Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Никулден
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
LiQuIfY
Честито на всички именици които носят това име да са живи и здрави и дълги години да пребивават в форума biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aria
Честит имен ден на всички,които носят това хубаво име,живи,здрави,щастливи и мнооого любов и късмет в живота!
Angel-oF-DeatH
Ето малко инфо за никулден -> http://bgkulinar.net/id-1723 . Иначе честит име ден на Госпожица вещица (Николета) да е жива и здрва и все така засмяна :Р Така също и на к_ф_р жив и здрвав брат wink.gif
п.с И като те вида ще ти дърпам много ушите smile.gif mrgreen[1].gif
hristin4e
Честит имен ден на всички празнуващи днес! wink.gif Пожелавам ви здраве, щастие и много късмет! smile.gif
`BruKas`
честито и от мен на всички празнуващи днес на този хубав празник smile.gif ! всичко най хубаво ви желая!
Mimsey
Честит празник на всички! Честит празник на висчки моряци и честит имен ден на всички именици днес! Бъдете живи и здрави и много щастливи! smile.gif
tania
Честити имен ден на всички Никулденчовци и приятно прекарване на празника. biggrin.gif

П.П. И да не ви карат да ядете риба. wacko.gif
KAV
ЧЕСТИТО и от мен! banana.gif и да получите МНОООГООО 388.gif
n3v3r4o
Ша се хапва рибкаа happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif Да де такова-честито blush.gif
nikola
Честит имен и от мен на всички именници 4.gif

Мерси за пожеланията на всички и за напред biggrin2.gif
ogata
Честит имен ден на k_f_r & nickstein . Няма да ви пожелавам да ядете днес риба ... пожелавам ви да "Топнете рибата" днес smile.gif
Brooke
Ники (Госпожица вещица),
Честит имен ден bigarmhug.gif ! Желая ти всичко най-хубаво,бъди все така усмихната и добричка. Много,много целувки и приятно прекарване на празника ! fun.gif
Честито и на останалите празнуващи smile.gif .
Sniper
Мерси, мерси. 10.gif
Честито и от мен на всички адаши. wink.gif
Приятно прекарване на празника. passifier.gif
unvisioble

Честит Никулден на всички именици!
Memoria on Rails
ЧЕСТИТО НИКИИ И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ smile.gif smile.gif smile.gif Много весело изкарване ви жялая, от всичко хубаво - повече, и с гордост да си носите името wink.gif
SoARoN
Честито на всички именници.
П.П. Няма ли кой да го оправи това заглавие, какъв е тоз "Никулов ден", "Никулден" се пише!
DcShOeCoUsA
Честит имен ден на всички "рибарчета" да са живи и здрави и много късмет.Специални пожелания на Госпожица вещица, на татето ми и на един много добър приятел и да имат много упехи в начинанията си =] fun.gif
Freaky
Благодаря и честито на всички и от мен rolleyes.gif
Brooke
Цитат(Freaky @ Dec 6 2007, 12:50) *

О,Freaky,не знаех ,че и ти празнуваш днес.В такъв случай специални поздравления и за теб от мен biggrin2.gif rolleyes.gif
f0rgy
ЧИД на всички и най-вече на брата (мечка) д
Tedds
Честит празник на всички именници и от мен smile.gif
Бъдете здрави щастливи и си прекарайте добре днес rolleyes.gif
unvisioble

Еййй, Ники, на теб специални честитки от мен!
Ти си страхотен човек, изключително позитивен и невероятно весел събеседник. Желая ти много здраве, повече радостни и щастливи моменти, изобилие от финансови постъпления, а около теб само истински приятели и красиви дами, с които да ги споделиш!

П. П. И тонове ...
ladysunshine
Айде честито на всички, които празнуват днес. Живи здрави и днеска да си прекарате супер празника
Sharo
ай чистито на всички знайни и низнайни happy.gif
adoration_
Честито на всички именици и от нас! smile.gif
Niksana
Ай честито на всички и на мен biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
bengi
Честит имен ден и от мен ..и да си искарате супер 4.gif
smallville_f
Честит имен ден на всички и по-специално на Госпожица Вещица и K_f_R ... Да са ви живи и здрави имената, да ги носите с гордост ... бла-бла-бла ... клише-клише ... И да хапнете риба и за мене, 'щото аз не обичам mrgreen[1].gif
*BringMeToLife*
Честит Имен Ден на всички празнуващи =) Да сте живи, здрави, щастливи, много късмет и любов ви пожелавам 3.gif happy.gif
Freaky
Цитат(Brooke @ Dec 6 2007, 12:54) *

О,Freaky,не знаех ,че и ти празнуваш днес.В такъв случай специални поздравления и за теб от мен biggrin2.gif rolleyes.gif

Цитат(unvisioble @ Dec 6 2007, 13:38) *

Еййй, Ники, на теб специални честитки от мен!
Ти си страхотен човек, изключително позитивен и невероятно весел събеседник. Желая ти много здраве, повече радостни и щастливи моменти, изобилие от финансови постъпления, а около теб само истински приятели и красиви дами, с които да ги споделиш!

П. П. И тонове ...

Благодаря много happy.gif
Craft
Честит Имен Ден на всички именици от форума знайни и незнайни,живи и здрави и да не прекаляват с алкохола тая вечер biggrin2.gif
Freaky
Me Be Drunk
susito
ох 20 мин и щях да пропусна :/ Честито на Ник(K_f_R) ...сичко най-най,здраве,щастие ау-мау...честито и на всички други именници от форума smile.gif
Morska~Vu6ka
Ади честито на всички рибки малко със закъснение biggrin2.gif Ама ше ме прощавате аз винаги първа отзад напред biggrin2.gif Та живи здрави весели щастливи красиви да си носите със задраве името и дано сте си изкарали супер днес! И внимателно с рибните деликатеси biggrin2.gif
K_f_R
мерси на всички :>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.