Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ОТН със 100 епизода!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Страници: 1, 2
Nasi

Съвсем скоро интервюта, снимки и още много изненади.

Видеота: София Буш, Бетъни Джой и Чад Майкъл Мъри.
watch here
brooke_scott
УОУ! напрайха ли 100?! С-р мн се радвам, на снимката вс са мн готини, ся ще гледам видеото, а нямам търпение за още сним4ици smile.gif

Едит мн бяха готини на видеото, сладури...София беше мн сладка и Чад и той... wub.gif ама малко е обърканно самото видео, щот ту пускат един ту друг..dry.gif и все пак явно е голяма работа 100 епизода, смятайте за някоя сапунка тва си е като началото на филма biggrin.gif а при нас са 100 и то повечето са с-р яки, по4ти няма слаб епизод smile.gif
ladysunshine
Суупер smile.gif Много сладка снимка, а като имам време ще изгледам и видеотата
Tedds
Е супер много мерси за инфото Наси smile.gif На снимката всички са много готини,гледах клипчетата и те са готини.Айде честито на ОТХ 100 епизода biggrin2.gif и чакам още пикс rolleyes.gif
Nasi
Ето няколко снимки на Бетъни, които видях аз:

На първата снимка е със съпруга й, Майкъл. От сайта на CW трябва скоро да се появят официални снимки имного интервюта с всички.
Tedds
Бетъни е много-красива rolleyes.gif струва ми се че много се е разхубавила biggrin2.gif
Наси пак 10х
`BruKas`
Супер са всичкиии! мерси много за инфото
Честити сто епизода!!:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Jason_Pain
Цитат(`BruKas` @ Dec 11 2007, 18:40) *

100 епизода! shocking.gif Кога станаха? Много са сладки на снимката wink.gif
CheerFuL-F
Цитат(Jason_Pain @ Dec 11 2007, 20:16) *
Цитат(`BruKas` @ Dec 11 2007, 18:40) *

100 епизода! shocking.gif Кога станаха? Много са сладки на снимката wink.gif

да има още сто иначе снимката наистина е мн сладка smile.gif
Катeто
Оле колко бързо минава времето,кога беше шървия сезон shocking.gif Айеде да им е честито rolleyes.gif а на снимката всички са толкова сладки,някви ухилени happy.gif абе тва е,отх си е номер едно 10.gif
ivoto013
Кой сезон се снима сега???Колко епизоди има втория???Днес гледах серията по канал 1 и беше с много интересен край. wacko.gif
DeSeRt^RoSe
Лелеее 100 епизода biggrin.gif мн мн се радвам ОТХ си ги заслужи.На снимката всички са невероятни и са толкова щастливи направо и на тебе ти става още повече кеф.Страшно мн мн мн ти благодаря за инфото Nasi
ludoto_mimi
Цитат(ivoto013 @ Dec 11 2007, 21:48) *
Кой сезон се снима сега???Колко епизоди има втория???Днес гледах серията по канал 1 и беше с много интересен край. wacko.gif

5 сезон.
Тази вечер даваха последния епизод от 2 сезон.
lopezche
100 епизода ! shocking.gif та кога станаха 100... маллее... все едно вчера съм гледала 1 епизод... малле.. еми да им е честит...

А на снимката и на видеото всички са направо перфектни.. worthy.gif
-=DooMDeviL=-
абе я да питам сам она мен ли ми наси4а клип4ето заредило е на 100% и наси4а на всеки 5 секунди и няма звук
lopezche
Цитат(-=DooMDeviL=- @ Dec 11 2007, 22:55) *
абе я да питам сам она мен ли ми наси4а клип4ето заредило е на 100% и наси4а на всеки 5 секунди и няма звук

Ми... на мен само на места няма звук, а картината е леко размазана, но не насича... unsure.gif shocking.gif blink.gif wacko.gif huh.gif
vasinka_{P}
Много са сладки всичките, не мога да повярвам че станаха 100 епизода. Мерси Наси много за инфото mrgreen[1].gif
Jordan
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 11 2007, 21:52) *
Цитат(ivoto013 @ Dec 11 2007, 21:48) *

5 сезон.
Тази вечер даваха последния епизод от 2 сезон.

похвално, че има поне един, който да го гледа по БНТ 18.gif
Иначе ЧРД на епизодите 10.gif
sladuranka
100 епизода туй си е голяма работа. Дано 100-ния епзод бъде превъзходен. Винаги съм се надявала ОТХ да доживее толкова епизоди. 4part[1].gif ЧРД ОТХ 4part[1].gif .
nowitzki
ЕЕЕ и клипчетата са супер и снимката е мн сладка мерси много Nasi
lkjhgfds
Много се радвам за всички актьори, защото всички са прекрасни и изключително талантливи! Всички от тях израстнаха страшно много и се превърнаха в част от нещо,което остава вечно,завинаги.Цифрата е прекрасна и макар да преувелича бих им пожелала още толкова серии,като най-напред си пожелаем 5ият сезон да е по-добър от всички останали и отново честито на всички трихилци от мен- 100ят епизод!!!!! 4.gif
n3v3r4o
Те ша станат и 1000 ,и 10000 smile.gif Дързост и Красота happy.gif
brooke_scott
Цитат(n3v3r4o @ Dec 13 2007, 20:58) *

май за жалост натам отивам, към Дързост и Красота де, поне сюжета mad.gif
Катeто
Цитат(brooke_scott @ Dec 13 2007, 21:42) *
Цитат(n3v3r4o @ Dec 13 2007, 20:58) *

май за жалост натам отивам, към Дързост и Красота де, поне сюжета mad.gif

да и аз така мисля,да се надяваме,че няма да го разводнят както за съжаление направиха с Анатомията sad.gif
DesiTo
One Tree Hill - 100th Episode Red Carpet
Катeто
Деси,мерси за клипчето,много са сладки и усмихнати rolleyes.gif

brooke_scott
мерси за клип4ето, Деси, мн е яко, всички са прекрасни smile.gif жалко само 4е няма София sad.gif
DesiTo
One Tree Hill 100th Episode Party

Още снимки тук

One Tree Hill - Red Carpet - Dresses and Dates

One Tree Hill - Season 5 - New Characters on the Red Carpet
brooke_scott
Деси, мерси от кога 4акам smile.gif
Катeто
Деси,мерси много rolleyes.gif Ама всички много яко се бяха барнали worthy.gif Особено Хилари и София ми останаха в очите,а Лукас и Нейт стават все по-сладки в сравнение с 4ти сезон 10.gif

DesiTo
Joe Manginello with the cast:

credit: One Tree Hill Blog
brooke_scott
мерси за снимките Деси, вси4ки изглеждат супер, а София е неотразима както винаги biggrin.gif
ladysunshine
Супер снимки smile.gif Всики са много готини
brooke_scott
абе тоя Joe Manginello ми прили4а на някого, ама на кого?
ladysunshine
Ами на мен ми прилиа малко на Кевин Федърлайн, но с 10 год по стар mrgreen[1].gif
brooke_scott

нем, на някой готин ми напомня, някой дето харесвам, ама нз кой 18.gif със сиг това изклю4ва Кей Фед
Катeто
Мерси за клипчето Деси и песничката на фон,големи сладури и повечето май искат почивка,обаче не може biggrin2.gif
brooke_scott
18.gif кви работи искат за Коледа, от рода на сън и време със семейството, или още една година ОТХ biggrin.gif забавно е клип4ето

ПП: All I Want For Xmas is Jensen Ackles (някой да иска да ми го донесе biggrin.gif)
Катeто
Не само те искат още една година ОТХ и ние искаме,обаче с по-готин сценарий wink.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 22 2007, 11:02) *
Не само те искат още една година ОТХ и ние искаме,обаче с по-готин сценарий wink.gif

ми то ние тая няма да полу4им готин сценарий, така 4е каква е вероятноста следващия евентуален сезон, вобще да става за нещо dry.gif
nadezhda_had

Катeто
Наде,мерси много за снимките,много са сладки всички,обаче на мен най-голямо впечатление ми направи тортата-сигурно е била много вкусна unsure.gif biggrin2.gif
jivitu
Тук има още снимки....Малко е лошо качеството,но само това намерих smile.gif
brooke_scott
мерси за снимките моми4ета! smile.gif роклята на София е мн яка rolleyes.gif mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
http://youtube.com/watch?v=n3clAz3vnJ0 - Клипче на София E! News behind the scenes of OTH
VeRonICa^^
Клипчето е много сладко smile.gif ,мерси Теди (ако може да така да ти казвам smile.gif )
*BringMeToLife*
Супер са и снимките и клипчетата .. Благодаря на всички "виновни" за това worthy.gif Така..сега забелязвам,че цвета на косата на Хейли е същия като на майка ми =) Лукас..по-симпатичен ми е сега с тази новата прическа..Пейтън си е лъчезарна както винаги..Брукк е неотразима,много ми харесва,баба Деби и тя е добре и така като видях и Дан го имаше на една снимка .. sick1.gif .. Иначе от новите персонажи..нито Линдзи,нито Кари .. могат да стъпят на пръста на Брук,Пейтън или Хейли..не ми харесват dry.gif Пак 10х на момичетата дали тези прекрасни видеа и снимки bigarmhug.gif
cherub
благодаря много за снимките и за инфо-то
LimonkaTa`
Цели 100 епизода ... това си юбилей 1 (4).gif 1 (4).gif
На снимката наиситна са много хубави ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.