-малка представа коя е авторката на фаталната за сърцето му целувка.
Следват серия от премеждия и комични ситуации. В крайна сметка всички се събират във вилата, а там най-голямото приключението в живота им едва започва...
Модерното виждане на сценариста/режисьор Дейвид Леланд над класическият роман на Джовани Бокачио е стимулираща и еротична история за невинност, любов, секс и вечно приятелство. Приключението на тези приятели през Тусканският пейзаж ги кара да преоткрият живота си на фона на трагедията и опасностите оставили зад гърбът си. Това е вечна история пълна с непочтителност и хумор – богата на страст и сексуалност – притежава уникален поглед и собствен драматичен стил.

Лично мнение: Йей дочакахме официална дата. Не е реално този филм от колко време му се точа. Като изключим Миша Бартън, всичко останало в него изглежда перфектно. Ще ми е много интересно да видя Хейдън Кристенсен в такава идиотска роля, човек ще каже, че чак изглежда щастлив. biggrin2.gif Не се заблуждавайте, филма далече не е екранизация на Декамерон, просто като цяло идеята за историята е заимствана от страхотният роман. Ами освен да чакаме, друго вече не ни остава. mrgreen[1].gif

Nasi
Най-после тема и за този филм, който го чакам от 2 години. Всичко изглежда много добре, има си и минуси- Миша, но ще я преживея. Иначе найстина няма да има много общо с книгата на Бокачо, но това не й цел на филма, така че всичко е на 6. Новият постер е по-добър от руският, и дано датата найстина е 6-ти март.

Хейдън и комедия, задължително трябва да се види.
ladysunshine
От доста врме го чакам тоя филм. Скоро нищо с Миша не съм гледала и мисля, че филма ще е интересен
Enchanted
Филмчето ще е готоно,задължително ще го гледам на голям екран,а относно Миша и аз не съм и почитателка,но ще го преживея,защото сценария си го бива!
vivata123
Изключвайки Миша, филмът ми се струва интересен.. Пък и Хейдън участва wub.gif
marti_89_76
Ха,най-сетне,от много време и аз го чакам този филм.Виждами се интересен. smile.gif smile.gif smile.gif
vasinka_{P}
Този филм го чакам 2 години вече. Супер ми е интересно да видя Хейдън в комедия. С нетърпение чакам да излезе филма, мисля че ще е много интересен.
Tedds
Дано филма да си струва smile.gif ще го гледам задължително.Пък и Хейдън и Миша учаsтват biggrin2.gif дано де справят добре с ролите си 4.gif
Gossip Girl
Ох и аз много го чакам заради Хейдън! Малкото повръщащо нещо Миша Бартън не бих я изтърпяла, ако не беше Хейдън.
Изглежда ми супер забавен филм. Сега искам да си поръчам и Декамерон, защото доколкото чувам коментари е невероятно забавно.
Катeто
Този филм вече го бях забравила,много искам да го гледам,дано да е хубав,а не Много шум за нищо smile.gif Все пак има още три месеца,че и повече да чакаме unsure.gif
Nasi
Хехе, появисе нов трейлър преди няколко дни. След новия постер и сега трейлър. Има раздвижване на нещата, дано скоро обявят и дата.

Който иска да го види ето тук.
ladysunshine
Ооо супер. Мерси за трейлъра, Наси. Много готино изглежда
dEniChka
Охо скоро ще се гледа...когато намеря време dry.gif
Gossip Girl
Цитат(denichka_mnt @ Dec 15 2007, 13:18) *
Охо скоро ще се гледа...когато намеря време dry.gif
Първо чакай да излезе пък после...18.gif

Новия трейлър по не ме кефи, хаха в смисъл музиката. 18.gif Леле, дано наистина най-сетне пуснат датата.
♥Didito♥
Хейдън wub.gif ..то е ясно,че заради него ще го гледам..трейлъра ми хареса..ще бъде..мм забавно 18.gif
нямам търпение да излезе!!!
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Dec 15 2007, 15:20) *
Новия трейлър по не ме кефи, хаха в смисъл музиката. 18.gif Леле, дано наистина най-сетне пуснат датата.

И мен новия трейлър не ми харесва,Жани!
ThePinkDuck
Ето го и самият филм

Virgyn Territory @ arena

Най-накраяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!! Супер качество (логично за DVD Рип)!
FrAgMaKeR
Ех, градинар да си в тоя живот. smile.gif

Филма не е зле, интересен е има много забавни моменти, това което ми направи впечетление е напълно неподходящата музика през по-голямата част от филма.

П.П - Горката крава.. biggrin.gif
ThePinkDuck
В тоя манастир имат страаашна оздравителна програма... за мъже. Ахаха. Очаквах някаква идиотщина, ама това надмина всичките ми... очаквания. Хах. Не е истина. Музиката наистина беше луда и крайно неподходяща, Менделсона ми взе здравето просто. Имах и няколко Стар Уорс Епизод 3 флашбека. Отчето ми е фаворит, беше много луд. Смяла съм се искренно на лафовете и някои от "специалните" моменти във филма. Ох незнам какво да кажа повече, тоя филм тряба да се гледа. Става супер за разпускане и прекрване на 2 страхотни часа. Препоръчвам го с две ръце. mrgreen[1].gif

П.С. Ох да, горката крава! А да не говорим за онзи с "малкия" проблем! 18.gif

П.С. 2 : God works in mysterious ways! 18.gif 16.gif 18.gif
vivata123
Ох, най-накрая го гледах.. mrgreen[1].gif Егати шантавия филм! Хилих му се през цялото време като зелка.. А на Хейдън к'ва яка роля му дали - колко мацки го минаха.. Сигурно му е било много шик. 18.gif
`BruKas`
Има ли го в замунда?
ThePinkDuck
Цитат(`BruKas` @ Feb 5 2008, 09:46) *
Има ли го в замунда?

Има го.
`BruKas`
Мерси много smile.gif
vasinka_{P}
Гледах филма, имах много по големи очаквания dry.gif , иначе става, има забавни моменти. Добре че беше Хайден за да изгледам филма до края biggrin2.gif
vikihill96
Ааа, филмчето беше добро. Очаквах да е някаква пълна простотия с оглед на това колко много го забавиха, но ме опровергаха приятно. Почти през целия филм не спрях да се смея...и да си мечтая да бъда градинар и аз mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...Жалко, че нито съм ням, нито съм глух blush.gif !!! А това с кравата, наистина искрено й съчувствам blush.gif !!!
angel_girl
Онзи ден го изгледах филмчето. Не е лошо въобще. Пък и Миша Бартън ми хареса как играе.
Определено не мога да кажа, че си изгубих времето! 57.gif
Devil^Rose^^
Цитат(vikihill96 @ Feb 6 2008, 21:49) *
...Жалко, че нито съм ням, нито съм глух blush.gif !!!

То и героя на Хейдън не беше ..ама намаза wink.gif
Иначе за филма.. като цяло не останах много доволна. Имаше забавни моменти, но нищо кой знае какво... може би Бартън също ми повлия sleep.gif
Да и всички девойки трябваше да си вдигат роклите до незнам каде си, докато бягат tongue.gif
tedi27
От доста време му се чудя на този филм дали да го гледам....
vikihill96
Цитат(tedi27 @ May 25 2008, 21:50) *
От доста време му се чудя на този филм дали да го гледам....

Ами със сигурност е забавно филмчето, така че поне можеш да започнеш да го гледаш- в крайна сметка, ако не ти хареса винаги можеш да прекратиш гледането. Нали именно това му е хубавото на това да си изтеглиш някой филм mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
secretk
О, Боже, невероятнa глупост, едвa го изтърпях, определено се нaреждa в клaсaциятa ми от тъпи и безмисленин филми.
Не беше смешно, беше трaгично и кaто си помисля, че сa инвестирaли в товa жaлко подобие нa филм, мъкa ми е за дaдените пaри.
Wallker
De La Ratta,you SHIT! biggrin.gifbiggrin.gif
Ice^Ice^Baby
Може и да го гледам ако няма какво друго и само заради актьорите...
Marissa Cooper
Много глупав беше наистина,но заради Миша си струваше да го гледам.
Tedds
Цитат(Marissa Cooper @ Jun 20 2008, 19:06) *

Според мен дори и заради Миша не си струваше да го гледам.Изключитлно скучен и безинтересен филм.Ако не го гледате,няма да изпуснете абсолютно нищо.
Marissa Cooper
Цитат(Tedds @ Jun 20 2008, 20:13) *
Цитат(Marissa Cooper @ Jun 20 2008, 19:06) *

Според мен дори и заради Миша не си струваше да го гледам.Изключитлно скучен и безинтересен филм.Ако не го гледате,няма да изпуснете абсолютно нищо.

Съгласна съм,наистина беше простотия,но Миша я харесвам,заради това гледах..Иначе имаше смях
ThePinkDuck
Мога да кажа само, че дори Миша не успя да развали филма. Истинско удоволствие пред малкия екран... като изключим както май вече казах богомолковидната!
angel_girl
Абе определно книгата на Бокачо е дооста по-скучна. biggrin.gif
Тъй че филам е направо цвете сравнение с нея. Малко са моментитев книгата, които наистина ме разсмиваха... във филма бяха повече. wink.gif
ladysunshine
Пропуснала съм да пиша за този филм biggrin2.gif
На мен ми хареса много филма. Имаше супер смешни моменти, особено с кравата и когато се бяха награбили в гората ("Донатео, какво е това?" 18.gif ). Супер много съм им се смяла на глупостите. Аз харесвам много и Хейдън, и Миша и с тях филма ми хареса още повече.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.