Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: brooke_scott
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
brooke_scott

Име: Вяра
Години: 15г.
Тегло: 49кг
Височина: 167см.
Очи: кафеви, но може и със сини да ме видите
Коса: ами по принцип е кестенява, сега нз точно ква, на места е по светла mrgreen[1].gif а иначе е не е нито къдрава, нито права, което мн ме нерви понякога
Зодия: Скорпион 10.gif
Местожителство: Разград
Семейно положение: ами заета, ама не съвсем biggrin2.gif 16.gif
Прякор: V
Работа: ами иска ми се.... ама за сега съм забита в даскало
Как ми викат: V, Вер, Вери, Верче 9.gif
Слушам: ами зависи от настроението, но почти вс (никога чалга) - метъл само като пийна 15.gif biggrin.gif
Любими филми: Never Back Down, The Butterfly Effect, The Hitcher, House of Wax, Pirates of the Caribbean1,2,3, the Lord of the Rings1,2,3, Step up, Dude where's my car 18.gif , Stay Alive, Just Married и мн мн др.
Любими сериали: SUPERNATURAL One Tree HiLL(or half of it), [/i] 90210, True Blood, LOST, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Prison Break[i](not anymore dry.gif ), O.C. и др.
Хоби: ми понякога рисувам или правя аватарчета, а иначе слушам музика или гледам филм4ета, пиша във форума :Р a да тормозя С, като й говоря за Dean/Jensen/Supernatural biggrin2.gif
Книга: До скоро мислех, че няма по-прекрасна книга от Twilight; че това ще е книгата, която ще ме трогне най-много, ще се докосне най-много до сърцето ми; ще бъде книгата, на която съм плакала най-много; че любовта на Бела и Едуард ще е най-красивата и силна любов, която може да съществува, ... но се оказа, че грешах! Има книга, която беше по-прекрасна, която ме трогна повече, която не само се докосна до мен, но сякаш влезе в мен, на която не можах да спра да плача! Книга, в която любовта беше много по-силна и красива. Книга, която се основава изцяло на любовта. Чиста любов, споделена любов, несподелена любов, сестринска любов, страстна любов.... накрая остава просто Любов. Любов с главно "Л". Не мислех, че има такава книга, докато не прочетох "The Host"! worthy.gif Убедих се, че Стефани Майър е любимия ми автор, въпреки издънката. Неповторима е, също като книгите си!
Обичам: Jensen, семейството си, вс frs, да рисувам, сладко, хъскита mrgreen[1].gif....
Мразя: да ми е скучно, да нямам достъп до комп, математиката, когато някой ми се отваря, когато някой се ебава с хората, които обичам или мои приятели...

П.П. Ицо, надявам се вече си доволен mrgreen[1].gif малко със закъснение, ама я има 10.gif
ladysunshine
Ааа темичка за теб. Бравос smile.gif Не мога да се сдържа да не съм първа да драсна нещо за теб 10.gif Вер ( 18.gif ) си е супер, така че който още не се е запознал с нея да действа. Обичам те bigarmhug.gif
Цитат(brooke_scott @ Dec 9 2007, 11:59) *
a да тормозя С, като й говоря за Dean/Jennsen/Supernatural biggrin2.gif

Хахах знам аз, че това ти е любимото занимание

П.П. Абе вие да не си помислите, че В е добро същество. Изглежда миличка, ама не е... 18.gif Базикам се ес7
[dEs]
Много си ми симпатична. А и щом си скорпион, значи си си пекана и няма какво да се каже повече. А пък и от една област сме.
brooke_scott
хехехе С, знаех си че ще ме издадеш tongue.gif, мерси за комент4ето ина4е bigarmhug.gif
desitoo_91, мерси и на теб
ladysunshine
Обичам: .... хъскита

Eто ти едно поздравче относно това. Току 6то я намерих
ViruZzZ
rolleyes.gif Как да не съм доволен rolleyes.gif Много стабилен човек,беше първия с който се запознах в тоя форум biggrin2.gif Прай много яки аватарчета 10.gif и както се вижда от снимката е и много симпатична happy.gif
ПП.По добре късно отколкото никога 15.gif
Tedds
Вяра супер готина си 10.gif Винаги когато сме си писали ми е било много приятно. smile.gif Продължавай все така 4.gif
`BruKas`
Не те познавам лично но ми изглеждаш страхотна като ти гледам коментарите и като цяло ! :)ПОЗДРАВИИ smile.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 9 2007, 12:33) *
Обичам: .... хъскита

Eто ти едно поздравче относно това. Току 6то я намерих

мерси С, мн е сладичко rolleyes.gif как искам едно такова вкъщи за коледа....

Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 12:38) *
rolleyes.gif Как да не съм доволен rolleyes.gif Много стабилен човек,беше първия с който се запознах в тоя форум biggrin2.gif Прай много яки аватарчета 10.gif и както се вижда от снимката е и много симпатична happy.gif
ПП.По добре късно отколкото никога 15.gif

хехехе, мерси blush.gif

Теди, `BruKas` и на вас мн мерси biggrin2.gif
Катeто
Много симпатична и сладика ми изглеждаш,поздравчета за представянето и много успехчета happy.gif
Enchanted
Вери ми е любимата форумка,страхотен човек...браво за темичката,найстина трябваше по-раничко да я направиш.... smile.gif
Ахх този Дийн крадец на сърца-не го е срам biggrin2.gif ,пожелавам ти последното ти желание от списъка(а може и единственото) да се намира под елхата на 26 Декември blush.gif
brooke_scott
Кате,(ако не е проблем) мерси smile.gif
Мегс, хехехе мерси за пожеланието, надявам се да се сбъдне, макар че С, ако ни 4уе ще има да върти о4и 2 4аса biggrin.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Dec 9 2007, 18:46) *
Мегс, хехехе мерси за пожеланието, надявам се да се сбъдне, макар че С, ако ни 4уе ще има да върти о4и 2 4аса biggrin.gif

Вери,дано не е толкова дълго ...нека тя да си каже biggrin2.gif
Катeто

разбира се,че може,даже ми е много по-приятно да се обръщаме с имената си happy.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 9 2007, 18:52) *

разбира се,че може,даже ми е много по-приятно да се обръщаме с имената си happy.gif

ок, тогава супер biggrin2.gif
n3v3r4o
Кви сте сладури сичките happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
didssy
здравей V smile.gif радвам се че сме си пописали, надявам се и в бъдеще да го правим smile.gif имаме една обща страст - ДИЙН УИНЧЕСТЪР 5daga[1].gif надявам се заедно да го пресдледвамне за автографи някой ден 15.gif нема се измъкне човека smile.gif като цяло не те познавам много добре, но ми се струваш забавен и весел човек smile.gif
hristin4e
ооо я кой виждам Хилари зад теб на плакатче tongue.gif /колко съм наблюдателна само huh.gif /

Голяма си сладурана, само добри впечатления си ми направила до сега wink.gif
brooke_scott
Цитат(didssy @ Dec 9 2007, 20:16) *
здравей V smile.gif радвам се че сме си пописали, надявам се и в бъдеще да го правим smile.gif имаме една обща страст - ДИЙН УИНЧЕСТЪР 5daga[1].gif надявам се заедно да го пресдледвамне за автографи някой ден 15.gif нема се измъкне човека smile.gif като цяло не те познавам много добре, но ми се струваш забавен и весел човек smile.gif

да, ми аз съм навита да ходим да преследваме Jensen4о,няма лощо biggrin2.gif е разбира се ако той сам не дойде при нас rolleyes.gif

Цитат(hristin4e @ Dec 9 2007, 21:58) *
ооо я кой виждам Хилари зад теб на плакатче tongue.gif /колко съм наблюдателна само huh.gif /

Голяма си сладурана, само добри впечатления си ми направила до сега wink.gif

хехехе верно че си мн наблюдателна, аз сама не бях обърнала внимание че се вижда biggrin2.gif

мерси на всички за kоментар4етата blush.gif
brooke_scott
ето малко снимки нови4ки, за тези на които им се гледа wink.gif бтв с права коса съм и мн си се кефя biggrin.gif

1 2

а тия са от Нова Година wink.gif

3 4 5 ---> на тази съм с брат ми 6 ----> на тази с майка ми smile.gif
Tedds
Вяра,много сладки снимки си слжила smile.gif)) Брат ти е голям сладур,нищо,че малките ни вбесяват biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 3 2008, 22:16) *

Вяра,много сладки снимки си слжила smile.gif)) Брат ти е голям сладур,нищо,че малките ни вбесяват biggrin2.gif

хехе мерси Теди, радвам се 4е те кефи брат ми, а те 4е ни вбесяват вбесяват ни и то доста 4есто, ама бързо ни минава wink.gif
vasinka_{P}
Голяма сладурана, много миличко момиче с винаги готини постове и профили, много ме кефиш, продължавай в същия дух mrgreen[1].gif biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(vasinka_{P} @ Jan 4 2008, 03:05) *
Голяма сладурана, много миличко момиче с винаги готини постове и профили, много ме кефиш, продължавай в същия дух mrgreen[1].gif biggrin2.gif

мерси smile.gif не се познаваме мн добре, но съм останала само с добри впе4атления от теб happy.gif
didssy
Ей, голяма си сладурана, мил човек и услужлив 4.gif А щом харесваш и джейсънчо, начи си мой човек bigarmhug.gif
brooke_scott
мерси Дидси smile.gif
divata_airis
Хе, хе мойта зодия си...супер и си от Рз...където мине не мине се метна...По същество обаче...кефиш, още помня че ми помогна за книгата на госипа 8.gif
susito
охооо какво виждам аз...Хилари зад тебе =) (току що видя коментарите от преди и видях също,че не само аз съм наблюдателна biggrin.gif ).Вяра голяма си сладурана...е то от снимката си личи!Приятно е да се контактува с теб.Още помня(не че беше отдавна де),като ми помогна със Супернейчъръл...мерси пак smile.gif
brooke_scott
мерси Сус, divata_airis smile.gif biggrin.gif абе вие ме изкарахте мн добри4ка бе, което май не е съвсем така biggrin.gif но мн се радвам 4е се познаваме и 4е сте останали с добри впе4атлени, с каквито и аз от вас две4ките smile.gif
Enchanted
Вери,кога не си била добричка 18.gif
Не се здържах да го напиша,а иначе относно комиксчето днес имам нови приключения за описване happy.gif
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Jan 10 2008, 15:17) *
Вери,кога не си била добричка 18.gif
Не се здържах да го напиша,а иначе относно комиксчето днес имам нови приключения за описване happy.gif

щом казваш biggrin2.gif а за приклю4енията и за комикса съм готова винаги wink.gif
VeRonICa^^
Един от най-милите и добри хора,които познавам rolleyes.gif .Много готина,мила,супер човек smile.gif .Супер много си прилича с Брук и по характер и по външен вид 3.gif .Страхотна приятелка worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Много късмет и bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*BringMeToLife*
Незнам що ама по нещо си приличаме .. може би защото и 2те мразим Рейчъл или ддз =) Много си сладка и мила ;] Продължавай в същия дух tongue.gif ии тийм Анти-Рейчъл ;]] Само Отх и Бягство от затвора happy.gif
brooke_scott
Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 10 2008, 17:01) *
Един от най-милите и добри хора,които познавам rolleyes.gif .Много готина,мила,супер човек smile.gif .Супер много си прилича с Брук и по характер и по външен вид 3.gif .Страхотна приятелка worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Много късмет и bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

лол, мерси мн за всичко, което каза blush.gif и сравнението с Брук biggrin2.gif Luv Ya, Кате emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif всичко това въжи и за теб happy.gif

Цитат(*BringMeToLife* @ Jan 11 2008, 23:58) *
Незнам що ама по нещо си приличаме .. може би защото и 2те мразим Рейчъл или ддз =) Много си сладка и мила ;] Продължавай в същия дух tongue.gif ии тийм Анти-Рейчъл ;]] Само Отх и Бягство от затвора happy.gif

мерси и на теб, ти си знаеш за Анти-Рейчъл 4е те подкрепям 100000000% mrgreen[1].gif може да си направим клуб happy.gif
Morska~Vu6ka
Сладурана biggrin2.gif

♥Didito♥
Вяра ти си страхотно момиче и наистина си много добра и винаги си готова да помогнеш smile.gif Спомням си като бях зле с фотошопа как ми помогна. Супер си! Отдавна не сме си писали ама и за това има време happy.gif Много си сладка, а и си Брукас, малко останахме sad.gif Успехи и занапред bigarmhug.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Jan 18 2008, 11:16) *
Вяра ти си страхотно момиче и наистина си много добра и винаги си готова да помогнеш smile.gif Спомням си като бях зле с фотошопа как ми помогна. Супер си! Отдавна не сме си писали ама и за това има време happy.gif Много си сладка, а и си Брукас, малко останахме sad.gif Успехи и занапред bigarmhug.gif

мерси Диди bigarmhug.gif за теб винаги всичко wink.gif наистина като се замисля отдавна не сме си писали, но се надявам скоро да се засе4ем в скайп mrgreen[1].gif Brucas 4EVER!!!! wub.gif wub.gif wub.gif няма зна4ение колко сме на брой, важното е да си ги обичаме все толкова винаги 10.gif
Zorfitoo0
Здравейте! Ами искам да се запознаем, понеже аз не съм много отдавна в този форум и не съм си писала с вас/в скайп и др./ и ще ми е мн приятно ако си чатим. Та ако някой иска да ме види направо ще дам адреса: htpp://imulse.bg/z0rInCeTo/ А колкото до Верито..много си сладка и много хубави снимчици ;]

П.С.-Нещо линка се прецака и не става с директно щракване. Сори!
djesito
Ооо В е найстина безкрайно мил и добър човек...на мен лично ми е помагала толкова много пъти,че направо срам ме хваща като се сетя за какви простотии съм я питала (за photoshopa).Найстина е много мила и винаги когато може помага.Де де имаше повече хора,като теб.Найстина много си яка,много позитивен и слънчев човек,мога да го кажа,въпреки че не те познавам супер добре.А щях да забравя най важното правиш страхотни неща с photoshopa,а и освен това си БРУКАС ФЕН. bigarmhug.gif
kashlakov
Цитат(brooke_scott @ Dec 9 2007, 12:59) *
Любими сериали: SUPERNATURAL

За това те признавам. smile.gif
brooke_scott
10х на всички happy.gif

Джеси, знаеш, че на мен не ми тежи даме питаш, даже ми е приятно да хелпвам с квото мога, така че не се притеснявай да питаш (аз постоянно ти го повтарям де, но се надявам най-накрая да спреш да се срамуваш wink.gif )
brooke_scott
ето за С специално малко снимки от морето на мен и Мегс happy.gif

на някои сме доста мокри, но кво да праиш нямахме късмет с дъжда :[ V&M1, V&M2, V&M3, V&M4, V&M5,
Megs, V1, V2
(тва куче беше мн сладко, но така и не застана за снимката biggrin2.gif ), V3, V4

ZuZka yeah
С теб сме имали известни пререкания, но това не пречи шапката ти да ме радва! 0106[1].gif
~RoRyYy~
Mн сладинки пикчета-еххх моретууу...
traiana
Не сме си писали,но ми изглеждаш готин човек!Много хубави снимки от морето,кучето наистина е сладко както и ти rolleyes.gif ..Само успехи! 4.gif ..
brooke_scott
10х на всички, радвам се, че ви кефят снимките, но то сиг е заради Мегс biggrin2.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Oct 7 2008, 15:53) *
10х на всички, радвам се, че ви кефят снимките, но то сиг е заради Мегс biggrin2.gif

biggrin2.gif Защо пък заради мен..цц..
хайде нямам търпение да ти дойда на гости за нови снимчици,с който да радваме хората smile.gif
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Oct 9 2008, 15:24) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 7 2008, 15:53) *

biggrin2.gif Защо пък заради мен..цц..
хайде нямам търпение да ти дойда на гости за нови снимчици,с който да радваме хората smile.gif

Ем айде де, чакам те 10.gif За жалост още ми се струва далеч... sad.gif

ПП: заради теб, защото си голям сладур, а аз не излизам добре на снимки x]
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Oct 10 2008, 16:01) *
ПП: заради теб, защото си голям сладур, а аз не излизам добре на снимки x]

Oправдания В.. biggrin2.gif бз се,разбира се!
Ами да далечно е,но сама знаеш,че времето бързо минава ...което ме подсеща,че мисля,че ще съм ти на гости по време на любимия ми празник-Хелолин,та сега въпроса ми..ти мислиш ли да празнуваш и ако е да как ще се 'маскираш' ?
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Oct 10 2008, 17:01) *
...а аз не излизам добре на снимки x]

Mмм, дали !? Не всички мислят така :/ xD Няя нужда да ти казвам каква си поради простата причина, че си знаеш всичко, май :? .. *ме4ка*
EДИТ: Не ти бях прочел представянето, 'щото си мислех, че е същото , за което се извинявам blush.gif Иначе наистина е мн хубаво, някога да съм оставал недоволен от тебе ? 9.gif luff ya *ме4ка*
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.