Прякор :Ами Ивето,Ивчи, помня че едно момче от класа ми викаше близалка.Рики заради H2o и по едновреме ми викаха Брук.
Местонахождение :Ботевград
Зодия :Рак(24юни)
Семейно положение :Free
Работа :Ами засега не но лятото работя за по 5-6 седмици в едно кафене но то не е нещо сериозно.
Слушам :Всякаква музика но гледам да не слушам чалга .Харесвам силните и динамични песни който ме изпълват с положителна енергия.Не слушам метъл и въобще съм против тази музика но уважавам феновете му.Музиката е изкуство и хубавата музика прави хубавата песен.
Домашни любимци :
Вредни навици :Охх той не е толкова вреден обаче може да се изпатия от него.Имам навика когато влизам някаде да казвам Hello и така някой ден ще изгафя пред някой даскалка и ще ми прасна двойката.Друг навик ми е да оставям кутийте от бонбони в шкафовете
Характер:Охх тук напипахте болното ми място.Попринцип съм ужасно избухлив човек .И при най-малкия намек започвам да викам и удря.Наистина съм тежак случей .Иначе много държа на приятелите си и съм много мил и добър човек.Бих помогнала на всеки уважавам и ценя всички мой приятели и роднини.Наистина съм много чуствителна и въобще емоционална.Бих се разплакала и за най-малката обиди често при някоя новина започвам да скачам пея викам или плача зависи от ситуацията.Харесвам да да съм заобиколена от много и пекани хора на който държа.Мразя лъжата и лицемерието и гледам да отбягвам такива хора.Боря се място в живота .Харесвам забвите .
[color=#FFC0CB]Хобита :Да излизам с приятели,да танцувам ,да рисувам ,Да гледам OTH and GG.Да вися на ПС-то.В момента съм на вълна Н2О и това по специално май.
Мразя : Лъжата,Лицемерието и дволицието и въобще скучните хора който мислят само за себе си.
Интересни факти за мен :Ами немога без да гледам поне една серия на ОТХ дедазнам всеки ден гледам независимо че съм ги гледала вече.
Филми:Аааааайй тва е тва е...Обожавам да гледам филми харесвам приятните забавни тийн филмчета.Като Пътуване в Европа Братз Тя е пич Степ ъп и много други.Също и ужасите Писък The ring и Stay alive .Любимите ми актъори са София Буш Рейчал Билсан Джеймс Лафарти и адам Броуди.
Сериали:One Tree Hill това е просто мегаяк сериал.иначе много харесвам The OC,Hause M.D,Gossip Girl,Supernatural,CSI-Miami,Las Vegas,Greys anathomy,Brizon Break,Rebelde