Име: Вяра
Години: 15г.
Тегло: 49кг
Височина: 167см.
Очи: кафеви, но може и със сини да ме видите
Коса: ами по принцип е кестенява, сега нз точно ква, на места е по светла
Зодия: Скорпион
Местожителство: Разград
Семейно положение: ами заета, ама не съвсем
Прякор: V
Работа: ами иска ми се.... ама за сега съм забита в даскало
Как ми викат: V, Вер, Вери, Верче
Слушам: ами зависи от настроението, но почти вс (никога чалга) - метъл само като пийна
Любими филми: Never Back Down, The Butterfly Effect, The Hitcher, House of Wax, Pirates of the Caribbean1,2,3, the Lord of the Rings1,2,3, Step up, Dude where's my car
Любими сериали: SUPERNATURAL One Tree HiLL(or half of it), [/i] 90210, True Blood, LOST, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Prison Break[i](not anymore
Хоби: ми понякога рисувам или правя аватарчета, а иначе слушам музика или гледам филм4ета, пиша във форума :Р a да тормозя С, като й говоря за Dean/Jensen/Supernatural
Книга: До скоро мислех, че няма по-прекрасна книга от Twilight; че това ще е книгата, която ще ме трогне най-много, ще се докосне най-много до сърцето ми; ще бъде книгата, на която съм плакала най-много; че любовта на Бела и Едуард ще е най-красивата и силна любов, която може да съществува, ... но се оказа, че грешах! Има книга, която беше по-прекрасна, която ме трогна повече, която не само се докосна до мен, но сякаш влезе в мен, на която не можах да спра да плача! Книга, в която любовта беше много по-силна и красива. Книга, която се основава изцяло на любовта. Чиста любов, споделена любов, несподелена любов, сестринска любов, страстна любов.... накрая остава просто Любов. Любов с главно "Л". Не мислех, че има такава книга, докато не прочетох "The Host"!
Обичам: Jensen, семейството си, вс frs, да рисувам, сладко, хъскита
Мразя: да ми е скучно, да нямам достъп до комп, математиката, когато някой ми се отваря, когато някой се ебава с хората, които обичам или мои приятели...
П.П. Ицо, надявам се вече си доволен