Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Създай своят герой
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
sladuranka
http://www.nbc.com/Heroes/create_your_hero/

NBC дава възможност на феновете на "Герои" да създадат нов герой, който да бъде включен в следващият сезон на сериала. Гласуването е неограничено. Остава само да се забавлявате biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .

П.С. Сори за краткото описание, ама не се сетих какво повече да напиша blush.gif .
K_f_R
ако ми създадат героя ви обещавам да дам афтограф 8-)
ViruZzZ
Е т'фа е единственото нещо дето не харесвам на Heroes няма да земат да си оправат главните герои,а тъпкат нови и нови dry.gif И зак'фо им беше Алехандро във втори сезон (мое да съм му объркал името,ама това е от голямата заинтересованост wink.gif ) Да земе накрая Сайлър да го убие,нито разкриха някаква негова тайна нито нищо,само където се оказа,че сестра му е убила жена като е видяла,че тя му изневерява.Никакво действие нямаше тоя герой,освен,че накрая научи англииския ама то беше за нищо,'щото Сайлър го уби 18.gif
По темата аз гласувах за 1.-Exact Revenge
2.-Evil
3.-Effects speed of people
Ама то явно няма да има повече лоши герои,сигурно един Сайлър им стига срещу 15 добри героя dry.gif
ЕДИТ:
Цитат

Mоже ли да попитам какъв ти е героя rolleyes.gif
ВаФлА... o.O
Оле оле оле искам и аз искам и аз :о
K_f_R
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 23:16) *
Е т'фа е единственото нещо дето не харесвам на Heroes няма да земат да си оправат главните герои,а тъпкат нови и нови dry.gif И зак'фо им беше Алехандро във втори сезон (мое да съм му объркал името,ама това е от голямата заинтересованост wink.gif ) Да земе накрая Сайлър да го убие,нито разкриха някаква негова тайна нито нищо,само където се оказа,че сестра му е убила жена като е видяла,че тя му изневерява.Никакво действие нямаше тоя герой,освен,че накрая научи англииския ама то беше за нищо,'щото Сайлър го уби 18.gif
По темата аз гласувах за 1.-Exact Revenge
2.-Evil
3.-Effects speed of people
Ама то явно няма да има повече лоши герои,сигурно един Сайлър им стига срещу 15 добри героя dry.gif
ЕДИТ:
Цитат

Mоже ли да попитам какъв ти е героя rolleyes.gif

зъл търсещ отмъщение с телекинеза biggrin.gif
Titan
ЕЕЕ тфа е бааахти простотията... аз мислих, че ще си пишем описание на геройте и т.н. то ми дали 3 възможности и ходи избирай...
Fairina
Цитат
ЕЕЕ тфа е бааахти простотията... аз мислих, че ще си пишем описание на геройте и т.н. то ми дали 3 възможности и ходи избирай...

Именно! Аз като гледам какви безкрайно "оригинални" избори са включили, направо ме е страх да не вземат наистинат да го вмъкнат тоя герой wqd.gif 5.gif
pinko_z
Е хайде бе още един 15.gif герой няма да е в повече tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.