Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Brave New World"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 5 2006, 11:15 PM) *

Така според мен са смесили кадри и от предишните епизоди.
Вижте Брук в 9ти:
http://img252.imageshack.us/img252/6296/bscap02509lk.jpg
Вижте в промото:
http://img252.imageshack.us/img252/2532/bscap04023ra.jpg
Вижте Брук и Пейтън в 8-ми:
http://img252.imageshack.us/img252/7396/bscap04043yx.jpg

Ето ги в промото:
http://img252.imageshack.us/img252/5395/bscap04034bs.jpg

Според мен са събрали кадрите, за да ни объркат още повече.
А накрая Нейтън говори с Деб, която му признава, че е започнала пожара.

Хейли ще му каже за Лукас след втората загуба на Рейвънс - 11 епизод.

Наси и намен ми направи впечатление товас Бук дето реве, нещо ни мотаят тея ............... Самоче знаете ли кво си мислех, преди много се нервех, че не пускат промото, а ако го бяха пуснали преди месец, вече половината щяхме да сме пукнали, щото аз сега едва ще издържа до 11-та, а ако го бях видяла преди месец, направо нямаше да издържа...........
Devil^Rose^^
Според мен когато дават Нейтън да казва "не заслужаваше да умре за това'' има предвид Дан т.е. Деб му казва че се е опитала да убие Дан. Преди Нейтън искаше Лукас да остави наминара Дан, нали се беше засилил да го съсипе и разобличи (имам предвид каря на 2-ри сезон). Ама нали е промо и са го направили да изглежда все едно че става дума за Лукас. А Лукас не може да умре просто ей така и то в 10 епизод huh.gif това е някакъв много странен сън, защото Дан като лекар едва ли го бива 16.gif нищо чудно тогава и да умре, а Тим изглеждаше невероятно в униформата на мед сестра 18.gif
Electrum
Олееее хора след като гледах промо-то 10 пъти и ви четох коментарите по още толкова че и повече направо не знам кво да мисля вече....единственото в което съм сигурна е че Лукас няма да умре.просто защото тва би било най-ужасното нещо в целия сериал и така целия филм ще иде по дяволите а тва е тъпо! колкото до другите неща като бебета и т.н. само ще си гадаем.Важното е че остава малко до излизането на 10 епизод и тогава ще се разбере кой е бил най-близо до истината bigwink[1].gif
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 01:30 AM) *

Колкото до бремеността на Хейли...вече и аз не знам какво да мисля. Може да се разглежда в два аспекта.
1) Или Брук наистина с репликата "бъзикаш се, не си бременна!?", че Хейли Е бременна
2) или пък просто това е нейната реакция-предположение-риторичен въпрос след като Хейли й казва "ми ние спахме заедно"
Ох, край, много се улях в предположения, ние тука от 20 секунди написахме 200 коментара 18.gif

аз съм за втория аспект 10.gif
ThePinkDuck
Супер! Части от 3 сериалчета в 1 трейлър!
По мое мнение този поглед на Хейли означаваше "абе ти луда ли си?"А и Хейли кога ще е разбрала че е бременна?То колко време е минало от въпросната нощ?Около ден...
Jordan
QUOTE(ThePinkDuck @ Jan 8 2006, 10:58 PM) *

Супер! Части от 3 сериалчета в 1 трейлър!
По мое мнение този поглед на Хейли означаваше "абе ти луда ли си?"А и Хейли кога ще е разбрала че е бременна?То колко време е минало от въпросната нощ?Около ден...

е че те сериите не отразяват всеки ден я...
Nasi
Ето още едно промо от няколко секунди, в него Дан вижда Хейли в леглото на Нейтън:

http://photos.imageevent.com/cmba310/othse...310%20Promo.wmv
ludoto_tedi
мерси Nasi найстина ще е много яко епизодчедо .нямам търпение!
eL
QUOTE(Nasi @ Jan 9 2006, 10:30 AM) *

Ето още едно промо от няколко секунди, в него Дан вижда Хейли в леглото на Нейтън:

http://photos.imageevent.com/cmba310/othse...310%20Promo.wmv

Много ти благодаря НАСИ 8.gif 4.gif хех ... много ме изкефи физиономията на Хейли, когато Дан и размаха сутиена happy.gif
Jordan
Тези думи отпромото "баща му му отнема всичко, освен жена му" звучат обещаващо...дано Дан не направи някоя мизерия и да попречи на Хейлс и нейт да бъдат заедно... ohmy.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Jan 9 2006, 12:59 PM) *

Тези думи отпромото "баща му му отнема всичко, освен жена му" звучат обещаващо...дано Дан не направи някоя мизерия и да попречи на Хейлс и нейт да бъдат заедно... ohmy.gif

Е това е повече от сигурно.Все пак това е Дан 19.gif ... но ще трябва да поизчакаме до сряда за да видим какви точно схеми е намислил този път 3.gif biggrin2.gif
The Black Dragon
Днеска излизаааааа. Утре мистериите ще свършат, когато епизода се появи в БГ smile.gif
Lolipop
Нямам търпение да го гледам!!!
rusi4kata^
QUOTE(Lolipop @ Jan 11 2006, 01:36 PM) *

Нямам търпение да го гледам!!!

оххх и аз smile.gif
^Mim0zKa^
Хораа доживяхме утре най накрая 6те разберем кво ства 4.gif Направо0о0о0 не мога да издаржа ...хахахах3.gif
s0me0ne
Защо 10-ти епизод го е фанала липсата. Нали уж вечер излизат - следкато е пуснат по ТВ? Кога да го очаквам? Утре или по-късно тази вечер?
Menna
QUOTE(s0me0ne @ Jan 11 2006, 08:53 PM) *

Защо 10-ти епизод го е фанала липсата. Нали уж вечер излизат - следкато е пуснат по ТВ? Кога да го очаквам? Утре или по-късно тази вечер?

В САЩ го излъчват от 8рм(сряда) 10.gif ,което значи че утре към 8-9 сутринта ще е при нас10.gif 10.gif -хихи малко остана 3.gif
solenka
Офффф! То не остана вече. Най - накрая ще разберем какво всъщност ще става или пък ще се случат нови загадъчни събития и иди си мисли каква е истината. Ей само още няколкото часа. Ураааа! banana.gif
ludoto_tedi
да днес е деня .супер най-после .smile.gif
Nasi
Още малко...вече нямам търпение! wink.gif
Jordan
Офффффф да излиза най-сетне, че вече ептен не ме свърта тука...гррррррр wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Galeto^
Леле хайде да излиза по бързо защото вече ще се побъркам! Няма да мога да заспя цяла нощ! ( Е, може би малко преиграх ама карай.. wink.gif ) dry.gif biggrin2.gif

---mod edit:
За последен път! Пиши на кирилица и прочети Правилата на форума, защото явно не си!
Roben
biggrin.gif 10 Епизод - http://www.arenabg.com/details.php?id=30174
dimitar1212
Моля ви качете го и на друго място,че не мога да тегля от арената.
Menna
QUOTE(dimitar1212 @ Jan 12 2006, 08:12 AM) *

Моля ви качете го и на друго място,че не мога да тегля от арената.

То е качено и тук http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=9b08...a32bf0f685ac5fe
но няма сийдъри и е много бавно,ако искаш прибвай и оттук става доста бързо 10.gif
http://www.mininova.org/ -на този адрес пристига още към 6 сутринта 3.gif
Но все пак в арена става най-бързо и е за предпочитане-блгодарности на Рубен 10.gif
dimitar1212
Благодаря Меnna,вече започнах да го тегля 10х.
Menna
Ауу,сега изгледах епизодчето 10.gif 10.gif беше страхотно,особено финала rolleyes.gif ,нещо ми се видя кратичко и искам още 18.gif 18.gif Иначе песента на Бетани наистина е много добра,дано скоро време можем да си я дръпнем 3.gif
vIkToRsHeFa
Ей ви 10-ти епизод локално от ггбит не че от арената няма да е също бързо сега но все пак... Шернато е и в dc.ggbit.info приятно гледане smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 12 2006, 01:39 PM) *

Ей ви 10-ти епизод локално от ггбит не че от арената няма да е също бързо сега но все пак... Шернато е и в dc.ggbit.info приятно гледане smile.gif

Същото ще е даже по-добре от там, защото аз и още няколко души сийдваме яко там и скоростите са близки до максимума.

QUOTE(Roben @ Jan 12 2006, 08:01 AM) *

Много благодаря за ъплоада, ти си ВЕЛИК 4.gif от преди изгрев слънце те дебнех за него и за Lost wink.gif
ludoto_mimi
Плочи, не дискове wink.gif Иначе наистина и е страхотна колекцията... аз по цял ден щях да се търкалям на онова диванче и да слушам музика 18.gif Иначе серията наистина ми хареса wink.gif
_HriS_TinA_
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 12 2006, 10:17 PM) *
Плочи, не дискове wink.gif

Дискове ли съм писала 16.gif .... еее ами много ест 4е са пло4и то е о4еизвадно 18.gif ..гре6ки, гре6ки ....ама много ми стана... 1 (4).gif... ..инъ4е тва за диван4етоо и аз бих направила съ6тото mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Дискусии за сезон 3 като цяло в тази тема тук иначе за 11-ти епизод ако искате конкретно си направете друга тема, тази е за 10-ти епизод 9.gif

Иначе по темата, поне се разбра кое е момичето от снимките, пак е няква луда баскетболистка 16.gif
rusi4kata^
и аз изгледах 10 епизод наи-накрая...вече цял ден го свалям и направо ми писна да чакам 14.gif е ама си заслужаваше де.много хубав епизод,може би не колкото 9-ти,но пак е добре smile.gif много се радвам че Пейтън се видя с Ели наи-после...пфуу голямо мъчение беше biggrin2.gif абе изобщо хареса ми,само ако ги пускаха по на често и не се налагаше да чакаме толкова щеше да е супер 4.gif
Jordan
Аййййй хора, откога го 4алах това епизод4е....както си гледам оба4е и хоп, 15 мин. преди края и филма спря и запо4на отна4ало...на някой да му се есло4ило подобно нещо?!От арена.бг е сваляна серията...много кофти... sick1.gif sick1.gif sick1.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 14 2006, 01:16 AM) *

Аййййй хора, откога го 4алах това епизод4е....както си гледам оба4е и хоп, 15 мин. преди края и филма спря и запо4на отна4ало...на някой да му се есло4ило подобно нещо?!От арена.бг е сваляна серията...много кофти... sick1.gif sick1.gif sick1.gif

Мне, при мен си е нормално... unsure.gif
RoXXy_
QUOTE(Jordan @ Jan 14 2006, 01:16 AM) *

и на мен така ми става biggrin2.gif , и аз от аренабг съм го сваляла
просто прекъсва на едно място, и после почва отначало, ама после го прескачаш този момент и продължава сериала....абе нищо wink.gif

ти данеби да не го изгледа докрайconfused.gif 15.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 14 2006, 11:35 AM) *

и на мен така ми става biggrin2.gif , и аз от аренабг съм го сваляла
просто прекъсва на едно място, и после почва отначало, ама после го прескачаш този момент и продължава сериала....абе нищо wink.gif

И аз от арена си я свалих оба4е ни6то такво не ми стана.... rolleyes.gif...
Iveto^
Имам 10 епизод!Свалих си го от DC++
Jordan
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 14 2006, 12:35 PM) *

смешно ли ти е! 19.gif 14.gif 19.gif
15 минути ми останах и се прееба.... sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 14 2006, 03:03 PM) *

Както каза Рокси, превърти малко напред и готово. smile.gif
Devil^Rose^^
То не е смешно направо е трагично 9.gif
Сори Jordan, ама на мен ми е малко смешно 18.gif може би е заради човечетата wink.gif
Аиде пожелавам ти да се насладиш на епизода пълноценно smile.gif
Jordan
офф ще се застрелям. Значи свалих на ново епизода и се "оправи" да ама...не се оправи точно. Преди се прецакваха 15 мин. сега 5 и немога да превъртя напред защото ме връща в началото....
искам да помоля някой от вас ако му се занимава да ми отреже последните 5 минути и да ги качи някъде защото не мога да ги изгледам... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
RoXXy_
QUOTE(Jordan @ Jan 14 2006, 03:03 PM) *

аз blink.gif ...не е верно, въобще не съм вложила някакъв такъв смисъл... biggrin2.gif wacko.gif

QUOTE(Jordan @ Jan 15 2006, 01:43 PM) *

офф ще се застрелям. Значи свалих на ново епизода и се "оправи" да ама...не се оправи точно. Преди се прецакваха 15 мин. сега 5 и немога да превъртя напред защото ме връща в началото....
искам да помоля някой от вас ако му се занимава да ми отреже последните 5 минути и да ги качи някъде защото не мога да ги изгледам... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

ами не можеш ли просто да прескочиш това мястоconfused.gifпоне аз така направих и нямам проблем shocking.gif

п.п. моля те не се застрелвай shocking.gif blink.gif
FrAgMaKeR
И аз от арена свалям и нямам такива проблеми, най-вероятно сте със стари кодеци и затова имате проблеми. Свалете си и си сложете най-новият K-lite Codec Full и при инсталация изберет lots of stuff и няма да имате никакви проблеми.
BoOTy
а иначе субс ще има ли или...
solenka
QUOTE(BoOTy @ Jan 17 2006, 06:35 PM) *

а иначе субс ще има ли или...

Ами много ясно, че ще има. wink.gif Нека първо да излезнат на английски и чак тогава ще ги преведът.
$windle
QUOTE(solenka @ Jan 17 2006, 08:05 PM) *

Ами много ясно, че ще има. wink.gif Нека първо да излезнат на английски и чак тогава ще ги преведът.

Карай бе, ние ще научим англииски първо biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(swindle @ Jan 17 2006, 09:09 PM) *

Карай бе, ние ще научим англииски първо biggrin2.gif

Това някакъв намек ли беше? dry.gif
Иначе са готови, можете да ги намерите най-отдолу в този пост на FrAgMaKeR ...
caprice
Защо няма никъде епизод 10,11,12,13,14,15,16,17 0039[1].gif
Mr. Winchester
Страхотно епизод4е Пейтън най после се видя с с майкаси- Ели
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.