Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Gossip_Girl
Име :Ивелина
Прякор :Ами Ивето,Ивчи, помня че едно момче от класа ми викаше близалка.Рики заради H2o и по едновреме ми викаха Брук.
Местонахождение :Ботевград
Зодия :Рак(24юни)
Семейно положение :Free
Работа :Ами засега не но лятото работя за по 5-6 седмици в едно кафене но то не е нещо сериозно. rolleyes.gif
Слушам :Всякаква музика но гледам да не слушам чалга .Харесвам силните и динамични песни който ме изпълват с положителна енергия.Не слушам метъл и въобще съм против тази музика но уважавам феновете му.Музиката е изкуство и хубавата музика прави хубавата песен.
Домашни любимци : mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Ами имам си едно папагалче Чип много е сладко и малко като почне да цвърци и чурулика е много готино.едно такова пернато постоянно се люлее на люлката си.имам си и едно котенце турска ангорска Лизи мнго будно коте и пухкавичко.Не спира да си играе и много е галъовно.Иначе съм имала и куче Рекси немска овчарка но като порасна като занесохме на село и сега е станал огромен.Не спира да търци из двора и да гони кокошките.
Вредни навици :Охх той не е толкова вреден обаче може да се изпатия от него.Имам навика когато влизам някаде да казвам Hello и така някой ден ще изгафя пред някой даскалка и ще ми прасна двойката.Друг навик ми е да оставям кутийте от бонбони в шкафовете mad.gif
Характер:Охх тук напипахте болното ми място.Попринцип съм ужасно избухлив човек .И при най-малкия намек започвам да викам и удря.Наистина съм тежак случей .Иначе много държа на приятелите си и съм много мил и добър човек.Бих помогнала на всеки уважавам и ценя всички мой приятели и роднини.Наистина съм много чуствителна и въобще емоционална.Бих се разплакала и за най-малката обиди често при някоя новина започвам да скачам пея викам или плача зависи от ситуацията.Харесвам да да съм заобиколена от много и пекани хора на който държа.Мразя лъжата и лицемерието и гледам да отбягвам такива хора.Боря се място в живота .Харесвам забвите . rolleyes.gif rolleyes.gif .Наистина трудно прощавам това не харесвам в мен прекарено недоворцива съм във всяко отношение.Мога да бъда душата на купоните забавна съм имам чуство за хумор и харесвам да съм в център на внимание(колко скромно mrgreen[1].gif ).Обожавам My Friends и държа на тях защото се забавляваме и подкрепяме постоянно ако ги нмаше тези хора незнам какво би станало с мен.Обичам семейството си защото ме подкрепят.Доста съм мързелива и необичам да ходя на училище макарче класа ми е страхпотен . rolleyes.gif
[color=#FFC0CB]Хобита :Да излизам с приятели,да танцувам ,да рисувам ,Да гледам OTH and GG.Да вися на ПС-то.В момента съм на вълна Н2О и това по специално май.
Мразя : Лъжата,Лицемерието и дволицието и въобще скучните хора който мислят само за себе си.
Интересни факти за мен :Ами немога без да гледам поне една серия на ОТХ дедазнам всеки ден гледам независимо че съм ги гледала вече.
Филми:Аааааайй тва е тва е...Обожавам да гледам филми харесвам приятните забавни тийн филмчета.Като Пътуване в Европа Братз Тя е пич Степ ъп и много други.Също и ужасите Писък The ring и Stay alive .Любимите ми актъори са София Буш Рейчал Билсан Джеймс Лафарти и адам Броуди.
Сериали:One Tree Hill това е просто мегаяк сериал.иначе много харесвам The OC,Hause M.D,Gossip Girl,Supernatural,CSI-Miami,Las Vegas,Greys anathomy,Brizon Break,Rebelde
Gossip Girl
Damn it! Хем си ми казаха да не си правя името на Gossip Girl.

ПП. Според едно правило във форума(не задължително, но наложително) съобразявай цвета на писане. И следователно не пиши шарено!
n3v3r4o
Цитат(Gossip Girl @ Dec 7 2007, 13:47) *
Damn it! Хем си ми казаха да не си правя името на Gossip Girl.

Чак сега захапах за кво толкова много Gossip Girl ми се превиждат biggrin.gif
susito
аз си мислех,че не е възможно да има 2-ма потребителя с 1 и същи ник :? А иначе наистина по-добре смени цвета,щото аз примерно това няма да го чета....само разбрах,че се казваш Ивелина-много хубаво име :?
brooke_scott
Цитат(susito @ Dec 7 2007, 19:51) *
аз си мислех,че не е възможно да има 2-ма потребителя с 1 и същи ник :? А иначе наистина по-добре смени цвета,щото аз примерно това няма да го чета....само разбрах,че се казваш Ивелина-много хубаво име :?

аз покрепям тва с цвета, щот и аз няма да го 4ета, сри
а по принцип не е лошо и малко да се беше съобразила, че има др човек със същото име, ама както и да е, просто цял ден се чудя кво става, и как на едното място има аватар, а на др не и докато загрея...
ladysunshine
Май си нова във форума, така че първо добре дошла. За цвета сигурно разбра вече, а за името докато brooke_scott не ме светна си мислех, че мненията, които сте писали с Жанито са от един и сащи човек. Сега ще ви бъркаме доста,ама...
[dEs]
Здравей. Е аз прочетох долу - горе какво си написала. Вредните навици не ги намирам за толкова вредни. Само не разбрах какво е H2o blink.gif blush.gif отначало го помислих за вода, но... И снимка няма ли да качиш? Иначе по характер мисля, че си добра щом държиш на приятелите си. Аз намерих разлика в никовете макар, че е мнооооооогооо малка. Ника на Ивето е Gossip_Girl, а ника на Жанито е Gossip Girl, в смисъл няма долна черта ама малко трудно ще се разпознава, защото те никовете са подчертани, но мястото между двете думи на едната е малко по голяма от ника на другата... охх не съм много сигурна, че го обясних правилно.
hristin4e
всъщност, Деси много точно го обясни smile.gif Малко кофти се получава, че са почти еднакви никовете ви, наистина rolleyes.gif

Добре дошла и от мен! Приятно изкарване във форумчето smile.gif
Mai4et0
Оставете момичето бе ! Може да не е знаела, че има друг с този ник и сега да не влиза заради това ..... можеше да я помолите по-очтиво wink.gif
Mr. Winchester

Ами то не може да има двама с един и същ ник. И ако сте забелязали едното е Gossip_Girl a другото Gossip Girl ако не виждате разликата това е долната черта mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 19 2007, 16:11) *

Ами то не може да има двама с един и същ ник. И ако сте забелязали едното е Gossip_Girl a другото Gossip Girl ако не виждате разликата това е долната черта mrgreen[1].gif

да, представи си забелязахме го! а и който не го беше забелязал съм абсолютно сигурна, 4е още когато Десито го обясни са разбрали wacko.gif но мерси 4е ни сподели твоите наблюдения 18.gif
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Dec 20 2007, 18:46) *
да, представи си забелязахме го! а и който не го беше забелязал съм абсолютно сигурна, 4е още когато Десито го обясни са разбрали wacko.gif но мерси 4е ни сподели твоите наблюдения 18.gif

Взе ми думите от устата! Абе ние тука на свободен чат го обърнахме, а почетната създателка на темата някъде назад отиде! Я се стегнете!

Ивеееееееееее, вземи се поразпиши някъде, че никакви наблюдения за твоята особа нямам! mrgreen[1].gif
Gossip_Girl
Съжалявам че не пишах по рано но одавна не бях влизала.Та който иска да ме пита нещо това е темата.Снимки за съжаление нямам тъй като мразя не презирам незнам още какво да използвам да се снимам казано накратко изпитвам фобия да ме снимат или да аз да снимам ужасно е.А колкото до Н2О това е един доста глупав сериал за едни русалки казвам глупав защото на вас може да ви изглежда бебешки но е много як.
Morska~Vu6ka
На колко си и къде учиш?

сори ако си писала ма ме мързи да чета biggrin2.gif
vasinka_{P}
Добре дошла във форума. Желая ти приятно прекарване тук, надявам се за в бъдеще да вижаме повече твои мнения smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif
Gossip_Girl
Ами попринцип съм от БТГ но живея в САщатите но сега се прибрахме замалко .Иначе или тоест учих в езиковата в Правец
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.