Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ViruZzZ
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ViruZzZ

Име:Христо
"На галено":Ицо,Крис,Китсу и т'фа са май unsure.gif
Години:16 години без 7 дни XD
Височина:184 ррр XD
Зодия:Рак (mm)
Oчи:Кафяви
Местожителство:Монтана
Работа:Учениk / цяло лято ваканция ррр 15.gif /
Семейно положение: Завързан за кревата sad.gif
Домашни любимци:Та от 56 рибки и един хамстер остана само котката blush.gif
Книги:Шестото клеймо,Шифъра на Леонардо,Хари Потър/1,2,3,4,5,6,7/,Властелина на пръстените/1,2,3/, Twilight
Филми:Много са biggrin.gif
Mузика:Музикален пумяр XD
Отбор:Liverpool 4ever in my heart smile.gif
Интереси:Анимета, Фотошоп, Фенфик и Фенарт и мн др /мн надарена личност съм 18.gif /
Характер:Тъ..тука малко трудно...значи...общо взето зависи как се отнасят с мен,много лесно се паля,което постоянно ми го повтарят,ама за сметка на това бързо ми минава happy.gif ,има моменти,в които просто втората страна на мозъка ми се проявява и тогава лигнята е на мах 18.gif ,държа страшно много на фр-тата ми ,много съм срамежлив blush.gif /вече по малко XD / и съм инат /по-голям/ Мразя лицемерието, мразя лъжата, мразя и хората, на които като не им угодиш нещо и те почват да се дуят и да се праят на важни ...
hristin4e
Ха, адаш tongue.gif Готин човек ми изглеждаш, веселяк wink.gif
brooke_scott
еми ако съдя по това дето сме си 4атили ми изглеждаш готин, и ме кефиш smile.gif
[dEs]
Изглеждаш ми пекан... и забавен...
Tedds
Интересен човек си,никога не съм общувала с теб.Но си симпатяга,забавен си smile.gif
smallville_f
Ето го батко бееееееееееееееееееее mrgreen[1].gif Хаха по-голям си от мене с два дена деа ... Признавам те biggrin.gifbiggrin.gif
Ей мн готин човек си, кефиш ме на мах .. Добро приятелче wink.gif и некой път треа да дойдеш в Софията да те омажа на Дуел с карти 15.gif
Ай, Китсу-сан, жив здрав бате, сичко най-хубу ти желайкам wink.gif И да се решиш пак да свалиш Prince of Persia: The Two Thrones worthy.gif 10.gif

bigarmhug.gif
*BringMeToLife*
МонттттанааааТААА shocking.gif shocking.gif ахха Казах ли ви на вас ,че има пичове тука,а ? Зодия Рак като мен blush.gif .. А описанието на характера се отнася и за мен =) Пък и си ми познат по физиономия tongue.gif То нашия малък град всички се знаем happy.gif
dEniChka
Даййй Монтанааа... worthy.gif biggrin2.gif Познат си ми и на мен...,а ии входа ,в който си се снимал да не е в Младост 18.gif 18.gif
ViruZzZ
Мерси за коментарите на всички bigwink[1].gif Дам в младост е 18.gif btw и аз съм ви виждал с Bringmetolife 'се пак 'секи ден минавам за даскало оттам happy.gif
Bloody_Tears
Ами пекан ми изглеждаш mrgreen[1].gif
Цитат

Тфа ме уби 18.gif
Иначе си сладък на снимката smile.gif
Niksana
Цитат

Лол котката да не ти е изяла рибите, мойта това направи.Е и добре дошъл. tongue.gif
**Sophia**
мн мил и позитивен човек rolleyes.gif ...мн те харесвам!~
ViruZzZ
Цитат(niksana @ Dec 8 2007, 23:56) *
Лол котката да не ти е изяла рибите, мойта това направи.Е и добре дошъл. tongue.gif

Мерси за приветствието biggrin2.gif да сме по точни изяде и двете 18.gif
Цитат

мерси smile.gif
dEniChka
Цитат(**Sophia** @ Dec 8 2007, 23:57) *

Зает е сори biggrin2.gif Хахаха...Канена си на сватбата бту 18.gif 18.gif

П.П. emoticon1 (56).gif
ViruZzZ
Цитат(denichka_mnt @ Dec 9 2007, 00:14) *

П.П. emoticon1 (56).gif

До април месец има мноу време ве 15.gif emoticon1 (56).gif
dEniChka
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 00:15) *
Цитат(denichka_mnt @ Dec 9 2007, 00:14) *

П.П. emoticon1 (56).gif

До април месец има мноу време ве 15.gif emoticon1 (56).gif

Аз предупреждавам 15.gif emoticon1 (56).gif
f0rgy
А, яко респект човече, до ся се хубави неща от теб biggrin2.gif Само така 4.gif само не прекалявай в разговорите с smallville_f щот тва е откачено и ще развали 18.gif Иначе Итачи рлз уа(не колкото Сасори, ама пак (sun) )

nobodyknows+ - Heroes Comeback 10.gif

P.S.

> >

tongue.gif
ViruZzZ
Цитат(f0rgy @ Dec 9 2007, 00:53) *
А, яко респект човече, до ся се хубави неща от теб biggrin2.gif Само така 4.gif само не прекалявай в разговорите с smallville_f щот тва е откачено и ще развали 18.gif Иначе Итачи рлз уа(не колкото Сасори, ама пак (sun) )

nobodyknows+ - Heroes Comeback 10.gif

P.S.

> >

tongue.gif

А 10х biggrin2.gif И ти досега 'се хубаво впечатление си ми направил happy.gif
Само не разбрах тоя първия кой е-виждам,че е кукловод ма е с бяла коса ,а др двама са Гаара и Шикамару ако не се лъжа 10.gif
ПП.Мене Мимето зася не ми влияе лошо rolleyes.gif Ама виж женското обкръжение около нея 18.gif
f0rgy
Бе тва Сасори ама е от преди мн време,преди да се появи с червена и е напраен с бяла xD балъшка раота ама кво да напрай човек biggrin.gifbiggrin.gif
Иначе Akatsuki>ALL

biggrin2.gif
smallville_f
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 02:04) *
Цитат(f0rgy @ Dec 9 2007, 00:53) *
само не прекалявай в разговорите с smallville_f щот тва е откачено и ще развали 18.gif

ПП.Мене Мимето зася не ми влияе лошо rolleyes.gif Ама виж женското обкръжение около нея 18.gif

Малеее пак аз обрах пешкира ... аве ей, само ми паднете ше видите вие кой е луд и кой не 15.gif Кат приключа с обработката ви и ше сте по-луди и от мене 18.gif

П.С. Аз пък имам една много луда снимка на Сасори с бяла коса и кукла ма няма да ви я покажа, щот е само за мене 15.gif
Tedds
Поправи ми грешката,вече съм обшувала с него biggrin.gif
K_f_R
aм добре че е фен на итачи - > начи ми е фен 8-)
ViruZzZ
Цитат(K_f_R @ Dec 9 2007, 16:02) *

Мхм откак видях Итачи 'се съм си му фен biggrin2.gif ,а и на тебе ти бях видял снимката с шарингана ..хмм има нещо вярно 18.gif
K_f_R
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 16:21) *
Цитат(K_f_R @ Dec 9 2007, 16:02) *

Мхм откак видях Итачи 'се съм си му фен biggrin2.gif ,а и на тебе ти бях видял снимката с шарингана ..хмм има нещо вярно 18.gif

ье забравих да кажа мноо пекан 8-)
MoLlY
Ми.....какво да кажа за моя СлАдУрЧоОоОоО ...1во мн обича да чука и може да чука...мн е добър в това.. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ......Става въпрос за табла....хахахаха...да не си помислете нещо друго...мн е добър и на шах...абе във всичко е мн добър...изпробвала съм го...хахахахахахах 18.gif 18.gif 18.gif ....какво друго да ти кажа още ...ами нз...като се сетя ще ти кажа.. wink.gif wink.gif wink.gif ....аааа бтв поздрав Chris Brown-Kiss Kiss.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
didssy
smile.gif чак са видях че си се представил на народа както си трябва smile.gif браво, за което happy.gif какво да кажа за тебе smile.gif ще даваш частни уроци по немски кат гледам ... smile.gif голям си пич 4.gif продължавай се така ! някой ден наистина трябва да се запознаем и на живо smile.gif
Bloody_Tears
Цитат(ViruZzZ @ Dec 8 2007, 02:17) *
Характер:Тъ..тука малко трудно...значи...общо взето зависи как се отнасят с мен,много лесно се паля,което постоянно ми го повтарят,ама за сметка на това бързо ми минава happy.gif ,има моменти,в които просто втората страна на мозъка ми се проявява и тогава лигнята е на мах 18.gif ,държа страшно много на фр-тата ми ,много съм срамежлив blush.gif и съм инат 15.gif ...

Бах все едно си го писал тва за мен wacko.gif blink.gif mrgreen[1].gif Явно и на двамата не ни вярват, че сме срамежливи 18.gif Абеее то тва мойто смърфче бе icon_peace.gif (sun) Много те бичкам bigarmhug.gif emoticon1 (119).gif
Tomahawk
Крушо (мечка) tongue.gif
ViruZzZ
Цитат(Bloody_Tears @ Apr 16 2008, 22:41) *
Бах все едно си го писал тва за мен wacko.gif blink.gif mrgreen[1].gif Явно и на двамата не ни вярват, че сме срамежливи 18.gif Абеее то тва мойто смърфче бе icon_peace.gif (sun) Много те бичкам bigarmhug.gif emoticon1 (119).gif

busted2.gif Мхм, ме2 tongue.gif

Крушо и аз тъ обичам (ме4ка)
ПП.бtw ти беше с тигъра 18.gif
smallville_f
Характер:много съм срамежлив blush.gif и съм инат 15.gif ...

хъх айде бе 18.gif добре де може.. ма с мене не си срамежлив... "SP" 15.gif 18.gif
bigarmhug.gif
Tomahawk
верно уе.. (тигър)
ViruZzZ
Цитат(smallville_f @ Apr 16 2008, 23:01) *
Характер:много съм срамежлив blush.gif и съм инат 15.gif ...

хъх айде бе 18.gif добре де може.. ма с мене не си срамежлив... "SP" 15.gif 18.gif
bigarmhug.gif

Тебе те не броя ти забравяш хората ;[
ПП. SP rLz !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.