Oчаквах съвсем различен тип епизод за събиране на бандата, а Пийт се оказа поредния злодей на седмицата. Не казвам че така беше зле, даже мисля че иначе щеше да е малко по-скучно

Беше ми интересно как Кларк реши че криптонита трябва да е ефектирал върху личността на Пийт задължително,имайки предвид че при Клои не е така. Пийт просто искаше да помага и се нуждаеше от признание. Който не се нуждае.. е мъртъв отвътре *гледа към извънземно* м/д вече незнам кой трябва да му каже че света се нуждае от герой за да го послуша?колко истории и епизоди ще са необходими за да се стигне до един край. Kaк е възможно така да убиват време, то може да си има семейство и роднини!!!
Лана лъже с розов глас Кара за да я предпази?

Спомням си добре как точно тя казваше че няма нужда от предпазване, а от истината.. Да не споменаваме как в "Trespass" и тя ровеше в нещата на Кларк и сега й пуска тоя акт. Разбирам че не може да й кажат истината(всъщност не разбирам) но поне можеше да й каже че още не е готова за нея или да й сподели за брака си с Лекс, фалшивото бебе и пр, за които знае дори и мишката в джоба на Лана, но не и Кара. А само аз ли подозирам че Лана и Лайнъл работят заедно

Лайнъл беше взел гривната, a и някъде бях прочела че са отрязали част от срещата им в кухнята, но може да не е била планирана...като убиването на мравки. Такива неща се случват.
Кларк не е братовчед с заплахите, но ми хареса как изгледа Лайнъл когато му махна криптонита

ех ако Кларк можеше да убива с поглед... о чакайте, може, горкия Тати Лутър
Клои отново получи прекалено екранно време, а не прави абсолютно нищо :/ Много съм разочарована от Джими, момичето с което излизаше не си го спомня и той веднага тръгна след резервата си....asssss, поне с Лекс съм сигурна че Кара ще има много "sparks"....да впрочем ау наистина си намериха Лана за 8 сезон .Голяма оригиналност
Както и да е, мисля че Майкъл спаси този епизод, тая вечер Луната ще ми прилича на голяма Лекс глава....или половин глава. Въпреки че и аз се чудя как чак сега Лекс си забеляза Лто на прозореца и на куклата си, направо ......чаках съединяване на точките в края на епизода, но никой не ги вижда за да го направи или само го отлагат!! А влака-Кларк като мина през Лекс не ми се говори, как падна като лемур с епилепсия и го вкара в безсъзнание за 5,656 път! Беше направо брутално седях и крещях "son of a bitch" на екрана, чипс летеше в въздуха ,кучето ми виеше плаховито а на вратата се звънеше
На всичко отгоре One Republic накрая ми пробиха дупки в ушите(втори дупки де), с тая драматична музика на не-драматичен момент.
Миналите епизоди бяха по-добри, а този беше и добър и лош.