Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel_girl
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
angel_girl
Нищо, че не съм от скоро тука, чак сега си правя представяне... rolleyes.gif

Име:Гергана
Снимка:В галерийката.
Години:15(ама след 2 месеца стават 16... biggrin2.gif )
Тегло:По приблизителни данни 53 кг.
Височинка:Към 1,70. Ама не съм точно сигурна.
Зодия:Акула! biggrin2.gif
Местоживеене:Бургас и морето... laugh.gif
Сем. положение:Свободна.
Прякорче:Такова няма, ама се приемат предложения wink.gif .
Как ми викат накратко( biggrin2.gif ):Чисто и просто Гери.
Музика, филми, книги и т.н.:Е тва го обединих цялото, защото реших, че няма да се впускам в обяснения. Само ще кажа, че слушам, гледам и чета неща от почти всеки стил. Това важи особено за книгите... rolleyes.gif
Сериали:One Tree Hill, Supernatural, Las Vegas, Heroes, Veronika Mars...и прочие. Единствената връзка между всички е, че актьорския състав е адски як(особено мъжката част... rolleyes.gif )
Характер:Ако трябва да го опиша съвсем накратко-непостоянен. По някое време може да ме гледаш на ръба на нервна криза, а след малко да се смея като идиотче laugh.gif!
Хоби:Обичам да се занимавам с музика и танци. Обожавам да гледам филми и да се рова в интернет. Обаче най-голямата ми манийка си остават приятелите ми. blush.gif
Още нещо:Такаммм.... имам женска булонка на 7 годинки(божеее, кога минаха! shocking.gif ). Измислила съм най-новата дума в българския език "пипажно" и само, за да споделя тези 2 неща направих отделна "точка". 18.gif Е нищо, може да попълвам после... rolleyes.gif
K_f_R
аа яко представяне ! А се пак WTF iz пипажно biggrin.gif! иначе глеаш Supernatural koeto polu4ava6 + 10 бонус точки biggrin.gif ем късмет biggrin.gif
ogata
Познавам я от малко време и не лично ... но това не ми пречи да кажа че е :

1. Адски красива
2. Адски красива
3. Адски красива
и най-накрая , но не на последно място

АДСКИ КРАСИВА ... останаха ми очите на монитора и още не са се отлепили biggrin2.gif
hristin4e
както каза ogata, наистина си много красива smile.gif (е аз не съм си залепила очите на монитора, спокойно biggrin.gif)
unvisioble
Добре дошла! rolleyes.gif
jivitu
Ееее тва е мойто Гери bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Много готин човек...късметлийка съм,че я познавам...Много си те обичам,мила
angel_girl
Мерси на всички. happy.gif
Живе, I love you 2! Ама мноооу тe ловкам. emoticon1 (55).gif bigarmhug.gif

A пипажно е прилагатено име, описващ нещо, което може да бъде пипнато. Думата се "роди" докато в свободния една приятелка обясняваше филм с мимики. Тя живето и тя има от там една изцепка, ама сама да си каже... wink.gif
club135
Цитат(jivitu @ Dec 12 2007, 12:53) *
Много си те обичам,мила

Цитат(angel_girl @ Dec 12 2007, 14:38) *
Живе, I love you 2! Ама мноооу тe ловкам. emoticon1 (55).gif bigarmhug.gif

цък?
angel_girl
Не, спокойно. 16.gif

Ама ми е супер добра приятелка. 10.gif
jivitu
Цитат(angel_girl @ Dec 12 2007, 14:38) *
Тя живето и тя има от там една изцепка, ама сама да си каже... wink.gif

Еми казаха ми да кажа прилагателно,което започва с "ис" и моят отговор беше....изотермичен 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif
vasinka_{P}
Много сладко съгражданче, много готин човек, поне с такова впечатление съм останала. Успех biggrin2.gif mrgreen[1].gif
$windle
Не мога да й се нагледам smile.gif
Memoria on Rails
Сладурана smile.gif

club135
Ами така го е написал... какво да направя? mrgreen[1].gif
angel_girl
Мерси на всички за коментарите. smile.gif
И вие сте ми големи сладури всичките! biggrin.gif
Hermes
Ауууууууу.......ууууууууууууууууууууу angel_girl

Цитат
И вие сте ми големи сладури всичките!

и аз ли съм сладур?confused.gifconfused.gif мисля че съм пират... pirate.gif pirate.gif pirate.gif pirate.gif
$windle
Абе хермес, и пиратите си имат своя чар smile.gif
Никол
ако бех лесбийка щехме да си паснеме чудесно!!! mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
jivitu
Цитат(Никол @ Mar 5 2008, 18:25) *
ако бех лесбийка щехме да си паснеме чудесно!!! mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif

Шшшшш я по-спокойно mad.gif ...лесбийка или не Герито си е моя и тва е 10.gif
angel_girl
Малей, аз темата я забравих, ама тва предпоследното ме уби.

Живее, донт уъри, ни са давам толкоз лесно. Само на определени хора. laugh.gif
ogata
Цитат(jivitu @ Mar 6 2008, 07:53) *
Герито си е моя и тва е 10.gif

Ето това може би ще е единственото нещо , което ще ме накара да се сбия с момиче ;P
angel_girl
Ааааа, как ще я биеш Живетоо. Тя ми е толкова крехка и нежнааа.

Абее... май не съм момиче за 1 човек... laugh.gif Тц тц тц... ся да не взема да си вдигна много самочувствието бе ей. laugh.gif
ogata
Цитат(angel_girl @ Mar 24 2008, 22:26) *
Тя ми е толкова крехка и нежнааа.

Ами идеално ... ще я нокаутирам още в първия рунд тогава bounce.gif
angel_girl
Абе, ся ще се караме ли с тебе?! Забранявам да я пипаш и тва е. tongue.gif Няма да има после кой да гушкам. bigarmhug.gif
jivitu
Цитат(ogata @ Apr 3 2008, 10:47) *
Ами идеално ... ще я нокаутирам още в първия рунд тогава bounce.gif

Цитат(angel_girl @ Apr 6 2008, 19:49) *
Абе, ся ще се караме ли с тебе?! Забранявам да я пипаш и тва е. tongue.gif Няма да има после кой да гушкам. bigarmhug.gif

Единия иска да ме бие wacko.gif ...другия да ме гушка rolleyes.gif ....вземете се разберете biggrin2.gif ..аз съм готова за всичко 18.gif 18.gif 18.gif
Dju`to
Ъмм... аз... blush.gif Казано иначе, това е МОЕТО "мило"... за тези, които не са разбрали biggrin2.gif Такам... не съм се представила още, ама ми беше по-наложително да отбележа, че Геринка ми е съкровище и двете с нея ще ходим заедно в Пловдииииииив 3.gif И общо взето... МИЛОООООО ОБИЧАМ ТААААААААААААААААА happy.gif
ogata
Цитат(Dju`to @ Apr 8 2008, 14:57) *
Геринка ми е съкровище и двете с нея ще ходим заедно в Пловдииииииив 3.gif

ЗОМФГ biggrin2.gif ... кога тва ? blush.gif
jivitu
Цитат(ogata @ Apr 16 2008, 20:41) *
ЗОМФГ biggrin2.gif ... кога тва ? blush.gif

Когато аз я пусна biggrin2.gif wink.gif
angel_girl
Пууу, милото хубаво се е разписала тука... laugh.gif
А следващия въпрос е "Кога ще ме пусне Живето?" laugh.gif
LimonkaTa`
Много си готина, незнам по характер, но си много сладка! Ще е хубаво да се запознаем!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.