Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Soltice
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
vasinka_{P}
Тhe Soltice

Режисьор : Даниел Муриск

В ролите : Хилари Бъртън, Елизабет Харнойс, Шон Ашмор, Мат О' Лари, Аманда Сейфрид, Дженна Хилдербранд, Лиса Арнолд, Клиф Джаксън .

Държава : САЩ

Година : 2008

Времетраене : 89 минути

Резюме : Не можеш да заровиш истината...

Младо и красиво момиче разкрива ужасяваща тайна за своята сестра близначка, която е умряла няколко месеца по-рано.Сега тази тайна ще я отведе в свят, в който всичко е възможно и животът й ще е винаги на една крачка от смъртта!

Филма още не съм го гледала, но го тегля заради моята любимка Хилари Бъртан. По коментарите разбрах че филма е хубав, за съжаление още няма субс. Филма е с качество DVD

LINK:Zamunda
ladysunshine
Ааа Хиларииии 3.gif Сууупер smile.gif Това задължително ще го гледам
brooke_scott
звучи интересно и май за разлика от С, няма да го гледам заради Хил :Р а а всъщност главната героиня е тая дето е най-отпред нали? а тя не е ли мацката от Point Pleasant? и в ОТХ дето играеше Шели?

EDIT Ей ся гледах и промото, още повече ме грабна, а май единия играеше във Вероника Марс, или се лъжа? май мн станаха....biggrin.gif
hristin4e
мммм интересно ще е май филчето smile.gif и то с любимата ми актриса - екстра, дано да си заслужава smile.gif
[dEs]
Ооо актрисите то ОТХ явно обичат да се снимат в страшни филми biggrin.gif лошо няма. Филма може би ще е добър и задължително ще го гледам. И май наистина е таз дето играеше Шели. Само дано скоро има субс., че иначе нищо няма да разбера...
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Dec 7 2007, 19:53) *
звучи интересно и май за разлика от С, няма да го гледам заради Хил :Р а а всъщност главната героиня е тая дето е най-отпред нали? а тя не е ли мацката от Point Pleasant? и в ОТХ дето играеше Шели?

EDIT Ей ся гледах и промото, още повече ме грабна, а май единия играеше във Вероника Марс, или се лъжа? май мн станаха....biggrin.gif

Лъжеш се - във Вероника Марс играеше братът на Шон - Арън Ашмор, ама те са еднояйчни близнаци та объркването е очевидно! biggrin2.gif Иначе главната героиня е Кристина от Пойнт Плезънт, мдаммм.

А сега, филмът е до болка позната и предсказуема хорър приказка ама ми хареса, заради каста. Нищо ново като идея или сценарии, познати герои, лафове и разчленени хора biggrin2.gif Гледайте го, ако нямате какво да правите или сте фен на някого от каста... Аз лично имам пристрастия към Айсмен... аа така де Шон Ашмор! mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Аз след малко го пускам да се тегли.
Ама кво стана, баце? Тоя филм излиза 2008 и вече го има в нета, а The List(пак с Бартън) е от 2007, пък никакъв го няма.
И тая Елизабет май е развила някаква фобия да се снима без някой от каста на ОТХ-то. Два нови нейни филма се появяват-в единия с Данийл Харис, в другия с Хилари Бартън. Страшна работа.
Дано този филм не се окаже някоя пълна боза! Надявам се на прилично повтарящ се сюжет.
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 7 2007, 23:04) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 7 2007, 19:53) *

Лъжеш се - във Вероника Марс играеше братът на Шон - Арън Ашмор, ама те са еднояйчни близнаци та объркването е очевидно! biggrin2.gif Иначе главната героиня е Кристина от Пойнт Плезънт, мдаммм.

дори не знаех че има близнак shocking.gif както и да е, поне е имало причина да ги объркам biggrin2.gif явно няма субс, ама мн ми се гледа и сиг ще го гледам без...

EDIT: току що го изгледах филмчето smile.gif беше готино, смисъл интересно беше и актьорите добре се справиха, макар че Хилари не ми направи кой знае какво впечатление smile.gif Тоя Ник на мен лично ми изглеждаше малко съмнителен, а то кво стана накрая biggrin.gif Абе добро беше, струваше си!
Tedds
Това филмче съм си го изтеглила и ше го гледам най-скоро време smile.gif ДанО е готино,пък нали Хиларито и Шелито участват как да пропусна rolleyes.gif
Gossip Girl
Ох, аз го изгледах. Честно казано не е за хора със слаби сърца..ама да не се излъжете. Просто е супер тъп и не понася на психиката. Дали аз не съм в ред или Хилари играеше ужасно. Елизабет не беше зле, но можеше и с повече емоция. От всичко най се изкефих на тоя пич от Смолвил и Аманда Сейфрайд.

ThePinkDuck: Като изключим, че това не е този от Смолвил, а брат му, ама нема значение! mrgreen[1].gif
Gossip Girl: Хаха, то тмай във всички филми все брат му играе! biggrin.gif Карай, и двамата са сладури.
susito
Цитат(Gossip Girl @ Dec 7 2007, 23:24) *
Аз след малко го пускам да се тегли.
Ама кво стана, баце? Тоя филм излиза 2008 и вече го има в нета, а The List(пак с Бартън) е от 2007, пък никакъв го няма.

то и Our Very Own доколкото знам излезе 2005,ама още го няма.ама нищо чудно пак да се бъркам wacko.gif и аз сега го пускам после ще едитна
Mr. Winchester
The Pink Duck, тоя брат му на Арън също е играл в Смолвил 2 епизода като Ерик - откачалката wink.gif
Катeто
Аз определено не съм фен на този тип филми и може би за това ми хареса,защото рядко гледам такива.Актъорите бяха супер сладички,всички smile.gif Дори само заради Хил си струва да се гледа,на който не му харесва,много му здраве happy.gif
secretk
Нa мен не ми хaресa особено, нa мен ли ми се струвa или aктьорскaтa игрa не беше много добрa и подходящa кaто за тaкивa филми? Не знaм, може aз дa съм много претенциознa blink.gif
[dEs]
Абе не беше лошо филмчето. Долу - горе, ме хвана страх, като го гледах в 12 часа сама. Лошото беше, че дадоха на половината филм какво е станало със сетрата, и последните 10 минути се разбира, защо беше целия филм.
Шепот и прах'
Гледах го преди няколко месеца. Бпх привлечена от Хилари, разбира се.
Но се оказа, че филма е.. шитня, както биха се изразили някои.
Банална история, актриси блондинки. Незна, бях разочарована и от Хилари..
Едвам едвам изтраях до края. Даже превъртах на няколко места..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.