Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Gossip Girl

Режисьор: Анрдю Адамсън
Година: 2008
Премиера: 16 Май
Трейлър: YouTube, IMDb, Prince Caspian Movie Trailer(препоръчвам ви да гледате тук, защото качеството е много по-добро и екрана е по-голям)
Каст: Лиъм Нийсън, Бен Барнс, Уилиям Моузли, Анна Попълуел, Джорджи Хенли, Скандар Кейнс.
Резюме:
"Принц Каспиан" заварва децата Певънзи, които отново за завлечени в Нарния, хиляда години след предишното им пътуване. Те отново трябва да се смесят с приказните същества в Нарния, опитвайки се да спрат злодей, който узорпира престола на истиския принц на Нарния.

Лично Мнение
:
Като изключителна фенка на Хрониките на Нарния страшно се вълнувам заради тази премиера. Далечко е, но...Трейлъра е страхотен!!
Преди да съм гледала филма няма какво друго да кажа. Оо, само да вметна, че принц Каспиан се го представях много по-детски, а пък той какъв сладур са го избрали.
ludoto_mimi
Току-що разбрах, че ще има още един филм. Този по коя книга ще е? Предишния беше по втората, а аз само нея съм чела + първата, която не е от особено значение. 18.gif
Gossip Girl
Хаха те много разпасано го карат. Тая е 4-тата книга. Сиреч правят филми на четните числа, май. 18.gif Лъвът, вещицата и дрешникът беше 2, ся тая 4.
Ако искаш може да направим сделка. Ти ми мяташ МакДоналдс по ЛС-то, а аз увивам книгите в един кашон и ги хвърлям към Пловдив.
Enchanted
Жани много ме зарадва с това инфо!
Обожавам хрониките на Нарния,красотата на филма беше върха,а книгите са ми любимата поредица,макар и да не съм чела четвъртата все още,но не вярвам да издържа,тъкмо ще имам база за сравнение smile.gif
ThePinkDuck
ТВ версията на филма беше супер. То ТВ версията и на Лъвът, вещицата и дрешникът беше много по-яка от кино версията ама карай. Трейлърът на тази част изглежда по-добър от миналия. Дано тази и 3тата част... която незнам коя книга е да са по-добри от 1вата! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(Gossip Girl @ Dec 11 2007, 17:03) *
Хаха те много разпасано го карат. Тая е 4-тата книга. Сиреч правят филми на четните числа, май. 18.gif Лъвът, вещицата и дрешникът беше 2, ся тая 4.
Ако искаш може да направим сделка. Ти ми мяташ МакДоналдс по ЛС-то, а аз увивам книгите в един кашон и ги хвърлям към Пловдив.

Значи третата я прескачат? Не е ли станало нещо интересно в нея. Имам спомен, че почнах да я чета, ама май беше на английски и я оставих. biggrin2.gif
Добре, ама не отговарям, ако сандвича се смачка по ЛС. 18.gif
vasinka_{P}
Мерси много за инфото, незнаех че ще има още една част, предния филм за Нарния много ми хареса, надявам се и този да е интересен biggrin2.gif
brooke_scott
първия филм беше готин, аз чак ся разбирам 4е ще има още един, ама верно мн тъпо 4е не правят на книгите подре, ами някво разпокъсано 2-4 18.gif
Tedds
Супер,че ще има друго филмче.Първия филм много ме кефи,гледала съм го 4-5 пъти smile.gif Жани мерси много че за темата,иначе едва ли щях да разбера скоро,че ще има нов филм biggrin2.gif
♥Didito♥
Ще има още shocking.gif те така от 2 на 4 wacko.gif .. аз съм гледала ТВ версията на "Лъвът, вещицата и дрешникът",
а кино версията така и не я догледах mrgreen[1].gif .Ще чакам новия филм rolleyes.gif
ViruZzZ
Първия филм беше много як,а от трейлъра за този мога само да очаквам,че ще бъде по-добър от първия ;]
ПП.Не се и съмнявам,че са пропуснали 3 книга,едва я прочетох щях да заспа wacko.gif Иначе аз чакам за 7-та да направят ама явно ще пусна корени 18.gif
Mr. Winchester
Gossip Girl
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian@zamunda.net emoticon1 (119).gif
ludoto_mimi
Ще чакам ДВД-рип. biggrin.gif Иначе нямам търпение да го гледам. Смятам, че ще е много интересен - поне от трейлъра. smile.gif
vikihill96
Мдаа, филма наистина е хубаво направен и си заслужава гледането. Само да не бяха тези шматки дето ще го пуснат по кината след сума си време- егати простотията. За съжаление и по-добро качество нямаше как да изчакам, но пък и не съжалявам - и така успях да се насладя достатъчно на филмчето. Иначе, който иска да го чака с по-хубаво качество или когато излезе на кино- заслужава си mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
sulu
Вчера го гледах много е интересен, много по-добре направен от първата част.Качеството също беше повече от прилично.Но да си призная много се депресирах, не си е работа само напред назад в два свята.И какво беше това накрая, че Питър и тази по-голямата сетсра няма да се връщат повече в Нарниа.Просто не знам, ако го направят така.Разбира се сега много ми се дочетоха книгите, но аз каквато и книга да съм си харесала по филм, никога не мога да си я намеря в тези тъпи софийски книжарници.
Добре че поне ще има още филми.Следващият до колкото знам е 2010.Ма то и като в Хари Потър ще порастнат героите.Те и в тази част, уж 1 година минала, но си личеше че са порастнали с повече.
ЕлС
Много яко филмче 8.gif 13.gif .Песента в края е много яка ако някой знае как се казва да пише. 36_1_41.gif
Никол
Страхотен трейлър!!!При първа възможност ще гледам филма! 4.gif
nelito_91
Този филм задължително ще го гледам. Първия ми хареса и се надявам и този да е добър smile.gif

П.П.: Чела съм две или три книги, но не знам даже кои точно, защото беше отдавна. Ще съм благодарна ако някой ми каже как са подредени книгите, че много искам да ги прочета biggrin2.gif
Gossip Girl
Цитат(nelito_91 @ May 26 2008, 23:10) *
Ще съм благодарна ако някой ми каже как са подредени книгите, че много искам да ги прочета biggrin2.gif

1. Племенникът на Магьосника
2. Лъвът, Вещицата и дрешникът
3. Брий и неговото момче
4. Принц Каспиан
5. Плаването на „Разсъмване“
6. Сребърният стол
7. Последната битка
eragon16
Чел съм книгата, а вчера вечерта се насладих и на филма. Книгата е много детска, свежа и шаренка...докато филма са го променили още в корена. Страшно силен филм, който има някои сцени които яко ще жегнат същността и душата ви. Филмът показва войната за примирие, която често изисква много жертви. Актъорите отново се справиха добре, като съм удивен от Бен Барнс, който лично аз в Звезден прах, не харесах.
dragon_girl
И двете части ми харесаха smile.gif
Ice^Ice^Baby
Кога е по кината? има ли го вече за теглене..Мисля да почакам в киното да го изгледамллКнигите сами мн любими
Ледено_момиче
Филма беше уникален.Тая вечер реших да отида да го гледам на кино и не съжалявам изобщо smile.gif .

П.П. Един от любимите ми 'персонажи' във филма беше мишока 4.gif
PayTon__
Гледах премиерата на кино и съм очарована много интересен и готин филм , страшно много ми хареса , но мисля че 1 част беше по-добра . А Питър е такъв сладур blush.gif
dudenceto
Аз днес ходих да го гледам и ми хареса smile.gif Интересно ми е дали ще се върнат Питър и Сюзън ...
Ледено_момиче
Цитат(dudenceto @ Jul 24 2008, 23:45) *
Аз днес ходих да го гледам и ми хареса smile.gif Интересно ми е дали ще се върнат Питър и Сюзън ...

Щеше да е гот Сюзън да остане при Каспиян... А Питър аз ще го взема biggrin.gif 15.gif
Gossip Girl
Цитат(dudenceto @ Jul 24 2008, 23:45) *
Интересно ми е дали ще се върнат Питър и Сюзън.
Не съм 100% сигурна, защото съм чела книгите отдавна, но мисля, че само Сюзън не се връща.
Ice^Ice^Baby
Всички от семейството са там в последната книга- "Последната битка" А Този филм много ми хареса- много овече от първият.Дори моментите в които се отклоняваха от сюжета на книгата са много сполучливи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.