Enchanted
Dec 9 2007, 16:30
**********************************Година:2007Линк:тукЖанрoве:Комедия, Фентъзи, Приключенски, РомантиченРежисьор:Кевин ЛимаСценарист:Бил Кели
В ролите:Ейми Адамс, Патрик Демпси, Джеймс Марсдън, Сюзан СарандънOписание:Класическа вълшебна приказка на Disney се среща със съвременна игрална романтична комедия.
Със звезден актьорски състав филмът проследява историята на красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс), след като зла кралица (Сюзан Сарандън) я изгонва от нейната вълшебна, музикална анимирана родина и тя се оказва сред суровата реалност на днешния Манхатън.
Шокирана от тази странна и нова за нея околна среда, в която няма "и живели дълго и щастливо", Жизел се лута хаотично из реалния свят и отчаяно се нуждае от магия.
Но когато започва да се влюбва в очарователно несъвършения бракоразводен адвокат (Патрик Демпси), който й се е притекъл на помощ - въпреки, че знае че тя е обещана на съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън) - Жизел трябва да реши: ще може ли едно приказно схващане за романтиката да оцелее в реалния свят?**********************************
hristin4e
Dec 9 2007, 19:08
трябва да е сладко филмчето, е надявам се
vasinka_{P}
Dec 9 2007, 20:42
Имам големи очаквания за това филмче, мисля че ще е много интересно, а актьорския състав е много добър
ladysunshine
Dec 10 2007, 13:15
И аз се каня да го гледам. Филмчетата на Дисни са много хубави, а пък и Патрик все пак не е за изпускане

И щом Мегито каза, че е готин-ще се гледа няма как
brooke_scott
Dec 10 2007, 13:19
Цитат(ladysunshine @ Dec 10 2007, 13:15)

И аз се каня да го гледам. Филмчетата на Дисни са много хубави, а пък и Патрик все пак не е за изпускане

И щом Мегито каза, че е готин-ще се гледа няма как

само да не те чуе илина, че жива ще те изяде(той нали си е нейн
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
) иначе и аз доколкото знам от Мегс филма е хубав, ама нз кога ще ми остане време за него

Оооо сега виждам че и Джеймс Марсдън играе, той беше готин
Enchanted
Dec 10 2007, 16:34
Да,филмчето е върха,за тези,който си падат по "приказни" историй в реално време ще им хареса,а аз съм една от тях!
hristin4e
Dec 15 2007, 20:31
филмът е просто супер!

толкова много се смях, че мисля като излезе в добро качество пак да го свалям! Уникално як е + това до сега не бях гледала такъв филм
/с "вълшебното огледало" (телевизора) направо щях да се разрева от смях

и тая катерица горката...

/
Добре, че направи темичка за филма
VeRonICa^^
Dec 16 2007, 15:02
В момента си го тегля =) , смятам ,че ще е много смешен и интересен филм =)=)=)=)=)=)
♥Didito♥
Dec 16 2007, 23:54
Искам да го гледам..
,но все не намирам време..ноо като ми остане за цял един филм това ще е първия.. все пак искам да видя Патрикчо
rali4kata
Dec 21 2007, 19:48
Има ли някъде суб?
Mr. Winchester
Dec 23 2007, 11:18
и аз ще го гледам филма ама да излезе по добро ка4ество поне DVDSCR
П.П.: Относно субс няма
Mr. Winchester
Dec 26 2007, 10:27
ПП вече субовете са на лице
тук
rali4kata
Jan 12 2008, 16:49
Страхотен филм.Останах доволна от Патрик Демпси.
Mr. Winchester
Jan 13 2008, 21:01
Enchanted@Zamunda.NET това е релийза - TS.DivX-THS. Не е много добър, ама пък е по-добре от CAM.
Филмчето е много хубаво. Страшно много ми хареса. Романтичен. Жизел отначало леко странна, на многооо забавно. Много ми хареса.
nelito0o0
Mar 4 2008, 14:53
divata_airis
Mar 4 2008, 15:56
Аз вчера го гледах и ми хареса...в сми те принципно комедиите си падат леко безсмислени, но тая ми хареса, щото пак бях наблегнали на факта, че приказките не са просто измислица и че чудесата се случват...Хората имат нужда да вярват в подобни неща, иначе верно света около ще си бъде без "..и заживели щастливо". Може и да не са, ама поне според мен е готино да вярваш. Затова обичам такива филми, защото те карат повярваш , колкото и абсурдно да звучи.
vasinka_{P}
Mar 4 2008, 22:27
Филмчето е невероятно, гледах го преди седмица и много му се зарадвах. Обичам такива филмчета които те карат да вярваш че чудеса се случват и наистина има "...и заживели щастливо"
Accepted
Mar 4 2008, 22:31
Ъм филмчето не е лошо,гледах го,но лично на мен много не ми допадна.
never_mind
Mar 4 2008, 22:33
Ужасно тъп... сам никога не бих седнал да го гледам... единственото свястно нещо беше катерицата..
The_Man_Of_Steel
Mar 5 2008, 18:04
Ами аз дълго време чаках да излезе по добро качество и сега като го гледах и ми хареса

добро е, как от анимирания свят (Андалазия или не знам кво беше) отиват в реалния то затва пишеше и на обложката че се сблъскват реалния и анимирания свят
Chefata
Mar 8 2008, 12:41
Е това филмче много радва много е добро
ludoto_mimi
Mar 10 2008, 01:44
Хаха, току-що го гледах. Тоя филм беше прекалено лигав даже и за моите разбирания. Как мразя, когато всички пеят.
mimsity666
Mar 15 2008, 15:05
Уникално филмче...Радва..
Разтоварващо филмче,скоро го гледах и много ми хареса
Схощи го гледах - нещо като Снежанка, но ги няма джуджетата

. Иначе готин филм с щастлив край(happy end).
The_Man_Of_Steel
Apr 1 2008, 15:37
На мен ми се щеше Жизел да се събере накрая с Джеймс Марсдън(забраих му персонажа затва казвам хис риал нейм). Иначе филма е супер,-разтоварващ,за убиване на време става:).НайЯкото беше катериццата а оня дебелия дето искаше да я опържи/опече..пф тъпак за кво изобщо стаНа добър..а вещицата (майката/мащеха на оня-вещица и викам) беше мн яка в реалния свят когато стана като бабичка...набръчкана
nelito_91
Apr 8 2008, 00:31
Гледах филма вчера. Не е лош, но не е и нищо особено

Не ме впечатлили особено...очаквах да е нещо по-интересно.
Като сюжет не е нищо особено, но аз мнооого се посмях.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.