Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #13 - "Hero"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
vikihill96
Току що съкратих нервните си клетчици с още един солиден брой, след като видях това промо, за което благодаря Тедо( за промото не за измрелите нещастно клетчици 10.gif 10.gif ). Ще бъде поредния точно прилягащ камък в страхотния седми сезон happy.gif happy.gif !!!
Enchanted
Eхааа,супер,много добро промо shocking.gif ,мерси Тедо!
A_l_e_x
Лана с Лекс ли говори?
sonofsparda
Не, това е някаква жена. Вижда се, че косата й е дълга, но си нямам представа коя е. Кара може би, а нали уж дъщерята на доктор Суон - Патриша, ще я представят тук, или май в другия епизод беше. Може и тя да е. smile.gif

Eто и линк в тубата - Hero Trailer Youtube
toho
Цитат(sonofsparda @ Feb 22 2008, 20:37) *
Не, това е някаква жена. Вижда се, че косата й е дълга, но си нямам представа коя е. Кара може би, а нали уж дъщерята на доктор Суон - Патриша, ще я представят тук, или май в другия епизод беше. Може и тя да е. smile.gif

Ами тва промо е за двата следващи епизода значи би трябвало това да е Суон.
sonofsparda
Дам, чак сега го осъзнах, че е за двата епизода всъщност. smile.gif
toho
Айде вече си имаме и официално описание. smile.gif

Кара и Джими отиват на концерт на "One Republic" и един от пътуващите с групата се оказва Пийт Рос. Той не съзнателно дъвчи дъвка обогатена с криптонит и получава супер сили. Кларк и Клои са развълнувани от срещата със стария си приятел, но и го предупреждават да не изпозва силите си на публични места. Лекс обаче научава за спосоностите на Пийт и го изнудва да му помогне да проникне в сейфа на Лайнъл като го заплашва, че ще разкрие че Клои е метеоритна откачалка. Кристин Крюг и Джон Глоувър също участват.
The_Man_Of_Steel
Цитат(toho @ Feb 24 2008, 11:03) *
Айде вече си имаме и официално описание. smile.gif

Кара и Джими отиват на концерт на "One Republic" и един от пътуващите с групата се оказва Пийт Рос. Той не съзнателно дъвчи дъвка обогатена с криптонит и получава супер сили. Кларк и Клои са развълнувани от срещата със стария си приятел, но и го предупреждават да не изпозва силите си на публични места. Лекс обаче научава за спосоностите на Пийт и го изнудва да му помогне да проникне в сейфа на Лайнъл като го заплашва, че ще разкрие че Клои е метеоритна откачалка. Кристин Крюг и Джон Глоувър също участват.

мерси, toho worthy.gif
smallville_f
Йест! Лекси пак в действие!!! Много го мразя като е лош, обаче не мога да му устоявам happy.gif Много се радвам за Пийт, че се връща, макар и за малко. Интересно как ли ще го оттърват от способнстите му.. Пък и те ени способности бахти.. Дъвка с криптонит ..как ли ше се казва?! "The bubblegum of the meteor freaks! Само сега на половин цена! Сдъвчи и се разтегли. Край на схванатите мускули и стегнати стави!" 16.gif

П.С. Мерси ^^
sonofsparda
Сериозно, по-тъпо нещо от дъвка с криптонит не можеха да измислят. Ама ще се види. То и тая работа с червилото с ред кей на Лоис не звучеше много добре, ама видяхме КАКВА Лоис Лейн имахме в Crimson. 15.gif Хав фейт. smile.gif

П.П.: Тедо, супер аватар, мой човек. smile.gif Колко на това момиче и отива да играе Принцеса Даяна просто не е истина. smile.gif Щото любимата ни амазонска принцеса си е буквално перфектното момиче за Кларк - няма Лоис, няма Лана. Язък за тия права и тоя OTH. sad.gif

toho
Цитат(sonofsparda @ Feb 24 2008, 15:11) *
П.П.: Тедо, супер аватар, мой човек. smile.gif Колко на това момиче и отива да играе Принцеса Даяна просто не е истина. smile.gif Щото любимата ни амазонска принцеса си е буквално перфектното момиче за Кларк - няма Лоис, няма Лана. Язък за тия права и тоя OTH. sad.gif

Хех та и стария ми аватар беше със София Буш и наистина много ще и отива тая роля въпреки че е малко ниска ама това е поправимо blush.gif

toho
Ето един нов трейлър излъчен снощи.

Link : Smallville - Hero 7-13 - One Republic
sonofsparda
Хехе, такъв мини-трейлър май не бяха пускали от "Justice" насам, дето Виктор бъзикаше Ей Си, че бил риба. 18.gif Не че нещо против Джими и Кара, ама и нещо за Пийт нямаше да е зле да покажат. wink.gif Е, ще трябва да почакаме още малко май.
sonofsparda
Удължен трейлър - в първото мнение.

П.П.: 0:18 - Heed our warning: the son of Krypton belongs to Veritas. 15.gif
apophis
"Veritas" според мен може да се окаже някаква организация .Лайнъл изглеждаше доста стреснат като прочете бележката а щом Лайнъл се е стреснал значи е нещо наистина сериозно
sonofsparda
Родителите на Оливър също са били част от "Veritas". Ами ако смъртта им(самолетната кататрофа) е свързана по някакъв начин с тази "организация" или каквото се окаже там? В първия епизод намекнаха, че Лайнъл има нещо общо. Това ми звучи правдоподобно. wink.gif
apophis
Най ми е интересно каква е мисията на "Veritas" да използват Кларк като оръжие?Да се сдобият с извънземна технология?World domination?Или да помогнат на Кларк да спаси света.А и как са разбрали за Криптон и защо не са действали до сега.Щом е бил основан клуба от Куин,Лутър Суон и Тийг кой сега е начело на организацията след като 3 от основателите са мъртви а Лайнъл уж е на страната на Кларк.Щом го заплашват с писмото значи Лайнъл вече не е от Веритас поне аз така тълкувам нещата.Трябва някой наистина могъщ да стои зад Веритас можеби по могъщ от Лайнъл.А и какво общо е имала Дженевийв Тийг с брейниак?
Много вапрос има нз как ще издържа още 4 седмици някъде
toho
Ето един клип от епизода. Качеството малко е шит ама кво да се прави. smile.gif

Link: Smallville - Hero Sprint Clip

ПП: Айде и още един трейлър за епизода. И събрах всички клипове от епизода в първия пост.

Link : Smallville - Hero - DC Comics Contest
toho
Link : Smallville - Hero's Director's Cut
sonofsparda
Добра работа, Тошко. smile.gif Пийт го няма от 4 сезона, върнаха го и го направиха на Мистър Фанстастик. Браво бе. dry.gif Дано останалите неща да си заслужават поне.
♥Didito♥
Мерси за всичката инфо и клипове smile.gif
Много се радвам, че Пийт се завръща ще ми е интересно с тези придобити суперсили от дъвка 18.gif
Кара дано някак си за напред да си възвърне паметта. А тя с Джими нещо не ми се връзва. Нито пък с Лекс хм не знам ще видим как ще се развият нещата. Малко остава до епизода smile.gif

п.п Като добавим и One Republic епизода ще е направо супер, 2 от любимите ми групи участваха в Смолвил и това е 3-тата biggrin2.gif
Enchanted
Teдо мерси за клиповете!
Ехх този Director's Cut не е ли прекалено дълък,не че се оплаквам biggrin2.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 8 2008, 16:22) *
Добра работа, Тошко. smile.gif Пийт го няма от 4 сезона, върнаха го и го направиха на Мистър Фанстастик. Браво бе. dry.gif Дано останалите неща да си заслужават поне.

Абе да им е.а мамата на сценаристи Ванка, абсолютно се прав, че Пийт сума си време го няма и изведнъж "мистър Фантастик" mad.gif ....Поне да бяха навили Джесика Алба да участва....тогава нямаше да ми пука особено за всичко околно в епизода worthy.gif worthy.gif , ама къде ти да ме огрее някогаш така blush.gif blush.gif !!! А иначе Тедо, благодарско за трейлърите и cut-a. Ехх, остават само още четири дни wink.gif !!!
toho
Незнам за вас ама аз като видях Пиит с тази си еластични умения първото което ми дойде на ум е един доста противен персонаж от "Досиетата Х". smile.gif

doctor_freeman
Абе... не го знам този персонаж какво прави, ама на вид... той и Пийт... НИЩО ОБЩО! 18.gif 18.gif wink.gif
toho
Аз не ги сравнявам като външен вид а като способности, тоя "пич" се разтяхаше се като гума и се вреше се из разни процепи, ниши и т.н. Друг е въпроса че го избиваше на канибализъм и беше на почти 100 години biggrin2.gif
doctor_freeman
Надявам се да не оплескат епизода с тия разтегателни движения... Мистър Фантастик така или иначе никога не ми е бил сред любимите супергерои. dry.gif

Колкото до Досиетата Х - от доста време искам да почна отначалото и да ги мина всичките сезони, ама ще ми отнеме цяла вечност. Буквално!
toho
Цитат(doctor_freeman @ Mar 11 2008, 20:47) *
Надявам се да не оплескат епизода с тия разтегателни движения... Мистър Фантастик така или иначе никога не ми е бил сред любимите супергерои.

Ами те вече малко или много се оляха с това всичко дето мърда в Смолвил да има суперсили, ама да се надяваме че няма да се наблегне напълно на тези "гумени" сили а ще има типчен reunion епизод.

Цитат(doctor_freeman @ Mar 11 2008, 20:47) *
Колкото до Досиетата Х - от доста време искам да почна отначалото и да ги мина всичките сезони, ама ще ми отнеме цяла вечност. Буквално!

И аз си мислех същото за Stargate SG-1( 10 сезона + 2 филма, 3тия на път) ама за има няма 2-3 месеца ги изгледах 15.gif
doctor_freeman
Така е наистина, направо като си помисля че първите 2 сезона бяха изцяло тип "Freak Of The Week"... МНОГО се радвам че това с метеорните изроди го оставиха на заден план и започнаха малко по-задълбочен сюжет да пишат. worthy.gif Иначе и аз се надявам на reunion да наблегнат повече, отколкото на силите, обаче епизода се казва HERO => гумата е неизбежна. rolleyes.gif
sonofsparda
Е да, специално първия сезон наистина е много монотонен. Въпреки че и той има своите бижута, като Hourglass, който за мен си остава един от най-добрите епизоди изобщо. smile.gif Ама все пак, хората е трябвало да си изградят сигурна почва, върху която после да почнат да сеят - и удариха десятката, когато за пръв път почнаха да наблягат по-сериозно на митологията, като представиха д-р Суон. smile.gif От това дойде и всичко за Кал-Ел, Криптон и нататъшните мании. А в сегашния сезон най-накрая за пръв път в сериала се набляга основно на митологията, а не на любовния живот на Кларк. Нещо, което според мен отдавна трябваше да стане. wink.gif Та да не е съвсем оф-топик - да, разтягането на Пийт много съква.
Enchanted
Хмм чудя се как да започна,може би с това,че преливам от щастие,защото гледах любимия си сериал,или пък с това как си бях обещала да не ставам рано,но го направих....7.30 с полу затворени очи дръпнах серията,и разбира се след като Пийт "разтегна" ръце,за да спаси Кара се опулих и скиочих в леглото biggrin2.gif Както и да е,силите мистър Рос бяха леко как да кажа-пресилени,не веднъж ми идваше да се смея,когато понечваше да си вземе дъвка,защото в ума ми беше -"Орбит фреш"
Сега по същество-епизода си го биваше,5 от мен,макар че се колебах,но заради One Republic.....
Кара и Лекс в една къща,хихи какво ли може да се случи,най-много Лекс пак да реши да се прави на биг брадър и да следи нечия стая...хмм току-виж,докато загубилата вяра госпожица се преоблича 15.gif .Признавам си,обаче че изкараха супергърала ни прекалено найвен,което ме подразни.
Клой както винаги готова да защитава праватата си,Джими търсещ сензация...бих посъветвала сценаристите да съберат Клой и Джим,милото момче се измъчи и това "приятели от гимназията" biggrin2.gif
Кларк и Лана небяха основна тема в епизода,но хубавата целувка нелипсваше,а между другото,къде ли е водата на Кларк?!
vikihill96
Въпреки колебанията ми ще пиша едно "5" на епизода. Първо, защото трябва да й признаем на Кара, че все пак си е загубило пачетта момичето, а пък и Лекс може да бъде много убедителен, когато иска. Което ми напомня да отбележа-още една точка към преминаването към Тъмната Страна от страна на Лекс mrgreen[1].gif !!! Наистина силичките на Пийт бяха леко смешнички, най-вече защото наистина са си едно към едно с Мистър Фантастик...А след като я няма Джесика Алба, емии не е същото 10.gif 10.gif !!! Клои и Джими, еххх, айде съберете ги тези двамцата бе. Наистина не заслужават да са разделени, ама хич даже. Абе както и да е- "5", защото очаквам след като Кара си възвърне паметта и да почне един яяяк купон. Като включим и "пълното завръщане" ( full power) на Брейниак...Абе страхотно ще стане....Пък нали ще имаме и "уроци по летене" 18.gif 18.gif .
Lois Lane
Лично аз не мога да дам повече от четворка и този път вината изобщо не е на госпожица "руса съм, кривогледа съм и с по-малко ум от всякога"...Разтягащи се ръце? Последният път, това което правеше ефекта уникален бе, че е запазена марка на Марвел....Едно не мога да си обесня. Толкова ли се изчерпаха свръх-силите на тази планета, че на екипа им се наложи да "взаимстват" от конкуренцията? Както й да е...Разочароващо и честно казано...Хм, нищо особено. Просто на фона на небезизвестният герой Мистър Фантастик, силите на Пийт изглеждаха направо смешни, пресилени и нагласени. Все едно сценаристите са написали първо целият сценарий без силите му като план и после по метода на Нагодиго са му ги цапнали там. Един вид да се каже, че има нещо...

Инак да видим един сякаш позабравен образ си беше до голяма степен удоволствие. Сигурна съм, че и за екипа да снима в основни линии в старият си състав също е било забавно. Естествено Пийт доказа, че с прекалената си импулсивност и безпочвен геройски комплекс наистина си е имало основателна причина да стои встрани през цялото време. Кларк и преди го измъкваше от неприятности , сега пак го стори. И то такива, в които сам се забърква...като може би изключим методите за контролиране на Дейли Планет на Лекс...Това нямаше как да го предвидят. Кофти, но поне Клои вече ще се научи за важните нужди на човечеството и най-вече за тези на Кларк да си ползва личният лаптоп.

Кара и Лана...Ех, какво да кажа. Има ли нужда? Ми те хората отдавна са го казали. С какъвто живееш, такъв ставаш. Та и в конкретният случай - Лана, която не е по-умна от една лама( но все пак да ме извини цялото родствено войнство на биологичният вид, опоменат преди скобите) взе че прехвърли негативните си черти на Лорчето...ъъ..да, де на Кара. А момичето каквото и да си говорим е криптонка загубила паметта си и в момента "не е по-умна от една блондинка"...В крайна сметка не си мислете, че гледаме нови епизоди. Тц тц тц....Т'фа е обновен рерън на миналогодишните епизоди, с малката разлика, че Лана вече си е баш лама, а главната й роля е взета от блонди фрийка. И историята се повтаря и повтаря, и ще се повтаряяяя...Сега разбирам защо Кристинчето не подписва за 8-ми...Ми то така жестоко да я сменят с някаква руса мацка, дето е стигнала по-далече от Снежанка...Нормално е да се ядосва и да се пъне на договора.

Всяка история на този свят, независимо от разказвателната си форма чрез, която достига до нас, носи в себе си послание, поука, от която да се поучим...И..тази поука с Лекс в ролята на гооолемият лош вълк и мацката в ролята на невината уфцъ...е нали я разказахте вече? Взехме си поука преди няма и една година. Дайте сега нещо ново...А, к'фо 'ше ка'ите? А? Тука се получава някакъв Адски дежадю ефект, но аз знам, че не съм на сцената на Supernatural...А? Какво?...Казвате, че чичко Крипке може да се е скрил наоколо заради Адския ефект...Едва ли...И с това повторение...Бе аз да не съм бат ви Киану в Матрицата...Той виждаше котки, аз ся какво? Лана и на сън ли да почна да виждам? Я къш...Искам свежи идеиииииииииииии, моля!

P.S. Кларк е ОФЦЪ и той!
♥Didito♥
Ехее епизода беше страхотен. Много се зарадвах на One Republic biggrin2.gif
Кара нещо ме дразни. Искам старата Кара. Само да си възвърне силите и паметта и става страшно mrgreen[1].gif Пийт от толкова време не го бях виждала и така му се зарадвах. Обаче винаги като придобие някакви сили свършват зле нещата или поне до някаква степен и накрая Кларк го спасява.
Абе все пак са си най-добри приятели независимо, че Пийт пак замина.
Както казах и преди Кара не е за Джими. Не ми харесваха заедно. Клои и Джими обаче са друго нещо. Много са ми сладки заедно, дано пак да се съберат 10.gif Клои колко го измъчи момчето, докато му каже истината за себе си. Кларк и Лана еми напоследък малко ги занемариха, но поне зная че не са скарани, което всъщност не ме успокоява, защото в скоро време ще стане голямата раздяла, как го усещам sad.gif
toho
4/5

Повече не заслужава даже да не и много. Аз по принцип и не очаквах нещо кои знае от този епизод тъй като тия номера ала Мистър Фантастик не предвещаваха нищо кой зне колко невероятно. Естесвено моите опасения се подвърдиха не се обърна много внимание на това че старите приятели не се бяха виждали от 3-4 години а на баналното вече метеоритно заразяване sick1.gif . Въпреки тези забележки епизода беше приятен за гледане а страхотните мелодии на One Republic допълваха приятната атмосфера на епизода доста. Но да оставим това на страна. Отново се поява познатия ни вече символ V този път на прозореца на имението, странно как Лекс толкова време не го е забелязал. И като стана въпрос за Лекс - браво мой човек, поредния "шаран" в мрежата макар и леко кривоглед.18.gif Още една крачка към познатия супер злодей, още малко ти остана Лекс. Очаквам да видя реакцията на Кларк на това че Кара ще живее имението. И като стана въпрос за Кара и Кларк аз питам защо пак тия двамцата нямаха обща сцена та трябваше Лана да лъже Кара за всичко. От както Кара се завърна от Детроит не е имала нито една сцена с Кларк, все едно не са братовчедни ами познати от някаде си. Да не би Том и Лора да се се скарали за нещо ?
Ако забелязахте в епизода бяха спометати за първи път от доста време насам пещерите, Изабел и обстоятествата около първия метеоритен душ. Така че аз лично очаквам в следващите епизоди да се даде яснота абжеба за какво са построени тези пещери и кой е казал на Изабел за камъните.Както каза Гоуф наскоро : след епизода Veritas Смолвил няма да е същия. unsure.gif
Apfh
Ммм едва сега успях да догледам последните 5 мин. Сутринта спрях до там...
Та.. епизода ми хареса! 5/5
Беше динамичен и добре режисиран. Пийт малко ме подразни, как пак вкара Кларк под зелениО камЪк. Според мен поне беше ненужна и объркваща тази сцена.

Останах много, ама найстина МНОГО доволен от музиката. През целият епизод звучаха егати яките парчета!... Хареса ми, че Кларк беше доста директен - ступа Лекс и ко. без да чака нещо да стане, че Лекс да изпадне в безсъзнание. biggrin.gif
Любовната история м/у Джими и Клои честно казано вече започва да ми доскучава. Не знам защо я продължават ...

Не разбирам защо всички се сещате за Мистър Фантастик, като DC ако не се лъжа имат не един а двама герои с такава способност в редиците си...

Единственото, което ме издразни яко е тъпото дежа ву, което се получава м/у Лекс и Кара.. все едно гледам миналият сезон Лекс и Лана.... блях! Ако вземат, че се целунат просто сценаристите ще ми паднат в очите!!!
lyubenski
Все пак една от версиите на Супергърл в DC, имаше връзка с Лекс 2 smile.gif. Както и да е не вярвам, че ще се стигне до нещо такова тук. И аз като Бобо не мога да приема сцената, в която Пийт остави камъка в/у Кларк, знаейки че това практически си го убива !!! Но като цяло ми хареса епизода и сега съм в очакване на новите епизоди. Музиката наистина беше много свежа smile.gif
lex's_girl
Oчаквах съвсем различен тип епизод за събиране на бандата, а Пийт се оказа поредния злодей на седмицата. Не казвам че така беше зле, даже мисля че иначе щеше да е малко по-скучно dry.gif Беше ми интересно как Кларк реши че криптонита трябва да е ефектирал върху личността на Пийт задължително,имайки предвид че при Клои не е така. Пийт просто искаше да помага и се нуждаеше от признание. Който не се нуждае.. е мъртъв отвътре *гледа към извънземно* м/д вече незнам кой трябва да му каже че света се нуждае от герой за да го послуша?колко истории и епизоди ще са необходими за да се стигне до един край. Kaк е възможно така да убиват време, то може да си има семейство и роднини!!!
Лана лъже с розов глас Кара за да я предпази? 16.gif Спомням си добре как точно тя казваше че няма нужда от предпазване, а от истината.. Да не споменаваме как в "Trespass" и тя ровеше в нещата на Кларк и сега й пуска тоя акт. Разбирам че не може да й кажат истината(всъщност не разбирам) но поне можеше да й каже че още не е готова за нея или да й сподели за брака си с Лекс, фалшивото бебе и пр, за които знае дори и мишката в джоба на Лана, но не и Кара. А само аз ли подозирам че Лана и Лайнъл работят заедно confused.gif Лайнъл беше взел гривната, a и някъде бях прочела че са отрязали част от срещата им в кухнята, но може да не е била планирана...като убиването на мравки. Такива неща се случват.
Кларк не е братовчед с заплахите, но ми хареса как изгледа Лайнъл когато му махна криптонита happy.gif ех ако Кларк можеше да убива с поглед... о чакайте, може, горкия Тати Лутър
Клои отново получи прекалено екранно време, а не прави абсолютно нищо :/ Много съм разочарована от Джими, момичето с което излизаше не си го спомня и той веднага тръгна след резервата си....asssss, поне с Лекс съм сигурна че Кара ще има много "sparks"....да впрочем ау наистина си намериха Лана за 8 сезон .Голяма оригиналност 3prozqvka[1].gif
Както и да е, мисля че Майкъл спаси този епизод, тая вечер Луната ще ми прилича на голяма Лекс глава....или половин глава. Въпреки че и аз се чудя как чак сега Лекс си забеляза Лто на прозореца и на куклата си, направо ......чаках съединяване на точките в края на епизода, но никой не ги вижда за да го направи или само го отлагат!! А влака-Кларк като мина през Лекс не ми се говори, как падна като лемур с епилепсия и го вкара в безсъзнание за 5,656 път! Беше направо брутално седях и крещях "son of a bitch" на екрана, чипс летеше в въздуха ,кучето ми виеше плаховито а на вратата се звънеше
На всичко отгоре One Republic накрая ми пробиха дупки в ушите(втори дупки де), с тая драматична музика на не-драматичен момент.
Миналите епизоди бяха по-добри, а този беше и добър и лош.
doctor_freeman
4/5.

Тази единица, която му липсва на епизода, за да бъде оценен с 5, се дължи предимно на няколко неща според мен. Първо, много по-добре щеше да бъде ако бяха наблегнали на reunion-а, отколкото на клишираното метеоритно "облъчване". Издразни ме сцената, в която Кларк и Пийт се срещнаха: "Здрасти, Пийт, как си, к'во правиш тука?" - така ли реагира човек, се срещне отново с бившия си най-добър приятел, когото не е виждал от години? Не че очаквах Кларк да ревне и през сълзи да завие "ПИИИЙЙЙЙТТ!!!!", обаче можеше поне малко повече емоция. Или реакцията на Кара, когато нашия човек я спаси - "Благодаря, бро, ае чао!" и си отпраши нанякъде. И това към някой, който току-що й е спасил живота, да не говорим че го направи от 5 метра зад нея... Нещо хич не беше като хората. dry.gif Второ, някой по-отгоре беше казал, че Кларк и Кара не присъстваха в нито една сцена заедно. Ами да, доста странно решение от страна на сценаристите, в предвид че се готвят да задълбаят в сложна и интересна история (говоря за предстоящите епизоди), в която участват и двамата братовчеди. Гумените умения на Пийт, противно на предварителните ми очаквания, не дразнеха. Използва ги в доста малка степен и бяха направени сравнително добре. Не мога да разбера защо половината свят се оплаква, че изглеждали смешно - ефектите не бяха по-лоши от тези на М-р Фантастик във филмите. Не казвам, че бяха главозамайващи, но ако сте гледали Ф4 ще разберете какво искам да кажа.
Въпреки всичко обаче епизода си беше на ниво. Всички бяха невероятни, с изключение на Лора. НИЩО общо с онази Кара, която нападна Лоис и Кларк в гората и буквално помете нашия бойскаут. Изобщо не я харесвам такава... Нямам търпение по-бързо да й върнат паметта!
Много интересно насочват нещата към предстоящите серии - пещерите, символите, информацията, която Лекс получи накрая на епизода... Както и знака с V-то - много странно се появи изведнъж на стъклото в имението. Забелязах, че го има от известно време ("Siren"), но съм 10000% сигурен, че преди това го нямаше! И на въпроса "Как така Лекс след толкова години чак сега го забелязва?" аз поне си отговарям "Ми много просто - защото досега го нямаше". Дали изобщо ще го обяснят? Силно се съмнявам, ама нищо не се знае...
Anyway, радвам се че сериала отново е на линия, а оттук нататък изглежда можем да очакваме само най-доброто. wink.gif
didssy
Еми честно да си кажа спрямо предишните няколко епизода, този някак си се губи. Незнам, може би защпото го изгледах за 3 часа, а той е само 40 минутки (интернета и скайпа се велико нещо като стане дума за разсейване...) и все пак съм доволна. Зарадва ме Пийтчо, макар чеее ... ами изкефи ме точно в първата и в последната сцена 16.gif през останалата част или се рпавеше на отмъстител или на всезнайко. Абе нещо не ми хареса появяването му... Както и да е, все пак се радвам че се явясна, възроди ми спомените от миналите сезони ... happy.gif Ткаааа а сега Лана ... Ето на сега можа напълно да се постави на мястото на Кларк. Незнам дали вие сте забеялзали, само че сцената беше почти същата като 5ти сезон епизод 12... Кара: "Кажи ми истината, мислиш ли че не се усещам като ме лъжете в очите?" Лана - "без коментааааар" ... и същата реакция от страна на Кара. Уел, сега поне знае какво му е било на Кларк и според мене тфа си беше баж натъкмено от сценаристите smile.gif друго друго, Клои е голяма сладурана, сцените с нея ме изкефиха на макс, става ми все по симпатична в последните епизоди по неразбираеми причини 4.gif Интересно ми е за какво ще си гукат Лайнъл и Кларк... интереснооо ... Лекси се показа отново в целия си блясък, не падна по-долу от обикновено... 3.gif послената сцена ме уби ... Каква мазна усмивка си беше лепнал докато затваряше вратите ... мали мали.. 18.gif Кара,пази се че някой вече е приготвил казана, масата, че после и леглото да си почине от обилната вечеря 15.gif
Victoria
Субтитри: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=17215
kashlakov
Eпизода не беше лош.5-ца от мен,но очаквах повече.Интересно защо Лайнъл не беше казал на Кларк за гривната. huh.gif Лора не ми хареса много в този епизод.Прекалено лесно му се върза на Лекс,без никакви подозрения.Като цяло обаче серията ме пренесе отново в света на Смолвил.Очаквам с нетърпение следващите епизоди. smile.gif
ViruZzZ
4/5
Епизода не ми хареса, сигурно заради Пийт, нз dry.gif Отначалото тея дърва дет Кларк ги качваше бяха много фалшиви нещо blink.gif Самата идея още от преди си ми не беше харесала... Лора и Алисън бяха супеЛ worthy.gif Лекс отново такъв какъвто трябва да е biggrin2.gif Лана само в две сцени, но явно вече трябва да се свиква с това dry.gif ... Освен Пийт и Джими ме издразни, въпреки че последната им сцена с Клои беше супер mrgreen[1].gif Знака на Веритас също не ми хареса, 7 години дося Лекс не го е виждал и ся изведнъж се появи навсякъде blink.gif Целия епизод го компенсираше това, че много чаках самия сериал ,а и OP бяха суперрр rolleyes.gif иначе щеше да бъде 3 или 2 biggrin2.gif
A_l_e_x
Незнам дали този епизод си залужаваше чакането...някак очаквах нещо грандиозно,а той се оказа адски обикновен. Тази мацка Кара с или без памет е толкова мега руса,че нямам какво повече да кажа за нея . Лекс май си намери нова жертва. Лайнъл взе да ме съмнява нещо на моменти. Клои и Джими пак ще правят опити...мислих,че той си харесва Кара,опредлено имаше искри между тях. Повече коментар не може да ми отскъсне от сърцето
danio
Епизода го оценям на 4.Определено ми хареса.А коя беше песента на one republic
The_Man_Of_Steel
За мен епизода не беше от най-добрите, но ми хареса повече от Фрактурата... 4.7/5 smile.gif
smallville_f
Нямам никакво, ама никакво намерение да се впускам в разсъждения, защото ще се ядосам повече от колкото вече съм се... Епизодът не струва.. dry.gif Останах страшно разочарована. Пийт го показаха като тотален з*дник и с това поведение "Аз съм г-н Фантастичен, нека светът узнае" ми бръкна в кривото гърло. Попринцип не обичам да гледам сеир [не много де...], но този епизод си беше точно това... Гледах го и предсказвах развитието преди да се е случило... Еми то ясно, че Пийт ше се издъни, ма не - треа го покажат какъв е идЕот, нищо че го прави, мислейки че ще е нещо добро. Кара отново ме издразни.. Нещо почна да прекалява с черните точки в бележничето ми... Нямам намерение да коментирам останалите персонажи, щото ще стане още по-грозно.
4/5 му давам, заради раздвижването м/у Клои и Джими, репликата "Трябва да си поговорим", отправена от Кларк към Лайнъл и Save me на Remy Zero...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.