Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #13 - "Hero"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
toho
Епизод #13 - Hero

Резюме : Кара и Джими отиват на концерт на "One Republic" и един от пътуващите с групата се оказва Пийт Рос. Той не съзнателно дъвчи дъвка обогатена с криптонит и получава супер сили. Кларк и Клои са развълнувани от срещата със стария си приятел, но и го предупреждават да не изпозва силите си на публични места. Лекс обаче научава за спосоностите на Пийт и го изнудва да му помогне да проникне в сейфа на Лайнъл като го заплашва, че ще разкрие че Клои е метеоритна откачалка. Кристин Крюг и Джон Глоувър също участват.

Zamunda.Net

Subs.Sab.Bz

Smallville - 07x13 - Субтитри от Victoria

>>Промоционални снимки<<

>>Спойлери за епизода<<

- Пийт няма много да хареса как са се развили нещата след неговото заминаване от града. Той е изненадан от това , че Клои, Лана и Лайнъл Лутър зная тайната на Кларк и е шокиран когато вижда Лайнъл на прага на фермата на Кент.
- Пийт получава временни еластични сили след като е бил изложен на метеоритни камъни. Той изпозва тези си сили за да спаси Кара и Джими.
- Лекс изпозва старите чуства на Пийт към Клои за свое преимущество.
- Пийт може да има неразрешени лоши чуства към това, че трябва да пази тайната на Кларк и заради начина по който се е развил живота му.

-Еластичните сили на Пийт са от дъвка обогатена с метеоритни камъни.

>>Promos, Sprint Clip, Director's cut and some other stuff<<

Link : One Republic and Laura Vandervoort onset of Smallville "Hero"

Link : Smallville Hero/Traveller promo

Link : Еxtended Trailer

Link : Smallville - Hero 7-13 - One Republic

Link: Smallville - Hero Sprint Clip

Link : Smallville - Hero - DC Comics Contest

Link : Smallville - Hero's Director's Cut
A_l_e_x
Ами радвам се,че Пийт се връща,изглежда интересно ще се развият нещата,като се върне...дано времето до 13 епизод мине по бързо... biggrin.gif
sonofsparda
Е, крайно време беше. Да видим дали и този герой ще бъде осран или поне с него ще постъпят, както подобава. wink.gif
Enchanted
Първо мерси за инфото!
Аз лично съм доволна,че Пийт ще се завърне,макар и само за епизод,просто начина по,който си замина беше толкова бърз...сега ми е интересно как ли ще реагира,като види Кларк и Лана заедно...
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Dec 7 2007, 15:14) *
сега ми е интересно как ли ще реагира,като види Кларк и Лана заедно...

Смея да попитам защо ? smile.gif
sonofsparda
Дам, и на мен ми е доста интересно да чуя отговора ти. Аз иначе мисля, че няма да има особена реакция спрямо това. Все пак Лана му става съпруга чак в бъдеще след като Кларки си хване Суперменския път. Ама иначе се съмнявам да реагира кой знае как по въпроса. Най-много да каже на Кларк нещо от рода на "Най-накрая", а и той все пак не знае как се е обозила тая връзка през последните няколко години. wink.gif
smallville_f
По-интересно ще ми е да видя реакцията му като [ако] разбере за брака на Лана и Лекс shocking.gif This is gonna be interesting... mrgreen[1].gif Иначе се радвам за Пийт... голямото Смолвилско семейство се събира отново happy.gif
toho
Цитат(smallville_f @ Dec 7 2007, 17:25) *
По-интересно ще ми е да видя реакцията му като [ако] разбере за брака на Лана и Лекс shocking.gif This is gonna be interesting... mrgreen[1].gif

Е той не може да не знае, за тая сватба много се говори и писа по телевизиите и вестниците.
sonofsparda
Да не говорим и за "Фермерчето, стоящо на пътя на сватбата", както май пишеше в жълтите вестници, подкрепено и със снимки на Кларк разбира се. Не е нужно и да споменавам, че по този начин вече сигурно половината Метрополис знае как изглежда Кларк без очила. wink.gif Ама това е друга работа, все пак. wink.gif А и сценаристите ги разбирам - защо пък да не се изсереш на метенето, след като в случая няма да се наложи да си го чистиш после. wink.gif Yeah, whatever...
vikihill96
Ами освен да кажа едно "разгеле", че най-сетне ще върнат пък и макар за малко Пийт в сериала 4.gif !!! Въпреки, че много ми се искаше да видя я Брус, я Даяна...Ама хайде, това ще стане сигурно в осмия сезон чак 10.gif 10.gif !!! Абе добра новина пък и се очертава и добър епизод. Дано да не ни "прецакат" в очакванията happy.gif happy.gif !!!
Enchanted
Цитат(toho @ Dec 7 2007, 17:00) *
Смея да попитам защо ? smile.gif

Цитат(sonofsparda @ Dec 7 2007, 17:22) *
Дам, и на мен ми е доста интересно да чуя отговора ти. Аз иначе мисля, че няма да има особена реакция спрямо това. Все пак Лана му става съпруга чак в бъдеще след като Кларки си хване Суперменския път. Ама иначе се съмнявам да реагира кой знае как по въпроса. Най-много да каже на Кларк нещо от рода на "Най-накрая", а и той все пак не знае как се е обозила тая връзка през последните няколко години. wink.gif

Aми точно,защото Лана трябва да стане съпруга на Пийт и ми е интересно,дали още от сега ще подметнат нещичко,но и аз се съмнявам...иначе относно отговора на Пийт,да със сигурност ще е от рода на "Най-накрая"
toho
Ъпдейт в първия пост.
Mr. Winchester
Метеоритни камъни в дъвка sleep.gif
Enchanted
WOW,метеорити в дъвка,тези сценаристи никога няма да спрът да мислят от странна,по-странна ситуация biggrin2.gif
toho
Орбит "Криптонит" - Свеж полъх от Криптон
didssy
ахахха biggrin2.gif тфа ми звучи много странно ... метеоритни камъни в дъвки ? worthy.gif 18.gif незнам възхищавам им се на сценаристите ... следващото сигурно ще бъде метеоритен телевизор 3.gif Не малко по сериозно : хммм и какво толкова няма да му хареса на пийт че не само той знае тайната му ? Другите са я опазили до сега ... какво толкова ? не са кой да е !
Mr. Winchester
Цитат
Другите са я опазили до сега ... какво толкова ? не са кой да е !

да , особено Клои! на нея може да и се има доверие и мисля че Пийт го знае
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.

Айде на новите снимки. smile.gif Брех, това момче хич не се е променило. smile.gif
smallville_f
Тая русокоска да си сваля ръцете от момчето на Клои, че ако ми паднееее mad.gif
Welcome back, Пийт!!! Очаквахме те! Супер е, че не се е променил. Предпочитам да си е същия, пред това да се е променил хипер много и да не го позная. Старите лица са си най-добре happy.gif Мерси за снимките happy.gif
sonofsparda
Шшшшей, Миме, без заплахи за Кара, щото вадя the big sword. smile.gif А и е по-добре с Джими, отколкото с Лекс, не мислиш ли? smile.gif Все пак, някои спекулации намекваха и такива подобни безумия. wink.gif
toho
Аре още две снимки

sonofsparda
Good job. smile.gif А тая работа със силите на Пийт дано да не се окаже толкова тъпа, колкото си мисля. wink.gif То кой герой в тоя сериал не е имал сили досега, бахмааму.
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Feb 11 2008, 11:40) *
Шшшшей, Миме, без заплахи за Кара, щото вадя the big sword. smile.gif А и е по-добре с Джими, отколкото с Лекс, не мислиш ли? smile.gif Все пак, някои спекулации намекваха и такива подобни безумия. wink.gif

Аз ше извадя the 2 pistols 15.gif Anyway, и с Лекс няма да е добре [за мене], но просто ми омръзна сценаристите да се гаврят с Клои ... dry.gif
sonofsparda
То има ли герой, с който не са се изгаврили още? Лана беше първата и в последствие си и остана най-осраната до момента. Кларк сигурно е втория, а след туй подхванаха много здраво и Лоис. Нямаше как да пожалят и Клои, а сега май идва ред и на Лайнъл. Ще ми иска помощта на Лана. dry.gif Какво стана с the badass Lionel от по-миналите сезони? mad.gif
Enchanted
Ммм,Ванка и Тедо,мерси за хубавите снимки!
Пийт хич не се е променил и аз се радвам да видя познато лице отново,що се отнася до Кара/Джими,хич не ми допада замисъла,но какво да се прави...гадно се получва за Клой,която толкова си обичам.
Ааа и още нещо,Кара е много хубава,какво са направили..почивката и се е отразила добре?!
sonofsparda
Ех, всички казват, че е станала по-хубава. smile.gif Айде добре, и аз се присъединявам - дори по-разкошна е от преди. smile.gif That's my angel. smile.gif

Lois Lane
Ванка, Мимето няма какво да фнимафа...Тя Вурста е толкова кривогледа, че ако Джими влезе през лявата врата, тя ше мине през дясната...и пак няма да се докопа до него...Или най-много да го заобиколи с поглед и да не го види.... biggrin.gif

С много поздрафи от мен и Виктор...Муахахахахахаха
sonofsparda
Мале, кви жени има само. smile.gif biggrin.gif

П.П.: Мерси за поздрафите. smile.gif
vikihill96
Абе дай аз и самостоятелно да си изкажа мнението и да се включа в купона happy.gif happy.gif !!!

Първо-снимките наистина са страхотни и Пийт изобщо не е мръднал на кота както се казва. Освено това Миме да отбележим, че това между Кара и Джими не е все пак едностранно, ако трябва да сме честни Джими все пак предполагам, че мисли повече с правилната глава и знае кое момиче е за него happy.gif happy.gif . Освен това смятам, че Клои е достатъчно силна, за да може да се справи с този тъй наречен проблем. И трето, Миме, ако толкова искаш битка, аз присъеднинявам моя меч към този на Ванката...но се сещаш, че моят също не е обикновен нали 15.gif !!

И още само дума, Всяка съдба, всяка история може да бъде пренаписана, ако някой подцени Тъмната Страна. Don't underestimate the power of The Dark Side 15.gif 15.gif.

http://www.vbox7.com/play:a6c3a7a5

Това е само лек пример 15.gif 15.gif !!!
smallville_f
Цитат(vikihill96 @ Feb 11 2008, 19:43) *
Освено това Миме да отбележим, че това между Кара и Джими не е все пак едностранно, ако трябва да сме честни Джими все пак предполагам, че мисли повече с правилната глава и знае кое момиче е за него happy.gif happy.gif

Зависи какво разбираш под "правилната глава" 18.gif Щото вие мъжете имате различни виждания като опре до "глави" 18.gif
И все пак - Джими/Кара не ми харесва и никога няма да ми хареса... А колкото до битката, а елате ми! Аз съм 4ти офицер на 11ти отряд "Специализация на меча" ... И даже съм по-силна от третия офицер. Кажете дата, час, място и да се поразхвърляме 15.gif 18.gif
vikihill96
Цитат(smallville_f @ Feb 11 2008, 20:17) *
А колкото до битката, а елате ми! Аз съм 4ти офицер на 11ти отряд "Специализация на меча" ... И даже съм по-силна от третия офицер. Кажете дата, час, място и да се поразхвърляме 15.gif 18.gif

Ще усетиш mind control-a ми върху съзнанието си, тогава ще разбереш, че идвам за теб 15.gif 15.gif !!!

А и плюс това не съм казал, че Кара и Джими трябва да са заедно примерно. По-добре изглеждат от Кларк и Лана( да не се сърдят другите ама така смятам), но все пак Клои и Джими са си идеална двойчица happy.gif happy.gif !!!
The_Man_Of_Steel
Цитат(vikihill96 @ Feb 11 2008, 20:35) *
Цитат(smallville_f @ Feb 11 2008, 20:17) *
А колкото до битката, а елате ми! Аз съм 4ти офицер на 11ти отряд "Специализация на меча" ... И даже съм по-силна от третия офицер. Кажете дата, час, място и да се поразхвърляме 15.gif 18.gif

Ще усетиш mind control-a ми върху съзнанието си, тогава ще разбереш, че идвам за теб 15.gif 15.gif !!!

А и плюс това не съм казал, че Кара и Джими трябва да са заедно примерно. По-добре изглеждат от Кларк и Лана( да не се сърдят другите ама така смятам), но все пак Клои и Джими са си идеална двойчица happy.gif happy.gif !!!

Да, Клои и Джими- много ги харесвам happy.gif
A_l_e_x
Нашето момиче Кара пак се навърта около Джими... rolleyes.gif
vikihill96
Ами, че се навърта спор няма. Голям кеф ще става като се съберат на едно място Клои, Кара и Джими 15.gif 15.gif !!! И да се надяваме, че Джими все пак ще продължи да "снима" в правилната посока. А пък Кара...абе с Ванката мисля, че ще поспорим по този въпрос, но ще видим като му "доде времето"[10] 10.gif !!!

П.П-В смисъл спор, за да си я "разделим" естествено. Щото той докато чака Даяна, аз докато чакам Шаера, все някак си трябва да ни минава времето 15.gif 15.gif !!!
tzvetka
Ммм Кара наистина е станала още по хубава!
А гледам нещо пак се увърта около Джими!
А пък е хубаво да видим Пийт отново!
Enchanted
Рано ли е да питам за Director's Cut-а?
toho
Цитат(Enchanted @ Feb 16 2008, 16:38) *

Хе хе доста бързаш, Меги. То трейлър няма още камо ли Director's Cut, все пак епизода трябва да излизе някаде по средата на март. smile.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Feb 16 2008, 18:34) *
Цитат(Enchanted @ Feb 16 2008, 16:38) *

Хе хе доста бързаш, Меги. То трейлър няма още камо ли Director's Cut, все пак епизода трябва да излизе някаде по средата на март. smile.gif

Kкк,какво,леле Тедо стъписа ме,толкова съм се отнесла,че предполагах,че епизода ще е през следващта седмица...аххх ужас wacko.gif Мерси,че ме светна все пак smile.gif
tzvetka
Ъъъъ?Уоу!Чааак мааартттт sad.gif wacko.gif
sonofsparda
Е, не им ли свикнахте на тия паузи вече? wink.gif И мен ме ядосват, но няма как. А ако успеят да заснемат още няколко епизода, и до тях пак ще има близо месец пауза, няма как. wink.gif
toho
Добавих още няколко снимки от епизода в първия пост.

Enjoy it!
smallville_f
А стиа бе?! One Republic верно ли ше пеят в епа?! А Timbaland няма ли да го доведат, за да изпълнят заедно Apologize?! А пък Тим да доведе и Нели Фуртадо и Джей Ти?! Айде, айде, стискайте палци!!!!!!! Леле размечтах се xD И все пак няма да ни е зле, ако гореизброените се появят, нали? wink.gif Мерси, Тох [нещо против понякога така да ти викам? smile.gif ]!!!! happy.gif
Enchanted
Тедо мерси за снимчиците....и Мимз,размечтахме се нещо....ехх Apologize ми е слабост biggrin2.gif
toho
Цитат(smallville_f @ Feb 20 2008, 21:03) *
А стиа бе?! One Republic верно ли ше пеят в епа?! А Timbaland няма ли да го доведат, за да изпълнят заедно Apologize?!

Нищо не им пречи да я изпълнят и без него. Timbaland в тая песен нищо не пее само издава някви "звуци" от време на време, той е само продуцент за това името му фигурира заглавието на песента.

Мерси, Тох [нещо против понякога така да ти викам? smile.gif ]!!!! happy.gif

Никак даже. smile.gif
smallville_f
Цитат(toho @ Feb 20 2008, 21:39) *
А стиа бе?! One Republic верно ли ше пеят в епа?! А Timbaland няма ли да го доведат, за да изпълнят заедно Apologize?!

Те могат и без него. Timbaland в тая песен нищо не пее, той е само продуцент за това името му фигурира заглавието на песента.

Тихо сега деееее... развали всичко... Аз кат лъжа ти ше мажеш, са казали хората ... Пък и Тим пее.. там нещо извива... Стига де, не ни разбивай наивните мечти mrgreen[1].gif
toho
Цитат(smallville_f @ Feb 20 2008, 21:43) *

Те могат и без него. Timbaland в тая песен нищо не пее, той е само продуцент за това името му фигурира заглавието на песента.

Тихо сега деееее... развали всичко... Аз кат лъжа ти ше мажеш, са казали хората ... Пък и Тим пее.. там нещо извива... Стига де, не ни разбивай наивните мечти mrgreen[1].gif

Ти май не ме разбра какво исках да кажа ама карай. wink.gif Ето ти едно клипче по темата.

smallville_f
Цитат(toho @ Feb 20 2008, 21:56) *
Цитат(smallville_f @ Feb 20 2008, 21:43) *

Ти май не ме разбра какво исках да кажа ама карай. wink.gif Ето ти едно клипче по темата.

Аз те разбрах ... ти май не си .. имах друго предвид.. но няма значение tongue.gif
Клипчето е много яко. Да идва по-скоро.. пфф хич не ми се чака... ако чакам по много и ми минава меракът ... dry.gif
sonofsparda
Хмм, честно казано тия One Republic не ги бях чувал досега. Май трябва да си изкарам главата от метълските ми каталози и да се покомерсиализирам малко, а. wink.gif Новите снимки са хубави. smile.gif Ама все пак смятам, че не трябваше да му дават сили и на Пийт. Много тъпо става това вече. wink.gif Айде най-накрая бегам да гледам "Фрактурата".
toho
Ето и първото промо:

Link : Smallville Hero/Traveller promo

ПП: Добавих още няколко снимки в първия пост.
sonofsparda
Великолепно. smile.gif "The time has come." 15.gif ...and so have I, I'll laugh last cuz you came to die...оппа отплеснах се. Страхотен клип. 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.