Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Patriot
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e
The Patriot

Режисьор: Роланд Емерих
В ролите: Мел Гибсън, Хийт Леджър, Джоли Ричардсън, Джейсън Айзъкс .
Държава: САЩ
Година: 2000
IMDB
Резюме:
Мел Гибсън в ролята на Бенджамин Мартин - герой по неволя, който бива въвлечен в Американската революция, когато войната стига до прага на неговия дом и заплашва семейството му.
Герой от Френско-индианската война, Мартин завинаги се е отказал от битките, за да се грижи за семейството си в мир и спокойствие. Но когато британците стигат до дома му в Южна Каролина и застрашават всичко, на което той държи, Мартин грабва оръжието редом със сина си Гейбриъл (Хийт Леджър) - патриот и идеалист, и повежда храбрите бунтари от опълчението срещу безмилостната огромна английска войска. Скоро Мартин разбира, че единственият начин да опази семейството си, е като извоюва свободата на нацията.
Download: zamunda

лично мнение:
Толкова много съм плакала на този филм, направо не е истина... Особено на сцените с малкото момиченце - толкова са въздействащи и тъжни sad.gif Страхотен филм.
vikihill96
Ами като се замисля не помня да съм гледал Мел Гибсън в скапан филм( като казвам скапан има предвид наистина такъв blush.gif ). Винаги участва или участва и режисира страхотни филми. Настоящият не прави изключение. Като включим и Хийт Леджър и голяма част от останалия каст във филма, като добавим и добрата история умело вплетена в историческите събития и ето ти един много стойностен филм по мое мнение biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
**Sophia**
Невероятен филм!Просто е супер! emoticon1.gif Беше направен мн добре..Мел Гипсън и Хийт Леджър просто бяха перфекти! worthy.gif
Наистина на моменти беше мн тягостен и тъжен! sad.gif Както каза и vikihill96 настина е много стойностен филм!~ bounce.gif
vasinka_{P}
Уникален филм. Аз лош филм с Мел Гибсън не съм гледала. Много добра игра и на Хийт Леджър. Който н го е гледал тоя филм само е пропуснал много стойностен филм.
dragon_girl
Наистина е много добър филма,всичко си е на ниво,а от 2000 насам не се правят много толкова качествени филми...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.